×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 129 za 160 od 266 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers

    Proizvodi Kiotos Steel izrađeni su od 100% nehrđajućeg čelika, što osigurava najvišu kvalitetu proizvoda od čelika dostupnih danas.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Volite li isprobavati svoju uretru? Zapamtite da su vam za to potrebni najkvalitetniji alati. Ovaj set dilatatora dizajniranih za sondiranje nehrđajućeg čelika može dobro doći. Otkrijte intenzivan užitak s njom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    Naziv ovog proizvoda točno odgovara njegovoj namjeni! Napunite usta svom robu tekućinom koju zaslužuje i natjerajte ga da proguta svaku kap. Ovaj neobičan i inovativan gag udobno se prilagođava veličini glave, možete ga samo pravilno zategnuti i također zaključati. Fleksibilni lijevak će se držati uspravno zahvaljujući remenu za držanje, stoga probudite svoj sadizam i javite nam kojom ste tekućinom kaznili svog roba.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Chastity Belt with Chain 7240

    U čemu najviše uživate u seksualnim igrama? Jesu li to igre nevinosti? Ako je tako, ne smijete propustiti ovaj jedinstveni pojas nevinosti od prave kože s metalnim lancem i lokotom. Ove opasno čedne gaćice su podesive i apsolutno seksi. Metalni detalji u kombinaciji s lancima i bravom jasno daju do znanja da ovu igru mislite ozbiljno!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj uređaj za mučenje je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Ima 4 točke s unutarnje strane, koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Budi loš. Budi jako loš, ovo će stvarno boljeti. Da li na testisima ili na penisu, nije važno. Oštri šiljci se zabijaju u kožu i ako koristite bravu, neće biti izlaza. Uživajte u boli, patnji i opasnosti upravo onako kako volite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Bondage Rope 100 Meters Black

    Volite li i vi promjene i povezivanje? S ovim kvalitetnim užetom svaki dan možete vezati svoj predmet želje na drugačiji način! Duljina mu je nevjerojatnih 100 metara, što će vam jamčiti zaista divlji i raznolik uvez. Vežite se i uživajte u malo japanske strasti.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scandal Bed Restraints

    Prekrasan i svestran set za robne igre. Ponašajte se kako vam želja nalaže, budite razigrani, preuzmite kontrolu i upotrijebite svoj skandal da privežete svog partnera za bilo koji krevet.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Safety Net Male Chastity Belt

    Ova kožna stvar nije modni dodatak, iako će vam sigurno pristajati! Muški pojas čistoće Strict Safety Net nije ništa više od pojasa čistoće s kojim možete spriječiti svog kolege da se igra s vašim penisom, pa čak i erekciju. Kožni materijal izgleda luksuzno, a mrežasti dio ne samo da omogućuje lijep pogled na zatvorenika, već ga i ne sprječava da udiše svježi zrak. Pojas se, naravno, može zaključati, a naramenice podesive za savršeno pristajanje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The Tap Stainless Steel Chastity Cage

    Želite nešto više od običnog kaveza nevinosti? Ovaj Tap Cage opremljen je šupljom uretralnom sondom. Imat ćete pod potpunom kontrolom sve tekućine koje izlaze iz penisa. Pričvrstite silikonsku cjevčicu na kavez i napunite tekućinom kako vam odgovara!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Black

    Kolekcija Rimba P-Cage sadrži različite vrste kaveza za penis. Izrađeni od visokokvalitetnog ABS materijala, ovi kavezi za nevinost nude udobno pristajanje dok osiguravaju dugotrajnu izdržljivost. Kavez nevinosti ograničava onoga tko ga nosi da ima erekciju. Otvor na prednjoj strani svakog P-kaveza omogućuje korisniku da mokri bez uklanjanja kaveza.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Putujete li puno i sviđa li vam se? Ne smijete propustiti ovaj nevjerojatan dodatak, koji su iskusili iskusni stručnjaci iz Sport Fuckera. Ovaj alat je kompaktan, stane u kofer ili ruksak, a također je nevjerojatno moćan, praktičan i s njim ćete se jako zabaviti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine slijetanja, što čini i proizvode i signale. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Natjerajte svog kolegu da dobije erekciju, preuzmi kontrolu i uživaj u vrlo intenzivnom orgazmu što god želiš na kraju.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Stainless Steel Black Chastity brutus kavez za penis tvrtke Black Label izrađen od nehrđajućeg čelika pruža vama i vašem seksualnom partneru sate užitka. Zbog blago zakrivljenog oblika, odmah je jasno da je erekcija ovdje teško moguća.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Black Adjustable Spreader Bar

    Šipka za širenje uvijek dobro dođe! Osim toga, ovako je jako lijep i izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika s crnom površinom za savršen BDSM dojam. Ima 4 fiksna prstena na koje možete pričvrstiti svoje omiljene lisice. Obavezno nabavite sve BDSM kolekcije!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Ladies Briefs with Dildo Inside 12x3.5cm Black

    Jeste li u iskušenju da nosite ove seksi gaćice od lateksa s dildom za svoj skriveni užitak? Učinite li to, istaknut ćete svoju siluetu i karakter na opasno seksi način i uživati u ugodnoj stimulaciji! Što je sljedeće? Na vama je, ali sigurno je da će vam gaćice pomoći da ostvarite svoje lateks fantazije i zamisli. Izrađene su od visokokvalitetnog lateksa koji je fleksibilan i dobro pristaje. Priuštite si lateks efekt koji čini čuda.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Hipster with Open Crotch Black

    Jeste li u iskušenju da nosite ove seksi otvorene gaćice od lateksa na bokovima? Učinite li to, naglasit ćete svoju siluetu i karakter na opasno seksi način! Što je sljedeće? Na vama je, ali sigurno je da će vam gaćice pomoći da ostvarite svoje lateks fantazije i zamisli. Izrađene su od visokokvalitetnog lateksa, fleksibilne su i dobro prianjaju. Priuštite si lateks efekt koji čini čuda.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj kavez za čednost je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Njegova korisna veličina je oko 7 cm, a s unutarnje strane ima 4 točke, koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Gag with Inflatable Balloon and Pump 7588

    Elegantan i efektan gag od prave kože s balonom na napuhavanje.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size M Pink

    Kolekcija Rimba P-Cage sadrži različite vrste kaveza za penis. Izrađeni od visokokvalitetnog ABS materijala, ovi kavezi za nevinost nude udobno pristajanje dok osiguravaju dugotrajnu izdržljivost. Kavez nevinosti ograničava onoga tko ga nosi da ima erekciju.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Air Mesh Cage Chastity Cage Clear

    BRUTUS Airmesh kavez idealan je kavez za nevinost za dugotrajno nošenje. Budući da je ovaj Airmesh kavez izrađen od lagane plastike i ima male otvore za ventilaciju, toliko je udoban da jedva primijetite da ste zaključani.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou BDSM Line Hound Dog Hood with Removable Muzzle Black

    Vrijeme je za poslastice za pse! Otkrijte svoju fetiš zločestu stranicu i ispunite svoje neispunjene želje. Ova nastrana maska za pse vrlo je udobna za nošenje jer je ugodno lagana. Lako se stavlja i ima skidivu brnjicu koju možete stavljati i skidati svom psu kako želite.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Bowties 10 Item Kit Pink

    Predstavljamo BDSM Bowties 10 Item Kit u ružičastoj boji, otmjenu kolekciju osmišljenu da podigne vaša BDSM iskustva. Ovaj komplet uključuje torbu za pohranu, bič, ovratnik, čep za usta, povez za oči, povodac, lisice, manšete za gležnjeve, pero za golicanje i par stezaljki za bradavice, a sve je izrađeno s pažnjom posvećenom detaljima i fokusom na stil, udobnost i zadovoljstvo.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus New Cage Work in Progress Clear

    Zatvorite ga! Ovaj polikarbonatni kavez prilagođava se veličini i prikladan je za dugotrajno nošenje. Sve što trebate učiniti je okrenuti ključ i nositelj ga jednostavno neće pustiti iz ruku! Velika prednost je što je brava ugrađena u tijelo kaveza, tako da ne morate koristiti dodatni lokot. Kavez je higijenski i lako se održava čistim zahvaljujući otvorima za ventilaciju. Savršen način da svom submisivnom dvojniku zabranite pristup penisu i uzbuđenju na duže vrijeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 2413 30cm

    Osjetite uzbuđenje koje vam može dati stimulacija uretre.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Rose Ball Gag

    Kada ljepota ide ruku pod ruku sa strašću i željom za nježnim BDSM-om, nastaju tako lijepe stvari kao što je ovaj luksuzni geg s ružom koja se može ukloniti. Zahvaljujući visokokvalitetnom silikonskom materijalu, geg u ustima će biti ugodan, a čak i znatiželjni prsti mogu isprobati rupu na ruži. Uživajte u novim i nezaboravnim dimenzijama strasti uz ovaj prekrasni geg.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Ljubitelji ropstva oprez! Ovaj kvalitetni kožni set upravo je ono što vam je potrebno da vaše igre budu profesionalne. Sadrži manžete za gležnjeve i zapešća, koji su glatki s unutarnje strane i zakopčanja izvana. Uz pomoć križa ispunit ćete sve svoje maštarije, robustan je i izdržljiv, pričvrstite mu lisice i uživajte u nevjerojatnim ropskim strastima.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba P-Cage PC05 Soft Silicone Penis Cage Black

    Kolekcija P-Cage sadrži različite vrste kaveza za penis. Ovaj kavez za nevinost izrađen je od silikona koji nudi udobno pristajanje uz dugotrajnu izdržljivost. Kavez nevinosti ograničava onoga tko ga nosi da ima erekciju.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Head Harness Black

    Kakav dobar konj! Ukrotite svaku nestašnu životinju i roba ovim pojasom za glavu! Izrađena je od visokokvalitetne kože i ima čvrstu prozirnu cjevčicu za usta. Maska za oči i uzica se mogu skinuti, a trake su podesive kopčama za savršeno pristajanje!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Brava s mjeračem vremena koju pričvrstite na kutiju koja može sadržavati ili ključeve ili kavez ili je pričvrstiti izravno na kavez! Uzbuđenje vašeg roba bit će u vašim rukama i samo ćete vi odlučiti koliko ćete mu dati vremena! Zamislite samo njegov prosjački prizor koji očarava zaključavanje odbrojavanja, uzbudljivo, zar ne? I naravno, nije važno nalazi li se u ormariću ključ od kaveza za penis ili ženski pojas čistoće.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Ball Weight 35mm x 38mm

    Testni nosač od luksuzne glave za nepušače popularnog brenda Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size L Black

    Kolekcija Rimba P-Cage sadrži različite vrste kaveza za penis. Izrađeni od visokokvalitetnog ABS materijala, ovi kavezi za nevinost nude udobno pristajanje dok osiguravaju dugotrajnu izdržljivost. Kavez nevinosti ograničava onoga tko ga nosi da ima erekciju.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 266 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.