×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke bolja erekcija glatka

Artikli 129 za 160 od 353 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Prsten za penis i testise koji se sastoji od 4 prstena različitih veličina! Najveći prsten (4 cm) nosite tik uz tijelo, drugi oko penisa i preostala dva mala dijela testisa. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Pojačajte svoju erekciju i orgazam s Rimba erekcijskim prstenovima. Izrađene su od gume, zahvaljujući kojoj savršeno pristaju. Odaberite veličinu koja vam najviše odgovara!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Cockring Transparent

    Popularni Brand Sport Fucker se miri sa svojim najpopularnijim proizvodima!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Simul8 Vibrating Dual Prostate and Perineum Cock and Ball Toy

    Nexus Simul8 pružit će maksimalno zadovoljstvo i Vama i Vašem partneru. Izuzetno rastezljivi prsten za penis i testise držat će Vas tvrđim dulje, dok će ergonomski oblikovana vibrirajuća osovina i baza stimulirati Vašu prostatu i perineum dok potiskujete.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Četvrti zavareni metalni prstenovi na penisu, koji su dizajnirani za održavanje i intenziviranje erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Zašto je erekcijska petlja zajamčeno udobna za sve? Zato što je podesiv i prilagođava se svakoj veličini. Ova petlja je čak dvostruka! Izrađen je od visokokvalitetnog crnog silikona i podržat će vašu erekciju do maksimalne tvrdoće. Brzo se i jednostavno oblači i skida te je savršen za dugotrajno nošenje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    "Kupite čips, čeka vas produžena vožnja !!!" Kupite erekcijsku petlju za produženo jahanje! Njime povucite penis u korijenu i osigurajte čvršću i dužu erekciju te intenzivniji orgazam.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Laid P.2 Silicone Cock Ring 47mm Black

    Želite li uvijek najbolje za sebe? Ako je tako, onda ćete među dostupnim prstenovima za erekciju odabrati ovaj iz Laida. Izrađen je od 100% medicinskog silikona i dizajniran je za nošenje oko penisa i testisa. Što time dobivate? Jača erekcija i vrhunac u pravom trenutku. Bit će intenzivno, ukusno i opojno, uvjerite se s prstenom P.2!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Početni komplet za otkrivanje vibracijskog uzbuđenja! Ovaj trodijelni set erotskih pomagala uključuje vibrator s ciljanjem na G-točku, fleksibilni prsten za erekciju sa stimulatorom klitorisa i mini vibrator. Igračke možete koristiti sami ili svi zainteresirani! Dakle, što prvo probati?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Double Diver Pink

    Volite li uzbudljivu dvostruku penetraciju? Samo s ovim prstenom ćete utrostručiti svoje zadovoljstvo! Samo ga stavite na penis i ostavite fleksibilni prsten za jačanje i podršku erekcije i izdržljivosti. Zatim dodajte vibraciju s 12 funkcija na vrh i gurnite pričvršćeni dildo u stražnja vrata za ultimativno blaženstvo. Ovo nije običan prsten, to je alat za vrhunski užitak!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Ovaj ukusni dodatak vašem će penisu dodati ne samo šarm, već prije svega izdržljivost! Lako se oblači i, naravno, lako se skida. Zaokružit će ne samo korijen vašeg penisa, već i testise! Izrađena je od prekrasno udobnog silikona, koji je također siguran za tijelo i ne navlači kožu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparent 2 pcs

    Set od 2 elastična prstena dizajnirana za njegovo zadovoljstvo marke ToyJoy. Svaki od prstenova ima drugačiji oblik i teksturu, što znači da će vam svaki od njih pružiti različite osjećaje. Izrađene su od visokokvalitetnog TPE materijala, koji je siguran za tijelo, ne sadrži ftalate i vodootporan. Istražite svoje uzbuđenje i umnožite ga s Manpower ToyJoy prstenovima.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Cockring Black

    Popularni brend Sport Fucker dolazi sa svojim najsvestranijim proizvodom!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Ponesite kući PULSE SOLO ESSENTIAL i otkrijte potpuno novi svijet muške masturbacije. Nazvan prvi Guybrator™ na svijetu, naša višestruko nagrađivana muška seksualna igračka može učiniti da svršite bez ruku, bez potrebe za milovanjem. Njegov svestrani dizajn znači da je savršena igračka za svakoga s penisom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj trio erotskih igračaka koje će poboljšati vaše ljubavne igre. Silikonski vibrator miluje G-točku, podesiva erekcijska petlja odgađa vrhunac i golica klitoris, a prozirni masturbator s 2 kraja ugađa kitu. Doživite kako je započeti savršenu predigru i voditi ljubav!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Cock Rings Set

    Play Zone Kit - 9 Xact-Fit prstenova sa čvrstim konusom za pohranu

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Ograničeno izdavanje ograničenog iznosa za vaše procjene! FlexTPR mehanika, tkanine i flexibilane su sve vaše prednosti, dajući im dobre oscilacije i seksi poglede. Uživajte u kvalitetnom dodatku Oxballs i radujte se sebi i svojim kolegama!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Grabber Black

    Fleksibilan i udoban TPR prsten iz radionice Mister B. Možete ga koristiti na različite načine, noseći ga na penisu ili na testisima. Proizveden je u Europi i voli se prilagođavati vašim potrebama zahvaljujući svojoj fleksibilnosti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Apsolutno apsorbirana stimulacija s erekcijskim prstenom i analnim čepom. Želite li imati četvrtu erekciju i doživjeti intenzivan orgazam? Dođi! Koristite pomoćni uređaj za poboljšanje kože i stimulaciju prostate.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Ringer Cockring Clear 3 Pack

    Jedinstveni ili uklonjeni prsten za erekciju popularne marke Oxballs u setu od 3 seta za izvrsne treninge.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Pumped Comfort Beginner Pump Transparent

    Kako dobiti veliki kurac? Vakum pumpa je najbolje rješenje! Vakuum stvara pumpu koja će podići i pomoći pretku i onim neodlučnim ljudima koji ne dobiju viagru. Dugotrajna uporaba dovodi do povećanja penisa, duljine erekcije, poboljšane seksualne performanse ili povećanja razine testosterona.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Želite li ubijati i širiti? Ovo čita više erotskih dodataka koji pokazuju više senzualne intimnosti u vašoj spavaćoj sobi. Birajte s kolegama, uživajte u vibracijama, novim rukavicama i nemojte se truditi voditi ljubavnika s vibrirajućim prstenom koji vam može dati okus običnog bacača!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Black

    Žudite za ekstremnim užicima? U tom slučaju morate isprobati ovaj prsten za erekciju penisa s remenom koji se koristi za držanje testisa.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetne kože i gume. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta i prekrasno dugog seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinstveni tri prstena za penis i testise! Sva tri prstena koja ga čine čvrsto su pričvršćena jedan za drugi i imaju različite promjere. Najveći (4 cm) nosi se tik uz tijelo, drugi (3 cm) stavlja se oko testisa, a najmanji (2 cm) na penis. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bang Bang Penis Pump Black

    Vakum pumpa za svaku priliku! Želite li zajamčenu zabavu? S ovom pumpom dobivate puno zabave za malo novca. Ručka nalik škarama udobno leži u ruci i olakšava rukovanje, pritiskom na nju stvara se pritisak koji možete jednostavno i brzo otpustiti. Pokažite što je u vama i ispumpajte to do maksimuma!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Tražite učinkovit i ujedno sjajan prsten za erekciju? Ovaj crni dragulj izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i ugodan je za nošenje. Ravnog je oblika i ugodnih zaobljenih rubova te će vam pružiti dužu i jaču erekciju koja će zadovoljiti vas i vašeg kolege. Isprobajte, bilo da ste početnik ili iskusan nositelj prstena za penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Pro Performance Ring Black

    Fleksibilni prstenovi za vaš penis i testise. Oni će vam dati pritisak koji će povećati i produžiti vašu izvedbu, a ujedno ćete uživati u jačem orgazmu. Nosite prstenove zajedno ili odvojeno kako biste spriječili protok krvi i produžili erekciju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 353 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.