×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke bolja erekcija

Artikli 65 za 96 od 468 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dorcel Stronger Ring Cockring Black

    Tražite pouzdan prsten za čvršću i dužu erekciju? Ovaj Dorcel prsten za erekciju neće vas razočarati! Izrađena je od super glatkog i udobnog silikona i pogodna je za sve veličine. Sakriva 3 metalna dijela, zahvaljujući čemu je još učinkovitiji, jer će se penis pravilno skupiti, a vaša erekcija će trajati dulje, a pritom ćete biti ugodno stimulirani.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Cock Ring With Steel Core

    Želite li dužu i čvršću erekciju, intenzivnije orgazme i svu dodatnu stimulaciju? Sve to možete imati uz prsten od Bonersa. Izrađena je od mekog silikona i skriva dva čelična dijela za senzualnu stimulaciju. Napravljena je od mekog silikona, tako da je predivno savitljiva i samo je trebate navući da bi vam se želje ostvarile!
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Savršena stimulacija s obje strane! Ovo nije bilo kakav analni čep, to je analni užitak s prstenom za penis i testise. Čvrsto zahvaća vašu posudu, a igla vibrira iza stražnjih vrata, što osigurava savršen užitak. Upravljajte njime jednostavno i udobno pomoću daljinskog upravljača, a ako želite, povjerite ga svom dvojniku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Tražite li način da još više intenzivirate svoja ljubavna iskustva i možda čak postignete zajedničke vrhunce? Mnogi parovi su se kladili na vibrirajući prsten, a mi čista srca možemo reći da je to čudo koje će promijeniti vaš ljubavni život. Romeri prsten je izrađen od svilenkasto mekog silikona i ponudit će vam jednu snažnu brzinu vibracije kojoj nećete moći odoljeti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim His Ringness The Earl Round Cock Ring 55mm Brushed

    Hoćeš li prihvatiti izazov i uskočiti u ring? Ne zaboravite se zaista naoružati nečim stvarno seksi poput ovog elegantnog erektivnog prstena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Osim što izgleda sjajno zahvaljujući svojoj mat površini, uglavnom povlači vaš penis u korijenu, što jača i produžuje vašu erekciju i pojačan vrhunac. Uživajte još više!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    Luksuzni dodatak za penis i testise od kvalitetne kože, koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom! Zakopčava se patentnim zatvaračima, a širi dio rasteže testise prema dolje. Izgleda elegantno i senzualno, a seksi izgledom oduševit će vas i vaš kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Tražite igračku koja bi služila oboma kao paru? Za vaš užitak rado će se pobrinuti ovaj jedinstveni vibrator iz kolekcije Cala Azul. Okrugla strana može se koristiti kao masturbator ili kao prsten oko penisa. Dva kraja mogu ciljano stimulirati klitoris. Ili možete smisliti neki drugi način za rukovanje s 10 snažnih načina vibracije? Nema granica mašti!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Big Ox Cockring Eggplant Ice

    Tražite li nešto što će vam ne samo pomoći u podizanju samopouzdanja, već će vam pružiti i najbolje osjećaje? Veliki OX je ovdje! Njegova genijalna širina zaista će držati vaše posuđe, a materijal PLUS + SILIKON jednostavno će vas uhvatiti jer je fleksibilan, gladak i mekan. Uživajte u udobnosti i seksi izgledu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Tražite li prsten za erekciju kojem nećete moći odoljeti? Ovaj u stilu zeca je pravi! Učinkovito grli penis, jača i produljuje erekciju koja će biti još teža. Svilenkasto mekani silikon trljat će se o klitoris i milovati ga intenzivnim vibracijama. Birajte između 10 načina vibracije i uživajte u zadovoljstvu zajedno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Fluffer Red

    Najnovija kolekcija igračaka za vaše ptice od Mister B! Ovaj visokokvalitetni prsten izrađen od fleksibilnog i udobnog TPR-a možete nositi na nekoliko načina, na primjer kao prsten za erekciju ili kao rastezač testisa. Proizveden je u Europi i zasigurno će postati vaš omiljeni dodatak za penis.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Metallic Silicone Cock and Ball Ring

    Cool izgled i savršena podrška tijekom seksa! Ovaj vrlo fleksibilni silikonski dvostruki prsten stavite na penis i testise i uživat ćete u njegovom metalnom izgledu. Zahvaljujući svojoj elastičnosti izuzetno je ugodan za nošenje te savršeno učvršćuje i produljuje erekciju. Isprobajte sve načine nošenja!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Clear

    Z-BALLS je jedinstven i izuzetan alatni stroj za testiranje ili prsten za penis, zobene pahuljice za tu namjenu. Držite se svoje finoće, uvjerite se da je apsolutno dobro, a od kvalitete beata hvalite kvalitetan FLEXtpr materijal koji vam je jako lijep.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj lagano fleksibilan vibrirajući prsten podržat će erekciju i istovremeno stimulirati klitoris ili testise tijekom seksa zahvaljujući 10 vibrirajućih funkcija za uzbudljivu raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Black

    Half Guard je baš kao naš originalni Sport Fucker Sport prsten koji ima dodani razdjelnik koji će izbaciti vaše orahe i produljiti vašu erekciju.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Triple Ball Bangin Vibrating Ring Pink

    Želite li otkriti još uzbudljivija iskustva vođenja ljubavi? Donesite ovaj prsten, koji osim mogućnosti vibriranja ima i seksi ljuljačke kuglice. Vrlo je fleksibilan, tako da udobno pristaje, a ipak lagano zateže penis i tako jača erekciju. Uživajte u senzualnim vibracijama u 10 zahvaljujući mini vibratoru koji se može ukloniti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS je jedinstveno oblikovana i iznimno mekana nosila za testise ili prsten za penis, ovisno o tome za što ga želite. Prilijepit će uz vašu muškost, izgledat će apsolutno sjajno, a zahvaljujući kvalitetnom FLEXtpr materijalu od kojeg je izrađen, bit će vam prekrasno ugodan.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penisband 7405

    Remen za penis od prave dvostruke nappa kože podesiv s metalnom kopčom.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Želite li ljubav učiniti ugodnijom? Isprobajte s vibrirajućim prstenom! Ovaj Rabiit ima praktičan mini vibrator s jednom opojnom brzinom vibracije. Izrađen je od silikona koji je ugodno fleksibilan, mekan na dodir i ugodan za nošenje. Neka slušalica dotakne tvoj klitoris i izludi te vibracijama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Chomper Small Red

    Najnovija kolekcija igračaka za vaše ptice od Mister B! Ovaj visokokvalitetni prsten, izrađen od fleksibilnih i udobnih TPR-a, može se nositi iz nekoliko razloga, kao što je prsten za erekciju ili tester. U Europi je također poznato da je vaša voljena osoba dodatak za penis.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Cocksling-2 Night Edition

    Prema programerima iz Oxballsa, Cocksling-2 je apsolutno najbolji prsten za erekciju koji su ikada smislili. Pogodno za snošaj, igrice pišanja, oralni seks, stvara neodoljivu izbočinu na vašim hlačama…

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Forge Single Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Trebate li ojačati svoju erekciju? Nema problema, s ovom visokokvalitetnom petljom za erekciju iz Nexusa, sve će uspjeti! Podesiv je, tako da ne morate brinuti hoće li biti prevelik ili mali. Pomoću "slide to fit" kuglica prilagodite preuzimanje i prepustite se dugom uzbuđenju i neponovljivom vrhuncu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten sa zečjim ušima izvrstan je dodatak za vođenje ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Navy Rubber O Ring Black 4 Pack

    Odličan set prstenja iz Sportsheetsa! Čvrste su, ali istovremeno i ugodno savitljive, pa se prilagođavaju vašoj veličini. Njihova glavna poruka je jačanje i produljenje erekcije ako jedan od njih stavite na penis. Međutim, oni se također mogu koristiti za stabilizaciju baze dilda na pojasu. Otkrijte njihove mogućnosti i igrajte se!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Cock Harness Black

    Tanak, elegantan i povezuje tri prstena u jedan efektni proizvod.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Ring & Plug with Vibration

    Jer dvoje je više od jednog! Ovom igračkom zadovoljit ćete svoj analni i penis, jer povezuje vibrirajući dildo s erekcijskim prstenom i tako vas zamišlja u uzbudljivom zahvatu. Izrađen je od svilenog silikona i svidjet će vam se na prvi dodir. Odbacite svaku tugu i zamijenite je za zadovoljstvo.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantan i romantičan vibrirajući prsten za zadovoljstvo oba partnera. Fleksibilan je pa će dobro pristajati na penis, a njegova dijamantna tekstura, uz vibracije, iritirati će klitoris tijekom vođenja ljubavi. Uživajte u vođenju ljubavi još malo i povećajte svoje iskustvo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Rechargeable Cock Ring & Anal Vibe

    Tko kaže da ne možete imati sve? Ova muška igračka bit će kolijevka za vaš kurac, koji će ljuljati i vaš analni dio. Dva prstena drže penis i testise, a povezani vibrirajući analni čep izaziva nevjerojatnu magiju. Obratite pažnju na sebe, svoj tvrdi ud i pohotno dupe, bit će super!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Mislite li da nema boljeg seksa? Ovaj vibrirajući prsten poput zeca uvjerit će vas u suprotno. Sastoji se od zečjih ušiju i 2 prstena koji zatežu testise i penis te tako produljuju i jačaju erekciju. Uši će tada senzualno stimulirati klitoris intenzivnim vibracijama do nevjerojatnog orgazma. Istražite, uživajte i eksplodirajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toylie Latex Sleeve with Penis and Testicle Ring Gil Semitransparent

    Želite li uništiti i ukrasti svoju muhu? Gil iz Toylies to treba dodati! Zadržite erekciju, ejakulirajte i izgledajte dobro. Anatomski je radna forma, preporuča se nošenje intenzivnog grinja i stimulacije za nošenje i već čitanje. Oduzmite pravu borbu i uživajte u intimnom životu u novoj dimenziji!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Connor Penis Sleeve Vibrator with Clitoral Stimulator Nude

    Kako bi bilo da gotovo trenutačno transformirate svoj penis u nešto još uzbudljivije? S ovim nastavkom za penis to će biti moguće! Ojačat će vašu erekciju i milovati ne samo unutrašnjost vagine, nego će dotaknuti klitoris i stimulirati ga vibracijama. Uživajte i pružite i svom partneru izvrsne osjećaje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Pritisnite tipku Magic Cell i nenadmašni Dante iznenada oživi. Svijetli i veseli se uparivanju s vašim pametnim telefonom. Dante ima uklonjivi mini vibrator kojim ćete upravljati putem aplikacije. Ovaj mini vibrator dizajniran je s najvećom elegancijom i sadrži ugrađeni motor, punjivu bateriju i, naravno, Bluetooth čip za uparivanje s telefonom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LateToBed Geisha Double Kegel Balls Fuchsia 70g

    Jeste li čuli da jačanje dna zdjelice donosi vrijedne dobrobiti? To uključuje, primjerice, intenzivnije orgazme ili prevenciju inkontinencije. A kako ojačati mišiće zdjelice? Samo redovito nosite ove meke i savitljive lopte i ubrzo ćete primijetiti prve razlike. Osim toga, loptice imaju manju, težu lopticu koja će tijekom kretanja udarati o vanjsku stijenku i tako vam donijeti vrlo ugodnu i nježnu stimulaciju.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 468 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.