×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke bolja erekcija

Artikli 129 za 160 od 500 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Executive Automatic Smart Pump

    Povećajte svoj užitak uz Optimum Series® Executive Automatic Smart Pump™, masivnu pumpu za penis napravljenu za veće i bolje rezultate pri svakoj uporabi. Povećajte izdržljivost, poboljšajte izdržljivost i pojačajte svoj štap s 3 jedinstvena poboljšana načina vježbanja.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Treba li mu malo potpore tijekom seksa kako bi vaša erekcija bila čvršća, a vrhunac intenzivniji? Ovaj set od 3 silikonska prstena metalnog izgleda idealan je za sve koji nisu sigurni u veličinu odgovarajućeg prstena. Osim toga, prstenje možete koristiti na različite načine i nositi više od jednog odjednom. Uživajte u dugotrajnoj erekciji uz fleksibilne prstenove od sigurnog silikona.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Silikonska petlja za erekciju podesive veličine koja pristaje svakom penisu i osigurava svom nositelju dugotrajnu i čvrstu erekciju.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Adjust Ring

    Ovaj erekcijski prsten svidjet će vam se prvenstveno zbog udobnosti koju jamči ergonomski podesiva veličina. Zategnite ga kako želite i odaberite jači ili slabiji hvat.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One prsten za erekciju od ugodnog i nježnog silikona osigurava veću izdržljivost i odgodu ejakulacije. Osim toga, duboke vibracije stimuliraju oba partnera u isto vrijeme, a kao bonus, njima se može upravljati pomoću aplikacije.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Tri erekcijska prstena za 3 različita iskustva! Uživajte u duljoj erekciji, snažnim orgazmima i općenito savršenom stanju. Nosite prstenove oko penisa ili oko testisa i osjetite udobnost koju obećava čvrst i fleksibilan materijal. Svrha prstena je čvrsto zategnuti penis u korijenu i spriječiti protok krvi te tako intenzivno jačati erekciju. Nabavite ovaj set prstenja i iznenadite cijeli svijet svojom beskrajnom erekcijom već danas!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Želite li uživati u duljem i uzbudljivijem vođenju ljubavi? U tome će vam pomoći ovaj prsten za penis za erekciju izrađen od visokokvalitetnog TPE materijala tvrtke Powering. Spriječit će protok krvi i vaše će erekcije biti još čvršće, a vrhunac intenzivniji. Pokušajte s njim i možda nikada nećete poželjeti drugačije.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Produžite svoj penis i pojačajte svoju stimulaciju, vođenje ljubavi s ovim omotačem bit će bez premca! Ova prozirna vibrirajuća navlaka za penis marke Crystal Clear izrađena je od mekog i fleksibilnog materijala, poželjnog je realističnog oblika i pružit će zadovoljstvo oba partnera. Lijepi se za vaš penis, potiče erekciju i zahvaljujući prstenu na testisu uvijek će se držati na mjestu. Zato ga obucite i obradujte svog partnera dužim timskim radom i vibracijama.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydromax 7 Wide Boy Blue

    Zahvaljujući postojanom hidrauličnom pritisku koji je karakterističan za Bathmate proizvode, možete jednostavno i brzo povećati veličinu svog penisa. Model Wide Boy je nešto širi od klasičnog Hydromaxa i tu je za sve koji zbog svog promjera trebaju nešto širu pumpu, jer samo pumpa koja vam savršeno pristaje može ispuniti svoju svrhu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Želite li još malo uživati tijekom seksa? Ovaj promišljeni prsten oduševit će vas oboje i razveseliti ga nošenjem! Uzbuđeno dijeli testise, hvata penis u korijenu i tako podržava njegovu erekciju, a mini vibrator može uživati u klitorisu svojim snažnim vibracijama ako ga postavite gore. Fleksibilni silikon se prilagođava vašim proporcijama i nećete se moći pohvaliti nošenjem prstena!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Bullseye

    Dvostruki prsten za dvostruke osjećaje! Ne samo da će zategnuti vaš penis u korijenu, a time ojačati i produžiti vašu erekciju, već će se pobrinuti i za vaše testise, dajući im nevjerojatno zategnut i uzbudljiv osjećaj. Jedan prsten za penis, a drugi na testisima oduševit će vaše posuđe!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Povećajte svoju seksualnu moć i užitak uz ovaj jedinstveni vibrirajući prsten popularnog brenda You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Nakon godinu dana razvoja i testiranja, na tržište dolazi apsolutno neodoljiv novitet - super fleksibilni Cock & Ball. Iznenadit ćete se koliko je proizvod mekan i udoban. Sigurno će vam se svidjeti prvi put kada ga koristite. A uz to, konačno možete prestati brinuti o gubitku erekcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydromax 7 Red

    Bathmate HydroMax je apsolutni lider na tržištu vakuumskih pumpi! Ojačajte svoj penis uz poboljšanu tehnologiju i zdravlje! Ima 35% više vremena smirivanja i daje vam više boli i uskoro rezultate. Sustav Bellows ovdje pruža obrađeni prsten za fitnes u uklanjanju pritiska u penisu i testisima. Kao bonus, to je i dvokrevetna soba i soba za čišćenje.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Profesionalni montažni prsten inovativnog i ergonomskog dizajna od najkvalitetnijeg kirurškog čelika promjera 4,8 cm

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydromax 5 Clear

    Novi Hydromax 5 iz serije Bathmate zasigurno ima iste karakteristike kao Hydromax 7 i 9, budući da je nepotreban, a dizajn je namijenjen mušičarima i djevojkama dužine penisa od 10 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Želite prakticirati savršenu seksualnu izvedbu i istovremeno uživati u intenzivnim orgazmima? Ovaj punjivi stimulator prostate i lenjika povezan je s erekcijskim prstenom, tako da će ponijeti sva vaša osjetljiva mjesta u show. Uživajte u 10 moćnih načina vibracija, stimulacijskih žljebova i daljinskog upravljača, bit će to prava vožnja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Liquid Silicone Ball Stretcher Grey

    Želite li da vaša priroda izgleda još seksi? U ovoj elegantnoj nosiljci za testise bit će još muževniji! Relativno je širok i izrađen od mekog i fleksibilnog silikona, koji je kvalitetan i vrlo izdržljiv. Nosite nosila tijekom divljih seksualnih avantura i otkrijte nova iskustva.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Black

    Kako izgleda budućnost prstenova za penis? Koji je trenutni i najpopularniji trend? Nedvojbeno je to TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Prsten za penis izrađen je od 100% kirurškog čelika od nehrđajućeg čelika i nije samo erotski komad nakita: također može produžiti i pojačati seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Zadovoljite sve zahtjeve svog kolege s ovim erekcijskim prstenovima popularnog brenda California Exotics. Set sadrži 3 komada prstenja različitih veličina (srednje, velike i ekstra velike) i njihovo nošenje osigurat će vam zaista snažnu i dugotrajnu erekciju o kojoj ste do sada mogli samo sanjati.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Snažan i istovremeno mekan silikonski prsten brenda Shots Toys poboljšat će vašu seksualnu izvedbu već prilikom prve upotrebe. Nosi se na korijenu penisa, a može se koristiti i u kombinaciji s kondomom. Ovim erekcijskim prstenom će oba partnera biti oduševljena, ona će biti oduševljena njegovom dugom i čvrstom erekcijom, a on će uživati u prekrasnom intenzivnom vrhuncu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Znate li kako svoje vođenje ljubavi učiniti još boljim? Donesite ovaj jedinstveni vibracijski prsten iz Magic Motiona i kontrolirajte njegove funkcije putem aplikacije na svom telefonu. Njezin će klitoris razveseliti senzualnim vibracijama i pružiti mu dužu i jaču erekciju. Izuzetno je elastičan i ugodan za nošenje. Birajte između 10 različitih funkcija vibracije ili otkrijte beskrajne mogućnosti aplikacije!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Srećom, nedostaje li vam dodatnih 8 inča i vibracija? Ova fleksibilna navlaka za penis s daljinskim upravljačem marke Rebel će čuti vaše želje! Pomoći će vam da dođete u formu i zadovoljit će ne samo vas, već i vašeg partnera, jer će masivni žir pružiti produžetak od 8 cm! Pustite ga da tijesno pristaje, poduprite vašu erekciju i uhvatite ga za testise da ne padne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Konačno je tu beskrajno čvrsta erekcija! Ovaj RingO prsten je snažan, ali u isto vrijeme savršeno fleksibilan. Penis ne samo da će vas krasiti, već će ga i zategnuti, spriječiti protok krvi i time ojačati i produžiti vašu erekciju. Želite dugo i intenzivno vođenje ljubavi? Počastite se prstenom RingO!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podržava prednji dio i zagrijava stražnji dio! Ova jedinstvena igračka kombinira prsten za penis i testis s analnim perlama. Sve je povezano, erekcijski prsten ima podesivi hvat i moći ćete uživati u savršenom uzbuđenju i cirkulaciji krvi! Uživajte u višestrukim užicima i stimulaciji.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Želite li uživati u čvršćoj erekciji? U tome će vam pomoći pijetao Jason. S njim možete podesiti hvat prema svojim zahtjevima, jer je prsten podesiv na 5 različitih veličina. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima bit će vrlo udoban za nošenje. Otkrijte dinamična iskustva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Želite li povećati svoje zadovoljstvo i produžiti vrijeme ljubavne ljubavi? Isprobajte ovaj vibrirajući prsten! Nevjerojatno je mekan i fleksibilan, ima mekane kutove za stimulaciju, a svojim će vibracijama klitoris odvesti do vrhunca blaženstva. Stavite ga na svoj penis i otkrijte novu dimenziju vođenja ljubavi!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Trainer Ring Transparent

    Jedinstveni Trainer Ring popularnog brenda Sport Fucker kombinira prsten za penis i prsten za testise u jednu učinkovitu i jedinstvenu igračku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    Uživajte u još intenzivnijim orgazmima uz ovaj set od 7 silikonskih dodataka za penis! 3 od njih su podesive erekcione petlje, super su elastične i savršeno pristaju svim veličinama penisa. Ostala 4 prstena, poput petlji, odgađaju vrhunac i intenzivan orgazam. Proširite svoje vođenje ljubavi i odaberite iz seta omču ili prsten koji vam trenutno najbolje stoji ili kombinirajte nošenje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy The Ultra Soft Double Vibrating Strap-On Anal Dildo Skin

    Što pokušava ovo dvostruko zadovoljstvo? U tome će vam pomoći ovaj prekrasan alat, pogledajmo ga pobliže! Ima prsten koji stavljate na korijen penisa (ili na testise) i odmah jačate svoju erekciju. U isto vrijeme dobivate drugi penis i dvostruka penetracija iz snova se pretvara u stvarnost! Mini vibrator s 10 brzina će dati pravi sok!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Zajedno do vrhunca! Ova igračka za parove kombinira prsten za penis i testise s fleksibilnim vibratorom i stimulatorom klitorisa. Nakon što se prstenovi postave na penis i testise, ravni vibrator stimulirajuće teksture smjestit će se na penis i učiniti penetraciju ugodnijom. Dame, bez brige, zahvaljujući valovitom stimulatoru i klitoris će doći na svoje. Zaključak - ovo će biti opojna stimulacija za sve!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 500 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.