×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke Black Label

Artikli 33 za 52 od 52 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Black Label Jewelled Golden Donut Cockring 50mm

    Zlatni prsten za pijetlo u obliku krafne sa širokim, ovalnim presjekom i kamenčićima - težak bešavni prsten za pijetlo izrađen od visoko poliranog nehrđajućeg čelika. Zahvaljujući ovalnom presjeku, ovaj se prsten lako prevlači.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Leather Spiked Vampire Crop

    Jeste li ozbiljni i tražite brutalni bič? Ovaj bič za jahanje iz Black Label-a kombinira visokokvalitetni nehrđajući čelik i ništa manje kvalitetnu kožu. Najveće zlo je krajnji preklop koji je s jedne strane glatki, a s druge načičkan oštrim metalnim iglama. Uživajte u svojim SM strastima uz ekstremne efekte biča i možda kap krvi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Brace Ball Gag

    Uz ovaj geg, domina ili dominantna osoba neće imati milosti prema svom dvojniku! Stavite loptu u usta, olabavite vijke, stavite dio od nehrđajućeg čelika i ponovno zategnite vijke. Glatka šipka nalazi se oko stražnjeg dijela vrata, a nehrđajući čelik bit će užitak proučavati. Pogodan je i za dugotrajno nošenje, a prije svega je nevjerojatno cool!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Leather Studded O-Ring Collar Red

    Prekrasna crno-crvena kragna od kvalitetne kože. Na vratu će izgledati nevjerojatno sjajno, jer je ukrašena crvenim ukrasnim čapicama, a ima i O-prsten na koji možete jednostavno pričvrstiti, primjerice, povodac. Stavite ga na svog roba i prepustite se svojim fantazijama!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Extreme Ballstretcher Cage

    Težak i učinkovit rastezač testisa u najluksuznijem obliku, izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Svidjet će vam se njegov zadivljujući izgled! Jajca će vam doslovno biti iza rešetaka i bit će to zaista prekrasan prizor. Intenzivni osjećaji neće dugo potrajati, kavez će stvarno svojom težinom povući vaše testise.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher with Ankle Restraints

    Volite li mučenje testisa? Ovakva igračka je totalno zlo za nestašne lopte! Kombinirajte rastezač testisa i manšete za gležnjeve. Zatezač se aktivira pomoću priloženog šesterokutnog ključa, a lisice su podesive za savršeno pristajanje, također imaju 3 D-ring pričvršćivača i rupu u kopči za bravu koja nije uključena u pakiranje. Da se bojite da nećete imati dovoljno zatezača? Bez stresa, možete mu dodati dodatnu težinu, jer ima dvije bočne točke pričvršćivanja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Jewelled Golden Donut Cockring 45mm

    Zlatni prsten za pijetlo u obliku krafne sa širokim, ovalnim presjekom i kamenčićima - težak bešavni prsten za pijetlo izrađen od visoko poliranog nehrđajućeg čelika. Zahvaljujući ovalnom presjeku, ovaj se prsten lako prevlači.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Jewelled Buttplug L

    Ukrasite vrata prtljažnika rezanim kamenom! Izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ova je igla jajastog oblika za udobno pristajanje, a njezina dodatna težina osigurava ugodnu stimulaciju pri svakom pokretu. Štoviše, završni kamen u podnožju čini da izgleda stvarno lijepo i luksuzno.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Mega Pinwheel Set

    Volite li osjećaj zupčanika koji klizi po vašoj koži? Sada zamislite kako bi bilo uzbudljivo da postoji 9 tih kotača odjednom? Vaša mašta može postati stvarnost s ovim savršenim alatom izrađenim od kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Kombinacija milovanja i bockanja pri svakom dodiru bit će istinski opojna.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Heavy Duty Tweezer Nipple Clamps

    Pinceta za bradavice s daškom glamura! Stisnite i stisnite koliko god želite s našim stezaljkama u obliku pinceta. U stilu su pinceta s krajevima obloženim vinilom i posebnim lančićem za nakit.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Forcep Pliers

    Još nemate kliješta za fetiš u svojoj kolekciji? Odaberite ovaj iz Black Labela i nećete požaliti! Kvaliteta im je već na prvi pogled visoka, izrađene su od nehrđajućeg čelika i poslužit će vam za nestašne doktorske igrice ili za bilo kakvu zabavu kojoj se želite prepustiti!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Stainless Steel Puppy Bone Necklace

    Tražite ogrlicu za svog nestašnog psića? Ova šarmantna ogrlica od kosti ima jedinstven dizajn i izrađena je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Pričvršćuje se O-ringom kroz koji provučete zadnju perlicu. Hoće li ova ogrlica biti vaša nova omiljena igračka za nastrane igre ili radije komad nakita koji će upotpuniti vaš outfit!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Pincher Balls Stainless Steel Nipple Clamps

    Šarmantne i relativno male stezaljke za bradavice izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Uživajte u njihovoj oštrini i stavite ih sebi ili svom dvojniku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Commanding Bondage Hook

    Želite li svog pokornog kolegu držati pod kontrolom? U tom slučaju ne smijete propustiti ovu udicu za ropstvo. Kuglica ove ultimativne naprave ubacuje se analno, a cijela udica je izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Može se koristiti na mnogo načina, pokušajte ih otkriti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Thai Pain Sticks

    Tražite li učinkovito sredstvo za mučenje bradavica? Isprobajte ovaj tajlandski štap koji stišće bradavice, ali ih ostavlja otvorenima za daljnje zadirkivanje. To je par metalnih šipki duljine 50 cm koje se spajaju i između njih se umeću bradavice. Naknadno je dovoljno pomaknuti gumene prstenove prema bradavicama i tako pojačati uzbudljivi pritisak.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Jewelled Buttplug S

    Ukrasite vrata prtljažnika brušenim kamenom! Izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ova igla je jajolikog oblika za udobno pristajanje, a njena dodatna težina osigurava ugodnu stimulaciju pri svakom pokretu. Štoviše, završni kamenčić u podnožju čini da izgleda stvarno prekrasno i luksuzno!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Jewelled Buttplug M

    Ukrasite vrata prtljažnika rezanim kamenom! Izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ova je igla jajolikog oblika za udobno pristajanje, a njezina dodatna težina osigurava ugodnu stimulaciju pri svakom pokretu. Štoviše, završni kamen u podnožju čini da izgleda stvarno lijepo i luksuzno.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Elastrator 100 Rings Red

    Volite li mučenje bradavica? Ovo će prstenje produbiti vašu strast! Izazivaju slatku bol i osjećaj koji će biti bez premca. Uz pomoć specijalnih kliješta na svoje bradavice stavite mali čvrsti prsten koji će ih bolno obuhvatiti i zategnuti.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The-O C-Ring 55mm

    Drži i drži svoju tvrdoću! Najkvalitetniji erekcijski prsten iz neuništive čeljusti može biti vaša smrtonosna erotska pomoć za cijeli život. Drži vaš penis u korijenu i dobivate erekciju i intenzivno grlo, jer ga možete koristiti za pretrage. Također, trebali bi imati prsten da bi vam mogli dati posao, ili ako ga želite upotrijebiti po drugi put probajte svoju mast.

    41,90 €

    24,90 €

    Nema na skladištu

  • Black Label Sliding Anal Intruder And Urethral Insert

    Višenamjenski alat za sve muškarce s nestašnim ljubimcem koji zahtijeva nemilosrdni zatvor od nehrđajućeg čelika tijekom nestašnih igrica. Završna kugla promjera 4,5 cm ispunjava anus, dok se mehanizam prilagođava nepredvidivim željama vašeg penisa i testisa.

    91,90 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 52 od 52 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.