×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene tijelo

Artikli 161 za 192 od 342 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Frisky 4 Cuff Adjustable Hog Tie Restraint Strap

    Pričvrstite svog partnera u seksi pozu s kravatom u kojoj ćete oboje uživati, s ovim sofisticiranim sustavom vezivanja.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Soft Bondage Under The Mattress Soft Restraint Set 7006

    Komplet za vezanje ispod kreveta ili madraca u mekanoj vezi s jednostavnim pričvršćivanjem na čičak.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Upoznajte jednu od najmoćnijih masažnih glava koje je svijet ikada vidio. MyMagicWand ima super moćan motor i nudi nekoliko načina korištenja svojih funkcija. Njime možete stimulirati svoje erogene zone i doživjeti orgazme koji oduzimaju dah, ali možete i masirati ukočene ili bolne mišiće i tako ublažiti napetost i bol. Bit će izvrstan pomoćnik ne samo za žene, već i za muškarce.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Icicles No. 38

    Elegantan, prvoklasan i ručno izrađen s pažnjom na detalje, ovo je alat koji češlja bič i dildo! Njegova staklena ručka svojom će jedinstvenošću i lijepom površinom oduzeti dah. Ručka je izrađena od hipoalergenog stakla i time je potpuno sigurna, osim toga možete je zagrijati ili ohladiti na željenu temperaturu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Set za uzbudljive trenutke zadivljujuće strasti! Pogodan je za znatiželjne početnike kao i za iskusne profesionalce koji vole biti vezani lisicama. Postavite podesivu poprečnu traku ispod madraca i odjednom pretvorite svoj krevet u S/M igralište! Povežite gležnjeve i zapešća od imitacije kože i počnite igrati koliko god vam mašta dopušta.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash Black

    Tražite kvalitetan, udoban i estetski povodac s ovratnikom po razumnoj cijeni? Tako da će vas zasigurno zanimati ova jedinstvena silikonska ogrlica s povodcem u obliku lanca brenda Bad Kitty. Povodac završava praktičnim remenom za ruku, zahvaljujući kojem vaš rob neće pobjeći od vas.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Čvrsta čelična šipka dizajnirana za lisice na ruke i noge marke Kiotos. Štap ima ušice i karabinere, koji su pričvršćeni na izdržljive kožne manžete za zapešća i gležnjeve, koji su dio paketa. Lisice su crno-crvene, a udoban kroj je blago podstavljen. Imate li sve vrste fantazija koje bi se mogle izvesti s tim štapom? Ne čekajte i udahnite im život, sada ili nikad!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    Legenda je masažna glava sa 100% stimulirajućom snagom. Mekan na dodir, moderan dizajn, važna fleksibilnost i glatka ručka jamče izvrsno iskustvo. Ima ukupno sedam uzbudljivih značajki i vibracija i može se puniti putem USB-a. Ova igračka je apsolutno sigurna, vodootporna i izrađena od visokokvalitetnog silikona.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Red

    Uz ovaj super mekani japanski suvenir, ne morate biti kratki da biste uživali u kravati u japanskom stilu! Idealan je povjerenstvo za onoga tko želi samo uzeti svoje ruke i noge kao partnera, sve dok je utvrđeno dopušteno vrijeme i održavanje. Potvrdite sposobnost korištenja Shibari stila.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Prestige Feather Tickler Black

    Stimulirajte svog partnera ovim mekim perom dužine 15 cm. Lijep je, nježan, praktičan za držanje, a škakljanje koje radite s njim bit će nevjerojatno preslatko. Perje je predivno mekano i idealno za igre u paru. Uživajte u oklopu koji će biti odgovor na škakljanje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Zadivljujući način da ostvarite svoje BDSM fantazije. Ovaj remen oko struka s manžetama koji se mogu skinuti u potpunosti je izrađen od visokokvalitetne kože. Lisice su podesive i opremljene karabinerima. Gore spomenuti remen oko struka ili bedrene trake pružaju čvrstu osnovu. Prilagodite ga svojim potrebama i ostvarite svoje snove!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pričvrstite se u krevet za duge večeri kod kuće i otkrijte svoje želje i strasti! Ova igračka za odrasle nije ništa drugo nego set za vezanje zgloba i gležnja za krevet. Opremljen je praktičnim čičak trakom za univerzalnu i udobnu upotrebu. Podesive naramenice stati će ispod gotovo bilo koje veličine madraca i donijet će vam obilje seksi užitka u erotskoj napetosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je upravo ono što ste dugo željeli! Riječ je o luksuznom erotskom pomagalu s 2 upotrebljiva kraja - masažnom glavom s jedne strane i vibratorom s ciljanjem G-točke s druge strane. Dva motora, prvoklasni silikon, zapanjujuće performanse i nezaboravni trenuci užitka. Učini dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Svestrana, moćna i elegantna, takva je ova masažna glava. Njegove snažne vibracije izmasirati će vas na osjetljivim intimnim mjestima, ali i po cijelom tijelu, gdje će osloboditi napetost mišića. Tamnoljubičasti dizajn glave s akcentima od ružičastog zlata zajedno tvori prekrasan vibrirajući komad s intenzivnom snagom. Otkrijte ga!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Dopustite da vas razmazuju ovaj praktični maser i vibrator u jednom. Ugodit će vam uz pomoć senzualnih valjaka, zahvaljujući kojima će pobuditi užitak u vašem tijelu. Želiš li još? Vibrator iz drugog dijela miluje vas na najosjetljivijim mjestima, točno na mjestu gdje se nalazi G točka. Koristite Fireball za opuštanje mišića i ublažavanje bolova u cijelom tijelu, ali i za uzbudljivo zadovoljstvo.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Što ako biste doslovno dopustili svom partneru da gori svaki put kada vas dotakne? Ovo je novi dodatak za Neon Wand™ marke KinkLab®, jednostavan je za korištenje i jamči potpuno novu razinu vaših pjenušavih igara. Sada možete stvarati uzbudljive iskre bilo kada i bilo gdje.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti ovaj set lisica!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Heart Crop 031 Black-Red 66cm

    Tražimo genijalan bič koji bi vam pomogao da jednom zauvijek ukrotite svog pokornog kolegu? Devil Sticks bičevi će vas osvojiti svojim modernim crno-crvenim dizajnom, dugom dužinom i nepogrešivom kvalitetom. Izrađene su od prave kože, a završno srce je s jedne strane crno, a s druge crvene boje. Spremite se na batine!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Collar with Dog Leash 7531

    Ovratnik od prave kože ukrašen estetskim metalnim zakovicama i pričvršćenim prekrasnim srebrnim povodcem.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Soft Cuffs Black

    Bit će u tvojoj milosti. Fine podesive manžete za zglobove i gležnjeve za muškarce i žene. Lisice su međusobno povezane jednostranim karabinom koji također možete kliknuti u krevet.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Bound 4-Way Hogtie Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Hogtie Cross svakako ne smijete propustiti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina rada vibracije i 3 brzine. Monica svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Riješite se senzacionalno napornih vibracija tijela tijela! Sa svojom mekom silikonskom glavom, ultra tvrda je, ali svakako kuhamo ultra-mekanu masažnu glavu kako bismo stimulirali ne samo vaš klitoris, pa čak i besmrtne miješalice na vratima, ili gdje su sljedeće. Uskoro se temperatura prilagođava i ova cijena vas neće ometati.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Imali ste težak dan i sanjate o željenom opuštanju, masaži, a možda i orgazmu? Sve to možete imati s ovom masažnom glavom koja će vas svojom izvedbom bacati na koljena iz dana u dan. Stoga se opustite, uživajte i uživajte u vibracijama s Wanda masažnom glavom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Mini Flogger Black

    Vrijeme kazne i nagrade dolazi i ovaj ukor u stilu biča je must have! Izrađen je od imitacije kože i savršen je dodatak za dominantne / submisivne igre. Drška je završena omčom koja će se udobno držati oko zapešća, a žice su dugačke 15 cm, tako da vaš pandan dobiva upravo ono što zaslužuje - nježno milovanje ili oštru kaznu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Riješite se senzacionalno jakih vibracija dijelova tijela! Sa svojom mekom silikonskom glavom, ultra tvrda je, ali svakako kuhamo ultra-mekanu masažnu glavu kako bismo stimulirali ne samo vaš klitoris, pa čak i besmrtne miješalice na vratima, ili gdje su sljedeće. Uskoro se temperatura prilagođava i ova cijena vas neće ometati.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Najnoviji model Doxy masažne glave, ovaj put malo manja i lakša kako bi vam bilo lakše rukovanje, ali ipak nevjerojatno moćna kao i prethodni modeli. S ovom masažnom glavom Doxy Number 3 možete precizno ciljati ona mjesta na svom tijelu koja jednostavno zahtijevaju njegove slasne vibracije. Ona je i nešto tiša, pa igra s njom postaje diskretnija, iako su joj vibracije jake i bujajuće. Izrađena je od najkvalitetnijih materijala, tijelo je izrađeno od metala, a glava od mekog silikona, te je jedna od najboljih koje trenutno tržište masažnih glava nudi.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Bondage Safety Scissor Black

    Sigurnosne škare prikladne za uzbudljive trenutke ropstva. Njihova prednost je potpuno isti dizajn škara kakav koriste bolničari, ali za razliku od njih, ove škare imaju tupe krajeve pa lijepo prianjaju uz kožu, ali je ne bodu. Omogućuju brzo i sigurno oslobađanje od vezanih igara.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Double

    Luksuzni dugin mjenjač s 2 kotača. Puno je intenzivniji od ostalih aparata ove vrste, no ponajviše o vama ovisi koliki ćete pritisak vršiti na partnerovu kožu. Izrađen je od 100% nehrđajućeg čelika prvoklasne kvalitete. Stavite partneru povez preko očiju i trčite mu po koži, živčana stimulacija će biti maksimalna!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Pink

    S ovim super mekim japanskim pamučnim užetom ne morate biti stručnjak da biste uživali u igri vezanja u japanskom stilu! Idealan je izbor za one koji samo žele vezati ruke i noge za partnera, ali je istovremeno dovoljno dug i izdržljiv. Uključite se u umjetnost užadi u shibari stilu.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 161 za 192 od 342 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.