×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke tijelo glatka

Artikli 65 za 96 od 255 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Renegade Collar Black

    Dobrodošli u zabavni park, gdje vas čeka ovaj genijalni alat. Nije ništa drugo nego neophodan dodatak za sve ljubitelje robe igara, odnosno ogrlica i povodac od vinila. Dizajn im je minimalistički i zavodljivo muški. Vrlo su jednostavni za rukovanje i lako se čiste i održavaju.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Učinite svoju magiju. Pojačali smo intenzitet na klasičnom masažeru u stilu štapa i ponovno ga osmislili u prepoznatljivim bojama Kink.com kako bismo stavili snagu u Vaše ruke. Sa svestranim silikonskim dodacima za vanjsku i unutarnju stimulaciju, te višestrukim brzinama i funkcijama, Kink by Doc Johnson Power Wand spreman je za svaku zadovoljavajuću solo sesiju ili za zadirkivanje Vašeg vezanog partnera.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dvostrani, pulsni štap i vibrator, ima vibrirajuću glavu štapa sa 10 funkcija i vibrirajuću ručku s pulsnim valom sa 10 funkcija, što ga čini sveobuhvatnim savršenim alatom za uživanje. 2 motora dat će vam preko 100 mogućih jedinstvenih postavki za igru.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Jednostavno, ukusno, elegantno, ali apsolutno efektno, upravo su takve ove dvije ultra magnetne kuglice.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silky Ribbon Black

    Preuzmite kontrolu nad svojim ljubiteljem Ouch svilene vrpce i otkrijte uzbuđenje dominantnih igara. Upotrijebite svoju maštu i odlučite kako ćete svom robu staviti lisice.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Savršen za zagrijavanje masaže cijelog tijela!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bondage Collar 2490404 Black

    Bondage ovratnik od crne imitacije kože. S malim prstenom u sredini. Dvoslojni materijal sa prošivenim rubovima. Veličina: 49 x 2,5 cm. S poliuretanskom površinom.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Punjiva masažna glava šarmantnog oblika. Doživite savršeno uzbuđenje i jedinstvenu snagu ove luksuzne igračke. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona i nudi vam 10 razina vibracija. Njegov ergonomski oblik jamči jednostavno rukovanje i vodootporan dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Želite masažu cijelog tijela ili radije intenzivnu stimulaciju klitorisa? Uživat ćete u oboje s ovom crnom masažnom glavom. Za vas su spremna 24 načina vibracija, koji će vas dovesti u ekstazu i potpuno opuštanje. Zato dođite neka bude lijepo i ugodno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Mask Shiny Wet Look Black

    Divlja maska koja otkriva samo oči i usta! Izrađena je od prekrasnog vrlo sjajnog wet look materijala koji je ugodno fleksibilan, lijepo stoji i ugodan je za nošenje. Oko vrata je našiven elastični rub, a cjelokupni dizajn maske je iznenađujuće dobre kvalitete.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibrirajuće bojeve glave inspirirane moćnim egipatskim faraonima! Emituje snažne vibracije koncentrirane u glavi, pa vam pruža intenzivnu i izravnu stimulaciju. Njegove funkcije zaljubit će se ne samo u vaša osjetljiva područja, već i u umorne i bolne mišiće po cijelom tijelu. Riješite se stresa, opustite se i učinite dobro s ovom luksuznom masažnom glavom.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Tako slatko, ali u isto vrijeme opasno. Takav je i ovaj ružičasti set BDSM pomagala, koji će cijeniti ne samo romantični parovi koji žele doživjeti nešto više. Uključenih 11 pomagala jamči noć punu strasti, ali i boli, čiji ćete opseg sami odabrati. Dođite igrati i otkriti novi uzbudljiv svijet.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite li ugoditi klitorisu ili izmasirati umorne mišiće? Sve je moguće s ovom mini vibrirajućom glavom iz Satisfyera! Ima praktičan zaobljeni vrh, ravni oblik i elegantan izgled. Zahvaljujući opruženom gornjem dijelu, glava mu je potpuno fleksibilna i prilagođava se vašim željama. Uživajte u nevjerojatno snažnim vibracijama i masaži cijelog tijela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Ova glava za masažu pomoći će vam ublažiti ukočenost mišića, povećati krvni tlak i poboljšati cjelokupno zdravlje mekih tkiva tijela. I znate što? Ugodit će i najosjetljivijim mjestima na vašem tijelu. Ističe se inovativnom tehnologijom zahvaljujući kojoj će vam ponuditi čak do 12.000 okretaja u minuti, osjećat ćete se kao da ste u rukama iskusnog masera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Flogger Corduroy 2040557 Black

    Bič kako treba ne samo za profesionalce! Ovaj elegantni kožni bič marke ZADO zaista je čvrst i ima bezbroj uskih kožnih remena sa šiljastim krajevima za intenzivan udar. Njegovu visoku kvalitetu potvrđuje i korištena koža koja se također koristi na ručki. Zato ga zgrabite i upotrijebite praktično krajnje oko, koje je prikladno za vješanje, na primjer.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjiva Enora preobražava vaše snove i kreativnost! Jezik je prekrasno djelo remakea i 2 upotrebljiva vrha za vas da vam pokažem nepovoljan dodatak. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Strong Leather Paddle Black

    Ekstra jaka šama u crnoj koži pogodna za vaše dodatne igre.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Sting - Riding Whip

    Kaznite svog partnera i uživajte u malo nestašnog udaranja uz ovu fleksibilnu i snažnu jahaću ploču.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Black Feather Tickler

    Postoji li bolji alat kojim možete zadirkivati partnera tijekom predigre od grančice? Mekano perje na ovom iritantu je nevjerojatno mekano i ostavlja prekrasan oklop na koži. Dugi štap vam daje maksimalnu kontrolu nad čarobnim perjem za savršenu stimulaciju. Isprobajte ga sada i vidjet ćete da ćete ga htjeti koristiti uvijek iznova!
    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar Black

    Luksuzni kožni ovratnik popularnog brenda Kiotos nezaobilazan je dodatak za sve BDSM igrice.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    Volite li avanture u spavaćoj sobi? Ove japanske svijeće će vas zaista zagrijati svojim voskom koji kapa. Topli vosak super zadirkuje i iritira, pa će svi doživljaji biti potpuno nezaboravni. U pakiranju ćete pronaći 3 svijeće različitih boja i namijenjene su iskusnijim ljubiteljima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Opustite se, opustite i možda eksplodirajte. Samo ova masažna glava XR Brands pružit će vam savršeno iskustvo masaže ili stimulacije. Njegova dijamantna tekstura pružit će vam intenzivnu masažu, a na ručki, koja vam udobno leži u ruci, lako ćete se prebacivati između 8 uzoraka 3 razine snage. Pronađite zadovoljstvo i olakšanje. Konačno…

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najpopularnije masažne glave na svijetu! A ovo je njegova najnovija verzija, koja se od prethodne razlikuje po mogućnosti punjenja putem USB kabela, tako da ga prilikom korištenja ne morate imati spojen na mrežu.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Wand Massager

    Osjetite vrhunsku snagu najprodavanije masažne glave Palmpower Wand Massager i iskusite sve ohrabrujuće, moćne i opuštajuće sposobnosti koje je čine tako popularnom u cijelom svijetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Sanjate li o elegantnoj masažnoj glavi sa zapanjujuće jakim vibracijama? Oduševit ćete se ovom šarmantnom igračkom! Nudi vam 3 brzine vibracije i intenzivnu pulsirajuću funkciju. Njegov ergonomski zakrivljeni oblik osluškuje vaše tijelo, a visokokvalitetni ABS u kombinaciji s finim silikonom osigurat će vam maksimalnu udobnost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibrira, pulsira, usisava, udara i tapka! Ovaj vibrator ispunit će sve vaše želje. Možete ga koristiti za masažu cijelog tijela ili za iritaciju intimnih dijelova. Njegova dva kraja su upotrebljiva, s jedne strane je fleksibilna masažna glava s usisnim nastavkom ili bez nastavka za tapkanje. S druge strane nalazi se ergonomski zakrivljeni vibrator s fleksibilnim vrhom. Isprobajte sve 3 značajke od 10 načina!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Totally His

    Dajte se svom ljubavniku s mekim lisicama Totalno Njegovim. Čvrste su i ujedno vrlo udobne, imaju čičak i karabinere, s kojima možete spojiti ne samo njih, već i druge bondage dodatke lancima. Idealne su čak i ako se tek počinjete vezati i lagano vezati. Otkrijte svoje skrivene strasti!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Tražite li najtopliju vožnju među vibrirajućim glavama? Fun Factory VIM prekidači rade nekoliko stvari. Dat će vam čistu snagu koja može biti i grubo iritantna i nježno nježna. VIM se može pohvaliti tehnički naprednim snažnim motorom i jedva čeka da vam da okus njegovih snažnih vibracija. Dođite naučiti više o ovoj igrački!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Black

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim značajkama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 uporabna kraja i 4 nastavka koji će vam pokazati neslućenu ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Cat Mask

    Mačka za mačke za sve divlje i nježne zvijeri.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Dog Mask

    Ukrotite svog psa i pokažite mu tko je ovdje gospodar. Pseća glava s ušima, njuškom i patentnim zatvaračem preko njuške, koja se može otvoriti. Sprijeda se nalazi i D-prsten iza kojeg psa možete pričvrstiti na npr. povodac.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid je moderan štapni vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Prekrasan dizajn vibratora i pakiranja čini The Orchid nezamjenjivom igračkom za svaku ženu.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 255 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.