×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene stimulirajuće tijelo

Artikli 65 za 96 od 253 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Supreme Under The Bed Bindings Kit Black

    Kako bi bilo da svoju već dosadnu spavaću sobu pretvorite u zabavnu igraonicu za odrasle? Uz ovaj set nećete propustiti ništa što je potrebno za uživanje u uzbudljivim igrama koje mogu naštetiti. Nije važno jeste li početnik ili napredni, kvaliteta pomagala će vas usrećiti, iritirati i beskrajno uzbuditi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Black

    Sve što ste ikada željeli isprobati u BDSM-u, u jednom setu iz Secret Playa! Dođite i uživajte u ograničenjima slobode, preuzimanju vlasti i malo boli. Svi dodaci u šarmantnoj metalnoj kutijici izrađeni su od 100% veganske kože i u njima će uživati početnici i napredni. Pobijedite granice svoje mašte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Sve što ste ikada željeli isprobati u BDSM-u, u jednom setu iz Secret Playa! Dođite i uživajte u ograničenjima slobode, preuzimanju vlasti i malo boli. Svi dodaci u šarmantnoj metalnoj kutijici izrađeni su od 100% veganske kože i u njima će uživati početnici i napredni. Pobijedite granice svoje mašte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Bondage Couture 6 Piece Kit Blue

    Hoćete li oživjeti svoje tajne želje i tražite li prave alate? Zaljubit ćete se u Bondage Couture! Izrađene su od prvoklasnih materijala i imaju prekrasne detalje, koji zajedno čine savršeno elegantan set. Dopustite da se ponesete onim što i kako želite koristiti, postoji mnogo opcija!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa Novelties Behave! Bing Love Rope Red

    Hajde, gospodine, igrajmo se! S crvenim dugim užetom koje vežemo, vežemo, zamotamo i zapetljamo, hoćete li? Tko ne bi htio! Ovo uže je izrađeno od čvrstog terilena i pamuka, ugodno je i mekano, a njegova dužina od 10 m bit će dovoljna za sve vaše maštarije!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #4 Black

    Vrte li se vaše erotske fantazije oko podložnosti i dominacije? Ispuni svoje snove, život je kratak! I ovaj set je savršen za to, pomoći će vam da zavedete, odredite svoje uloge i osluškujete svoje strasti. Zahvaljujući prekrasnom pakiranju, set je prikladan i za poklon i vjerujte da će to biti nezaboravan poklon koji vam neće samo dosaditi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Bed Bindings Restraint Kit Black

    Kad vaše želje neprestano traže ispunjenje, poslušajte ih! Sanjate li lisice i vrući vosak ili trnce? S ovim kompletom vaš san postaje stvarnost, dopustite da vas ponese prekrasan osjećaj koji ćete doživjeti tek kada ispunite svoje tajne erotske fantazije.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Deluxe Silky Rope Black

    Ne morate biti stručnjak za japanske čvorove da biste uživali u blagim ili grubljim igrama vezanja. Ovo super meko i glatko uže popularnog brenda Fetish Fantasy pomoći će vam.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Savršen za zagrijavanje masaže cijelog tijela!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Black

    Nije važno jeste li profesionalac ili amater kada je vezanje u pitanju, ovo će uže poslužiti svima. Super je mekan jer je izrađen od pamuka, a njime ćete ispuniti svoje maštarije povezane ne samo s japanskim shibari u bondage stilu. Uže je dovoljno dugo, snažno, izdržljivo i udobno da s njim možete pobjeđivati cijelu večer.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Fetish Bondage Rope Purple

    Nije važno bavi li se tim pitanjem profesionalac ili amater, što oni mogu učiniti za svakoga. Super je mekan jer je napravljen od pamuka, a svoje majstore možete čitati vezani ne sami uz japanski shibari u ropskom stilu. Već je moguće raditi dugotrajan, naporan, izdržljiv i udoban tako da s njim možete provesti cijelu večer.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Sanjate li o toplom dodiru punom ljubavi? Ova vibrirajuća glava s funkcijom grijanja pružit će vam razne masaže i iskustva. Pogodan je za erotsku stimulaciju i opuštanje mišića cijelog tijela. Vibrirajuća glava na jednom kraju je prekrasno ugodna i nudi vam 10 načina vibriranja, na drugom kraju igračke nalazi se grijaća površina. Uhvatite tanku ručku koja pristaje vašoj ruci kao rukavicu i milujte bilo koji dio tijela koji to traži.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Sanjate li o toplom dodiru punom ljubavi? Ovaj stimulator s funkcijom grijanja pružit će vam razne masaže i iskustva. Pogodan je za erotsku stimulaciju i opuštanje mišića cijelog tijela. Tri loptice za masažu s jedne strane su prekrasno ugodne i nude vam 10 načina vibracije, s druge strane igračke nalazi se grijaća površina. Slobodno zgrabite ovu senzualnu igračku i milujte svaki dio vašeg tijela koji to traži.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Rope 5m Black

    Silikonsko uže dužine 5m! Izrađen je od kvalitetnog silikona te je vrlo ugodan i mekan na dodir. Savršeno za vaše omiljene igre vezivanja, a crna boja je super seksi.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Rhinestone Handle Whip 2626

    Ručno pleteni kožni bič dužine 137 cm s prekrasnom ručkom, koja je ukrašena malim draguljima.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Oval Riding Crop Black

    Kad bolje razmislite, želio bi unijeti malo divljine u vašu spavaću sobu i učiniti vaše igre posebnima, prihvatite našu preporuku i pogledajte šarmantne Secret Play proizvode. Na primjer, isprobajte bič od crne umjetne kože koji će otvoriti vrata bolnom užitku.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Rope 5m Red

    Silikonsko uže dužine 5 m! Izrađena je od visokokvalitetnog silikona te je vrlo udobna i mekana na dodir. Idealno za vaše omiljene robne igre, plus crvena boja je super ekscentrična.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Mini Simply Flogger Red

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Kako zovete ove mini opomene? Mogu živcirati na nježan i grub način, na vama je kako ćete ih zgrabiti!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Rattan Wooden Thick Single Cane

    Štap od ratana s crnom ručkom jednostavnog, ali vrlo dojmljivog dizajna. Izrađen je od jednog bambusovog štapića i izuzetno je fleksibilan (boli). Puno je intenzivniji od ostalih običnih bičeva i stvarno može kazniti! Tko se usuđuje?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Please, Sir Whip

    Whip Please, Sir iz kolekcije Pedeset nijansi sive popularan je alat za sve koji žele biti kažnjeni ili uživati u finim praksama.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masirajte i stimulirajte toplinom, hladnoćom i vibracijama! Ovaj elegantni Hot'n Cold vibrator iz You2Toys savršen je za višestruke užitke na tijelu i iznutra. S njegovim spljoštenim vrhom možete udobno ciljati gdje vam je potrebno, a baršunasto meka površina mazit će vašu kožu. Birajte između 7 funkcija vibracije i prepustite se funkciji grijanja do 43 °C ili funkciji hlađenja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Manila Skinned Rubber Grip Cane 10mm

    Vrlo originalna i maštovita brazilska manila od trske postat će vaš osnovni dodatak u svim BDSM igrama.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Black

    Masirajte i stimulirajte toplinom, hladnoćom i vibracijama! Ovaj elegantni Hot'n Cold vibrator iz You2Toys savršen je za višestruke dobrobiti na tijelu i iznutra. Sa svojim spljoštenim dijelom, možete udobno ciljati gdje trebate, a baršunasto meka površina podmazat će vašu kožu. Odaberite između 7 funkcija vibracije i prepustite se funkciji grijanja do 43 °C ili funkciji hlađenja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Crop Polished Leather 023 Black-Red 66cm

    Tražite li genijalan bič koji će vam pomoći ukrotiti svog pokornog kolegu jednom zauvijek? Devil Sticks bičevi će vas osvojiti svojim modernim crno-crvenim dizajnom, dugom dužinom i nepogrešivom kvalitetom. Izrađene su od prave kože i stajat će na dlanu poput rukavice. Spremite se na batine!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Skinned Rotan Cane - Switch

    Jednom je kod majstora B došao BDSM ljubavnik i požalio se da mu nedostaje klasični štap. I tako je Mister B to popravio!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Fantasy Long Leather Flogger Black

    Birate li niskotlačno podmazivanje ili grube pušače? To je bič koji će vam kao rukavica stajati u ruci i dati vam do znanja želite li to. On je blagoslovljen i ti imaš, kao i ti. Odobravanje posljednjih pet, jer možete objesiti kukuruz ili kopčati kako biste sačuvali i napunili više stabilnosti u svom posjedu. Želite li svaku "damu" ili "damu"? Cijena mu je dopuštena s njenim gurnitom u košari!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit

    Svi proizvodi uključeni u ovaj komplet osmišljeni su da vam pomognu s vašim prvim iskustvom. Deset pažljivo odabranih komada pripremit će vas za senzualne doživljaje koje donosi nježni, ali i tvrđi SM.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Je li on ovdje? To je zato što trebate najčešće postavljana pitanja kada svoju BDSM kolekciju prekrijete čipsom od bambusa. Ima ručno izrađenu kožnu ručku i lijep crno-crveni dizajn, imate i praktičan umak. Lagan je, održan i promijenjen kako bi prijavio vašu dominaciju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Heart Crop 031 Black-Red 66cm

    Tražimo genijalan bič koji bi vam pomogao da jednom zauvijek ukrotite svog pokornog kolegu? Devil Sticks bičevi će vas osvojiti svojim modernim crno-crvenim dizajnom, dugom dužinom i nepogrešivom kvalitetom. Izrađene su od prave kože, a završno srce je s jedne strane crno, a s druge crvene boje. Spremite se na batine!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Mini Flogger Black

    Vrijeme kazne i nagrade dolazi i ovaj ukor u stilu biča je must have! Izrađen je od imitacije kože i savršen je dodatak za dominantne / submisivne igre. Drška je završena omčom koja će se udobno držati oko zapešća, a žice su dugačke 15 cm, tako da vaš pandan dobiva upravo ono što zaslužuje - nježno milovanje ili oštru kaznu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Rattan Wooden Canes 8pcs

    8 štapića od ratana hvata se jednom ručkom, koja vam udobno leži u ruci. S ovim bičem bit će to kazna s daškom nezaborava. Uživajte u osjećaju kako tvrdi štapići slijeću na vašu stražnjicu, ostavljajući senzualne pruge na njima. Ovo će vjerojatno izazvati ovisnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Fantasy Long Leather Flogger Red

    Volite li nježno maženje ili grube udarce? Ovaj bič će vam stati u ruku kao rukavica i ispunit će vam svaku želju. On će biti nježan i zao, baš kao i vi. Zahvaljujući završnoj petlji, lako ga možete objesiti na kuku ili povući preko zapešća i dobit ćete još veću stabilnost u njegovom držanju. Želite li da kaže "gospodine" ili "damo"? Cijena mu je povoljna pa ga s njim gurnite u košaru!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 253 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.