×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene odgađanje orgazma crna

Artikli 97 za 116 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    Luksuzni dodatak za penis i testise od kvalitetne kože, koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom! Zakopčava se patentnim zatvaračima, a širi dio rasteže testise prema dolje. Izgleda elegantno i senzualno, a seksi izgledom oduševit će vas i vaš kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Fit Ring Adjustable Cockring Black

    Tražite li erekcijski prsten koji savršeno razumije vašu veličinu? Najbolja opcija je jednostavno podesivi prsten koji podešavate prema osjećajima koji želite. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a dva silikonska sloja donose ne samo jaču erekciju, već i udobnost.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Stronger Ring Cockring Black

    Tražite pouzdan prsten za čvršću i dužu erekciju? Ovaj Dorcel prsten za erekciju neće vas razočarati! Izrađena je od super glatkog i udobnog silikona i pogodna je za sve veličine. Sakriva 3 metalna dijela, zahvaljujući čemu je još učinkovitiji, jer će se penis pravilno skupiti, a vaša erekcija će trajati dulje, a pritom ćete biti ugodno stimulirani.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Tražite li način da još više intenzivirate svoja ljubavna iskustva i možda čak postignete zajedničke vrhunce? Mnogi parovi su se kladili na vibrirajući prsten, a mi čista srca možemo reći da je to čudo koje će promijeniti vaš ljubavni život. Romeri prsten je izrađen od svilenkasto mekog silikona i ponudit će vam jednu snažnu brzinu vibracije kojoj nećete moći odoljeti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Soft Silicone Stud C-Ring

    Žudi li vaša priroda za avanturom? Upoznajte ga s ovim zanimljivim prstenom za erekciju od mekog i fleksibilnog silikona. Udobno i čvrsto steže penis u korijenu i produljuje njegovu erekciju, a potom i intenzivan vrhunac. Uživajte u jednostavnom, ali učinkovitom i visokokvalitetnom prstenu za vaš penis!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Tražite li nove mogućnosti za analni užitak? Isprobajte jedan od proizvoda iz kolekcije Anal Adventures! Ove analne perle su genijalno povezane s vibrirajućim prstenom penisa jednom snažnom brzinom vibracije. Uživajte u kombinaciji osjećaja gdje vam perle opuštaju u guzici, a prsten jača i produžuje vašu erekciju!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    Dvostruki mekani vibrirajući prsten za još intenzivniji užitak! Njegov jedinstveni dizajn nudi korištenje na razne načine, a vibracije se mogu usmjeriti na testise ili se prepustiti svom ljubavnom partneru. Uživajte u otkrivanju svih mogućnosti nošenja i uživajte u novim uzbudljivim iskustvima.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag C-Ring Set Black

    Povećajte svoja uzbudljiva iskustva s ovim setom silikonskih prstenova za erekciju! Izuzetno su fleksibilne i stoga odgovaraju svim veličinama, a mogu se nositi i oko penisa ili oko testisa. Uživajte u dugotrajnoj erekciji i vrhuncu koji oduzima dah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs TRUCKT 2-pack Cockring Black

    2 jaka i kvalitetna prstena za erekciju različitih veličina za penis ili testise. Prsten TRUCKT ima poseban unutarnji graničnik, zahvaljujući kojem će se držati na mjestu, a visokokvalitetni FLEXtrp materijal iznenadit će vas ne samo svojom fleksibilnošću, već i dugotrajnom kvalitetom. Uživajte u dobroj erekciji, uzbuđenju i vrhuncu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit The XPlay 6/9/12" Ultra Wrap Ring 3 Pack

    Tražite li prsten koji vam pristaje u svim okolnostima? Vrijeme je da ga prestanete tražiti, već svoje zadovoljstvo povjerite setu s kojim ćemo uvijek imati izbor. Ovaj trio prstenja iz tvrtke Perfect Fit oduševit će vas ultra fleksibilnim SilaSkin materijalom i ponuditi vam beskonačan broj zabavnih i kreativnih načina nošenja prstenja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Ako želite povećati intenzitet stimulacije tijekom vođenja ljubavi, a također podržati i ojačati erekciju, nema ništa lakše nego pozvati vibrirajući prsten za erekciju! Ovaj iz Malesationa može se pohvaliti super mekim i fleksibilnim silikonskim materijalom kao i snažnim vibracijskim motorom s 10 snažnih funkcija za stimulaciju klitorisa ili testisa. Stavite prsten na penis i zakačite ga za testise, ostat će na mjestu i tijekom divljih igara!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag C-Ring Black

    Želite li optimizirati svoju izvedbu i ugodna iskustva? U svemu tome pomoći će vam ovaj praktičan silikonski prsten iz radionice Doc Johnsona. Izuzetno je fleksibilan pa odgovara svim veličinama i može se nositi oko penisa ili oko testisa. Priuštite si dugotrajnu erekciju i uživajte u najugodnijim vrhuncima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Black

    Svježi i mekani prsten za penis za sve koji žude za dugotrajnom erekcijom. Čudesno je glatka i nevjerojatno ugodna. Lijepi se za vaše tijelo i ostaje točno tamo gdje vam je najpotrebnije. Njegova veličina idealna je za svakoga, stoga ne oklijevajte, spojite ugodno s korisnim te njime ukrasite i opremite svoju muškost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Advanced Vibrating Ring with Remote Black

    Sanjate li o uzbudljivom obostranom zadovoljstvu? Uz ovaj praktični prsten s genijalnim jezičcima i praktičnim daljinskim upravljačem, dobit ćete sve što želite! Smjestit će se na penis, gdje će poduprijeti i ojačati svoju erekciju, a ujedno će milovati klitoris da ga tjera snažnim vibracijama. Birajte između 9 postavki vibracije, uživajte nježno i divlje uz praktičan i maksimalno udoban prsten.

    30,90 €

    18,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Rebel Cock & Ball Ring Black

    Začinite svoj ljubavni život! Ovaj uređaj nije ništa drugo nego fleksibilni prsten za penis i testise, koji zateže vaš penis u korijenu, produžavajući tako erekciju i intenzivan vrhunac. Ima i nazubljeni stimulator brane, a seks i masturbacija s njim će poprimiti novu i bolju dimenziju!

    18,90 €

    10,90 €

    Nema na skladištu

  • Sweet Smile Vibrating Couple's Ring

    Za dulju izdržljivost i orgazme u zglobovima! Ona i on se zaljubljuju u ovaj prsten za kurac i testise. Podržat će i ojačati erekciju i istovremeno vibrirati klitoris. Njegova velika prednost je što se udobno uklapa, a vibrirajući stimulator klitorisa nikada ne promašuje cilj. Birajte između 10 moćnih načina vibracija i prepustite se visokokvalitetnom i mekom silikonu!

    45,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

  • Doc Johnson Kink Hybrid Silicone Covered Metal Cock Ring 35mm

    Tražite li nešto poput prstena za erekciju? Ovaj crni i silikonski Kink prsten predstavlja odgovarajuću razinu tvrdog i mekog pudera. Pisoar se nalazi u obliku slova C, pa je otvoren čak iu kombinaciji s fleksibilnim silikonom, omogućava širenje zaostajanja. Učinkovito zadržite erekciju!

    26,90 €

    14,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Black

    Želite li isprobati nešto novo sa svojim kolegom prije spavanja? Prsten za erekciju odličan je izbor za sve! A ako je to prsten, onda Happy Rabbit s mekim uzbudljivim ušima koje će dodirivati klitoris i ugodno ga zadirkivati tijekom vođenja ljubavi. Istodobno, prsten lagano uvlači penis, podržavajući tako njegovu erekciju i umnožavajući vrhunac. Ne treba dugo oklijevati!

    57,90 €

    33,90 €

    Nema na skladištu

  • ToyJoy Ivy Lotus C-Ring Black

    Tako lijepa i tako zgodna! Vibrirajući prsten IVY iz ToyJoy je prekrasno mekan i ugodan na dodir. Spreman je ispuniti vaše želje i maksimalno potaknuti vašu strast. Njegovi bujni oblici razumjet će proporcije vašeg tijela, a uz njega možete čak i okusiti ukusne uobičajene orgazme.

    76,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Oxballs Boner Cockring Black

    Oxballs Boner silikonski prsten za penis za sve ponosne štence! Ugodno je mekana i ugodna za nošenje. Osim toga, ukrašena je i otiscima šapa te kockom, što je dizajn koji će se svidjeti svim vlasnicima i štencima.

    49,90 €

    17,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 97 za 116 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.