×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke odgađanje orgazma crna silikon

Artikli 33 za 64 od 82 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Dorcel Maximize Ring

    Patite li od preuranjene erekcije ili jednostavno želite potrajati još malo? Nudimo vam jednostavno, ali učinkovito rješenje, a to je ovaj erekcijski prsten, zahvaljujući kojem ćete svoje performanse podići na maksimalnu razinu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Poboljšajte svoje vođenje ljubavi! Ovaj mekani i fleksibilni vibrirajući prsten dizajniran je tako da savršeno odgovara muškoj prirodi, dok uzbudljivo iritira partnerov klitoris prilikom vođenja ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je ugodan i za osjetljiva područja. Birajte između 5 značajki vibracije i zajedno uživajte u blaženim vrhovima!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a također je inspirirala ovaj dvostruki vibrirajući prsten na daljinskom upravljaču. Žudite za intenzivnijim vođenjem ljubavi? S ovim prstenom vaše će se želje čuti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Žudite za još intenzivnijim iskustvima? Ultra Soft Dual Ring je za svakoga! Poslužit će početnicima i naprednim ljubiteljima koji će voljeti njegov ugodan i fleksibilan silikonski materijal. Proširite svoju izdržljivost s njim, osjećajte se osjetljivijim i ugodite svom partneru nevjerojatno senzualno snažnom erekcijom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Cock Ring & Plug

    Znate li što je ekstatičan užitak? Ne? Stoga isprobajte ovaj jedinstveni prsten! Završni dio udara na stražnja vrata, a zatim se smjesti u analni prostor u neposrednoj blizini prostate. Slijedi most preko brane i drugi dio, koji hvata penis u korijenu, potiče uzbuđenje, a neće zaboraviti proždrljive testise!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Upravo će takav silikonski ključ sa čeličnim perlama pojačati vašu ekstazu. Snažan je, ali istovremeno i prekrasno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Trebate li ojačati svoju erekciju? Nema problema, s ovom visokokvalitetnom petljom za erekciju iz Nexusa, sve će uspjeti! Podesiv je, tako da ne morate brinuti hoće li biti prevelik ili malen, a pristaje ne samo na penis, već i na testise. Pomoću "slide to fit" kuglica prilagodite preuzimanje i prepustite se dugom uzbuđenju i neponovljivom vrhuncu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte u senzualnom užitku uz ovu genijalnu igračku marke Colt. Stavite prsten oko penisa, gdje će vam ojačati erekciju, a zatim sakrijete lopticu na mjestima gdje ne sja sunce. Zahvaljujući fleksibilnosti i ugodnom, neopasnom materijalu, igračka je vrlo ugodna za nošenje, bilo da s njom izlazite van ili cijeli stan.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte u užitku koji ćete doživjeti s ovim erekcijskim prstenom obogaćenim kuglicom od 110 g. Prsten hvata vaš penis u korijenu i tako vam pruža apsolutno uzbudljiv orgazam. Ovaj prsten spriječit će vašu erekciju! Zahvaljujući podesivoj duljini, prikladan je za sve veličine, jednostavan za korištenje i održavanje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag je stimulator testisa i penisa koji jača erekciju i odgađa vrhunac! Ugodno je fleksibilan i ugodan za nošenje. Nevjerojatno senzualno stimulira testise, penis i branu, ali ne zvuči li to primamljivo? Stavite Fun Bag na penis, neka vam se omota oko testisa i izludite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Volite li najviše stimulaciju testisa? Ovdje imamo igračku posebno napravljenu za zadovoljstvo vaših loptica zahvaljujući 9 vibrirajućih uzoraka. Gurnite u dvostruku petlju, ugradite i penis i testise u nju, pritisnite gumb na daljinskom upravljaču i pokrenite ga!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Uživajte u jačoj erekciji i duljem vođenju ljubavi uz jednostavan, ali vrlo učinkovit erekcijski prsten od ugodnog medicinskog silikona.

    13,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Revolucionaran i stvarno kvalitetan erekcijski prsten! Fusion kolekcije su erekcijski prstenovi od vrlo mekog i ugodnog tzv. tekućeg silikona i unutarnjeg metalnog dijela i za čvrst hvat. Neka vaša erekcija postane čvršća, a vrhunac intenzivniji!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Prepustite se senzualnim vibracijama partnerovog penisa, testisa i klitorisa. Ova luksuzna igračka ima 2 prstena koji su predivno elastični i izrađeni od visokokvalitetnog silikona, ojačat će vašu erekciju, a orgazam će biti intenzivniji nego ikada prije. Istodobno, klitoris je preplavljen divnim vibracijama i partnerov vrhunac tijekom penetracije bit će bliže nego na dohvat ruke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Riječ je o silikonskom dvostrukom prstenu sa čeličnim perlicama koje će pojačati vaš zanos. Snažan je, ali u isto vrijeme i izvanredno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Naoružajte se ovim vibrirajućim silikonskim prstenom, koji će zabaviti vas i vašeg kolege! Ima snažnu vibrirajuću jezgru, koja je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom i donosi luksuzne osjećaje. Osim toga, produljuje erekciju, jača je i pojačava vrhunac. Začinite svoje ljubavne igre u paru!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Svaka igračka iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše živčane završetke električnim impulsima koji će vam pokazati potpuno novu i jedinstvenu razinu uzbuđenja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog prstena za erekciju, je u tome što vam neće trebati nikakav dodatni vanjski izvor, tako da možete uživati u funkcijama elektrostimulacije bez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Erection Booster Black

    Podesivi prsten od udobnog silikona za zaista tvrdu i beskonačno dugu erekciju. Lako se oblači i skida, podesiva mu je veličina, a cijena povoljna! Što biste drugo mogli poželjeti?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten izvrstan je dodatak vođenju ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Tražite li nove mogućnosti za analni užitak? Isprobajte jedan od proizvoda iz kolekcije Anal Adventures! Ova igla za igre u paru i solo igre genijalno je povezana s vibrirajućim prstenom za penis jednom snažnom brzinom vibracije. Uživajte u kombinaciji osjećaja gdje se igla opušta u guzici, a prsten jača i produžuje erekciju!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Hercules Penis Sheath III Black

    Volite li dvostruku penetraciju i senzualne vibracije za to? Ovaj vibrirajući prsten za erekciju oduševit će vas s 10 vibrirajućih funkcija, kao i kontrakcijom penisa, podržavajući tako erekciju i odgađajući vrhunac. Osim toga, ponudit će vam loptice za slasno ugodan prodor koji morate doživjeti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Revolucionarni i zvjezdani erekcijski prsten! Fusion kolekcije su erekcijski prsten od visokog i mekog tzv. tekućeg silikona i neutralnih metalnih dijelova za četvrto tromjesečje. Ne vaša erekcija će postati četvrtina, a bacač će se pojačati!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Double Booster Black

    Šivaći prsten od ukrasnog silikona za tvrdu i beskrajno dugu erekciju. Čudi se, boji se, boji se. Što drugi mogu poželjeti?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    Dva revolucionarna prstena za penis i testise dizajnirana upravo da oduševljavaju vaše tijelo. Poklapaju se s oblinama ovih intimnih mjesta, rastezljive su i spremne povećati vašu izdržljivost i užitak. Nosite samo jedno ili oboje istovremeno i učinite dobro sebi i svom kolegi, pogled na vaše posuđe s ovim prstenovima bit će uistinu neodoljiv.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Mala petlja za puno zabave! Ovaj laso od Master B pomoći će vam prilagoditi hvat penisa prema vašim potrebama. Udoban je i tako lagan da zaboravite da ga nosite. Neka vaš penis pulsira i ponosno se pohvalite dugotrajnom erekcijom!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Large

    Revolucionarni i zvjezdani erekcijski prsten! Fusion kolekcije su erekcijski prsten od visokog i mekog tzv. tekućeg silikona i neutralnih metalnih dijelova za četvrto tromjesečje. Ne vaša erekcija će postati četvrtina, a bacač će se pojačati!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate li o boljoj erekciji i dužem i intenzivnijem vođenju ljubavi? Ovaj vibrirajući prsten za erekciju dat će život vašim snovima! Uvlači penis, što jača i produžuje erekciju, a istovremeno će njegova 2 unutarnja motora s 10 vibrirajućih funkcija milovati ili klitoris ili testise tijekom seksa. Uživajte u svojoj strasti do kraja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Triple Ball and Cock Ring

    Penis prsten i testisi u isto vrijeme, ukrasite se njime! Može se prikladno podesiti i možete uživati u njegovoj fleksibilnosti. Promjer prstenova testisa je 3 cm, a izrađeni su od silikona i ABS plastike.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Hero Ring Adjustable Cock Ring Black

    Trebate malu pomoć oko izdržljivosti i snage erekcije? Ring Hero učinit će vas seks herojem! Pričvršćuje se na penis ili testise i pruža blagi pritisak kako bi vaša erekcija bila jača. Ugodno je mekana na dodir i ugodna za nošenje. Osim toga, podesiv je, tako da vam odlično stoji!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Mislite li da nema boljeg seksa? Ovaj vibrirajući prsten poput zeca uvjerit će vas u suprotno. Sastoji se od zečjih ušiju i 2 prstena koji zatežu testise i penis te tako produljuju i jačaju erekciju. Uši će tada senzualno stimulirati klitoris intenzivnim vibracijama do nevjerojatnog orgazma. Istražite, uživajte i eksplodirajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten sa zečjim ušima izvrstan je dodatak za vođenje ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Ring & Plug with Vibration

    Jer dvoje je više od jednog! Ovom igračkom zadovoljit ćete svoj analni i penis, jer povezuje vibrirajući dildo s erekcijskim prstenom i tako vas zamišlja u uzbudljivom zahvatu. Izrađen je od svilenog silikona i svidjet će vam se na prvi dodir. Odbacite svaku tugu i zamijenite je za zadovoljstvo.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 82 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.