×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene klitorisna

Artikli 161 za 192 od 1100 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Pretty Love Beck Purple

    Za intenzivnu penetraciju i stimulaciju, luksuzni silikonski vibrator G-točke opremljen je da Vam pruža nevjerojatan užitak iz noći u noć. Oblik ove elegantne i elegantne igračke je gladak i blago zakrivljen s glavom poput penisa kako bi se osigurala savršena G-točka i stimulacija klitorisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Vibrating Lipstick

    Elegantan i diskretan, super moćan multifunkcionalni mini vibrator prerušen u ruž s finim vrhom izrađenim od najkvalitetnijih materijala.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamahnite krilima do dosade i poletite u nebo uzbuđenja. Ovaj leptir će letjeti s vama, pružiti vam dvostruku stimulaciju klitorisa i G-točke u isto vrijeme, lepršati s ljubavlju za vas će biti na razini koju odaberete putem kontrolera. Letite u raj na kopnu ili u vodi, u spavaćoj sobi ili u gradu, iznad zemlje ili ravno na nebu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Zapalite svoj seksualni život tutnjavim vibracijama u kojima ćete oboje uživati. Upoznajte svog savršenog partnera. Match je vibrator za parove koji se nosi tijekom seksa, isporučuje intenzivnu stimulaciju i tutnjave vibracije i na G-točku i na klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Što je danas malo ljuto? S ovim crnim vibratorom uživat ćete u stimulaciji klitorisa, vagine, anala ili bradavica, možete ga koristiti bilo gdje! Njegova mala džepna veličina više je nego praktična, a glatko, izdržljivo tijelo od ABS plastike vibrira za vas do 10.000 okretaja u minuti! Opremite se svestranim igračem za razna seksi zadirkivanja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi punjivi i vodootporni muški prsten za erekciju na svijetu. TOR 2 ima 100% jače vibracije od svog prethodnika i bilo kojeg drugog prstena sličnog tipa na tržištu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx I Love Black Gift Set

    Razmišljate li o prikladnom poklonu za svoju dragu ili je jednostavno želite razveseliti nečim uzbudljivim? U ovom luksuznom crnom setu nećete pronaći 6 erotskih igračaka u kojima možete zajedno uživati. Zamišljate li već što ćete s lisicama, maskom i shimmerom u isto vrijeme? Neka vam se snovi ostvare!

    76,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kada se usredotočite na svoje najosjetljivije mjesto s vibracijama, što će se dogoditi? Eksplodirate vrlo brzo! Ali za tako preciznu stimulaciju logično je potrebna točna igračka. A to je upravo ono što je Hyphy, visokofrekventni vibrator za trenutne orgazme! Dođite i saznajte više o njemu, uključujući i činjenicu da njime možete upravljati putem aplikacije, mijenjati njegove ekstenzije ili koristiti njegov drugi kraj.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Žudite za nečim ukusnim i učinkovitim u isto vrijeme? Ovaj zapanjujući vibrator osvojit će vas na prvi pogled svojim elegantnim minimalističkim dizajnom i zavodljivom crnom bojom. Tijelo mu je glatko, a samo je donji dio ukrašen sitnim kamenčićima, što ga čini stvarno ukusnom igračkom. Uživajte u njegovom lijepom izgledu i pametnim vibracijama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Glatka i zaobljena, glava ovog dildo vibratora ergonomski je nagnuta kako bi s lakoćom pogodila Vašu nedostižnu zonu užitka, dok par zečjih ušiju stoji u najboljem položaju kako bi stimulirao Vaš klitoris svjetlucavim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Želite li samo najbolje za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 doživjet ćete opuštanje bez premca, najluksuzniju masažu na svijetu, savršenu stimulaciju i ugodno opuštanje. Koncentrirana snaga 10 načina vibracija ublažava napetost mišića i stres, udobna ručka staje u vašu ruku poput školjke, a duža izdržljivost obećava beskrajne sate radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Tražite najsjajniju zvijezdu među vibrirajućim glavama? Fun Factoryjev VIM ističe se na nekoliko načina. Dat će vam čistu snagu koja može biti i zujavo iritantna i nježno nježna. VIM se može pohvaliti tehnički naprednim snažnim motorom i jedva čeka da vam pruži okus njegovih snažnih vibracija. Dođite naučiti više o ovoj igrački!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel Vam ponovno nudi novi proizvod koji će Vas natjerati da pričate o njemu i vrištati od užitka!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Kombinirajte dvije najosjetljivije erogene zone i doživite najbolje uzbuđenje. Oh My Rabbit vibrator obećava uzbudljivu mješavinu osjećaja ekstaze. Pritisak na G-točku i klitoris spojit će se u savršeni duo koji ćete poželjeti doživjeti svaki dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Elegantan i diskretan vibrator za beskrajno ugodne trenutke. Njegov stilski oblik nalik na ruž u kombinaciji s ružičasto-zlatnom bojom zajedno tvore prekrasan estetski komad koji se nećete sramiti pokazati svojoj najboljoj prijateljici, a kamoli partneru. Veselite li se već 10 moćnih funkcija i stimulacije klitorisa suženim vrhom?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Tražite li kompaktnu, ali moćnu glavu za masažu? Flip će ispuniti vaše želje! Skriva pravu snagu i zahvaljujući svojoj fleksibilnoj glavi moći će uživati ne samo u stimulaciji erogenih zona, već i u opuštajućoj masaži ukočenih mišića cijelog tijela. Priuštite si nevjerojatne vibracije skrivene u ovoj šarmantnoj bojevoj glavi!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Pocket Rocket White

    Dame, učinite dodatno s ovom nepostojećom igrom kako biste stimulirali klitoris. Budite očarani svojom omiljenom bitkom, veličinom dana i močvarom.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulacija klitorisa ključ je orgazma, što svatko od nas zna. Međutim, i svatko od nas užitke doživljava malo drugačije. Neki vole intenzivno zadirkivanje, neki mekše. On razumije Trinity i svakoj ženi pruža ono što želi – zadovoljstvo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvostruka zabava i dvostruko zadovoljstvo! Novi Satisfyer Dual Pleasure oduševit će vaš klitoris kroz stimulaciju valovima pritiska i neće ostaviti za sobom ni vašu g-točku! A što je najbolje? Možete ga kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect na svom telefonu! Podignite svoju uzbudljivu avanturu na novu razinu!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pretty Love Cobra Purple

    Želite li još više uživati u seksu? Oba? Samo uz ovaj praktični prsten za erekciju! Obuhvaća penis pri korijenu, čime jača i produljuje erekciju te umnožava ugodne osjećaje tijekom vrhunca. Svilenkasti silikonski izbočeni dio trljat će se o klitoris i dražiti ga dražesnim vibracijama. Zajedno uživajte u neusporedivim osjećajima.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker

    Dvostruki orgazam za dvostruku zabavu! Gurnite anatomski oblikovanu čašicu vibrirajuće vaginalne sisaljke preko vagine i stvorite vakuum stiskanjem ručne pumpice.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira Vaš klitoris bez kontakta – od super nježne do super snažne stimulacije u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživite neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća Vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu Vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i Vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys The Black Treasure Pussy-Sucker

    Maksimizirajte svoj libido, povećajte osjetljivost i dajte vanjskoj strani svoje vagine novu dimenziju! Ova jednostavna vakuumska pumpa za žene anatomski je oblikovana i izrađena od silikona i plastike koji je siguran za tijelo. Stoga ne sadrži ftalate i stoga je u skladu s najstrožim propisima EU REACH.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Sanjate li o strastvenoj vožnji sa savršenim vibratorom? Posvetite se ovom prekrasnom ružičastom muškarcu i udahnite život svojim nestašnim fantazijama. Pucker je dvostruki stimulirajući vibrator savršenog oblika s 10 funkcija vibracije i 4 intimne brzine usisavanja. Kontrolirajte svaki s funkcijom zasebno i dotaknite prekrasne vrhove.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Sanjate li o jakim vibracijama? Ovu vibrirajuću glavu prestižnog brenda Bodywand rado će vam dati! Snažan je, precizan i glava mu je super glatka, tako da na dodir izgleda prekrasno luksuzno. Ekstra dugi kabel za utičnicu neće vas razočarati kao i fleksibilna silikonska glava.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mješoviti orgazam - nova i poboljšana Nova se savija s vama, održavajući stalni kontakt s vašim klitorisom dok stimulira vašu G-točku.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Tražite li savršen poklon koji će biti seksi, uzbudljiv i istovremeno pun ljubavi i romantičan? Ova luksuzna kutija bit će idealan izbor! U njemu se kriju igračke za žene i muškarce čija bi ukupna cijena bila višestruko veća od cijene ovog kompleta! Biste li prije isprobali jaje koje vibrira daljinski upravljač ili biste se radije igrali grančicom?

    119 €

    99,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ za otključavanje vaše tajne želje skriven je u nevinom i elegantnom tijelu. Lijepa ali moćna. Punjivo preko USB-a. Bit će savršen dodatak u vašoj torbici i poslužit će vam na putovanjima. Njegove tihe vibracije su potpuno diskretne, a vodootporan je čak i do dubine od 1 metar. Nudi vam 6 nevjerojatnih uzoraka vibracija i vjerujte da će biti s vama posvuda.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. Igračka svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    Dvostruki vibrirajući prsten s mekim ušima pretvara vašeg partnera u omiljenu vibrirajuću igračku koju nećete ostaviti samo tako ležati. Crni, vodootporni XL Ohare udobno pristaje i mekan je poput baršuna. Motor s 4 funkcije vibracije iznimno je snažan i učinkovito stimulira klitoris zahvaljujući nestašnim ušima. Silikonski prsten također pomaže u održavanju čvrste erekcije. Stoga ne čekajte i probajte s njim!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 161 za 192 od 1100 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.