×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke klitorisna crna luksuzno

Artikli 33 za 64 od 83 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj trio erotskih igračaka koje će poboljšati vaše ljubavne igre. Silikonski vibrator miluje G-točku, podesiva erekcijska petlja odgađa vrhunac i golica klitoris, a prozirni masturbator s 2 kraja ugađa kitu. Doživite kako je započeti savršenu predigru i voditi ljubav!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Black

    Koje žene ne bi čeznule za dvostrukom stimulacijom i orgazmom koji oduzima dah iznutra i izvana. Mythical je tu da ispunite svaku svoju strast. Njegov snažni F1 motor s 10 brzina vibracije skriven je unutar svilenkasto mekog silikonskog tijela tako da je usmjeren izravno na g-točku. Klitoris će tada biti uznemiren, zahvaljujući beskontaktnoj stimulaciji valova pritiska.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Black and Copper

    Tražite li elegantnu igračku za euforični užitak i užitak? Dođite i upoznajte čarobni štapić po imenu Oriel svjetski popularnog brenda Rocks Off. Očarat će vas njegova baršunasto mekana površina, fleksibilna glava i njezine intenzivne vibracije u kojima ćete uživati sami i u paru. Dođite i uzbudite se i razmazite gdje god je potrebno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svom obliku savršeno će ciljati sve erogene zone. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo uvijek pomiče granice i donosi najkvalitetnije luksuzne erotske igračke! Upoznajte novitet pod nazivom Enigma. Oduševit će G-točku i klitoris svojom sposobnošću stimulacije i odvest će vas tamo gdje ćete doživjeti izvanzemaljski orgazam!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je upravo ono što ste dugo željeli! Riječ je o luksuznom erotskom pomagalu s 2 upotrebljiva kraja - masažnom glavom s jedne strane i vibratorom s ciljanjem G-točke s druge strane. Dva motora, prvoklasni silikon, zapanjujuće performanse i nezaboravni trenuci užitka. Učini dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancija i izvedba zajedno? Da! Joel vibrirajući prsten iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući luksuznoj kombinaciji crnog mekog silikona i zlatnih detalja. Nudi vam 7 vibrirajućih uzoraka i 3 brzine u kojima će klitoris uživati dok vodite ljubav. Penis se tada povlači u korijenu i oko testisa, pa će se zalijepiti čak i tijekom divljeg djelovanja. Svi će voljeti Elite igračke!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Heloise Black

    Što se događa kada vibrirate svoje vođenje ljubavi? Za oboje će biti još uzbudljivije! Ovaj vibrirajući prsten sa 7 funkcija i ugrađenom punjiva baterijom idealan je za to. Zahvaljujući fleksibilnom silikonu, udobno pristaje na penis i jača njegovu erekciju. U isto vrijeme, prilikom vođenja ljubavi, senzualno će vibrirati na klitorisu ili testisima, ovisno o tome kako ga okrećete. Još više uživajte u intimnim trenucima sa svojim kolegom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite li biti sretni svaki dan? Happy Rabbit usrećit će vas kad god poželite! Skriva 2 motora, a osim vibracija ima i funkciju u kretanju, odnosno nježnom podizanju cijele osovine, što će iritirati G točku. Pripremite se za orgazmički zanos.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Jeste li savršeni i želite samo savršene proizvode? Ovaj vibrator vrhunac je savršenstva na prvi pogled, a orgazam koji će dati vaš cvijet bit će savršeno intenzivan i opuštajući. Snažne i duboke vibracije koje dolaze iz baršunasto mekog silikonskog tijela dovest će vas do prvog dobra! Zatim možete usmjeriti zakošeni vrh na bilo koje mjesto koje će zahtijevati stimulaciju.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina rada vibracije i 3 brzine. Monica svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Želite li uživati u još više zajedničkih erotskih trenutaka? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomski oblikovana kako bi penetracija bila još bolja i uzbudljivija. Birajte između 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator s užlijebljenom teksturom zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s stimulacijom vibracija.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Sanjate li o luksuzu i realnim iskustvima? Furious Rabbit 2.0 je tu da ostvari vaše snove! Sadrži dva super snažna motora i ima šarmantan polurealističan dizajn. Odvest će vas u raj zahvaljujući 3 funkcije: šišanju, rotirajućim perlicama i vibrirajućim ušicama za klitoris. Neka vas G-točka i pička maze u isto vrijeme!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ova relativno mala vibrirajuća glava zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje proizlazi iz iritacije snažnim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator za prste zabavljat će vas i tijekom uvertira i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s intenzivnom iritacijom vibracija.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Invincible Black

    Ovaj elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost! Ili ti to nije dovoljno? U tom slučaju dodajte vibraciju!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Prepustite se senzualnim vibracijama partnerovog penisa, testisa i klitorisa. Ova luksuzna igračka ima 2 prstena koji su predivno elastični i izrađeni od visokokvalitetnog silikona, ojačat će vašu erekciju, a orgazam će biti intenzivniji nego ikada prije. Istodobno, klitoris je preplavljen divnim vibracijama i partnerov vrhunac tijekom penetracije bit će bliže nego na dohvat ruke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Zadržite svoje omiljene vibracije dok je klitoris još čist i ostavljen budan. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Magnet je ugodan za vašu mačku, a njegove snažne vibracije su pomalo samodostatne za vas ili vašeg ljubavnika, a vi također imate kontrolu nad svojom korisnošću.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u kreativnost! Vozač je izvanredan način da pogledate dinamičan oblik kože, koji će vam pokazati nepovoljan balans. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition donijet će vam čarobno-orgazmičke trenutke u stilu. Kao i vi, ova igračka je pravi original, savršen spoj elegancije, jednostavnosti i korisnosti. Odajte počast ikoni Marilyn Monroe s Womanizerom i uživajte u svom zadovoljstvu s ovim prekrasnim stimulatorom klitorisa besplatno!

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator u "zečjem" stilu namjerno će iritirati G točku, ali i klitoris. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih vam nudi 15 vibrirajućih uzoraka i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje je povezano s dvostrukom stimulacijom najosjetljivijih točaka na ženskom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Black

    Ponekad želite snagu, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Udobno leži pri ruci i pogodan je za ciljanje na mjesta koja trebaju samo zadovoljstvo. Prepustite se naporu snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Želite li otkriti sve uzbudljive potencijale koje vaše tijelo ima? Dual Explorer će vam rado pomoći! Nudi vam 9 načina rada vibracije i 9 načina kretanja gore i dolje. Stimulator je prekrasno fleksibilan i njime možete maziti svoju vaginu, klitoris, terminal, bradavicu ili bradavice! Dakle, čime početi?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimni val zadivljujućeg zadovoljstva.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Začinite svoj seksualni život i podlegnite vibrirajućem C-prstenu sa 7 mogućnosti podešavanja popularnog brenda Doc Johnson.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue The Naughty Gift Set

    Želite li pokloniti prekrasnu kutiju punu strasti i užitka u najluksuznijem obliku? Vjerujte, nitko neće podići nos na takav poklon. Ovaj poklon set sadrži sve što vam je potrebno za nezaboravnu intimnu noć punu istraživanja tijela, uma i duše. Mazite se cijelu noć i budite bliže nego ikad prije.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator s pomičnim krajnjim jezičkom zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje dolazi s ciljanom, preciznom stimulacijom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najbolje za vas i vaše zadovoljstvo? Ovaj "kunić" iz Dorcela vas nikada neće iznevjeriti! Njegova nevjerojatno fleksibilna će milovati vašu G-točku i klitoris u isto vrijeme. Njegove snažne vibracije i teksturirana površina osigurat će vam trenutke intenzivnog užitka. Dodajte tome funkciju grijanja za vruće osjećaje i krenite u seksualnu avanturu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 83 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.