×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke klitorisna vibrirajuće stimulacija

Artikli 33 za 64 od 113 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebno izdanje izrađeno od legure aluminija i titana. Trenutno najsnažnija glava za masažu s mrežnim napajanjem na svijetu i dizajnirana u tvornici u Cornwallu u Engleskoj.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy je najsnažniji štapni masažer s mrežnim napajanjem na svijetu. Lansiran 2013. godine, privlači sve veći broj entuzijasta koji žele eksperimentirati s ovim intimnim masažerom za žešće igre, koji se pritom može dobro kontrolirati.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Strong 7-Speed Mini Vibrator

    Ovo je nova upotreba električne energije iz ograničene serije Rocks-Off kako bi se osiguralo da je vaš čisti stop 7 puta jači! Originalni RO-80mm svijet je bestseler Rocks-Off suočen s intenzivnim vibracijama kože koja vas udara po koljenima.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajn i stvarno snažna masažna glava brenda Adrien ispunit će sve vaše želje. Posebno je dizajniran da bude diskretno tiho i ujedno snažno pomagalo dizajnirano ne samo za intimni užitak, već i za masažu cijelog tijela. Precizan je ergonomski oblik, jednostavan je za rukovanje i izrađen je od sigurnog i kvalitetnog silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Luksuzna punjiva Le Wand masažna glava elegantne biserno bijele boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Predstavljamo novi The Seddle Deluxe Sex Machine svjetski poznatog i renomiranog brenda LoveBotz. Riječ je o potpuno revolucionarnoj novosti u području ženskih pomagala za samozadovoljavanje.

    1.349 €

    959 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Doxy Wand Massager White

    Doxy je najjednostavnija masaža glave do glave na svijetu koju je osmislio radnik u Cornwallu i Engleskoj.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Želite li sve? Žudite li za osjećajem ljubavnikovog strastvenog naleta, za pulsiranjem njegovih prstiju na Vašoj G-točki, za lepršanjem vrhova prstiju po Vašim usnama?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Pivot

    Uđite u ring i otkrijte novi svijet intimnog užitka. Pivot iz We-Vibea pruža udobnost, stabilnost i iznad svega beskrajno uzbuđenje i zadivljujući orgazam. Koristite ga tijekom seksa, djelovat će kao prsten za erekciju i vaša će erekcija biti puno jača. Istovremeno će stimulirati partnerov klitoris intenzivnim vibracijama čiju razinu sami postavite.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit je vibrator sa stimulatorom klitorisa dizajniran za razigrani užitak. Ljubičasti dizajn izrađen je od TPE-a i ima jedinstveno kretanje osovine prema gore i dolje.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Wand Massager Pink

    Doxy je najjednostavnija masaža glave do glave na svijetu koju je osmislio radnik u Cornwallu i Engleskoj.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Zajednički užitak i dugotrajna intenzivna stimulacija za oba partnera dolazi iz ovog silikonskog vibrirajućeg prstena po uzoru na erotsku trilogiju 50 nijansi sive.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Dvostruki vibrator dizajniran za stimulaciju cijelog vaginalnog područja. Doživite intenzivne osjećaje povezane s G-točkom i vanjskom vaginalnom iritacijom u isto vrijeme.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Ovaj novi užitak elektrane iz ograničene serije Rocks-Off zadirkivat će vas čistim zaraznim zanosom sa 7 razina intenziteta! Originalni RO-80mm svjetski je bestseler Rocks-Off pun strastvenih intenzivnih vibracija koje će vas baciti na koljena.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Luksuzna punjiva masažna glava Le Wand elegantne srebrne boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, pohlepne i hrabre žene, za sve njihove lutke mali jeep vibratori dobri za njihovu veliku prenosivost, stoje za sve torbice, torbe ili samo jeep akne. Također je diskretno čitati o tome kao o dijelu vašeg sekularnog života.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    Uživajte u umirujućim vibracijama gdje god da krenete s ovom mini vibrirajućom glavom. Ima manje raspone i idealan je ne samo za putovanja! Pokreće ga tihi motor i zadovoljit će ne samo vaša intimna mjesta, već i mišiće po cijelom tijelu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Mali, ali vrlo učinkovit stimulator klitorisa s 4 izmjenjive glave koji će vas dovesti do vrha dobrobiti. Ovaj mini vibrator skriva svu svoju snagu na vrhu, gdje vibrira teksturirane nastavke koji jedva čekaju da budu pričvršćeni za vaš klitoris ili bradavice.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Red Hot Ember

    Ember design stimulator spreman je ispuniti sve vaše želje i svojim tankim zakrivljenim vrhom zadovoljiti svaki osjetljivi dio vašeg tijela. Jedinstveni oblik, 10 načina vibracija, prvoklasni medicinski silikon i punjiva litij-ionska baterija, to je upravo ono što Ember jest i jedva čeka da dočara najintenzivnije zadovoljstvo u vašem tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Vibrating Lipstick

    Elegantan i diskretan, super moćan multifunkcionalni mini vibrator prerušen u ruž s finim vrhom izrađenim od najkvalitetnijih materijala.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi punjivi i vodootporni muški prsten za erekciju na svijetu. TOR 2 ima 100% jače vibracije od svog prethodnika i bilo kojeg drugog prstena sličnog tipa na tržištu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Žudite za nečim ukusnim i učinkovitim u isto vrijeme? Ovaj zapanjujući vibrator osvojit će vas na prvi pogled svojim elegantnim minimalističkim dizajnom i zavodljivom crnom bojom. Tijelo mu je glatko, a samo je donji dio ukrašen sitnim kamenčićima, što ga čini stvarno ukusnom igračkom. Uživajte u njegovom lijepom izgledu i pametnim vibracijama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Kombinirajte dvije najosjetljivije erogene zone i doživite najbolje uzbuđenje. Oh My Rabbit vibrator obećava uzbudljivu mješavinu osjećaja ekstaze. Pritisak na G-točku i klitoris spojit će se u savršeni duo koji ćete poželjeti doživjeti svaki dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Elegantan i diskretan vibrator za beskrajno ugodne trenutke. Njegov stilski oblik nalik na ruž u kombinaciji s ružičasto-zlatnom bojom zajedno tvore prekrasan estetski komad koji se nećete sramiti pokazati svojoj najboljoj prijateljici, a kamoli partneru. Veselite li se već 10 moćnih funkcija i stimulacije klitorisa suženim vrhom?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker

    Dvostruki orgazam za dvostruku zabavu! Gurnite anatomski oblikovanu čašicu vibrirajuće vaginalne sisaljke preko vagine i stvorite vakuum stiskanjem ručne pumpice.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ za otključavanje vaše tajne želje skriven je u nevinom i elegantnom tijelu. Lijepa ali moćna. Punjivo preko USB-a. Bit će savršen dodatak u vašoj torbici i poslužit će vam na putovanjima. Njegove tihe vibracije su potpuno diskretne, a vodootporan je čak i do dubine od 1 metar. Nudi vam 6 nevjerojatnih uzoraka vibracija i vjerujte da će biti s vama posvuda.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    Dvostruki vibrirajući prsten s mekim ušima pretvara vašeg partnera u omiljenu vibrirajuću igračku koju nećete ostaviti samo tako ležati. Crni, vodootporni XL Ohare udobno pristaje i mekan je poput baršuna. Motor s 4 funkcije vibracije iznimno je snažan i učinkovito stimulira klitoris zahvaljujući nestašnim ušima. Silikonski prsten također pomaže u održavanju čvrste erekcije. Stoga ne čekajte i probajte s njim!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator dvostrukog djelovanja za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionarni bežični vibrator na daljinsko upravljanje koji možete puniti putem USB-a. Ovaj genijalni vibrator je lagan, tanak i izravno traži upotrebu u šetnji gradom.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 113 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.