×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene vodootporno klitorisna

Artikli 33 za 64 od 252 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Želite li doživjeti čistu radost? Dakle samo s tim vibratorom Sweet Smile! Izuzetno je fleksibilan i ima rotirajuće kuglice i funkciju potiska. Dotaknut će ne samo vašu G-točku, već i klitoris zahvaljujući dva motora. Uživajte u 10 načina vibracija i 5 načina rotacije/potiska.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Savršen vibrator u obliku slova U usmjeren i na G-točku i na klitoris. Oduševit će vas svojom fleksibilnošću, svestranošću i značajkama. Pokreću ga 2 snažna motora, nudi brojne mogućnosti za eksperimentiranje i maksimalan užitak. Izrađen je od 100% baršunasto mekog silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvostruka stimulacija i savršena masaža G-točke i klitorisa u isto vrijeme, obećava ovaj Ares vibrator koji oduzima dah popularnog brenda Adrien. Uživajte u njegovim ergonomskim oblicima i oduševite svoje intimne zabave na svaki način.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Glatka i zaobljena, glava ovog dildo vibratora ergonomski je nagnuta kako bi s lakoćom pogodila Vašu nedostižnu zonu užitka, dok par zečjih ušiju stoji u najboljem položaju kako bi stimulirao Vaš klitoris svjetlucavim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Pocket Rocket White

    Dame, učinite dodatno s ovom nepostojećom igrom kako biste stimulirali klitoris. Budite očarani svojom omiljenom bitkom, veličinom dana i močvarom.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Crni mini vibrator ukrašen svjetlucavim kamenčićima glatke površine očarat će svojom elegancijom svaku modernu ženu. Malih je dimenzija, ali i jakih vibracija koje će maksimalno stimulirati svaki dio vašeg tijela kojem se odlučite svidjeti.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cobra Purple

    Želite li još više uživati u seksu? Oba? Samo uz ovaj praktični prsten za erekciju! Obuhvaća penis pri korijenu, čime jača i produljuje erekciju te umnožava ugodne osjećaje tijekom vrhunca. Svilenkasti silikonski izbočeni dio trljat će se o klitoris i dražiti ga dražesnim vibracijama. Zajedno uživajte u neusporedivim osjećajima.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. Igračka svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator s vrlo jakim, ali tihim vibracijama. Zahvaljujući mekanoj glatkoj površini, pogodan je za intenzivnu stimulaciju. Vibracije se mogu kontinuirano regulirati (kontrolirati rotirajućim gumbom u koji su također umetnute baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Dobrodošao Shoty u svoj seksualni život, koji više nikada neće biti isti jer će uskoro postati još bolji! Shoty je mini vibrator klasičnog oblika i zaobljenog vrha za preciznu stimulaciju. Može se puniti putem USB kabela i nudi vam 10 brzina vibracije. Uživajte u njegovoj snazi, nježnom dodiru i također opojnim orgazmima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Slijedite želje svog bisera užitka zvanog klitoris i darujte se ovim ljubavnim setom. Uključuje dva praktična pomoćnika s kojima ćete uroniti duboko u svijet klitoralnih orgazama od kojih će vam se naježiti, kao i praktičnu kutiju za pohranjivanje koje vam nikad neće biti dosta. Zadovoljite svaki od 8000 živčanih završetaka u vagini i otkrijte kako izgleda orgazmički raj klitorisa!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibrirajuće bojeve glave inspirirane moćnim egipatskim faraonima! Emituje snažne vibracije koncentrirane u glavi, pa vam pruža intenzivnu i izravnu stimulaciju. Njegove funkcije zaljubit će se ne samo u vaša osjetljiva područja, već i u umorne i bolne mišiće po cijelom tijelu. Riješite se stresa, opustite se i učinite dobro s ovom luksuznom masažnom glavom.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Zapanjujući vibrirajući dildo s remenom koji će se pobrinuti za vaš klitoris! Njegova savršena realistična obrada potpuno će vas osvojiti, a kada dodate vibracije 20 modova kojima se upravlja putem daljinskog upravljača, bit ćete na rubu ugodnog uzbuđenja. Uživajte u dvostrukoj stimulaciji i isprobajte igre bez ruku zahvaljujući usisnoj čašici!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Volite li maziti klitoris? Pokušajte uživati uz vibracije, tada će to biti još veća vožnja! Ovaj vibrator iz kolekcije Fifty Shades of Grey jedinstven je svojim impresivno oblikovanim vrhom, što ga čini idealnim za iritaciju klitorisa i postizanje najboljih orgazama.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Želite li jahati na valovima uzbuđenja? A tko i ne bi!? Ova inovativna vibrirajuća prostirka s 2 motora i 2 anatomski oblikovane stimulacijske izbočine izludit će vas i zagrijati uz funkciju grijanja do 55 °C. Stimulirati će vaginu i anus sa 7 načina vibracije kao i pametnim integriranim vibro-jezikom sa 7 načina lizanja, koje možete birati pomoću daljinskog upravljača. Dakle, stavite prostirku na stolicu i sjednite.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Minds of Love Timo Purple

    Moderni vibrator snage za vašu apsolutnu korist! Kako biste stimulirali klitoris i b-točku, postoje 2 snažna motora s 10 intenzivnih funkcija. Odaberite one prave za sebe među vibrirajućim i pulsirajućim metodama koje volite i koristite u opskrbi mekim i visokokvalitetnim silikonom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Mali vibrator koji je prekrasno srebrne boje i nevjerojatno moćan. Možete ga imati svugdje sa sobom i u svakom trenutku izvaditi iz džepa i malo naljutiti na sebe ili svog ljubimca. Njegove vibracije su tihe, kompaktne veličine, brzo se i lako uključuju, ali iskustva koja vam pruža su neprocjenjivi, vjerujte nam!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sastoji se od 4 izmjenjiva najprodavanija silikonska proizvoda. Zečji vibrator, analni vibrator, vibrator s tlačnim valovima i masažni vibrator donijet će vam maksimalnu raznolikost i svestranu stimulaciju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Locker Black

    Osjećate li da vam još nešto nedostaje za savršeno seksualno iskustvo? Kladimo se da je to izvrsna vibrirajuća petlja za penis i testise! Posebno je dizajniran za ugodno i učinkovito poboljšanje vođenja ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i super je fleksibilan za maksimalnu udobnost. Uživajte u ugodnim osjećajima stimulacije uz vibracije koje će biti tu za njega i nju!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Silver

    U ovom trenutku ova masažna glava potvrđuje tvrdnju da je jako mala! Odlučite se ili se naklonite nekome dok se ne zaprepastite. Kamena ljepota na dnu korisna je za oči, a funkcija čvrste vibrirajuće glave je korisna za klitoris, to je ono što žena želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je svestrani vibrator koji ne želite propustiti! Moćan je, talentiran i elegantan. Ergonomski je dizajniran za jednostavno držanje. Ima 2 super jaka motora koji se mogu koristiti samostalno ili u društvu. Idealan je za stimulaciju klitorisa, G-točke i bradavica. Za primamljivu predigru ili snošaj koji oduzima dah, za solo seks ili igru s partnerom, Angel će zadovoljiti svaku Vašu potrebu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Sisanje, lizanje i vibracija - najbolja kombinacija! Otkrijte nova iskustva s ovom praktičnom i elegantnom igračkom sa savitljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija pokazat će vam nove senzualne vrhunce koji vas nikada neće prestati zabavljati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ova sićušna masažna glava u potpunosti potvrđuje tvrdnju da je lijepo što je malo! Usrećite se ili ga poklonite nekome do koga vam je stvarno stalo. Kameni ukras na dnu je užitak za oči a snažna vibrirajuća funkcija glave je užitak za klitoris, to svaka žena želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Žene i cvijeće su neraskidiva kombinacija! Izmamit će vam osmijeh na lice, a mašna je idealna za svaku priliku. Ali koji je cvijet najbolji? Privatnog smo dojma da će pobijediti ovaj senzualni ruž iz Paloquetha. Sramota erotskih pomagala je gotova, ova ruža miriše na romantiku i ljubav. Osim toga, njeguje klitoris i unutarnji dio vagine, au njegov mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Revolver II Vibrating Strapless Strap On Dildo

    Uz strap-on uživajte više nego ikad prije!

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Male stvari često čine najveće radosti, a žene vole ruževe! Ova će se više svidjeti svakoj ženi, jer nije kozmetički, već kompaktni vibrator koji će stati u svaku torbicu. Njegov mekani silikonski vrh bit će ugodan za kožu i pružiti vam izbor od 10 intenzivnih vibrirajućih uzoraka. Uljepšajte orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Cock Ring with Vibration

    Čisti vibrirajući užitak! Jedinstvenost ovog uređaja leži u činjenici da uzbudljivo povezuje vaš penis i testise s prostatom, što daje senzualne vibracije pritiskom na gumb. Sada ništa ne stoji na putu intenzivnom užitku i dubokoj stimulaciji.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Želite li se osjećati kao kraljica? Zato izaberite kralja među vibratorima! Ovo skriva 2 snažna motora, voli klitoris s vibracijama i istovremeno senzualno dodaje. Dopustite da vas miluje svilenkasto glatki silikon i otkrijte 10 uzbudljivih postavki udaraca i vibracija!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Doživite intenzivnu, živahnu masažu iznad i ispod vode s ovom snažnom glavom. Dođite hrabro otvorite vrata novim iskustvima, osjećajima i percepcijama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Želite li živjeti u nenaseljenom komunalnom objektu? Potreban vam je vrlo živ vibrator, a to je PalmPower Extreme! Na prvi pogled, postoji jedan izgled za vašu kondiciju. Vrhunska silikonska glava dopuštenja je široka i fleksibilna, pa s njom i faza gdje vam je potrebna. Uživajte u intenzivnoj vibraciji sa svih 7 funkcija!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Elegantan i ukusan mini vibrator s jednom snažnom brzinom vibracije zaslijepit će sve vaše živčane završetke koje mu dopustite da posjeti.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 252 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.