×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Elektro seks za muškarce

Artikli 33 za 64 od 89 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Prsten za penis izrađen je od 100% kirurškog čelika od nehrđajućeg čelika i nije samo erotski komad nakita: također može produžiti i pojačati seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroPebble Electrobox

    Dobro došli u ElectroPebble®, to je ono što se događa kada iskoristite sva naša iskustva s e-stimom, poslušate naše klijente i onda razmislite o tome neko vrijeme. Ono što ste smislili je sjajan novi proizvod, a to je elektro kutija za užitak, za svakoga.

    339 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Self Adhesive Electrodes 4 pack

    Samoljepljive elektrode popularnog brenda Mystim.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dugačak i glatki dilatator uretre za elektroseks. Savršeno pristaje za posebnu stimulaciju penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Doživite uzbuđenje elektrostimulacije s ovim šokantnim i vibrirajućim stimulatorom prostate koji će vam pokazati vrhunac muškog užitka. Nevjerojatno je razigran, izrađen od visokokvalitetnog silikona i opremljen funkcijom elektrostimulacije, za koju vam neće trebati nikakav izvor energije, jer će dva snažna unutarnja motora podnijeti sve. Zato zgrabite kontroler i prepustite se "zagolicanju".

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Big Bend-It Silicone Bi-Polar Plug Black

    Inovativni bipolarni stimulator prostate impresivnog oblika. Njegovo tijelo se sastoji od 3 ovalne kuglice, koje pružaju jako intenzivnu iritaciju. Velika prednost je fleksibilnost igračke, jer je izrađena od 100% medicinskog silikona.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Long Self Adhesive Pads

    Samoljepljive elektrovodljive jastučiće najsvestranije su dostupne elektrode. Idealne su za igre parova, ali mogu poslužiti i za poticanje uzbuđenja tijekom masturbacije. Imaju duži i vitkiji oblik od četvrtastih jastučića, pa s njima možete puno bolje ciljati stimulaciju oko genitalija i brana.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Specijalni vodljivi gel bez glicerina. Povećava vodljivost, a time i intenzitet elektrostimulacijskih igara. Kompatibilan je sa silikonskim igračkama, proizvedenim u SAD-u, a pogodan je i za vegane. Ne sadrži parabene, sol ni boje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Prsten za penis izrađen je od 100% kirurške čeljusti iz nepretenciozne čeljusti i nije erotski komad nakita: može proizvesti i seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Axis High Specification Electro Stimulator

    Axis iz ElectraStim-a je vrlo specifičan izvor elektrostimulacije s 2 izlaza. Također je prvi koji uključuje višestruke ulazne senzore za prilagodljivo iskustvo elektrostimulacije! Upravljat ćete gumbima, pokretom zapešća ili će vam biti dovoljni samo mahanje rukom ili zvuk ili glas. S Axisom dobivate slobodu i igre s elektrostimulacijom točno onako kako ih želite!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim A-Box Audio Stimulator

    Elektrostimulativne i seksualne igre postaju mainstream za sve koji traže nešto novo, jedinstveno, drugačije i maksimalno uzbudljivo. ABox je jedinstveni uređaj dizajniran posebno za erotsku audio električnu stimulaciju. ABoxom se upravlja zvukom, koji se može primati putem ugrađenog mikrofona ili povezanog MP3 playera.

    319 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ElectroShock Electro Nipple Suckers Transparent

    Svaka igra iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše životinje na kompletiranje električnim impulsima koji će vam pokazati nov i jedinstven način ubijanja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog analnog čepa, je što vam nije potrebna dodatna vanjska opruga, tako da možete koristiti funkcije električne stimulacije bez dodatnih dodataka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Pojačajte svoje omiljene elektrostimulacijske igre s ovim vodljivim gelom s praktičnom pumpicom. E-Stim Electrogel je posebno dizajniran da ne samo vlaži, već prije svega poboljša vodljivost i pruži vam izraženije osjećaje i doživljaje. Njegova medicinska oznaka CE znači da ga možete sigurno koristiti ne samo izvana nego i interno. Zahvaljujući vodenoj bazi, lako se pere i kompatibilan je sa svim E-Stim igračkama i lateksom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vibracije vam nisu dovoljne? Osim njih, vibrator Homunculus ponudit će vam i uzbudljivu elektrostimulaciju. Za njega nije potreban izvor, sva snaga zrači izravno iz njega. Opremljen je s 12 načina vibracije i 5 razina elektrostimulacije. I što više? Njegove funkcije možete kontrolirati putem Bluetootha putem aplikacije na svom telefonu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Jeste li ikada pokušali kombinirati analnu igru s prstenom za erekciju? Ako je tako, onda znate koliko ta veza može biti opojna. Ako ne, vrijeme je da to promijenite! Uz ovu igračku, spajanje vaših osjetljivih točaka neće biti samo prekrasno uzbudljivo, već i naelektrizirano! Pustite se šokirati, doslovno!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Što ako biste doslovno dopustili svom partneru da gori svaki put kada vas dotakne? Ovo je novi dodatak za Neon Wand™ marke KinkLab®, jednostavan je za korištenje i jamči potpuno novu razinu vaših pjenušavih igara. Sada možete stvarati uzbudljive iskre bilo kada i bilo gdje.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    ElectraStim analni utikač dizajniran je za nevjerojatnu upotrebu bez ruku. Ima jednostruku zakrivljenost i donji dio od 2 mm na dnu kože omogućuje spajanje na ElectraStim oprugu.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Želite li malo razvratnog i bolnog uzbuđenja? Bipolarne vodljive stezaljke za bradavice (ili čak i druge dijelove tijela) ne bi smjeli propustiti nijedan zaljubljenik u elektroniku!

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Jeste li već istražili prostor iza svojih stražnjih vrata i želite isprobati nešto više? Ova igla će vam pružiti uzbuđenje, doslovno! Kombinira klasične vibracije s trncima, kuckanjem i udarcima izazvanim uzbudljivim elektricitetom. Dođite i otkrijte sve!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Majstor mastrubber u svakom pogledu kojem jedva možete odoljeti! Dopustite da vas ponesu električni impulsi laganog škakljanja ili olujnog intenziteta, uronite penis u super ugodan materijal i uživajte u teksturi koja podsjeća na pravu vaginu. Bonus je jednostavno čišćenje i moderan dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Possessor će vam dati sve što vam je potrebno za nepredvidivu igru.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan je vaginalna i analna sonda s neobično velikim čeličnim kontaktnim točkama koje savršeno ravnomjerno emitiraju električne impulse.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    2 pozlaćena električna kontaktna jastučića i podesivi pritisak, što mislite da će to učiniti s penisom i testisima? Samo zamisli! Python može savršeno stisnuti i još uvijek dati elektrostimulirajuće udarce. To je opasan alat, stoga pazite da zauvijek ne mučite svoj ponos ili svog kolege!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. Ovo također uključuje ovaj alat, koji možete koristiti za učinkovito kažnjavanje vašeg neposlušnog kolegu. Prick Stick glasno pucketa i iskri kada dođe u dodir s kožom, a također i lijepo bode. Ostavljamo vama na kojem dijelu tijela ga želite koristiti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    Moaner elektroda temelji se na našoj najprodavanijoj Flanged elektrodi, ali ima malo duži vrat i veću glavu. Tako se zove jer je jedan od našeg testnog tima rekao da ju je to natjeralo na stenjanje!!!. Glava omogućuje lako prodiranje i značajno se osjeća kada se umetne, ali nije prevelika kada se koristi i vaginalno i analno, a velika baza s prirubnicom osigurava da elektroda ne može prodrijeti predaleko.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Još uvijek tražite nešto novo što bi vas bacilo na koljena? Upravo ste ga pronašli! S ovom igračkom pošaljite stimulirajući elektricitet ne samo na korijen vašeg penisa i testisa, već i na osjetljivu uretru zahvaljujući fleksibilnom silikonskom dilatatoru koji se prilagođava vašim konturama. Bipolarna električna stimulacija će stoga skinuti ne samo vanjski dio vaše posude, već i unutarnji. Koliko ćeš izdržati?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Svaka igračka iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše živčane završetke električnim impulsima koji će vam pokazati potpuno novu i jedinstvenu razinu uzbuđenja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog prstena za erekciju, je u tome što vam neće trebati nikakav dodatni vanjski izvor, tako da možete uživati u funkcijama elektrostimulacije bez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot za anal ili vaginu! Ovaj ekstra dugi dildo od loptica oduševit će vas svakim dubljim umetanjem, ali i elektro-stumulacijom. Bal (l) zac je izrađen od prvoklasnog aluminija i lako ga možete grijati ili hladiti. Dođite i uživajte u lopti za loptom i jedinstvenom užitku izazvanom strujnim udarima.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Donesite šokantnu elektro-stimulirajuću zabavu u svoj anal! Ova silikonska igla ima klasični oblik za jednostavno umetanje i udobno nošenje. Koristeći žice koje su dio paketa, spojite ga na svoj izvor elektrostimulacije i osjetit ćete trnce i uzbudljive šokove. Usudite se to učiniti!

    87,90 €

    53,90 €

    Nema na skladištu

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    ElectraStim analni utikač dizajniran je za nevjerojatnu upotrebu bez ruku. Ima jednostruku zakrivljenost i donji dio od 2 mm na dnu kože omogućuje spajanje na ElectraStim oprugu.

    159 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Jack Socket Electro Socket

    Muške elektro igračke za seks napredovale su daleko u posljednjih 10 godina i zahvaljujući modernoj tehnologiji, u mogućnosti smo stvoriti nove revolucionarne igračke koje još više pomiču erotske granice e-stima.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim A-Box 2

    Bitan resurs za igre elektrostimulacije povezane sa zvukom. Njegova uporaba je vrlo jednostavna i učinkovita u isto vrijeme. Ovo je poboljšana verzija prvog Aboxa i ima manju veličinu, što ga čini lakšim, ali i snažnijim, a njegov mikrofon ima osjetljiviji odziv.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 89 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.