×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene ekstra siguran silikon

Artikli 97 za 128 od 296 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Opustite se, opustite i možda eksplodirajte. Samo ova masažna glava XR Brands pružit će vam savršeno iskustvo masaže ili stimulacije. Njegova dijamantna tekstura pružit će vam intenzivnu masažu, a na ručki, koja vam udobno leži u ruci, lako ćete se prebacivati između 8 uzoraka 3 razine snage. Pronađite zadovoljstvo i olakšanje. Konačno…

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Hitsens 3 Purple

    Volite li kada je nešto stvarno mekano i kvalitetno? Ovaj dildo je izrađen od vrhunskog mekog silikona, iznutra je čvrst i ugodno fleksibilan na površini. Osim toga, ako ga zagrijete bit će još mekši, dok će ako ga ohladite lagano stvrdnuti. Uživajte u intenzivnim osjećajima.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Žene se dijele u dvije skupine – one koje su pronašle svoju g-točku i one koje u nju ne vjeruju. Paloqueth G-Spot je tu za obje grupe. Zahvaljujući svom obliku i nešto više gomoljastoj glavi od tijela, možete udobno ciljati na G-točku i stimulirati ovo divno mjesto mokrim orgazmom. Ne vjerujete? Pokušati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Smart Dream II with Remote

    Smart Dream II je vibrirajuće jaje na daljinsko upravljanje s vanjskim stimulatorom klitorisa, hipoalergene je teksture i nudi dvostruku stimulaciju: unutarnju i vanjsku za klitoris. Jaje Smart Dream II izrađeno je od mekanog silikonskog materijala i ima izvrstan svilenkasto gladak dodir. Ovo posebno vibrirajuće jaje stvara izvrsnu stimulaciju koja cilja na erogene zone. Opremljeno s dva snažna i tiha motora oduševit će i najzahtjevnije korisnike.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujući praktičnom magnetu, model Sexy Secret diskretno drži u gaćicama i svojim ergonomskim oblikom i intenzivnim vibracijama stimulira klitoris. Pomagalo nadopunjuje ugodan i nježan silikon te mogućnost upravljanja putem Connect aplikacije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Želite li još malo uživati u masturbaciji? Ovaj pomagač iz Bonersa pružit će vam višestruko bolji okus stimulacije od vašeg dešnjaka. Njegov otvoreni dizajn prikladan je za sve veličine penisa, a mogu ga koristiti i muškarci s erektilnom disfunkcijom. Uz njega uživajte u 10 načina vibracija u glatkom silikonskom tijelu.
    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    169 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid je moderan štapni vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Prekrasan dizajn vibratora i pakiranja čini The Orchid nezamjenjivom igračkom za svaku ženu.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator, čija je prednost funkcija senzualne privrženosti, a također će stimulirati vaš klitoris. Bit će mu tako lako podleći!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Inflatable Butt Plug M

    Je li vaš anal ponekad nezasitan i žudi za zanimljivom stimulacijom? Nabavite mu analni čep na napuhavanje koji će jednom pjesmom zadovoljiti njegove želje. Izrađena je od udobnog silikona, ima vakuumsku čašicu i vrlo je jednostavna za korištenje. Zato dođite zgrabite balon i napuhajte se sa strašću.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Rimini Kegel Ball Training Set Purple

    Sanjate o savršenim orgazmima i osjećaju uže vagine, ali ne želite trenirati? Napravite sebi odredište i uživajte u uzbudljivom treningu koji se može nadopuniti opojnim vibracijama. Trebat će vam nekoliko minuta dnevno i uskoro ćete vidjeti rezultate. Isprobajte na vlastitoj vagini!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibepad Purple

    Želite li zajahati valove uzbuđenja? A tko ne bi!? Ovaj inovativni vibrirajući jastučić s 2 motora i 2 anatomski oblikovana stimulirajuća izbočina izludit će vas. Stimulirat će vaginu i analni sa 7 načina vibracija, između kojih ćete birati pomoću daljinskog upravljača. Zato stavite prostirku na stolicu i sjednite.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Plug Model 1 M Black

    Analni pribadač za svakoga! Ova sigurna igla u podnožju prilagođava se svakom korisniku. Njegova osobnost je u ovoj točki u kojoj se zagrijava i može se formirati u bilo kojem obliku, dopuštena je mikrovalna pećnica ili voda, s druge strane, potvrđuje se u gladovanju. Ali nemojte čekati i dođite na utakmice.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Ponesite kući PULSE SOLO ESSENTIAL i otkrijte potpuno novi svijet muške masturbacije. Nazvan prvi Guybrator™ na svijetu, naša višestruko nagrađivana muška seksualna igračka može učiniti da svršite bez ruku, bez potrebe za milovanjem. Njegov svestrani dizajn znači da je savršena igračka za svakoga s penisom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Helix Remote Vibrating Egg Purple

    Ovo nije potpuno vibrirajuće jaje na Daljin kontroleru, to je vibrirajuće Helix jaje s Dalibrating vibratorom! Primjetno je da vam je vagina istrošena i da vam je istrošen klitoris. Koristite vibraciju sa 7 znakova, prvoklasni lagani silikonski mekani i vozite se s prijateljem u javnosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Kegel Toner Balls 78g

    Želite li kušati snagu uzbuđenja baš kao junaci strastvenog romana Pedeset nijansi sive? Pojačajte svoje želje i orgazme s Venerinim kuglicama, koje ne samo da će ojačati mišiće zdjeličnog dna, već će vam pružiti i senzualnu stimulaciju zahvaljujući unutarnjim kuglicama. Elegantan crno-srebrni dizajn osvojit će vas na prvi pogled, prepustite se očaravanju!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 1 10" Flesh

    Mislite li da su i ljudi i žene sretni? Upoznajte izvanredno najbolji i realističan Silexd dildo s nezaboravnim koji efektom koji će vas spriječiti da se savijate dok ga postavljate. Osam stvari, materijal je temperamentno osjetljiv, jer se zagrijava tijekom zagrijavanja i potvrđuje na niskim temperaturama. Hajde u divljinu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Screw Dilator Set

    Odvrnite svoju ekstazu stimulirajući uretru ovim vijcima! Set od 3 iznimno duga dilatatora razveselit će vas različitim veličinama i težinama. Idealan je za početnike i napredne, a tekstura će im biti posebno ugodna.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Graduating Beads

    Čep Analnih kuglica vrlo je fleksibilan i izrađen od medicinskog silikona. Ove analne kuglice pružaju dodatnu stimulaciju tijekom predigre ili tijekom vrhunca. Mogu se koristiti i za vaginalnu i za analnu igru. Stoga su prikladni i za muškarce i za žene.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Oduvijek ste željeli udarac u dupe? Ne tražite dalje, jer ovaj nevjerojatni masažer prostate s dvostrukim motorom je sve što trebate! Gumbi Vam omogućuju reguliranje vibracije od 10 brzina, 5 brzina u elektro načinu rada, kao i 2 područja laganih elektrošokova za dodatnu stimulaciju.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatora G točke koji će također stimulirati Vaš klitoris i perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nature Skin Extension Sleeve +4cm

    Želite li doslovno zadiviti svog partnera impresivnom erekcijom? Bit će dovoljno ako se opremite ovom realističnom navlakom za penis od ugodno mekog materijala. Ima lijepo modeliran žir i zahvaljujući čvrstom stisku vaše muškosti, podržat će vašu izdržljivost. Uživajte u svom penisu 2 cm debljem i 4 cm dužem!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj trio erotskih igračaka koje će poboljšati vaše ljubavne igre. Silikonski vibrator miluje G-točku, podesiva erekcijska petlja odgađa vrhunac i golica klitoris, a prozirni masturbator s 2 kraja ugađa kitu. Doživite kako je započeti savršenu predigru i voditi ljubav!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Mini Silver Pleasure Balls 85g

    Želite li kušati snagu uzbuđenja baš kao junaci strastvenog romana Pedeset nijansi sive? Pojačajte svoje želje i orgazme s Venerinim kuglicama koje će učinkovito ojačati mišiće dna zdjelice i osigurati prevenciju inkontinencije. Ove kuglice su smanjena verzija najprodavanijih loptica Pedeset nijansi sive i bit će cijenjene posebno kod početnika. Isprobajte ih i vi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Ponekad usta moraju ostati otvorena. Praktično je i ukusno. I s tim gegom će se ukusno udvostručiti! Apsolutno je elegantan i šarmantan, a ujedno ćete njime oživjeti sve svoje nestašne fantazije. Prsten za usta izrađen je od medicinskog silikona, a duljina naramenica je podesiva za maksimalnu udobnost. Uronite u svoju avanturističku želju i uživajte u svim svojim hrabrim snovima uživo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Heloise Black

    Što se događa kada vibrirate svoje vođenje ljubavi? Za oboje će biti još uzbudljivije! Ovaj vibrirajući prsten sa 7 funkcija i ugrađenom punjiva baterijom idealan je za to. Zahvaljujući fleksibilnom silikonu, udobno pristaje na penis i jača njegovu erekciju. U isto vrijeme, prilikom vođenja ljubavi, senzualno će vibrirati na klitorisu ili testisima, ovisno o tome kako ga okrećete. Još više uživajte u intimnim trenucima sa svojim kolegom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Classic Enema

    Savršeno čist anal jedan je od osnovnih preduvjeta da u potpunosti uživate u analnom uzbuđenju. Ovaj klasični klistir prikladan je za svakoga, cijenit će ga početnici i napredni, muškarci i žene. Vrlo je jednostavan za korištenje, ugodno mekan i izrađen od visokokvalitetnog silikona. Nemojte podcjenjivati higijenu i dođite i uživajte u analnim igrama do kraja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Silicone Plug Heart Red Medium

    Želite li da vam dupe blista od strasti i ljepote? Ukrasite ga ovim analnim čepom ugodnog oblika s draguljem u obliku srca. Idealan je za početnike i iskusne analne stručnjake. Njegov uži vrh olakšava umetanje, fleksibilan vrat je udoban za nošenje, a krajnji sjajni kamen djeluje kao izazovan banner s kojeg vaš kolega neće moći spustiti oči!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Jeste li čuli za dobrobiti jačanja mišića dna zdjelice? Riječ je o intenzivnijim orgazmima, osjećaju uže vagine, ali i prevenciji protiv inkontinencije. Sada možete ojačati svoje zdjelično dno na uistinu uzbudljiv način! Ove kuglice marke Rimba dat će vam senzualne vibracije koje ćete birati putem daljinskog upravljača. Zato učinite nešto za svoje zdravlje i zadovoljstvo u isto vrijeme!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Double Take 10X Double Penetration Vibrating Strap-on Harness Black

    Želite li davati, ali i uzimati? Ovaj dvostruki vibrirajući dildo oduševit će i osobu koja nosi pojas i njezinu kolegu, koji može biti muškarac ili žena, ili je drugi dildo oblikovan tako da podešava g-točku i prostatu. Jednakost postoji i ova igračka obećava uzbuđenje za oba partnera, stoga dođite istražiti 3 brzine i 7 uzoraka vibracija dvostrukih motora!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    B-Vibe Rimming Petite igla jedva čeka zadovoljiti vaš anus. U tome će mu pomoći rotirajuće kuglice i vibracije koje će uzburkati vrh igle. Ova kompaktna igla omogućit će vam uzbudljive igre u javnosti zahvaljujući bežičnom upravljaču i stimulirati će sva mjesta koja to zahtijevaju. Izrađen je od vrhunskog silikona pa je svilenkasto mekan i siguran za tijelo, a može se puniti putem USB-a.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Inflatable Butt Plug S

    Je li vaš anal ponekad nezasitan i žudi za zanimljivom stimulacijom? Nabavite mu analni čep na napuhavanje koji će jednom pjesmom zadovoljiti njegove želje. Izrađena je od udobnog silikona, ima vakuumsku čašicu i vrlo je jednostavna za korištenje. Zato dođite zgrabite balon i napuhajte se sa strašću.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 296 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.