×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke ekstra tiho

Artikli 97 za 128 od 524 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • InToYou Drago 360 Twister Vibrating Anal Plug with 2 Motors and Remote Black

    Drago, oh Drago! Ovaj čep ima toliko nevjerojatnih značajki da će vam se zavrtjeti u glavi! Volite li vibracije ili rotaciju? Zgrabite daljinski upravljač i oduševite svoja vrata prtljažnika s 2 snažna motora!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ izrađen od silikona s 3 motora podmazuje sve vaše erogene zone: koristite ga kao ležeći vibrator, vibrator s valovima pritiska ili vibrator za G-točku za maksimalnu raznolikost dok ste sami.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ za otključavanje vaše tajne želje skriven je u nevinom i elegantnom tijelu. Lijepa ali moćna. Punjivo preko USB-a. Bit će savršen dodatak u vašoj torbici i poslužit će vam na putovanjima. Njegove tihe vibracije su potpuno diskretne, a vodootporan je čak i do dubine od 1 metar. Nudi vam 6 nevjerojatnih uzoraka vibracija i vjerujte da će biti s vama posvuda.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo ogledalo na zidu, zašto se uopće ne mogu opustiti? Vaš novi masažer iz Satisfyera nudi lijek: konačno suputnik koji se ne žali što Vas izdašno masira! Zahvaljujući impresivnoj XXL veličini i skrivenoj snazi iza svoje zavodljive silikonske glave, Wand-er Woman rješava probleme, ublažava napetost i grebe svaki orgazmički svrbež.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Svojim kompaktnim dizajnom u optici za ribe i zanimljivom kombinacijom valova pritiska i vibracija, Satisfyer Sugar Rush izrađen od silikona idealan je suputnik na putovanju. Oba motora su posebno snažna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Jedinstven oblik i savršeno snažne vibracije s kojima ćete poletjeti u orgazmično nebo, takav je Pretty Love Characters Vibe. Ima dupli kraj, prvi je gladak, a drugi je fino nazubljen i povezan je jakim i mekim silikonskim lancem. Iznad svega, ova igračka je svestrana, postat će popularan dodatak za lezbijski seks, ali i za muškarce i žene ili solo igre.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos

    Živahna stimulacija bradavica! Elegantne silikonske stezaljke zagrijat će vas pritiskom na gumb. Tihi motor iritira osjetljivu erogenu zonu, jer se možete usredotočiti na druge dijelove tijela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Dobrodošli u novu i poboljšanu tehnologiju ugovaranja. Potpuno novo iskustvo u istom faktoru oblika.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Black

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Luksuzno vibrirajuće jaje vrhunske kvalitete, pod kojim je potpisan brend Svakom! Uz njega uživajte u 25 uzbudljivih iskustava + inteligentni Svakom način rada kao bonus. Uživajte u Elva jajetu bilo kada i bilo gdje, uz njega će se vaše nestašne fantazije ostvariti!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Melt Coral

    Jedini Pleasure Air™ stimulator dizajniran za parove, s pulsirajućim valovima i nježnim usisavanjem koji se osjeća bolje od svega drugog.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Nipple Play Nipplettes Black

    Igrajte se svojim bradavicama i povećajte njihovu osjetljivost uz bradavice Nipple Play. Vrlo su jednostavni za korištenje, imaju podesiv intenzitet s vijkom i ugrađenim vibrirajućim metkom. Igranje s njima zabavit će i njega i nju, stoga nemojte ništa čekati i krenite u istraživanje radosne i bolne erotike s ovim vibrirajućim stezaljkama marke California Exotics.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira vaš klitoris bez kontakta – od supernježno do supersnažno u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživljavate neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    Hush 2 je druga generacija analnih čepova jednostavnih za korištenje kojima upravljaju telefonske aplikacije. Možete pitati što se može učiniti? Osim što je elegantniji, dizajn je gladak, a dizajn je dizajniran za kratko i dugo nošenje. Razgovarajte s njima o udobnosti vašeg doma ili javnosti, jer je to vaša tajna.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Prekrasni valovi pritiska stimuliraju klitoris s 11 intenziteta bez kontakta. Love Breeze će vas također inspirirati svojom mekom silikonskom glavom, punjivom baterijom i ergonomskom, vodootpornom završnom obradom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Dopustite da se lansirate do izvanzemaljskih visina užitka s ovom vibrirajućom analnom raketom! Izrađen je od prekrasno mekanog dvoslojnog silikona i vrlo je jednostavan za rukovanje gumbom na podlozi. Uživajte u ergonomskom obliku i svim strastvenim iskustvima.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona Wave Purple

    Tražite li nešto revolucionarno? Već smo pronašli! Lelo će se natjecati s novom WaveMotion tehnologijom i sigurno je da će ovo biti dobra vožnja.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju u kući ili u javnosti. Znate nešto o problemu ove špilje trešnje koja vibrira! Zajamčena je njegova jednostruka montaža, uključujući poremećaj ovih linija motora i raznih predmeta, tijekom kojih osam vaginalnih stimulacija također može uzrokovati iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona tijela.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Black

    Loki će se posebno svidjeti muškarcima koji se ne boje otkriti nove dimenzije užitka. Savršeno anatomski oblikovan i savršeno zakrivljen za intenzivnu masažu muške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ovaj štap za masažu proizvodi najsenzualnije vibracije koje ćete ikada osjetiti! Sa svojim 10-brzinskim načinom rada i ultra jakim, ali tihim (55dB) motorom, nebo je granica! Mekani silikonski materijal je nevjerojatan na Vašoj koži i brzo se prilagođava temperaturi Vašeg tijela. Njegova fleksibilna glava pruža veliku udobnost i ugodan je za korištenje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Apsolutno pametna igračka - dvostruki vibrator i mogućnost korištenja različitih oblika glava. Idealan za parove, kao i za solo igre, jer ga možete koristiti i za vaginalnu i za analnu stimulaciju.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Što je danas malo ljuto? S ovim crnim vibratorom uživat ćete u stimulaciji klitorisa, vagine, anala ili bradavica, možete ga koristiti bilo gdje! Njegova mala džepna veličina više je nego praktična, a glatko, izdržljivo tijelo od ABS plastike vibrira za vas do 10.000 okretaja u minuti! Opremite se svestranim igračem za razna seksi zadirkivanja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujući svom kompaktnom, glomaznom obliku, vibrirajućem stimulatoru klitorisa i dva prstena za penis i testise, Satisfyer Glorious Duo idealan je suputnik za duge noći.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • F-Machine Pro 3 Fuck Machine Pink

    Pro II je upravo dobio ogromnu superjebenu nadogradnju i sada je potpuno novi Pro3! Jači je, brži, stabilniji, lakši za podešavanje, čvršći, svestraniji i dolazi u vlastitoj potpuno novoj torbi za diskretan transport i skladištenje.

    1.229 €

    759 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator G-točke sadrži dva vrhunska F1 motora za nevjerojatnu snagu. Jedan se nalazi u vrhu, a drugi kao nastavak za dvostruku stimulaciju. Ove nove generacije F1 motora vibriraju pri nevjerojatnih 7200 okretaja u minuti odnosno 14000 okretaja u minuti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, pohlepne i hrabre žene, za sve njihove lutke mali jeep vibratori dobri za njihovu veliku prenosivost, stoje za sve torbice, torbe ili samo jeep akne. Također je diskretno čitati o tome kao o dijelu vašeg sekularnog života.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Savršen vibrator u obliku slova U usmjeren i na G-točku i na klitoris. Oduševit će vas svojom fleksibilnošću, svestranošću i značajkama. Pokreću ga 2 snažna motora, nudi brojne mogućnosti za eksperimentiranje i maksimalan užitak. Izrađen je od 100% baršunasto mekog silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Novi Embrace Me vibrator stimulira klitoris i G-točku, a mi još uvijek pomažemo vibrirati dva motora. Očaravajući gornji prsten, vibrator kombinira praktično rukovanje sa stimulacijom rotacije prepuštanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje vaše G-točke, za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 524 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.