×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene ekstra jake vibracije glatka

Artikli 33 za 64 od 322 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bswish Bcute Classic Guava

    S ravnim i suženim oblikom, Bcute Classic izvrstan je za označavanje klitorisa, bradavica, glave penisa i bilo koje druge erogene zone koju želite.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Wand Massager Pink

    Doxy je najjednostavnija masaža glave do glave na svijetu koju je osmislio radnik u Cornwallu i Engleskoj.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Doživite jedinstveni osjećaj rastezljivog mekanog rukava unutar vakuumske pumpe koja stiska i vuče kao prava stvar, s uskom TPE komorom s teksturom za dodatni užitak. Birajte između tri brzine vakuumskog usisavanja ili se odlučite za posebnu značajku koja naizmjenično usisava i otpušta za nevjerojatnu sekvencu koja ispunjava fantaziju, cijelo vrijeme pjevušeći uz vibrirajuću bazu s 9 brzina. Upotrijebite silikonsku navlaku da svoju vakuumsku igračku pretvorite u pumpu za penis kako biste povećali duljinu i obujam – pa čak i pratite mjere uz bočne strane.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Europe Magic Wand Massager

    Vibrator Magic Wand poznat je po svojim snažnim vibracijama. Radi na 230 V i stoga ne ovisi o baterijama. Učinkovita vibracija neće biti moguća s uređajem koji radi na baterije.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Wanderlust

    Ova jedinstvena silikonska igračka može se pohvaliti snažnim štapićem za masažu na jednom kraju i zadovoljavajućom gomoljastom i nježno zakrivljenom vibrom na drugom kraju. S elegantnim kontrolama lakog pristupa u sredini, ovaj dvostrani oblik ljulja Vaš svijet iznutra i izvana, s dva snažna motora koji nude ukupno 49 zasebnih kombinacija brzine i funkcija! Potpuno vodootporan i podvodan, savršen je svestrani suputnik za kupanje koji se brzo čisti s Evolved Toy Cleaner i ispiranjem toplom vodom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator za G-točku na svijetu. GIGI™ 2 je poboljšana verzija LELO-ovog izuzetno popularnog vibratora za G-točku, nedvojbeno najpozitivnije recenziranog Pleasure Objecta ikada stvorenog.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. Ovo također uključuje ovaj elegantni stimulator usisavanja za korištenje na klitorisu ili čak na bradavicama. Ima snažan motor s 3 postavke snage usisavanja od lagane do jake. Dodatno uzbuđenje donijet će pokretni jezik s 9 ritmova kretanja. Njegov oblik čini da se osjećate senzualno u isto vrijeme i zaljubit ćete se u mekani silikonski materijal na prvi dodir. Učinite sebi uslugu pod pritiskom i pametnim jezikom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy je najsnažniji štapni masažer s mrežnim napajanjem na svijetu. Lansiran 2013. godine, privlači sve veći broj entuzijasta koji žele eksperimentirati s ovim intimnim masažerom za žešće igre, koji se pritom može dobro kontrolirati.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebno izdanje izrađeno od legure aluminija i titana. Trenutno najsnažnija glava za masažu s mrežnim napajanjem na svijetu i dizajnirana u tvornici u Cornwallu u Engleskoj.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Master

    XXL vibrator pravih dimenzija i prave tehnologije.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Multifun 1 vas zadovoljava vrlo posebnim oblikom koji se može vješto integrirati u bilo koju vrstu vođenja ljubavi i ima 3 moćna motora: Dok je jedan u gornjem dijelu glavnog tijela, svaka od druge dvije donje točke njegovih krakova za užitak pružaju dobre vibracije. To znači: Bilo na, na vrhu, unutar, ispod ili između - svestrani vas stimulira onako kako vam je potrebno!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Black & Silver Power AkuWand II

    Svestranost, intenzitet, snaga i istraživanje riječi su koje definiraju novi DEXTER. Sve u jednom, svestrani masažer koji uključuje 10 snažnih načina vibracije od blagih do vrlo jakih.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Fabulous Four

    Otkrijte naše najprodavanije proizvode u setu Satisfyer Fabulous Four. Sadrži analni vibrator, vibrator za kuniće, vibrator s tlačnim valovima i vibrator za masažu. Svi proizvodi su izrađeni od silikona i lako se zamjenjuju.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Luksuzna punjiva masažna glava Le Wand elegantne srebrne boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    TheMultifun 2 zadovoljava Vaš libido vrlo posebnim oblikom s 3 snažna motora iznutra koji se mogu vješto integrirati u Vaše vođenje ljubavi: Dok je jedan od njih u voluminoznom, gornje glavno tijelo, svaki od ostalih u donjem vrhu od dva zakrivljena užitka ruke, pružaju uzbudljive vibracije. To znači: bilo nasuprot, na vrhu, unutar, ispod ili između - ružičasti višenamjenski uređaj stimulira Vas onako kako Vam je potrebno! Dva donja motora mogu se kontrolirati odvojeno od gornje glave, tako da oba dijela vibratora mogu ponuditi 10 različitih programa vibracija. S 2 gumba možete stvoriti čak 100 kombinacija.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Oduvijek je žudjela za igrom oralnog seksa i željela je uživati u tome češće. Sada i može. Njezin Ultimate Pleasure pruža intimnu ekstazu koju je tražila. Najprije je pritisnula gumb za aktiviranje vibracije, a zatim je pratila svoje tijelo s pulsirajućim preciznim užitkom. Znala je da će se ovo kasnije duboko u njoj osjećati tako dobro - ali prvo je željela istražiti oralne osjete.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    Sanjate li o seksi guzici koja će strastveno drhtati? Ništa vam neće pomoći kao ova Elite Milk Me Silly Mega Butt! Vaš će penis uživati u najintenzivnijoj i najrealističnijoj stimulaciji ikada. Ogroman je i opremljen s 2 snažna motora koji vibriraju i masiraju u isto vrijeme. Birajte između 5 funkcija rotacije i 5 vibracija za nevjerojatno uzbudljive osjećaje.

    1.169 €

    729 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo, na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Bežični štapićasti masažer s 5 snažnih brzina 10 uzoraka vibracija za duboku masažu vrata i leđa, PALOQUETH ručni lagani punjivi masažer za tijelo s uklonjivim silikonom koji se savija za 360°

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ova krafna doista je prsten za pijetla s ogromnom željom da zasladite svoj ljubavni život. Prsten Satisfyer daje Vašoj muškosti senzualnu nadogradnju, osiguravajući Vama i Vašem partneru uživanje u trncima. Veliki stimulator klitorisa ima široki promjer i 10 postavki intenzivne vibracije, nudeći ljubavnu stimulaciju vašoj dami pritiskom na gumb. Ali čak i tijekom vrućih solo sesija, zavest će Vas svojim dubokim vibracijama i nepogrešivo Vas katapultirati do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Luksuzno vibrirajuće jaje vrhunske kvalitete, pod kojim je potpisan brend Svakom! Uz njega uživajte u 25 uzbudljivih iskustava + inteligentni Svakom način rada kao bonus. Uživajte u Elva jajetu bilo kada i bilo gdje, uz njega će se vaše nestašne fantazije ostvariti!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Ovaj novi užitak elektrane iz ograničene serije Rocks-Off zadirkivat će vas čistim zaraznim zanosom sa 7 razina intenziteta! Originalni RO-80mm svjetski je bestseler Rocks-Off pun strastvenih intenzivnih vibracija koje će vas baciti na koljena.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovoljava vrlo posebnim oblikom koji se može vješto integrirati u bilo koju vrstu vođenja ljubavi i ima 3 moćna motora: Dok je jedan u gornjem dijelu glavnog tijela, svaka od druge dvije donje točke njegovih dijelova za užitak pružaju dobre vibracije. To znači: Bilo nasuprot, na vrhu, unutar, ispod ili između - nebeskoplavi višenamjenski model stimulira vas onako kako vam je potrebno! Dva donja motora mogu se kontrolirati odvojeno od glavnog motora, tako da oba dijela vibratora nude 10 uzbudljivih programa vibracija. S 2 gumba možete stvoriti čak 100 kombinacija.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Jedinstven oblik i savršeno snažne vibracije s kojima ćete poletjeti u orgazmično nebo, takav je Pretty Love Characters Vibe. Ima dupli kraj, prvi je gladak, a drugi je fino nazubljen i povezan je jakim i mekim silikonskim lancem. Iznad svega, ova igračka je svestrana, postat će popularan dodatak za lezbijski seks, ali i za muškarce i žene ili solo igre.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jedan zajednički cilj i dvije vrste stimulacije. Kolekcija Silver Delights kombinacija je originalnog i nenadmašnog Womanizer Premium i najmoćnijeg mini vibratora We-Vibe u jednoj ekskluzivnoj kutiji po sniženoj cijeni. Slavite kvalitetu, ljubav, zadovoljstvo i uzbuđenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Dopustite da se lansirate do izvanzemaljskih visina užitka s ovom vibrirajućom analnom raketom! Izrađen je od prekrasno mekanog dvoslojnog silikona i vrlo je jednostavan za rukovanje gumbom na podlozi. Uživajte u ergonomskom obliku i svim strastvenim iskustvima.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium eco

    Najpopularniji Womanizer Premium sada u novom ekološkom kaputu! Uživajte u 12 razina intenziteta stimulacije klitorisa, koji će vas odvesti u raj za nekoliko minuta zahvaljujući valovima pritiska i jedinstvenoj tehnologiji. Prijateljski je prema planeti i beskrajno uzbudljiv za vas, stoga uživajte u erotskoj igrački za sve koji razmišljaju ekološki.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 322 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.