×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za zahtjevne

Artikli 129 za 160 od 938 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Ugodno klizi u vaše dupe i oduševit će vas, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster

    Proširite svoj anus na nove širine pomoću dilda na napuhavanje. Vinilni uređaj u obliku detalja za zahtjevne kupce napuhuje se nakon pritiska na pumpu i ispunjava analni otvor širokim rasponom stimulacija.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Spreader Bar with Shackles Black

    Želite li iskusiti uzbuđenje zbog ograničenja kretanja? Ovaj dodatak neće biti samo idealan, već i neophodan! Koristiš ga za vezanje ruku za gležnjeve. Štap je presvučen mekom krpom i sadrži metalnu jezgru, pa je čvrst. Lisice su podesive čičak trakom, a zahvaljujući praktičnim elementima za pričvršćivanje mogu se brzo pričvrstiti i skinuti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Queening / Kinging Chair

    Vrijeme je da kralj ili kraljica sjednu na svoje prijestolje! Ovaj prekrasan komad BDSM namještaja je udoban, praktičan i kvalitetan. Bit će to udobno sjedalo za svog kralja i bit će idealno za subjekta da izvrši svoju misiju, budući da glavu naslanja na podesivi oslonac. Otkrijte kraljevu razinu oralnog uzbuđenja i BDSM-a u isto vrijeme, zavalite se i ne zaboravite vezati lisice svom pokornom kolegi.

    859 €

    539 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dinoo TPE Dildo 02 Black

    Volite li velike igračke? Imamo novu ljubav prema životu za vas! Ovaj dildo izrađen od visokokvalitetnog TPE materijala ispunit će vas tako da možete biti ponosni na sebe. Uključite svoju maštu i priuštite sebi ili svom kolegu nešto stvarno, ovaj pravi dildo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dinoo Xiong RR12 29.5cm Black

    Kvalitetan dildo od prvoklasnog vinila do popularnog brenda Dinoo.

    87,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Što ima dva palca i voli pušenje? Ti, očito. S novim i poboljšanim Autoblow 2+ XT, uskoro ćete doživjeti seksualnu igračku za muškarce koja postavlja standard u realističnim solo iskustvima. Ova ažurirana verzija, lansirana u kolovozu 2018., uključuje redizajnirani držač za penis s 5 kraka koji je 50% čvršći, što Vam pomaže da uživate u boljim, većim orgazmima. Dajte ruci odmor i dopustite Autoblowu da odradi opterećenje ili dva - automatski. Navlaka iskoči u sekundi za jednostavno čišćenje. Trebat će Vam lubrikant na bazi vode, plus ćete možda htjeti upotrijebiti sredstvo za čišćenje igračaka kako biste bili sigurni da je Vaš rukav čist nakon pranja. Za razliku od drugih masturbatora, čišćenje nakon što zabava završi s Autoblowom je jednostavno.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit je vibrator sa stimulatorom klitorisa dizajniran za razigrani užitak. Ljubičasti dizajn izrađen je od TPE-a i ima jedinstveno kretanje osovine prema gore i dolje.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cox MEGA 05 Flesh

    Što je, boli? Da, veličina je malo gorka i znam je kao dobro! Ali imamo Coxa za vas. Šarmantna ima realističan izgled i osjećaj da bi bila vrlo uspješna. Upotpunjen je praktičnom i nekakvom upotrebljivom šalicom, pa vam omogućuje fiksiranje bijele površine. Imajte duboku radost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HellHound Cerberus Dildo Black Purple L

    Prođite kroz vrata pakla i pobjegnite iz kraljevstva zla! Stigao je novi vladar prijestolja užitka i boli, vatre, vode, tame i svjetla, zove se Pakleni Pas! On je pakleni pas, zvijer koju treba ukrotiti, proždrljivo čudovište koje vas želi ubiti u dupe i natjerati vas da zavijate od užitka.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CP02 je prekrasno diskretan i nudi vam uzbudljivo kretanje gore-dolje, kao i vibracije s 5 brzina i 10 načina rada. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.

    139 €

    129,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju lijepih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i otkrivate tajne senzualnog ropstva? Ovaj set lisica će Vam pokazati kako je to izgubiti slobodu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

    Budite među prvima koji će ući u interaktivni svijet s najsnažnijim automatskim masturbatorom za muškarce.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • World Cage Vegas Penis Chastity Set

    Chastity kavez brenda World Cage! Zašto ga oduzeti? I dalje će biti otporan na oblake, dizajniran za izdržljivo nošenje i imati inovativni silikonski sigurnosni štit koji se nosi s njegovim performansama. U slučaju ostalih materijala, izrađeni su od polikarbonata i koriste se u plastifikatorima, World Cage je izrađen od ABS plastike bez BPA. U kompletu se nalazi i dosta prstenja, tako da ne treba kupovati hranu.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liberator Fascinator Throw Velvish Merlot

    Neotporni omekšivači od posebnih materijala koriste tekućine, maziva, masti i druge tekućine s teškim cigaretama. S jedne strane rubnik je sotonski gladak, a s druge strane panj kao gunđanje života.

    189 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Stisnite partnerove ruke iza njihovih leđa kako biste ih potpuno obuzdali za svoju zabavu! Ovaj puni rukav jedinstven je komad opreme za vezanje koji učinkovito podiže Vašu scenu na višu razinu. Gurnite ruke svojih igračaka u elegantan, atraktivan rukav, pričvrstite vezice i namjestite sva četiri remena tako da budu zategnuti da ostanu zarobljeni, ali udobno... ako je to Vaša želja! Kopče za zaključavanje omogućuju Vam da poboljšate njihovu nevolju i osigurate da nema nade za bijeg. D-prsten na dnu čak Vam omogućuje da budete kreativni s drugim BDSM dodacima. Imajte svoj put s tim ranjivim tijelom dok se oni grče od boli i zadovoljstva!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    Za fancy: sa svojim 24K pozlaćenim uretralnim zvukom okruženim dvjema zlatnim kuglicama, naš Plunging Pete stimulira glans izvana i iznutra.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Buttplug S Fox Tail Black

    Ostvarite svoje lisice snove. S ovim repom postat ćete prava lisica! Nije važno koliko imate iskustva, klin je prilično mali i s njim se mogu nositi i potpuni početnici. Izrađen je od sjajnog i kvalitetnog aluminija, a rep je mekan i lepršav.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hung System Yoo-Hoo HT03

    HUNG je nova linija dilda i analnih čepova, svi opremljeni snažnim sustavom usisavanja.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Animals Frison Horse Dildo AN15

    Tucati se ili biti tucan s vašom omiljenom životinjom snažna je seksualna fantazija koja se može ispuniti ovom linijom igračaka. Mister B sada ima ovu Animals liniju najpopularnijih replika životinjskih penisa.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Udvostručite svoje zadovoljstvo i zabavu uz ovaj silikonski dildo. Stavite ovu pomoćnicu i možete uživati u dvostrukoj penetraciji bez uključivanja drugog partnera.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo

    Ponekad ne treba ništa govoriti, samo upotrijebite luksuzni geg i dildo. Ovaj geg dva u jednom zadovoljit će oba partnera. Kožni remen i kopču možete jednostavno prilagoditi svojoj veličini.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Extreme Bondage Table

    Što kažete na podizanje erotskog povezivanja na višu razinu? Extreme Bondage Table jedinstvena je ležaljka/stol dizajnirana upravo za nestašnu BDSM zabavu. Ima dva otvora, jedan za lice, a drugi za međunožje. Sve u svemu, stol je vrlo ugodan, podstavljen i gladak. Iskoristite sve mogućnosti koje vam nudi!

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket L

    Biste li radije vezali svog napaljenog pokornog dvojnika za torbu? Pa što hoćete! Ova ljudska košulja ispunit će vam želje o kojima možda niste razmišljali. Izrađen je od kvalitetnog PVC materijala. Ima 2 otvora za disanje i nos pa je i sigurnost zajamčena.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Prekrasni valovi pritiska stimuliraju klitoris s 11 intenziteta bez kontakta. Love Breeze će vas također inspirirati svojom mekom silikonskom glavom, punjivom baterijom i ergonomskom, vodootpornom završnom obradom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Blindfold Set Red/Black 2 pack

    Pripremamo etiketu. Pokrijte oči i istaknite ostala osjetila! Takav mali trik, zahvaljujući kojem ćete sve doživjeti puno intenzivnije. Paket sadrži jednu crnu i jednu crvenu masku i ako ih ne želite koristiti za erotske igrice, mogu poslužiti kao zaštita od svjetala za spavanje. Puno zabave za malo novca!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Ništa nema više snage od ovog seksualnog stroja, koji ima do 2000 okretaja u minuti! Uživajte u sporom prodiranju ili stvarno brzom i teškom jebanju s njim. Zahvaljujući sigurnosnom gumbu, ne morate brinuti da će vam igre izmaknuti kontroli, tako da možete bez brige uživati u uvidima realističnog dilda. Spojite dildo na uređaj, doživite osjećaj držanja motorne pile u rukama i pokažite sebi ili svom kolegi dodatnu moć prodiranja koju vam može ponuditi samo Lovebots Thrust Bot Handheld Versitile Sex Machine.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bed Sheet Cover PVC Pink

    Volite mokru igru, ali ste zabrinuti za svoju posteljinu i plahte? Pokrijte to ovom seksi ružičastom plahtom od visokokvalitetnog PVC-a. Njegova velika veličina od 200 x 220 cm savršeno će zaštititi vaš krevet. Osim toga, super je gladak i ugodan na dodir te se lako čisti vodom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dinoo TPE Dildo 03 Black

    Volite li velike igračke? Imamo novu ljubav za vas! Ovaj dildo izrađen od visokokvalitetnog TPE materijala ispunit će vas tako da možete biti ponosni na sebe. Uključite svoju maštu i priuštite sebi ili svom kolegu nešto stvarno, ovaj pravi dildo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jedan zajednički cilj i dvije vrste stimulacije. Kolekcija Silver Delights kombinacija je originalnog i nenadmašnog Womanizer Premium i najmoćnijeg mini vibratora We-Vibe u jednoj ekskluzivnoj kutiji po sniženoj cijeni. Slavite kvalitetu, ljubav, zadovoljstvo i uzbuđenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 je druga generacija snažnog butt pluga kojim se upravlja putem telefonske aplikacije. Zanima li vas što sve može i kakav je zapravo? U usporedbi s prethodnikom, nešto je elegantniji, glatkog je dizajna i vrlo je udoban za kratko i dugo nošenje. Pokušajte s njim u udobnosti svog doma ili čak u javnosti, on će biti vaša uzbudljiva tajna.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 938 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.