×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za lezbijke

Artikli 65 za 96 od 119 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Fetish Fantasy Limited Edition The Pegger Strap

    Zadirkivanje jezikom ili prstom nikome ne može biti dovoljno zauvijek, zbog čega postoji Pegger remen koji će vam pružiti istinsko zadovoljstvo za kojim čeznete. Bit će izvrstan pomoćnik strastvenim lezbijkama, ali i ljubiteljima analnog ritma.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Black

    Želite li promijeniti rolice i isprobati ukusan prodor bez potrebe za nošenjem pojasa? Ovaj Srap-On će vam pomoći da pokušate vibrirati. Svojim oblikom rukavica slijeće na vaginu nositeljice kada drži dno zjenice i prihvaća njezin klitoris. Drugi dan se trenutno fokusira na prostatu ili drugu g-točku. Onemogućite daljinski upravljač i pustite 2 grickalice.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Bend Over Boyfriend Vibrating Red

    Lijepo upijajući dildo od gel materijala kojemu je namijenjen prvenstveno preferira par žena, a par materijala 2 žene. Otvorite nove terene i učinite svoje igrice pune ljubavi kreativnima.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin 7 Inch Hollow Strap On Vanilla

    Što vam nedostaje da ispunite svoje erotske snove? Je li to dildo sa šupljim pojasom? Ovaj Dr. Koža je šuplja i pogodna za ispunjenje seksualnih snova svih spolova, bez razlike. Ima opojno realističnu ceremoniju i pruža meke i senzualne senzacije. Fleksibilni pojas je udoban za nošenje i udobno pristaje. Udahnite život svojim fantazijama!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Dual Density Starter Set Flesh

    Komplet s pojasom i dildoima za tijelo s Vac-U-Lock sustavom popularnog brenda Doc Johnson. Ovaj set je savršen ne samo za početnike i ponudit će vam nekoliko opcija za igru s vašim kolegom. Sadrži pojas, uklonjive O-prstenove, lubrikant na bazi vode i, prije svega, Ultraskyn dildoe, koji imaju čvrstu unutarnju jezgru koja simulira penis u erekciji, a inače su izrađeni od materijala koji je potpuno sličan ljudskoj koži.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Lumino Play Double Dildo 14.5"

    Kvalitetni Lumino dildo nudi puno uzbudljive zabave nakon što se svjetla ugase. Impregniran je netoksičnim svjetlećim prahom i emitira vidljivo plavo svjetlo nakon mraka. Dildo je izrađen od TPE materijala koji se može sigurno koristiti i pristupačne su cijene. Bilo da imate vaginalnu ili analnu penetraciju, ovaj dildo u mraku zajamčeno će vam donijeti nezaboravnu noć punu strasti.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Twist Kit Set of Three Black

    3 Twist dildo za bilo koju igru! Osjećate li da je danas manji ili veći? Zar se ne možeš predomisliti? Zato odaberite svoje okruženje. Twist tekstura obećava ugodnu stimulaciju g-točke i analne šupljine, a jaka usisna čašica u obliku srca stvara dojam pune ljubavi. Zaljubit ćete se u ugodan silikon ne samo zbog njegove mekoće, već i zbog lakog čišćenja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me Harness Leatherette Curious

    Curious Strap-on-me pojas oduševit će vas svojim jedinstvenim dizajnom, modernom jednostavnošću, udobnošću korištenja i praktičnim kopčanjem na čičak. Leđa su mu ugodno podstavljena, a naramenice su podesive za udobno pristajanje. Kompatibilan je sa bilo kojim dildom na remen ili s dildom s produženom bazom, a sustav elastičnih elemenata omogućuje vrlo jednostavno i brzo postavljanje dilda u pojas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Baš su sranje! Tople intenzivne vibracije će odrediti pravo mjesto za dobrobit i dovesti vaše blaženstvo do točke uzbuđenja. Je li to ono što želiš? Razumiješ! Tu je novi We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Slijedite svoje blaženstvo dok spokojne, duboke, tutnjave vibracije pogađaju Vaše omiljeno mjesto s vrhunskom preciznošću.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Pro Rider 9X Vibrating Silicone Strapless Strap On with Remote Control Black

    Ovaj dvostrani vibrirajući didlo / remen oduševit će vas s kontrolerom čiji će vas jedan pritisak oživjeti i oživjeti vibracijom i uzbuđenjem. 2 motora će vam pružiti 3 brzine i 6 uzoraka vibracija u kojima će uživati oba partnera. Obratite pažnju i na oblik igračke, koji stvarno misli na sva osjetljiva mjesta, uključujući i klitoris!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Rechargeable IJOY Strapless Strap-on LV430103 Flesh

    Remen bez naramenica za početnike i iskusne ljubavnike. Bit ćete zadovoljni s funkcijom vibracije koju ćete diktirati putem daljinskog upravljača. Mazit će svoju nositeljicu i njezinu kolegu i fokusirati se uglavnom na G-točku. Birajte između 3 brzine i 7 funkcija vibracije.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Bondage in Luxury Strap-On Harness Deluxe Red

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje ovaj luksuzni pojas koji će vas i vašeg partnera natjerati da sanjate o seksualnom užitku. Ugodno je mekana i zahvaljujući podesivim remenima također savršeno pristaje. Sviđa li vam se s većim igračkama? Nema problema! Dovoljna potpora za leđa na pojasu omogućit će vam korištenje još težih dildoa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Tri-Volver Rechargeable Strapless Strap-on

    Strap-on za zadovoljstvo oba partnera! Za njega mu neće trebati nikakav pojas, on će se udobno i čvrsto opustiti u svojoj vagini. Njegova dva motora vibriraju za vas u 7 različitih intenziteta, a klitoris vam dobro dođe. Uskoro ćete svladati jednostavnu operaciju i zahvaljujući vodonepropusnosti moći ćete uživati u prodiranju negdje drugdje, a ne samo u spavaćoj sobi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Tražite li nešto vrijedno truda i uživanja? We-Vibe Touch X je najglatkiji i najhladniji vibrator za sva svoja opterećenja! Pomoći će vam osloboditi napetost u ciljnom tijelu, uživati u masažama njome od glave do pete, poželjeti vam dobro i pomoći vašim erogenim zonama. Uživajte na svakom mjestu i na svakom mjestu gdje je bilo vaše tijelo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Pink

    Želite li mijenjati rolice i okusiti ukusnu penetraciju bez potrebe za nošenjem remena? Ovaj Srap-On pružit će vam ukusan vibrirajući užitak. Svojim oblikom pristaje kao rukavica u vaginu nositeljice, gdje je lako drže mišići dna zdjelice, a prija i njezinu klitorisu. Drugi duži dio se zatim fokusira na prostatu ili drugu g-točku. Uhvatite daljinski upravljač i prepustite se snazi 2 snažna motora.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Strap-On Soft Touch Silicone Skin

    Želite li se posvetiti razmjeni uloga? Ovaj vibrirajući remen relativno manjih dimenzija bit će idealan za početnike. Udobno pristaje svom nositelju, a njezin partner voli 10 načina vibracija i mekani silikonski materijal. Probajte, sigurno neće biti dosadno!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Želite li okusiti stvarnost? Ovaj prekrasni dildo je savršena kopija penisa, a možda je čak i bolji jer može vibrirati! Ima Dual Density, što znači da je iznutra čvrst kao kamena erekcija, a na površini svilenkasto mekan i mekan. Uživajte u njegovom hiperrealističkom izgledu penisa i ispunite svoje tajne fantazije.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Pink

    Senzacionalan ružičasti remen s kojim možete uživati u puno zabave bez nošenja pojasa. Teksturirani uvodni dio za nositelja staje u rodnicu poput školjke, gdje će ugodno stimulirati G-točku. Duži ili blago teksturirani dio tada će prodrijeti u pandan nositelja i neće biti važno radi li se o ženi ili muškarcu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Uzbuđenje je ponekad tako čarobno! A čaroban je i ovaj štapić ili vibrator iz kolekcije Pretty Little Wands. Zgrabite ga i krenite prema novim visinama užitka! Nudi vam 10 brzina vibracije, tanko i fleksibilno tijelo te dizajn s dva upotrebljiva kraja. Pogodi pravo mjesto s ovom igračkom jer sve je moguće!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Želite li otkriti sve uzbudljive potencijale koje vaše tijelo ima? Dual Explorer će vam rado pomoći! Nudi vam 9 načina rada vibracije i 9 načina kretanja gore i dolje. Stimulator je prekrasno fleksibilan i njime možete maziti svoju vaginu, klitoris, terminal, bradavicu ili bradavice! Dakle, čime početi?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me Harness Leatherette Desirous

    Desirous Strap-on-me pojas oduševit će vas svojim jedinstvenim dizajnom, modernom jednostavnošću i udobnošću korištenja. Leđa su mu ugodno podstavljena, a naramenice su podesive za udobno pristajanje. Kompatibilan je s bilo kojim dildom na remen ili dildom s produženom bazom i njegov će ga nositelj osjetiti izravno na koži, što će mu pružiti maksimalan osjećaj.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Smooth Vibrating Pleasure Set Black

    U ovom setu možete pročitati sve što vam je potrebno za stimuliranu stimulaciju i povratne informacije. Vac-U-Lock vibrirajući set za daljnju kontrolu i kotrljanje silikonskog dilda je učinkovit. Pa, dodatak je kompatibilan s drugim igračkama, zbog čega se osjećate mučno, a lako možete koristiti sredstva za čišćenje dildoa, ako to nije čudno?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Strap on! Colour

    Set s 3 dildoa u boji i pojasom ne samo za lezbijske igre. Uživajte u izboru i birajte između loptastog, zakrivljenog i glatkog dilda. Izrađene su od kvalitetnog TPE materijala i ne poznaju ograničenja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • RealRock Double Dong 17" 42cm Transparent

    Tražite lijepi dildo za zajamčene orgazme? Možete kušati najbolje vrhunce s dildom iz RealRocka! Prekrasno su oblikovane, zadivljujuće jasne i sa stilom ćete postići svoje ciljeve. Prikladni su za vaginalnu i analnu upotrebu, a njihov kvalitetan TPE materijal osigurava jednostavno čišćenje i dugi vijek trajanja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Purple

    Senzacionalan ljubičasti remen s kojim možete uživati u puno zabave bez potrebe za nošenjem pojasa. Teksturirani uvodni dio za nositelja staje u rodnicu poput školjke, gdje će ugodno stimulirati G-točku. Duži ili blago teksturirani dio tada će prodrijeti u pandan nositelja i neće biti važno radi li se o ženi ili muškarcu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Sanjate li o nečemu ugodnom i zadovoljavajućem? We-Vibe Touch X je najglatkiji i najugodniji vibrator svih vremena! Pomoći će vam osloboditi napetost u cijelom tijelu, uživati u masažama s njim od glave do pete, a prije svega će ugoditi i pokvariti vaše erogene zone. Uživajte u njemu bilo kada i bilo gdje na svom tijelu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Purple XL

    3 motora su nešto više od 3 osobe za Pepeljug, koji može pozvati G-točku, P-točku i klitoris! Ovaj pojas je napravljen od pravog svjetla, razumije ljudsku anatomiju, ima flexibilante vrata, četvrtina je istovremeno flexibilante, a vibraciju njegovih vibracija preuzima niz kontrolora. Našli ste ga!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Vibration Dildo Strap-On Remote Control 5" Black

    Udoban stra-on s vibrirajućim dildom kombinacija je koja vas nikada neće prestati zabavljati! Možete prilagoditi pojas prema svojim potrebama i prebacivati između 7 moćnih funkcija vibracije dilda pomoću daljinskog upravljača. Uživajte uz dildo bez pojasa, može se ukloniti i dovršen jakim usisnom čašom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Double Dipper

    Double Dipper obećava zadovoljstvo za oba partnera. Skriva dva snažna motora i izrađen je od prekrasno mekog silikonskog materijala koji je ugodno fleksibilan i tako se prilagođava obrisima vašeg tijela. Isprobajte nove igre, nove pozicije i otkrijte nova uzbuđenja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Icicles No. 55

    Elegantni, lijepi i ručno izrađeni s pažnjom na detalje, ovo su proizvodi iz Inciclesove luksuzne linije staklenih dilda i analnih čepova koji će vam oduzeti dah. Svaki je izrađen od puhanog stakla i svaki je jedinstven, oštar i lijep.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice Double Vibrator Black

    Solo užitak ili vruća zabava s partnerom? Sve je moguće! Ova fleksibilna igračka ima vibrator na svakom kraju, tako da svaki par može uzeti jednu i podijeliti igračku. Hoćeš li ga staviti u vaginu ili analni? Oba su pravi izbor!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 119 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.