×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke plastika za muškarce

Artikli 65 za 96 od 300 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Otouch Macho Work1 Penis Pump

    Želite li ojačati svoju erekciju i poboljšati izdržljivost? Samo s ovom Otouch pumpom postići ćete najbolje rezultate. Za razliku od običnih pumpi, koristi glatku tehnologiju usisavanja, što nije samo uzbudljivo, već i super učinkovito. Ubrzo ćete osjetiti i vidjeti kako vam se penis povećava! Dopustite pumpi da vam poveća protok krvi i uživajte u čvrstoj i snažnoj erekciji.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Hoćete li prihvatiti izazov da doživite luksuzni užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Kako jest, radujte se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će svima omogućiti duge i intenzivne orgazme. Igrajte se s njim sami ili sa svojim partnerom i otključajte nove uzbudljive tajne njegovog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Brava s mjeračem vremena koju pričvrstite na kutiju koja može sadržavati ili ključeve ili kavez ili je pričvrstiti izravno na kavez! Uzbuđenje vašeg roba bit će u vašim rukama i samo ćete vi odlučiti koliko ćete mu dati vremena! Zamislite samo njegov prosjački prizor koji očarava zaključavanje odbrojavanja, uzbudljivo, zar ne? I naravno, nije važno nalazi li se u ormariću ključ od kaveza za penis ili ženski pojas čistoće.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Small 2 pcs

    Želite iskusiti kako je to imati izuzetno osjetljive bradavice? Ove vakumirane čašice idealne su za to, a možete ih koristiti ne samo na bradavicama, već i na klitorisu koji odjednom postane iznimno osjetljiv. Vakumi se lijepe za grudi ili klitoris i stvaraju s njima uzbudljiv negativni tlak, vrlo su jednostavni i učinkoviti za korištenje. Dopustite sebi da budete uzbuđeni za nova iskustva.

    26,90 €

    24,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Size Matters Premium Gauge Pump

    Premium ručna pumpa s udobnom ručkom i profesionalnim manometrom za praćenje tlaka u cilindru. Povezuje se na cilindar preko sigurnih konektora i ima kvalitetno crijevo, koje je fleksibilno i robusno te ima osovinu za brzo oslobađanje vakuuma. Koristite ga na bradavicama, penisu ili klitorisu, vaš će seksualni život biti zabavniji, a mjesta užitaka malo veća.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydro Vibe

    Nova razina performansi za vašu omiljenu Bathmate pumpu! Ako redovito koristite Bathmate pumpu, sigurno dobro znate kakve fantastične rezultate donosi vašem penisu, a sada s HydroVibeom možete ga pojačati i učiniti još ugodnijim. HydroVibe su dva vibratora, čijim će dodavanjem okusiti potpuno novu dimenziju procesa povećanja penisa.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Tuširanje ne mora biti samo tuširanje, već i uzbuđenje može postati njegov sastavni dio! Nemojte se tuširati, tuširajte se ovim stimulatorom prostate iz Zero Tolerance! Oduševit će vas 10 snažnih vibrirajućih funkcija, mekani silikonski materijal i krajnja ušica s kojom ju možete objesiti na udicu s vakuumskom čašicom koja je dio pakiranja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Butt Plug Black

    Zgodna i kvalitetna igračka za senzualno punjenje i otkrivanje analnog užitka ili isprobavanje analnog istezanja. Ovaj fleksibilni vibrator ima ne samo lijep, već i praktičan oblik. Možete ga koristiti za trenutnu stimulaciju prostate i brana, koji će svojom teksturom ugodno iritirati. Njegova funkcija na napuhavanje osigurava osjećaj sitosti. Dodajte tome vibraciju od 7 modova i poludite od užitka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Ugodno mekani minivibrator s kojim ćete moći stimulirati sve što poželite! Osim toga, kompatibilan je s većinom stimulatora prostate iz Zero Tolerance. Također je vodootporan i punjiv, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Maštovit i pametno dizajniran masturbator za intenzivnu stimulaciju! Sadrži 2 snažna motora koji će vam ponuditi 10 ukusnih funkcija vibracije. Ugodno je fleksibilan i prilagođava se vašoj veličini. Iritira žir i cijeli penis i uživajte u izvanzemaljskim iskustvima koja si samo vaš dešnjak ne bi mogao priuštiti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Ovo će biti miljenik obojici! Perfect Lover je uparena igračka u obliku slova C s daljinskim upravljačem. Mekana je i fleksibilna pa se prilagođava vašim proporcijama te će vibracijama stimulirati klitoris, g-točku i penis tijekom vođenja ljubavi. Uživajte u malo boljem vođenju ljubavi uz senzualne vibracije čiji ćete intenzitet odrediti putem kontrolera.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Yellow

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Tražite li masturbator koji bi se pobrinuo i za vaš veći penis? Ovaj uređaj je za vas pripremio teleskopske i vibrirajuće modove koje nećete moći voljeti. Sakriva stvarno snažan motor i spreman je pružiti vam najbolje iskustvo. Dođite saznati više o njemu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine slijetanja, što čini i proizvode i signale. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Natjerajte svog kolegu da dobije erekciju, preuzmi kontrolu i uživaj u vrlo intenzivnom orgazmu što god želiš na kraju.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Hannes Neo

    Ovladajte svojim tijelom i umom uz Hannes Neo iz Svaka! To je praktična erotska igračka s kojom možete istraživati svijet vrhunskog interaktivnog užitka. Njime se može upravljati putem aplikacije koja čak omogućuje i sinkronizaciju s 2D sadržajem na mreži. Ili dopustite svom partneru da to kontrolira i uživajte u novoj razini seksa na daljinu s drugog kraja svijeta.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Pump Worx XXL Maximizer Pump

    Maksimalna erekcija, maksimalno zadovoljstvo, maksimalna vakuum pumpa! XXL Maximizer pumpa daje rezultate koje želite. Svaki pritisak na ručku pružit će vam ugodan osjećaj, a ujedno i nešto veći penis. Napunite svoj pribor u fleksibilnu PVC rupu i otkrijte dodatnu erekciju koju si sada mogu priuštiti i veći penis s tom pumpom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Large

    Kako bi bilo da donirate svoj dragocjeni mali nekonvencionalni cvijet? Žene vole cvijeće i ova prekrasna pribadača je završena prekrasnom ružom. Velika veličina prikladna je i za napredne početnike i za iskusne ljubitelje analnih čarapa. Iglica je izrađena od aluminija, elegantne je srebrne boje i može se grijati ili hladiti. Stoga nemojte čekati i obradujte svog partnera nezaboravnom crnom ružom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Vrana do vrana sjedi, uzbuđen pijetao traži svog kolegu. Tom of Finland dolazi s vibrirajućim masturbatorom u kojem ćete uživati u isto vrijeme kao i vaš partner. Njegov teksturirani unutarnji dio obuzima vašu muškost, vibracije vas preplave valom užitka, a prozirni materijal omogućuje vam da sve to gledate. Osvježite trenutke strasti s voljenom osobom i uživajte u nečem novom i sjajnom!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Žudite za uzbuđenjem i različitošću? Ova četiri erotska dodatka donijet će još više senzualne intimnosti u vašu spavaću sobu. Volite se sa svojim kolegom, uživajte u vibracijama, novim iskustvima s rukavom za penis i ne zaboravite voditi ljubav s vibrirajućim prstenom koji vam može dati okus zajedničkog vrhunca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Black

    S izgledom crnog sportskog automobila i dojmom Anerosovog popularnog Progasm Icea, najnovije izdanje spremno je za utrku doma do Vas. Najnoviji crni Progasm ima iste kvalitete kao staklo, a pritom ostaje neslomljiv! Naručite već danas i budite prvi koji će ga imati u svojoj 'garaži'!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Aneros Peridise Unisex Anal Stimulator 2 pack

    Hoćete li otkriti uzbudljive tajne analnih igrica? Peridisov par analnih vodilica, kao i ostali Aneros proizvodi, ima inteligentan oblik prilagođen tijelu i njegovim reakcijama. Otvorite stražnja vrata i uživajte u uzbudljivim analnim orgazmima.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Masturbator Telescopic and Rotation Function Rita

    Povjerite svoj užitak suvremenoj tehnologiji i uživajte u uzbudljivim potezima vlastitog penisa! S ovim inovativnim mastrubatorom možete birati između 7 načina i 3 brzine teleskopske funkcije i rotacije. Njegov okrugli otvor pozdravit će vaš prirodan apsolutno ugodan materijal, a teksturirana unutrašnjost pružit će vam savršenu stimulaciju. Praktičan poklopac osigurava higijensko skladištenje i ne privlači pozornost znatiželjnih pogleda.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Ovaj mali, ali praktičan vibrator pretvara vaš prst u savršenog davatelja užitka. Nazubljeni dio za stimulaciju obećava beskrajno zadovoljstvo ne samo na klitorisu, već gdje god želite. Zaljubit ćete se u glatki silikon od kojeg je napravljen, kao i u 10 različitih razina vibracija i nevjerojatnu snagu do 11.000 okretaja u minuti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Još uvijek tražite nešto novo što bi vas bacilo na koljena? Upravo ste ga pronašli! S ovom igračkom pošaljite stimulirajući elektricitet ne samo na korijen vašeg penisa i testisa, već i na osjetljivu uretru zahvaljujući fleksibilnom silikonskom dilatatoru koji se prilagođava vašim konturama. Bipolarna električna stimulacija će stoga skinuti ne samo vanjski dio vaše posude, već i unutarnji. Koliko ćeš izdržati?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Flexxio Purple

    Vaš seks je postao rutina, ne znate što dalje, a više ni ne uživate u njemu, a kamoli da vas zadovoljavate? Niste sami, svaka druga veza rješava ovaj problem i znamo kako vam pomoći! Vibrirajte svoje erotske trenutke i zajedno uživajte u vibracijama. Ova igračka će zadovoljiti oba partnera i začiniti i najdosadniju spavaću sobu. 2 motora, fleksibilan materijal, 10 načina vibracija i daljinski upravljač, da, vaš spol sada poprima novu dimenziju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. Ovo također uključuje ovaj alat, koji možete koristiti za učinkovito kažnjavanje vašeg neposlušnog kolegu. Prick Stick glasno pucketa i iskri kada dođe u dodir s kožom, a također i lijepo bode. Ostavljamo vama na kojem dijelu tijela ga želite koristiti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Reagan Fox Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na pustolovno putovanje puno uzbuđenja s Feel Reagan Fox masturbatorom. Kao što ime govori, vaša će družica biti prelijepa Reagan Fox, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u interaktivnim užicima kao nitko drugi!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zolo Back Door Cup

    Za sve ljubitelje analnog ritma tu je Zolo Back Door Cup! Ako nemate magarca pri ruci da zadovoljite svoje apetite, imajte sa sobom ovaj genijalni masturbator koji će vas jednom ili dvaput zadovoljiti. Njegova unutarnja tekstura oponaša analni snošaj, ergonomski oblik udobno leži u ruci, a zahvaljujući fleksibilnosti materijala, razinu stimulacije birat ćete vlastitim pritiskom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Uživati! Optimum Get Hard set je ovdje za vaše zadovoljstvo! Zahvaljujući naprednim tehnologijama, možete uživati u automatskoj vakuum pumpi, koja vam kao bonus nudi 3 razine intenzivnog usisavanja i 5 funkcija vibracije. Radite na svojoj izdržljivosti i korak po korak postanite majstor na ugodan način.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Doživite najbolju solo vožnju u svom životu uz Optimum Power Head Exciter mastrubber. Ova kompaktna igračka može se pohvaliti intenzivnim potezima i senzualnom rotacijom za temeljite orgazme! Umetnite penis unutra i uđite u raj. Unutrašnjost masturbatora izrađena je od fleksibilnog TPR materijala i može se ukloniti radi lakšeg čišćenja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The LingO Purple

    S Lingom će to biti pravo lizanje! Stavite ga na jezik i odjednom je oralni seks obogaćen uzbudljivim i nježnim vibracijama. Vau vau vau! Motor je sitan, pa se jezik neće gaditi. A sa svojom dragom uz ovaj vibrirajući prsten na jeziku, priuštit ćete si apsolutni užitak! Voliš li svoju ženu? Zato to učinite njezinim ustima s vibratorom na jeziku.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vacuum Cup Mouth

    Žudite li za novim, još senzualnijim visinama užitka? Opremite svoju dešnjaku ovim super mekanim i visokokvalitetnim masturbatorom s realističnim ulazom u obliku seksi poljupca. Pružit će vam osjećaje slične oralnom seksu, elegantna vanjska kutija udobno leži u vašoj ruci, a krajnji otvor omogućit će vam reguliranje osjećaja usisavanja. Uživajte u dodiru ugodno savitljivog materijala u koji ćete poželjeti uvijek iznova kliznuti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 300 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.