×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene vaginalni G-točka

Artikli 33 za 64 od 673 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Brown

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živahno? Kako bi bilo da isprobate ovog doktora, koji je ugodno realističan i nudi vam 10 načina vibracije? Svidjet će vam se nevjerojatno mekani revolucionarni platinasto očvrsnuti silikonski materijal kao i glatki Ultrasilk dizajn ovog vibratora. Nemojte se ustručavati pozvati Dr. Skinite Stevea za intiman obilazak vašeg doma!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Glas Double Play Dual-Ended Dildo

    Volite li izvrsne i jeftine dodatke? Također ćete se zaljubiti u ovaj stakleni dildo! Radi se o elegantnom, a nadasve genijalno dizajniranom komadu s kojim možete ugodno pogoditi svoju osjetljivu g-točku s jedne strane, a s druge uživati u obliku guzice. Također isprobajte temperaturne igre i jednostavno zagrijte ili ohladite dildo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Mini Pleasures Collection 4pcs

    Tražite poklon za nekoga tko voli luksuzne igračke? S ovim setom definitivno nećete pogriješiti! Sadrži manje verzije najpopularnijih Le Wand igračaka u lijepoj poklon kutiji. U šarmantnoj bijeloj kutiji pronaći ćete svestranu mini masažnu glavu, dvostrani dildo od nehrđajućeg čelika za G-točku ili stimulaciju prostate i impresivnu značku. Stil i elegancija za vaše erogene zone!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Nikad prije nije bilo ovdje, vibracije i funkcije napuhavanja u jednom prekrasnom ružičastom vibratoru iz Pretty Love! Ovaj novi jedinstveni vibrator ima dvije točke vibriranja i funkciju napuhavanja zahvaljujući kojoj će vas savršeno ispuniti zadovoljstvom. Zato uživajte!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Gee Black

    Želite li doživjeti opojni orgazam G-točke? Gee je tu i nikad neće biti lakše! Punjiv je i fokusiran upravo na G-točku, preko koje će vam pružiti duboko zadovoljavajuće senzacije. Njegov savršeno zaobljeni oblik, ravan vrh i fleksibilan vrat pogodit će to osjetljivo mjesto i možda vam čak pružiti mokre orgazme o kojima većina nas samo sanja. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Hera Flex Rabbit Vibrator Black

    Kultni dvostruko stimulirajući "zečić" za sve moderne boginje! Hera je najmekši i najelegantniji vibrator za zeca na svijetu. Njegov mekani, blago valoviti vrh dat će vam duboke vibracije izravno na G-točku, dok će fleksibilna traka stimulirati klitoris. Čeka vas savršena orgija!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Hera Rabbit Vibrator Purple

    Kultni dvostruko stimulirajući "zečić" za sve moderne boginje! Hera je najmekši i najelegantniji vibrator za zeca na svijetu. Njegov mekani, blago valoviti vrh dat će vam duboke vibracije izravno na G-točku, dok će fleksibilna traka stimulirati klitoris. Čeka vas savršena orgija!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Black

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Ring Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam jedinstveni prsten integriran u glatko silikonsko tijelo koje se pomiče gore-dolje, uzrokujući nepogrešivu uzbudljivu stimulaciju. Prsten će vas oduševiti s 10 brzinskih modova i nećete propustiti omiljene vibracije u 10 modova. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand XO Rose Gold

    Zajašite na valovima euforije i otkrijte orgazme koji protresu cijelo tijelo. Le Wand XO jedinstveni je punjivi vibrator s dva motora koji će vas oduševiti istovremeno vanjskom i unutarnjom stimulacijom. Njegov okruglasti vrh udobno doseže G-točku ili prostatu, dok mali teksturirani remen leži na klitorisu ili perineumu. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Fuchsia

    Juno nije bilo kakav vibrator, she is the G-spot Goddess! Ovo je najmekši, ali najelegantniji vibrator G-točke na svijetu i dat će vam duboke, tutnjave vibracije usmjerene izravno na tu osjetljivu točku. Uživajte u boli koja će prostrujati cijelim vašim tijelom i ostaviti vas u nevjerojatno izgriženom orgazmičkom raju.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Not War Liebe Orange

    Volite stimulaciju G-točke i volite to sporo? Ponekad je usporavanje najbolja opcija, a s Liebeom će se riješiti. Njegova mekana i fleksibilna silikonska glava dizajnirana je za savršenu masažu G-točke, dajući vam mogućnost primjene prave količine pritiska. Birajte između brzina i načina vibracije, istražite svoje tijelo i otkrijte orgazmičku radost.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Intimnost ruši granice, maženje pomaže psihi, a samoljublje je temelj sretnog života, slažete li se? Prepustite se svemu tome s ovim mljackavim i ljupkim vibratorom! Njegov šarm nije samo u nježnom izgledu, već prije svega u dvostrukoj stimulaciji najosjetljivijih mjesta. Istražite svoje tijelo i uživajte!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Jeste li spremni za senzualna i uzbudljiva iskustva? Ovaj Love Distance Reach G vibrator savršena je igračka za strastvene parove. Izrađen je od udobnog i sigurnog silikona, ugodnog je ergonomskog oblika, pa će iritirati G točku i klitoris, a kontrolira se putem aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavljajte bilo kada i bilo gdje!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kiiroo Pearl 2+ Turquoise

    Tehnološki najnapredniji vibrator za G-točku koji je svijet ikada vidio dobio je još jednu nadogradnju, a sada sve svoje intimne želje možete ispuniti uz Kiiroo Pearl 2+! Ima tehnologiju osjetljivu na dodir i snažan motor. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe te stimulira, draži i potom izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati sa svojim partnerom na daljinu ili možete uskladiti Pearl 2+ s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno uroniti u svoje strasti.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Raspberry

    Želite udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok će raditi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom bijegu u svijet najluđih fantazija i višestrukih orgazama.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Soyo Purple

    Želite višestruko povećati svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Soyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok će raditi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Popularni vibrator G-točke sada je usavršen! Uz svojih 10 jedinstvenih funkcija vibracije koje će pojačati vašu stimulaciju i učiniti da padnete u blaženstvo točno na mjestu gdje se nalazi vaša G-točka, može se puniti za dodatnu praktičnost, a njegova kontrolna tipka nalikuje prekrasnom dragulju!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Light Pink

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Jedinstveni oblik Diva Dolphin vibratora iz Fun Factora privući će vam oko na prvi pogled. Bit ćete impresionirani njegovim snažnim i snažnim motorom pri prvoj upotrebi, a da stvar bude još gora, također ćete cijeniti Battery + inteligentnu tehnologiju punjenja. Sve što trebate učiniti je kupiti hibridni komplet i odjednom baterijski vibrator postaje punjivi vibrator.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Nalone Magic Stick Pink

    Nije važno vjerujete li u magiju ili ne, ovaj čarobni vibrator će vas u svakom slučaju očarati! Ima dva snažna motora koji će vas odvesti na najviši vrh ikada. Pulsirajuća točka na vrhu senzualno će dražiti G-točku, a fleksibilne vanjske uši usredotočit će se na klitoris. Odaberite između 7 načina vibracije i učinite to mirno čak iu kupaonici, Magic Stick je vodootporan!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ovaj kompaktni zec pogodi vas na svim pravim mjestima! Ima genijalan oblik za dvostruku stimulaciju i skriva snažan motor koji će za vas vibrirati u 10 načina. Međutim, njegov rad je vrlo tih i stoga je njegova uporaba vrlo diskretna. Izrađena je od visokokvalitetnog higijenskog silikona te je stoga potpuno sigurna za tijelo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Glas Classic Smooth Dual-Ended Dildo

    Volite li izvrsne i jeftine dodatke? Također ćete se zaljubiti u ovaj stakleni dildo! Radi se o elegantnom i nadasve genijalno dizajniranom komadu s kojim ćete uživati u savršenom uzbudljivom užitku zahvaljujući njegovoj glatkoj teksturi i ravnom obliku s jedne strane i obliku igle s druge strane. Također isprobajte temperaturne igre i jednostavno zagrijte ili ohladite dildo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Pink

    Sanjate li o prvoklasnom užitku? Povjerite svoje želje ovom savitljivom koji kuniću i on će ih rado uslišati. On će vas opiti intenzivnom stimulacijom g-točke energičnim potezima, ali i vibracijama koje će posebno iritirati klitoris. Ne smijemo zaboraviti ni funkciju grijanja do 55 °C za realistične i ugodne osjećaje. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i svojim luksuznim dizajnom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte u opojnim orgazmima o kojima vrlo lako možete postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    Poletite na krilima uzbudljivog leptira koji će se poigrati s vašom g-točkom. Upravljajte njegovim funkcijama sami ili upravljanje prepustite partneru jer se vibracije biraju putem daljinskog upravljača čiji je domet 10 metara. Koljena će vam se tresti od stimulacije g-točke, ali će i vanjski dio vašeg cvijeta uživati u čvrstom zagrljaju, stoga samo naprijed - letimo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Tražite kvalitetu po razumnoj cijeni? Fun Factory je lider kada su u pitanju kvalitetne igračke za seks! I ovaj tanki vibrator elegantnog dizajna također dolazi iz njihove radionice. Definitivno vas neće razočarati jer sa svojim tankim i kompaktnim tijelom može ići bilo gdje i oduševit će vas jednom brzinom vibracije koja oduzima dah. Vrhunski medicinski silikon i snažan motor, to je kombinacija koja će vas baciti na koljena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Clitoris Rabbit Vibrator Purple

    Samo s ovim vibratorom doživjet ćete stimulaciju koja oduzima dah kojoj neće biti premca! Njegov ekskluzivni dizajn pruža ugodno iskustvo pri svakom dodiru, a njegov oblik točno zna gdje je G-točka. I što je najbolje – pomicanje trake za stimulaciju klitorisa u 4 načina. Zatvorite oči i uživajte u 12 načina vibracije i istanjenih izbočina na vašem biseru užitka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Postoje obični i izvanredni vibratori. I jedan od posebnih koje upravo gledate. Uz njega se prepustite svojim najluđim fantazijama i uzbudljivoj toplini. Traka dizajnirana za stimulaciju klitorisa senzualno se pomiče s jedne na drugu stranu, a uvodni dio može vibrirati u 3 brzine. Uživajte u dodiru luksuznog grijanog vibratora i pretvorite svoje snove u stvarnost!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Norton Finger Vibrator Black

    Samo dodir pun ljubavi bit će dovoljan da vas baci na koljena od uzbuđenja. Ovaj vibrator za prste izrađen je od svilenkasto mekog silikona i očarat će vas s 3 funkcije vibracije i 3 funkcije rotacije. Koristite ga sami ili sa svojim dvojnikom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Jeste li uvijek bili prilično nježni i romantični? Slagat ćete se s ovim vibratorom! Lijepe je boje i završne obrade te je izrađen od svilenkastog kvalitetnog silikona. Njegov jedinstveni oblik i funkcija vibracije obećavaju maksimalno zadovoljstvo i revoluciju u potencijalu ženskog vrhunca!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim karakteristikama koji će vas odvesti u nebesa? Punjivi Vive Ring Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Dosađuje vam jedinstveni prsten integriran s glatkim silikonskim tijelom koje se pomiče gore-dolje, izazivajući nepogrešivu uzbudljivu stimulaciju. Prsten će vas oduševiti s 10 brzinskih modova i nećete propustiti omiljene vibracije u 10 modova. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Uzbudljive vibracije bez obzira što radite! Ovaj ružičasti šarm vibrator iz Javida dizajniran je da bude vaša tiha, diskretna i vibrirajuća tajna. Udobno će se smjestiti u svojim gaćicama, a njegova drhtava drška dražit će tvoju vaginu! Odaberite između 7 načina trešenja i 7 načina vibracije i zgrabite daljinski upravljač s dometom do 8 metara.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Midnight Magic Triton Black

    Ovo je Triton, dođi da se upoznamo! Ima ugodno mekan vrh, genijalno zakrivljen oblik i stimulativne izbočine idealne za iritaciju točke G. Njegovo tijelo je fleksibilno pa će osluškivati vaše potrebe, a stimulator klitorisa, koji razumije žensku anatomiju, također je malo fleksibilan. Uživajte u dvostrukoj stimulaciji i zaljubite se u baršunasto mekani materijal.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 673 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.