×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke G-točka bežično

Artikli 65 za 96 od 114 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her odvest će vas u raj na najučinkovitiji način, jer cilja na G točku, ali i stimulira klitoris i branu, a da stvar bude još gora, briljira i s prekrasnom funkcijom zagrijavanja !

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Želite li još više uživati u zajedničkim erotskim trenucima? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomskog je oblika te će prodiranje učiniti još boljim i uzbudljivijim. Birajte između njegovih 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovaj vibrator prvenstveno je namijenjen parovima, no to ne znači da u njemu ne možete uživati sami. Pozovite ga na vođenje ljubavi, on će se pobrinuti za G-točku, klitoris i glavić!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva snažna bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ovu ugodnu masažu nadopunjuju funkcije grijanja, zahvaljujući kojima se ovaj vibrator s kontrolom primjene može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova Double Fun stimulira oba partnera tijekom seksa. Zahvaljujući dizajnu u obliku slova U, pruža smislenu stimulaciju klitorisa, G-točke i penisa. Ovom modernom igračkom možete daljinski upravljati pomoću aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Udvostručite svoje zadovoljstvo s ovim razigranim dizajnom koji kombinira fleksibilnu stimulaciju klitorisa s robusnom osovinom. Luksuzna funkcija grijanja oponaša toplinu realističnih dodira i trebala bi kontrolirati vašu napetost i ispuniti vašu šalicu užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Dubok i diskretan užitak i slobodne ruke za to! Ovaj Javidin vibrator ističe se s 3 funkcije koje oduzimaju dah za sveobuhvatni užitak vagine i klitorisa. Njegova funkcija guranja i okretanja loptice će senzualno dražiti G-točku i preplaviti klitoris snažnim vibracijama. Što je s tvojim slobodnim rukama? Zgrabite v kontroler i birajte između 10 brzina hoda i 10 načina vibracije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvostruka i trostruka stimulacija za parove i pojedince! Ovaj iznimno fleksibilan dvostruki vibrator na daljinskom upravljaču postat će vaše omiljeno erotsko pomagalo. Nudi vam 10 načina vibracija na svakom kraju i može stimulirati vanjske i unutarnje žarišne točke na vrlo seksi način.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikacijom G-Spot Flex 4 Connect dobivate posebno talentiranog ljubavnika. Zahvaljujući unutarnjoj žici, vibrator G-točke jednim pokretom postaje vibrator zeca. Upravljajte njime putem aplikacije Satisfyer Connect za individualnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Nedostaje li iskra vašem zajedničkom zadovoljstvu? Dajte mu to s ovim nevjerojatnim vibratorom za par! Izrađena je od prvoklasnog tekućeg silikona te je stoga potpuno fleksibilna pa ju možete udobno namjestiti u najudobniji položaj. Također ima dva snažna motora, stoga birajte između 10 funkcija intenzivne vibracije!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Tehnološki najnapredniji vibrator G-točke na svijetu upravo je dobio još jednu nadogradnju, a sve svoje intimne želje možete ispuniti uz Kiiroo Pearl 3! Ima tehnologiju osjetljivu na dodir kao i snažan motor. Ova moderna igračka sluša vašu vaginu i njezine potrebe, stimulira vas, uzbuđuje i potom izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati u svom partneru na daljinu, ili možete spojiti Pearl 3 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno se uroniti u svoj užitak.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile G-spot Panty Vibe Pink

    Što možete uljepšati svoju svakodnevicu neobičnim iskustvima? Ovaj praktičan vibrator uvijek će biti spreman da se sakrijete u vaginu i istovremeno mazite klitoris. Vrlo je diskretan i s njim možete izaći van i gdje god da se nalazite, diktirajte intenzitet vibracija prema vašim trenutnim željama, moći ćete birati između 10 načina rada!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Date Night Set

    Savršeno dvoje za oboje! Uživajte u najkvalitetnijim funkcijama vibratora i dodajte Pivot vibrirajući prsten. Ovaj ekskluzivni poklon set služi za izvlačenje maksimuma iz predigre i seksa. Ispitajte svoje strasti i želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja grije vibrator uz kontrolu odgovarajuće se može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovo jaje sadrži super snažan motor i fokusirat će svoje vibracije na vašu G-točku. Uživajte u iznimno intenzivnim orgazmima i ne zaboravite podijeliti svoje zadovoljstvo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Tražite li igračku u kojoj ćete oboje uživati? Doppio je upareni vibrator s 2 fleksibilne ruke koje ostaju u položaju u kojem ih savijate. Nudi mnogo mogućnosti da isprobate nešto novo prema vašim erotskim idejama. Koristite ga tijekom predigre ili tijekom seksa, gdje će vam daljinski upravljač olakšati odabir načina rada vibracije.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Želite li promijeniti svoj seksualni život na bolje? Isprobajte ovo Shove vibrirajuće jaje napravljeno od najkvalitetnijeg silikona sa zadivljujućom završnom obradom. Osim klasičnih vibracija, razveselit će vas i udarna funkcija, što je jako vau! Ovaj pokret gore-dolje pokazat će vam super uzbudljivu razinu stimulacije, a na vama je hoćete li zadržati daljinski upravljač u ruci ili ga dati partneru!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, može se pohvaliti sputavajućim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim metalom za uzgoj. Upravljanje uz pomoć tradicionalnog uobičajenog kontrolera i naših prvoklasnih aplikacija omogućuju vam da igrate igre dalje i dalje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Uđite u svijet seksualnih igračaka budućnosti! Postoji druga generacija blueMotiona! Njegov je oblik savršen za ciljanje g-točke, a njegova kontrola kroz aplikaciju zabavljat će parove i solo pojedince. Testirajte sve načine vibracija i kako vibrator reagira na zvuk kroz aplikaciju ili stvorite vlastite uzorke vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Želite li doživjeti potpuni i nekontrolirani orgazam? Predstavljamo apsolutno preslatku i visokokvalitetnu OG Pro 2 seksualnu igračku s nevjerojatnim značajkama! Masirat će vam G-točku i sisati klitoris na razini koju odaberete putem luksuznog daljinskog upravljača. Zato se opustite, udobno smjestite i uživajte u trenutku koji je samo vaš!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Brend We-Vibe krenuo je stopama klasičnih vibratora za kuniće kako bi nastao kunić koji nadmašuje sve svoje prethodnike. Obećava kontinuirano zadovoljstvo kroz precizne vibracije koje rezultiraju eksplozivnim dvostrukim orgazmom.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Želite li uživati u još više zajedničkih erotskih trenutaka? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomski oblikovana kako bi penetracija bila još bolja i uzbudljivija. Birajte između 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    Tražite li erotsku igračku za igru udvoje? Ako odaberete ovaj set, nećete trebati ništa drugo! Uključuje vibrator za par koji se može nositi tijekom vođenja ljubavi, vibrirajući prsten za penis i leptir vibrator za gaćice. Uklonjivi mini vibrator uvijek možete staviti u jednu od silikonskih igračaka i birati između 9 nevjerojatnih načina vibracije, pa hajde!

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Jeste li spremni da vam se seksualni život preokrene naglavačke? Ako je tako, vrijeme je da se pozovete na vođenje ljubavi uz ovaj vibrator za par od finog tekućeg silikona. Izuzetno je fleksibilan i zajedno ćete uživati u njegovu dvostrukom motornom sustavu. Istražite 10 funkcija vibracije i mijenjajte ih pomoću daljinskog upravljača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Zgodna i kvalitetna igračka za senzualno punjenje i otkrivanje vaginalnog ili analnog užitka. Ovaj fleksibilni vibrator ima ne samo lijep, već i praktičan oblik. Možete ga koristiti za stimulaciju prostate i brane u isto vrijeme ili za stimulaciju G-točke i klitorisa. Njegova funkcija napuhavanja osigurava osjećaj sitosti, a možete dodati i vibracije u 7 načina.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovo elegantno i romantično vibrirajuće jaje sa snažnim motorom s 3 brzine i 7 načina vibracija. Njegov oblik pružit će vam uzbudljivu stimulaciju, jačinu vibracija ćete birati putem daljinskog upravljača i na prvi dodir ćete se zaljubiti u mekani silikonski materijal. Dobro se složite s modernim jajetom s neodoljivim karakteristikama.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Bezvremenski kultni oblik, impresivna snaga i izvedba bez premca za otkrivanje nove razine strasti, ovo je Rock-off Chick Diva. Ugađali su ga najiskusniji stručnjaci kako bi istovremeno stimulirali klitoris i G-točku na najugodniji način. Snažni dva neovisna motora ergonomski su smješteni ispod fleksibilnih baršunasto mekih udubljenja koja čvrsto prianjaju uz vaše tijelo i ljuljaju vas do božanskog vrhunca. Zato zgrabite kontroler i krenite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Zamislite da se možete prepustiti snažnim i diskretnim vibracijama bilo kada i bilo gdje! Gdje biste ga probali prvi put? Na dosadnom poslu ili na vrućem spoju? Šetati psa? Ne možemo govoriti o vašim fantazijama, ali ono što možemo učiniti je predstaviti ovaj ergonomski oblikovan vibrator koji cilja na G-točku dok istovremeno stimulira klitoris. Uživajte u 10 načina vibracije koji će biti samo vaši, bilo kada i bilo gdje!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Uživajte u povezanosti i sinkronizirajte svoje osjećaje! Sve je moguće s Fuseom, čak i iz daljine. Opremljen je Bluetooth tehnologijom, zahvaljujući kojoj ćete svoja iskustva dijeliti na daljinu sa svojim partnerom. Ugrađena senzorska tehnologija omogućuje dvosmjernu kontrolu povezanih uređaja (u slučaju da vaš kolega posjeduje masturbator iz Kiirooa) i cijeli događaj može kontrolirati bilo tko od vas. LED će vam dati povratnu informaciju svojim osvjetljenjem.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Želite li igračku za par koja će začiniti vaše svakodnevno vođenje ljubavi? Ovaj stimulator pogodit će sva osjetljiva mjesta bez potrebe za rukama. U pakiranju se nalazi i navlaka za dio koji brine o klitorisu, a koja će stvarati dodatne mikrovibracije. To je baš sve što vam treba za super seksi noć!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Chic preklopna školjka za vašu školjku! Ovaj savršeno oblikovani luksuzni vibrator u obliku školjke pružit će vam intenzivan unutarnji užitak usmjeren na uvijek tako osjetljivu G-točku. Izrađen je od visokokvalitetnog medicinskog silikona te je nevjerojatno mekan i ugodan na dodir. Odaberite između 30 opojnih funkcija vibracije i prebacite se između njih putem daljinskog upravljača.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 114 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.