×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke G točka

Artikli 65 za 96 od 139 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Apsolutno pametna igračka - dvostruki vibrator i mogućnost korištenja različitih oblika glava. Idealan za parove, kao i za solo igre, jer ga možete koristiti i za vaginalnu i za analnu stimulaciju.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Firefly 8 inch pleasures Glowing Dildo Blue

    Razigran i siguran za tijelo nježno ružičasti dildo dužine 20 cm s vakuumskom čašicom. Njegovo tijelo je realistično i jer svijetli u mraku, osvjetljava i najtamnija mjesta na vašem tijelu. Izrađen je od fleksibilnog TPE materijala koji je potpuno siguran za tijelo, jer ne sadrži ftalate niti druge štetne tvari. Stoga se nemojte bojati malo zasvijetliti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Savršen vibrator u obliku slova U usmjeren i na G-točku i na klitoris. Oduševit će vas svojom fleksibilnošću, svestranošću i značajkama. Pokreću ga 2 snažna motora, nudi brojne mogućnosti za eksperimentiranje i maksimalan užitak. Izrađen je od 100% baršunasto mekog silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvostruka stimulacija i savršena masaža G-točke i klitorisa u isto vrijeme, obećava ovaj Ares vibrator koji oduzima dah popularnog brenda Adrien. Uživajte u njegovim ergonomskim oblicima i oduševite svoje intimne zabave na svaki način.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Ako tražite piće i visokokvalitetno tijelo koje će okriviti vašu g-točku? Luksuzni brend Amy's vibratora Everybody's sigurno je pravi! Na prvi pogled je bolji i moderniji, na prvu je nenametljiv mehaničar i glačalo, koje je napravljeno od silikona. Budite zadovoljni sa 6 kaznenih načina od vibracije do pulsiranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Strap-on Set

    Strap-on vezica s tri različita, čvrsta dilda za pričvršćivanje na: prirodni penis (18 cm, Ø 2,9-4 cm), tanki analni stručnjak (17 cm, Ø 1,9-2,9 cm) i anatomski oblikovan stimulator G-točke (17 cm, Ø 2,7-4,2 cm).

    57,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Bouncer Dildo Red

    Na prvi pogled, Bouncer izgleda kao običan dildo, ali unutra je malo iznenađenje. Na tri proširena mjesta postavljene su rotirajuće metalne kuglice koje pri kretanju udaraju o zidove i tako vibriraju dildo.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Pink

    Strastvene dame oprez! Imamo nešto stvarno senzacionalno za vas, nešto što će vas dovesti u ekstazu, nešto u što ćete se zaljubiti, nešto što će istovremeno zadovoljiti vašu G-točku, klitoris i stražnja vrata. Upoznajte Triple Pleasure Rabbit multifunkcionalni silikonski vibrator koji prelazi granice i ispunjava neutažive želje svakoga od nas.

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Dillio 8 Inch 18.5cm Purple

    Prepoznatljivi ljubičasti dildo popularnog brenda Pipedream. Završen je učinkovitim usisnom čašom, zahvaljujući kojoj će uvijek ostati na svom mjestu. Uživajte u njegovoj impresivnoj teksturi, obliku i svim ugodnim osjećajima koje ćete sigurno doživjeti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Basix Rubber Works 12" Suction Cup Dong 30cm Transparent

    Pipedream je napravio novi zaokret u klasičnom proizvodu kako bi Vam ponudio najbolju moguću gumu proizvedenu u SAD-u. Nadamo se da ćete uživati u korištenju ovog proizvoda onoliko koliko ga mi volimo izrađivati!

    57,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Charles

    Ovi vibratori za žene stimuliraju G-točku s 30 funkcija vibracija i ergonomskim silikonskim krajem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    Silikonski nastavak za punjivu Le Wand masažnu glavu. Dodajte novu dimenziju svom omiljenom uređaju s ovim nastavkom i uživajte u šarmantnim osjećajima koje će vam donijeti stimulacija tako osjetljive G-točke ili P-točke.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frisky Bang Her Silicone G-Spot Finger Vibe

    Pretvorite kažiprst u vibrirajuću površinu u koju će se vaš partner zaista zaljubiti.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Kombinirajte dvije najosjetljivije erogene zone i doživite najbolje uzbuđenje. Oh My Rabbit vibrator obećava uzbudljivu mješavinu osjećaja ekstaze. Pritisak na G-točku i klitoris spojit će se u savršeni duo koji ćete poželjeti doživjeti svaki dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Obratite pažnju na svoju G-točku s ovim elegantnim luksuznim mini-vibratorom G-Spot iz kolekcije Pedeset nijansi sive. Čudesno je mekan i ugodan na dodir, a njegove vibracije su tihe, ali jake i intenzivne. Također ima genijalno zakrivljen vrh, s kojim možete udobno dodirnuti svoje mjesto užitka i uživati u neponovljivom senzualnom uzbuđenju!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Nora Vibrator

    Originalni Bluetooth Rabbit vibrator.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Icicles No. 62

    Elegantan i luksuzan dildo ručno izrađen od stakla. Oduševit će svakog zahtjevnog ljubavnika svojim razrađenim detaljima koji oduzimaju dah. Svoju jedinstvenost dobiva svojim šarmantnim izgledom puhanog stakla.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshjack Boys Brent Everett Dildo

    Je li seksist Brent Everett vaš tajni idol ili samo tražite kvalitetan seksi dildo kako biste ispunili svoje snove? U oba slučaja obratite pažnju i dobro pogledajte ovaj dragulj marke Fleshjack!

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Nedostaje li tvom životu erotika? Vibrator Luna II donijet će vam ga sa živom radošću! Ima fine izbočine i glatku površinu koja će vam golicati prepone i izmamiti osmijeh na usne! Oblik mu je savršen, osim toga, zahvaljujući prstenu, savršeno se hvata, sve možete rukovati jednim prstom. Vrh je dizajniran da stimulira G-točku, stoga nemojte čekati i uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Icicles No. 5

    Elegantan i luksuzan dildo ručno izrađen od stakla. Potaknuti činjenicu da svaki ljubavnik svoju ljubav sa svojim detaljima o tome kako oni koriste dah. Svoju posebnost osvaja svojom šarmantnom pronicljivošću.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Njoy Fun Wand

    Njoy Fun Wand ima promjenjiv dizajn koji nudi bezbroj namjena. Savršeno će vam poslužiti za stimulaciju čarobne G-točke kao i za stimuliranje ništa manje čarobne P-točke. Također ćete cijeniti činjenicu da je izrađen od prvoklasnog nehrđajućeg čelika i brzo se zagrijava na tjelesnu temperaturu.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog gubitka težine i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G-točka bit će točka buldoga. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Pink

    Popularni osvajač G dots još je bolji nego prije! U dogovoru sa svojim konkurentima, Mona 2 ima 2x više snijega za intenzivniju stimulaciju. Osim toga, Mona 2 je 100% vodootporan.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Sanjate li o lijepoj i kvalitetnoj tješini koja će se pobrinuti za vašu g-točku? Amyin vibrator luksuznog brenda Svakom sigurno će biti pravi! Na prvi pogled je lijep i moderan, na prvi dodir je nevjerojatno mekan i ugodan, jer je napravljen od silikona. Budite zaslijepljeni sa 6 strastvenih modova od vibracije do pulsiranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Drive me Crazy Glass Dildo

    Temeljen na klasičnom dizajnu s krutim, glatkim silikonskim oblikom i zaobljenim vrhom za traženje osjetljivih mjesta i tuširanje ih izborom snažnih brzina vibracija.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator dvostrukog djelovanja za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Pink

    GIGI™ 2 je najpopularnija verzija najpopularnijeg vibratora. GIGI je ikada stvoren aparat za stimulaciju intimne G-točke.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Icicles No. 57

    Uživajte u dvostrukoj zabavi s ovim elegantnim dvostranim staklenim masažerom. Svaki kraj ima suženi vrh za lakše umetanje dok je pametno zakrivljen za eksplozivnu stimulaciju G-točke ili P-točke.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadograđena verzija popularnog LELO vibratora za G-točku koji daje puni osjećaj, sada sa 100% povećanom snagom vibracije uz potpuno vodootpornu svestranost.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 139 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.