×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke Kiotos

Artikli 97 za 128 od 446 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar Black

    Luksuzni kožni ovratnik popularnog brenda Kiotos nezaobilazan je dodatak za sve BDSM igrice.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Rounded Double-ended Steel Dildo

    Tražite kvalitetan i šarmantan dildo za cijeli život? Kladite se na ovaj dildo od prvoklasnog čelika! Da se ne biste prestali zabavljati, ima upotrebljiva oba kraja, jedan se sastoji od 5 kuglica, a drugi je u obliku klasičnog analnog čepa. Otkrijte s njim uzbuđenje skriveno u anusu ili vagini!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Biste li radije svezali svog napaljenog submisivnog dvojnika u vreću? Pa kako hoćete! Ova luđačka košulja ispunit će vam želje o kojima možda niste ni razmišljali. Izrađena je od kvalitetnog PVC materijala, lako se oblači, kopča se patentnim zatvaračem, povlači se trakicama. Ima 2 otvora za disanje i nos, tako da je sigurnost također zajamčena.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 70mm

    Želite najljepši veliki klin na svijetu? Odaberite BIG-S izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Njegova sjajna površina je uistinu zapanjujuća, a robusno tijelo uzbudljivo. Silikonska podloga služi kao udobna i praktična ručka koja dobro pristaje između vaše stražnjice. Vaša analna iskustva bit će još nevjerojatnija, stoga uživajte u njima.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 42

    Jesu li vas dildoi stvarno stavili na vaš penis i sranje zbog nečega nesretnog? Kiotos Monstar će vas pobijediti na koljenima i raj. Jezik govori o izuzetno impresivnoj klasi dildoa, od kojih je moguće steći svoj oblik koji kao prirodnog čuda. Smještaj u vaginu ili anus je veliko uživanje, ne smijete pustiti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Vibrating Aluminium LED Buttplug Medium

    Predstavljamo Vibrating Aluminium Butt Plug Medium s LED RGB svjetlima – savršen spoj užitka, sofisticiranosti i vizualne privlačnosti. Ovaj promišljeno dizajnirani uređaj nudi svestrano i zadovoljavajuće iskustvo s diskretnim vibracijama i zadivljujućim LED RGB svjetlosnim zaslonom. Podignite svoju analnu igru na nove visine s ovim jedinstvenim suputnikom za uživanje.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Ljepota i elegancija koja zrači nehrđajući čelik potaknula je ovaj genijalni uređaj dizajniran za stimulaciju uretre iznutra. Glatka je, kvalitetna i završena suzom, koju prati tijelo i promjera 3 mm. Dopustite da vas zavede kvalitetan dodatak za sondiranje od lijepog materijala.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 32

    Stavili su vam dildo koji stvarno podsjeća na penis i sanjate li nešto nestašno i neobično? Kiotos Monstar će vas baciti na koljena u raju. Ovo je serija nevjerojatno impresivno stupnjevanih dilda, od kojih će vam ovaj zapeti za oko svojim monstruoznim oblikom. Umetanje u vaginu ili anus veliki je užitak, stoga ga nemojte propustiti.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 18

    Dosadili su vam dildoi koji realno podsjećaju na penis i sanjate o nečem nestašnom? Kiotos Monstar će vas baciti na koljena i raj. Riječ je o nizu nevjerojatno impresivno razrađenih dildoa, od kojih će vas jedan osvojiti svojim oblikom koji izgleda kao svojevrsno čudovište. Uvođenje u vaginu ili analni je jedno veliko zadovoljstvo, stoga ga nemojte propustiti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos COX 044 Silicone Flesh

    Ukusni dildo koji će vam se svidjeti! Tvrd je kao pravi penis, a njegov grubi oblik ljuskica ugodno će vas stimulirati. Upotrijebite i jaku usisnu čašicu, koristite ih u kombinaciji s popularnim remenom i kombinirajte ga samo s lubrikantima na bazi vode, jer je izrađen od kvalitetnog i lijepog silikona!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Kako razoružati i ujedno ukrasiti žir? Isprobajte ove silikonske prstenove! Uljepšat će vrh penisa i izmamiti osmijeh na lice. Obožavat ćete ih nositi, a vjerujte, takvo je prstenje super i kao poklon!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Plastic Adjustable Chastity Device

    Je li vaš rob postao skitnica i smatrate da zaslužuje zatvorsku kaznu? Uhvatite i zatvorite njegov penis u ovaj plastični kavez gdje neće otvrdnuti ni pod kojim okolnostima. Izrađena je od lagane plastike, lako se čisti i pogodna je i za dugotrajno nošenje, tijekom kojeg se uopće neće vidjeti ispod odjeće.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Buckle Ring with Leash

    Treba li pričvrstiti kurac svog zločestog kolege na povodac? Samo stavite ovaj prsten za erekciju od PU kože i kao ogrlicu za penis te na njega pričvrstite lančić. Jednostavno zakopčajte karabiner i krenite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel 5 Wheels

    Luksuzni dugin mjenjač s 5 kotača. Puno je intenzivniji od ostalih aparata ove vrste, no ponajviše o vama ovisi koliki ćete pritisak vršiti na partnerovu kožu. Izrađena je od 100% nehrđajućeg čelika prvoklasne kvalitete. Povežite oči partneru i trčite mu po koži, stimulacija živaca bit će maksimalna!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Želite li svojim analnim igricama dati nenadmašnu dimenziju? Ovaj analni čep od prvoklasnog kirurškog čelika pružit će vam okus ne samo osjećaja punjenja, već i otvaranja. Nakon što ga umetnete u analni prostor, polugama možete raširiti iglicu i pravilno je zategnuti! Jeste li ozbiljni u vezi svojih analnih igrica? Ako je tako, ne biste trebali propustiti ovaj luksuzni proizvod!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Luxury Bondage Set with Case Burgundy

    Prekrasan BDSM set u luksuznom bordo dizajnu! U njemu ćete pronaći sve što vam je potrebno da budete prava Gospodarica ili pravi Gospodar. Sve je pospremljeno u praktičnu i diskretnu torbicu koja podsjeća na putnu torbu ili aktovku, a opremljena je i omčom za lakše držanje.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Anchor Anal Plug Set Black

    Tražite set čepića za guzu koji će vam otvoriti vrata analnom užitku? Ovaj set iz Kiotosa sadrži 4 nevjerojatna analna čepa izrađena od kvalitetnog mekanog silikona. Zaljubit ćete se u njih na prvi dodir jer su nevjerojatno mekani i ugodni te će ih cijeniti posebno početnici.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Zombie Dildo Beast 34

    Dosadili su vam obični dildoi i sanjate o nečem nestašnom? Kiotos Zombie će vas baciti na koljena i raj. Riječ je o nizu nevjerojatno impresivno razrađenih dildoa, od kojih će vas jedan osvojiti svojim dizajnom poput čudovišta. Uvođenje u vaginu ili anal je jedno veliko zadovoljstvo, stoga ga nemojte propustiti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Jeste li ludi za zvukom? S ovim čepom vaša će uzbudljiva iskustva biti još intenzivnija. Izrađen je od visokokvalitetnog luksuznog nehrđajućeg čelika. Ima oblik perle i krajnji dio za jednostavno rukovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Ribbed Penis Shinny Flesh XL

    Nevjerojatan dildo vrlo stimulirajuće teksture! Ovo je prekrasno svjetlucavo zlatno tijelo i ništa mu nije bolje. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona u koji ćete se zaljubiti na prvi dodir, kao i njegovih dodatnih dimenzija koje će goditi vašoj stražnjici ili vagini!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 65

    Dosadili su vam dildi koji realno podsjećaju na penis i sanjate nešto nestašno i neobično? Kiotos Monstar će vas baciti na koljena u raj. To je serija nevjerojatno impresivno razrađenih dilda, od kojih će vam ovaj zapeti za oko svojim čudovišnim oblikom. Umetanje u vaginu ili anus je veliki užitak, stoga ga nemojte propustiti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Harness with Dildos Set Black S/M/L

    Tko će danas imati vlast? Hoćete li vi biti ta koja će senzualno prodrijeti? Sve je moguće! Ovaj komplet omogućuje zamjenu uloga. Samo stavite udoban pojas i dodajte mu mekani i sofisticirani zakrivljeni dildo? Odaberite male, srednje ili velike.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Sleeve 14

    Predstavljamo revolucionarni Monstar Sleeve – Special Girth Edition vrhunsko poboljšanje za vaša intimna iskustva! Oslobodite svoju unutarnju zvijer i krenite na putovanje neusporedivog užitka s našim novim navlakama za penis od punog mekanog tekućeg silikona.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 44

    Jesu li vas dildoi stvarno stavili na vaš penis i sranje zbog nečega nesretnog? Kiotos Monstar će vas pobijediti na koljenima i raj. Jezik govori o izuzetno impresivnoj klasi dildoa, od kojih je moguće steći svoj oblik koji kao prirodnog čuda. Smještaj u vaginu ili anus je veliko uživanje, ne smijete pustiti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Forced Orgasm Belt

    Kožni remen za prisilni ili neželjeni orgazam! Ovaj praktični dodatak kompatibilan je sa svim masažnim glavama standardnih dimenzija, ima podesivu duljinu i ima prstenove za pričvršćivanje lisica.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 66

    Stavili su vam dildo koji stvarno podsjeća na penis i sanjate li nešto nestašno i neobično? Kiotos Monstar će vas baciti na koljena u raju. Ovo je serija nevjerojatno impresivno stupnjevanih dilda, od kojih će vam ovaj zapeti za oko svojim monstruoznim oblikom. Umetanje u vaginu ili anus veliki je užitak, stoga ga nemojte propustiti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Ako je kavez za penis, onda lijepo i kvalitetno! Kao ova podsjećajuća zmija, koja će tvome robu ograničiti slobodu, koju on još uvijek ne zaslužuje. Zaključate ga u ovaj metalni kavez i spriječite ga da postigne erekciju i zadovoljstvo. U tvojim je rukama, drži svog roba lijepo zaključanog!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Sleeve 09

    Jeste li dobili rukavice koje realno podsjećaju na ljudski penis, čak i ako sanjate nešto nestašno i neobično? Kiotos Monstar će vas baciti na koljena u raju. To je manje od nevjerojatno impresivnih polomljenih dilda i navlaka za penis poput ove. Impresivan svojim oblikom, koji izgleda kao svojevrsno čudovište. Umetanje u vaginu ili anus veliki je užitak, stoga ga nemojte propustiti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ovaj uretralni komplet od nehrđajućeg čelika sadrži 7 čepova promjera od 5 mm do 11 mm. Savršen komplet za početnike u fetišu sonde ili čepa za penis. Čepovi za penis su šuplji tako da vaši muški sokovi mogu izaći s lakoćom. Imaju 4 glatke perle koje će biti nevjerojatne. S umetnutom duljinom od 42 mm to je savršena duljina za početak. 

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Clear

    Ako se želite odreći kontrole nad sobom i smršaviti, dobiti svoj penis i postići erekciju? Začepi ptico! Ovaj visokokvalitetni plastični caffe bar za Chastity Cage ima 3 prstena velike veličine i također metalni kroj i dva ključa za vašu damu. Ostvari svoje snove!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Lid Head Harness Gag Black

    Izgleda opasno, ha? A to je upravo svrha! Ovaj pojas za glavu je samo za one koji znaju što žele i kako to dobiti. Ima poseban čep za usta za čep. Lako se i udobno stavlja na glavu i izgleda super brutalno!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Jeste li ludi za stimulacijom bradavica? Anooo! Stoga dođite i uživajte u ovim uzbudljivim stimulatorima bradavica s praktičnim vijcima. Izgledam stvarno prekrasno, okruglog su oblika a imaju i oštre zube i vijke kojima ih možete zategnuti kako želite. Uživajte u napetosti, boli i senzualnoj milosti i gracioznosti kroz svoje bradavice.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 446 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.