×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke koža

Artikli 65 za 96 od 126 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Rimba Gag with Silicon Ball and Headstrap 7583

    Sofisticirani kožni gag za cijelu glavu sa silikonskom kuglicom promjera 4,4 cm.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Deep Throat Screwed Ball Gag

    Dokle ćeš dopustiti da ide ova glupost? Ovisi koliko vam je grlo duboko. Deep Throat Screwed geg podići će vaše BDSM igre na novu razinu. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i kože, što ga čini izdržljivim i udobnim za nošenje. Lopta se podešava pomoću vijaka, a na vama je hoćete li osigurati udobnost nositelju ili nositelju gage ili obrnuto.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Ashtray Mouth Ball Gag

    Ostvarenje sna za sve dominantne pušače! Sada, s pepeljarom kraj usta, vaš rob će vam uvijek biti pri ruci kada je poželite zapaliti bez riječi. Stavite mu/joj ovu kožnu i inox čepu i on/ona neće reći ni riječ i dalje će ponizno držati vašu pepeljaru.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Zadivljujući način da ostvarite svoje BDSM fantazije. Ovaj remen oko struka s manžetama koji se mogu skinuti u potpunosti je izrađen od visokokvalitetne kože. Lisice su podesive i opremljene karabinerima. Gore spomenuti remen oko struka ili bedrene trake pružaju čvrstu osnovu. Prilagodite ga svojim potrebama i ostvarite svoje snove!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Leather Cuffs

    Iznimno fine kožne manšete Devil Sticks s ugodno mekanim krznom. Volite ne samo njihov seksi izgled, već prije svega uzbudljiva iskustva koja ćete doživjeti s njima!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Spreader Bar Black

    Sanjate li ograničiti kretanje? Ostvarite svoje snove s ovom podesivom šipkom za širenje s kožnim manšetama iz Zado. Drži vas ili vašeg partnera u željenom položaju s ispruženim nogama ili rukama. Spreader Bar je čvrsta metalna šipka s mekim podstavljenim lisicama sigurno pričvršćenim za nju, pokušajte i prestanite sanjati.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Wrist Cuffs

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ove ručno izrađene lisice od podstavljene veganske kože izgledaju luksuzno i zavodljivo zahvaljujući zlatnim detaljima. Obucite ih sebi ili svom kolegi i ispunite svoje erotske snove.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Lisice od kravlje kože pričvršćene na ručke i karabine nosivosti do 90 kg. Priuštite si ovaj učinkovit dodatak i dajte sok svojim seksualnim igrama. Cijeli proizvod ističe se visokom kvalitetom, jer je u njegovoj proizvodnji korištena samo goveđa koža i metal bez nikla. Veličina lisica je podesiva.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Ljubitelji ropstva oprez! Ovaj kvalitetni kožni set upravo je ono što vam je potrebno da vaše igre budu profesionalne. Sadrži manžete za gležnjeve i zapešća, koji su glatki s unutarnje strane i zakopčanja izvana. Uz pomoć križa ispunit ćete sve svoje maštarije, robustan je i izdržljiv, pričvrstite mu lisice i uživajte u nevjerojatnim ropskim strastima.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Hand Cuffs 049 Black

    Želite li svoje uzbudljive nestašluke unovčiti kvalitetnim lisicama? Ove crne kožne lisice od Devil Sticka sigurno će vam se svidjeti! Njihov minimalistički dizajn je univerzalan i crn, a izrađeni su od visokokvalitetne kože. Unutarnje udobno krzno osigurat će vam udobnu i odabranu duljinu udobnog kroja. Pustite da vam se stave lisice!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Icicles No. 38

    Elegantan, prvoklasan i ručno izrađen s pažnjom na detalje, ovo je alat koji češlja bič i dildo! Njegova staklena ručka svojom će jedinstvenošću i lijepom površinom oduzeti dah. Ručka je izrađena od hipoalergenog stakla i time je potpuno sigurna, osim toga možete je zagrijati ili ohladiti na željenu temperaturu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Volite li igre s ropstvom? Ovaj prekrasan dodatak za testise koji se rasteže i također uvlači zahvaljujući vezici ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Visina nosiljke je 3 cm i izrađena je od kvalitetne kože. Vezite vezicu na mašnu ili čvor!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Tražite li elegantan i kvalitetan rastezač testisa? Ovaj iz Stricta izrađen je od kože i ne samo da izgleda sjajno, već vašem posuđu daje pravi štih! Samo ga stavite oko testisa, zatvorite kopčama i osigurajte sigurno prianjanje. A onda dolazi trenutak kada možete objesiti uteg ili možda pričvrstiti povodac na krajnji prsten koji povezuje 3 lanca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Jeste li spremni za opterećenje? Ovaj naizgled neupadljiv kožni prsten krije težinu od 650 grama, s kojom možete kušati zakon gravitacije na vlastitim testisima!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Torba do torbe i utezi za to! Ova luksuzna torba izrađena od visokokvalitetne mekane kože tu je da stavite svoje testise u nju i isprobate kako podnosi olovo od 2 kg koje torba sadrži. Dakle, usuđuješ se? Usudi se!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Volite li igre s ropstvom? Ovaj prekrasan dodatak za testise koji se rasteže i također uvlači zahvaljujući vezici ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Visina nosiljke je 5 cm i izrađena je od kvalitetne kože. Vezite vezicu na mašnu ili čvor!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coquette Fantasy Vegan Leather Collar Black

    Što ne smije nedostajati nijednoj opremi BDSM entuzijasta? Pa ovratnik s povodcem! Ovaj brend Coquette ima metalni lanac bez nikla, izdržljiv je, siguran i savršenog izgleda. Bilo da želite biti dominantni prema svom ljubavniku ili mu više volite pasti pred noge, seksi ovratnik Coquette Fantasy savršen je dodatak.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Wild Thing Leather Collar plus Leash Red

    Stavite seksi elegantnu crvenu ogrlicu s povodcem i dopustite da se vaše fantazije ostvare. Ovaj crveni ovratnik od vinil kože s crnim rubom izgledat će apsolutno divlje. Na prednjoj i bočnoj strani ima prstenove za pričvršćivanje vodilice kroz karabiner. Stoga neka vaš gospodar zgrabi tragove i uživa u uzbuđenju koje će sigurno doći i otići.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kiotos Leather Collar with Leash Rainbow

    Volite luksuzne, a istovremeno elegantne i učinkovite dodatke? Ovo će oboje zadovoljiti vaše zahtjeve! Izrađena je od visokokvalitetne kože i ima povodac koji se može skinuti. Ipak, najbolja je lijepa kopča u duginom izgledu. I vašem pokornom kolegi će se svidjeti, to je sigurno!

    119 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Bad Kitty Black Bondage Set

    Kožne i metalne lisice i noge za kućno ropstvo i S/M igrice. Velcro kopčanje, čvrsti metalni karabineri i središnji prsten, sve spojeno u rob križ.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis Tube Long 7472

    Vrlo ukusan, podijeljeni kožni rukav za penis s pamučnom čipkom. Povucite svoj penis kako vam odgovara i uživajte ne samo u čvršćoj erekciji, već i pogledajte kako će vaš penis izgledati seksi u ovoj vezici.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Bondage Set

    Uprtač za savršene igre s ropstvom! Seksi ovratnik, lisice, lanci, karabineri, razne namjene i kvalitetna izrada, što više poželjeti? Ovratnik i lisice izrađeni su od kože, podesive su duljine i stoga vam se izvrsno prilagođavaju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penisband 7405

    Remen za penis od prave dvostruke nappa kože podesiv s metalnom kopčom.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Leather Riding Whip 028 Black

    Kaznite svog partnera i uživajte u malo nestašnog udaranja uz ovu fleksibilnu i snažnu jahaću ploču.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Leather Ridding Whip 033 Black

    Kaznite svog partnera i uživajte u malo nestašnog udaranja uz ovu fleksibilnu i snažnu jahaću odjeću.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Rhinestone Handle Whip 2626

    Ručno pleteni kožni bič dužine 137 cm s prekrasnom ručkom, koja je ukrašena malim draguljima.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Whip Black

    Dobrodošli u zabavni park, gdje vas čeka ovaj genijalni alat. Nije ništa drugo nego nužan dodatak za sve ljubitelje robovskih igara, odnosno kožni bič. Njegov dizajn je minimalistički i zavodljivo muški. Vrlo je jednostavan za rukovanje i jednostavan za čišćenje i održavanje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Mini Faux Flogger Polished Leather

    Crno-crveni bič za SM praktičare od kvalitetne kože sa resama. Ovaj bič ima vrlo raznoliku upotrebu, od nježnog tapkanja do jakog udaranja. Pa za što ga koristite? Budite dobri i loši!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Whip 0254223 45cm

    Neka ljubav udari! Kvalitetan kožni bič sa savršeno oblikovanom drškom bit će odličan za ljubitelje blažih udaraca i one koji podnose grublje užitke! Ukupna dužina biča je 45 cm, a dužina ručke 11 cm.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Volite li graciozne i elegantne komade? Moći ćete držati oči na ovom biču! Ima prekrasnu staklenu ručku koja služi i kao dildo i ručno je izrađena. Možete ga zagrijati ili ohladiti i otkriti čari temperaturnih igara. Pramenovi su izrađeni od visokokvalitetne antilop kože i njihov dodir može biti nježan i bolan!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Crop Polished Leather 023 Black-Red 66cm

    Tražite li genijalan bič koji će vam pomoći ukrotiti svog pokornog kolegu jednom zauvijek? Devil Sticks bičevi će vas osvojiti svojim modernim crno-crvenim dizajnom, dugom dužinom i nepogrešivom kvalitetom. Izrađene su od prave kože i stajat će na dlanu poput rukavice. Spremite se na batine!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Je li on ovdje? To je zato što trebate najčešće postavljana pitanja kada svoju BDSM kolekciju prekrijete čipsom od bambusa. Ima ručno izrađenu kožnu ručku i lijep crno-crveni dizajn, imate i praktičan umak. Lagan je, održan i promijenjen kako bi prijavio vašu dominaciju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 126 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.