×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke manje od 2 cm

Artikli 65 za 96 od 204 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Dobrodošao Shoty u svoj seksualni život, koji više nikada neće biti isti jer će uskoro postati još bolji! Shoty je mini vibrator klasičnog oblika i zaobljenog vrha za preciznu stimulaciju. Može se puniti putem USB kabela i nudi vam 10 brzina vibracije. Uživajte u njegovoj snazi, nježnom dodiru i također opojnim orgazmima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Privlači li vas otkrivanje novih iskustava ili ste se već okušali u sondiranju i ne možete se zasititi? S ovim čepom ćete još više istražiti svoju mokraćnu cijev, jer ima ne samo impresivnu teksturu, već i prsten koji se može skinuti za udobno držanje žira. Doživite maksimalan užitak kroz superosjetljive živčane završetke u mokraćovodu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CleanStream Premium Silicone Hose 1m

    Ponekad vam je potrebno samo dubinsko čišćenje; ovaj sustav klistiranja savršen je za prelaženje daljine! Ostvarite najdublje čišćenje koje ste ikada vidjeli s ovim vrhunskim silikonskim crijevom iz Clean Streama!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Njoy Fun Wand

    Njoy Fun Wand ima promjenjiv dizajn koji nudi bezbroj namjena. Savršeno će vam poslužiti za stimulaciju čarobne G-točke kao i za stimuliranje ništa manje čarobne P-točke. Također ćete cijeniti činjenicu da je izrađen od prvoklasnog nehrđajućeg čelika i brzo se zagrijava na tjelesnu temperaturu.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Deluxe Silky Rope Black

    Ne morate biti stručnjak za japanske čvorove da biste uživali u blagim ili grubljim igrama vezanja. Ovo super meko i glatko uže popularnog brenda Fetish Fantasy pomoći će vam.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Čep namijenjen popularnom sondiranju, tj. stimulaciji mokraćne cijevi iznutra. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, zahvaljujući kojem je vrlo fleksibilan i gladak.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Silikonska petlja za erekciju podesive veličine koja pristaje svakom penisu i osigurava svom nositelju dugotrajnu i čvrstu erekciju.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Cum Play Kit

    Kvalitetni čepovi od sigurnog medicinskog silikona popularnog brenda Sport Fucker dizajnirani su za sve popularniji zvuk.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Rotira se, masira i vibrira tako da ga više nikada nećete poželjeti. Ovaj punjivi masturbator You2Toys s 3 funkcije kombinira rotaciju, vuču na dnu s vibracijama na vrhu. To znači da će se tako intenzivno i precizno brinuti o vašem penisu da ćete otkriti najbolje vrhove!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Želite li uživati u duljem i uzbudljivijem vođenju ljubavi? U tome će vam pomoći ovaj prsten za penis za erekciju izrađen od visokokvalitetnog TPE materijala tvrtke Powering. Spriječit će protok krvi i vaše će erekcije biti još čvršće, a vrhunac intenzivniji. Pokušajte s njim i možda nikada nećete poželjeti drugačije.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Anal Beads 273

    Ako nikada niste probali analne igrice, Pretty Love Anal Beads je savršen alat za istraživanje ovog nevjerojatnog svijeta stimulacije. Kuglice imaju suženi vrh i svaka dodatna perlica je nešto veća.

    22,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Jednostavno, ukusno, elegantno, ali apsolutno efektno, upravo su takve ove dvije ultra magnetne kuglice.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Je li on ovdje? To je zato što trebate najčešće postavljana pitanja kada svoju BDSM kolekciju prekrijete čipsom od bambusa. Ima ručno izrađenu kožnu ručku i lijep crno-crveni dizajn, imate i praktičan umak. Lagan je, održan i promijenjen kako bi prijavio vašu dominaciju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sono No.49 Small Hollow Tunnel Butt Plug 3 Inch Transparent

    Ovaj analni čep (tunel) apsolutno će vas iznenaditi novim mogućnostima koje će pobjeći iz vašeg sekularnog života. Sastoji se od tri različita prstena.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Volite li se igrati sa svojom uretrom? Ovaj jedinstveni komad od nehrđajućeg čelika dodati će novu razinu vašim igrama. Ima 4 jake podesive ruke koje vam omogućuju intenzivno istezanje. I što onda? Nakon što ste razvukli cijev na željenu veličinu, možete nastaviti s uvođenjem svojih omiljenih naprava!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Jeste li podbacili u sondiranju? Također ćete uživati u stimulaciji penisa iznutra ovom igračkom koja će vibrirati izvana i nevjerojatno iritirati žir. Penis Head Teaser izrađen je od mekog i fleksibilnog silikona koji je siguran za tijelo, a ujedno se prilagođava vašem tijelu. Kombinirajte zvuk s vibracijama za žir!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Wave Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    Udoban mastrubator valovite teksture izrađen je od vrlo ugodnog i fleksibilnog materijala. Linx Wave Sucker Stroker je proziran i također će vam omogućiti da uživate u vizualnom iskustvu vaše masturbacije. Ergonomski dizajn ne samo da stane u vašu ruku, već se posebno sviđa vašem penisu. Još jedna dobra stvar su rupice u koje možete umetnuti mini vibratore (nisu uključeni u paket) i još malo nadograditi svoje iskustvo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    Mali, ali praktičan vibrator s kojim možete učiniti više nego što sada možete zamisliti. Ima jednu snažnu brzinu vibriranja i zahvaljujući svojoj maloj veličini možete ga imati sa sobom u svakom trenutku. Izrađen je od visokokvalitetne plastike, a sok se napaja preko 3 AG13 baterije koje su dio pakiranja.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Želite li povećati svoje zadovoljstvo i produžiti vrijeme ljubavne ljubavi? Isprobajte ovaj vibrirajući prsten! Nevjerojatno je mekan i fleksibilan, ima mekane kutove za stimulaciju, a svojim će vibracijama klitoris odvesti do vrhunca blaženstva. Stavite ga na svoj penis i otkrijte novu dimenziju vođenja ljubavi!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NMC Liquorice Dip Butt Plugs Set

    Set od 3 analna čepa različitih veličina, koji će vam osigurati savršenu analnu stimulaciju i užitak.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Black

    Upoznajte Cum Stopper od šampiona kroz muška erotska pomagala tvrtke Sport Fucker i postavite novu razinu igranja sa svojim penisom. To je čep namijenjen sondiranju, odnosno stimuliranju uretre iznutra.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Spremamo se za pregled vaše uretre iznutra? Isprobajte s ovim čepom, koji je ugodno gladak i igra se s vašim živčanim završecima u mokraćovodu zahvaljujući vibracijama od 20 razina. Zakošeni vrh jamči jednostavno umetanje, a daljinski žičani daljinski upravljač i USB punjenje jednostavni su za rukovanje. Nemojte dugo čekati svoju mokraćnu cijev na ovakvu strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novo ograničeno izdanje mini vibratora za stvarno snažan užitak. Mučit će vas i iritirati, a zbog čistog zanosa koji izazivaju uskoro će vam postati ovisni.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Volite li maziti klitoris? Pokušajte uživati uz vibracije, tada će to biti još veća vožnja! Ovaj vibrator iz kolekcije Fifty Shades of Grey jedinstven je svojim impresivno oblikovanim vrhom, što ga čini idealnim za iritaciju klitorisa i postizanje najboljih orgazama.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi mini vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izvađen je iz Biofeel bioplastike, nešto puno energije iz drugih erotskih igračaka. Kako bi vam u isto vrijeme ponudili energičnu vibraciju, šarmantan izgled i osjećaj stimulira sve svijetle točke na vašem tijelu. Razmislite o prostoru i kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Ring True

    Toliko užitka u 3 mala i jednostavna vibrirajuća prstena! Stavite prvu na jezik i pojačajte oralni užitak, drugu stavite na prst i dođite s njim da se izgubite u njezinoj utrobi i ugodite g-točki! Zatim stavite zadnji na penis i učinite klitoris tako dobrim tijekom ljubavi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds 8pcs

    Rosebud Urethral Sounds set je lijepo dizajniranih uretralnih igračaka napravljenih za senzualni užitak.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Ruža za usne nikad dosta! Međutim, ovo nije samo ruž za usne, to je vibrator skriven u diskretnoj torbici za ruževe. Samo otvorite ruž, okrenite donji dio i jake vibracije će biti tu samo za vas! Zahvaljujući kompaktnom i diskretnom izgledu, ruž uvijek možete imati sa sobom i uživati u njemu kad god poželite.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Big Bend-It Silicone Bi-Polar Plug Black

    Inovativni bipolarni stimulator prostate impresivnog oblika. Njegovo tijelo se sastoji od 3 ovalne kuglice, koje pružaju jako intenzivnu iritaciju. Velika prednost je fleksibilnost igračke, jer je izrađena od 100% medicinskog silikona.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Skinned Rotan Cane - Switch

    Jednom je kod majstora B došao BDSM ljubavnik i požalio se da mu nedostaje klasični štap. I tako je Mister B to popravio!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 204 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.