×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene luksuzno crna

Artikli 129 za 160 od 228 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina rada vibracije i 3 brzine. Monica svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Mogu te probuditi u tvom analnom! Ovaj analni čep ima ukusnu, dosadno meku silikonsku površinu, a klasični oblik kože prikladan je za pranje. Ako ih nosite i igrate se s njima, osjećate se loše! Možete čitati gdje ste sami, ili se možete igrati s njim čak i za par. Snimite naredbu i diktirajte intenzivnu stimulaciju motoru.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator s užlijebljenom teksturom zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s stimulacijom vibracija.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Oxballs Probe Sound Black

    Dajte novi zvuk svojim zvučnim igrama, odnosno stimulirajte mokraćnu cijev iznutra. Probe Sound je izrađen od super jakog i istovremeno fleksibilnog silikona koji je ugodno gladak na dodir i brzo se zagrijava na tjelesnu temperaturu. Probe Sound je jako dug, ali to ne mora značiti da je samo za iskusne ljubitelje, u njemu će uživati i početnici. Ne zaboravite koristiti sterilna maziva i higijenski očistiti igračku nakon svake upotrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Jeste li savršeni i želite samo savršene proizvode? Ovaj vibrator vrhunac je savršenstva na prvi pogled, a orgazam koji će dati vaš cvijet bit će savršeno intenzivan i opuštajući. Snažne i duboke vibracije koje dolaze iz baršunasto mekog silikonskog tijela dovest će vas do prvog dobra! Zatim možete usmjeriti zakošeni vrh na bilo koje mjesto koje će zahtijevati stimulaciju.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Želite li uživati u još više zajedničkih erotskih trenutaka? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomski oblikovana kako bi penetracija bila još bolja i uzbudljivija. Birajte između 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luksuzan smještaj, učinkovite funkcije i dobrobit, kao što je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatni snijeg s konstantnom frekvencijom. Uživajte u uvjerljivom putovanju do neugodnog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Butt Plug

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrirajući analni čep posebno će cijeniti početnici, ali će se svidjeti i iskusnijim ljubavnicima. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih će vam ponuditi 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje je povezano s iritacijom stražnjih vrata.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite li biti sretni svaki dan? Happy Rabbit usrećit će vas kad god poželite! Skriva 2 motora, a osim vibracija ima i funkciju u kretanju, odnosno nježnom podizanju cijele osovine, što će iritirati G točku. Pripremite se za orgazmički zanos.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Majstor mastrubber u svakom pogledu kojem jedva možete odoljeti! Dopustite da vas ponesu električni impulsi laganog škakljanja ili olujnog intenziteta, uronite penis u super ugodan materijal i uživajte u teksturi koja podsjeća na pravu vaginu. Bonus je jednostavno čišćenje i moderan dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator za prste zabavljat će vas i tijekom uvertira i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s intenzivnom iritacijom vibracija.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ova relativno mala vibrirajuća glava zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje proizlazi iz iritacije snažnim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Whip 2040328

    Masivni kožni bič najviše kvalitete s ručkom od nehrđajućeg čelika.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Luksuzni užitak? Da! Secret Pleasure vibrator iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Spiralna tekstura se vrti od zadovoljstva! Ovaj luksuzni dildo odgovara svim standardnim remenima i ima baršunasto glatku i fleksibilnu površinu od finog tekućeg silikona. Priuštite si 3 brzine vibracije i 7 moćnih načina rada, između kojih ćete se prebacivati putem daljinskog upravljača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Invincible Black

    Ovaj elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost! Ili ti to nije dovoljno? U tom slučaju dodajte vibraciju!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Aneros Eupho Syn Trident

    Uživajte u savršenoj stimulaciji prostate! Ovaj revolucionarni uređaj pod nazivom Aneros Eupho Son osvojit će vas na prvi pogled svojim jedinstvenim dizajnom, baš kao što će vas baciti na koljena svojom učinkovitošću i vještinama koje oduzimaju dah. Model Eupho prikladan je za iskusnije ljubavnice koje se vole igrati svojom prostatom i preferiraju maksimalnu udobnost te duže i intenzivnije orgazme tijekom spolnog odnosa.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Nutter Ball Sling Black

    Revolucionarna navlaka za loptu svjetski poznatog brenda Oxballs. Progutat će vas svojim dizajnom, najugodnijim materijalom i osjećajima koje ćete doživjeti kada ga nosite.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Blindfold

    Želite li svom suparniku dati crno-crni mrak, lišiti ga vida i tako istaknuti sva njegova ostala osjetila? U tome će vam rado pomoći ova silikonska maska. Izrađena je od svilenkasto mekog silikona koji je vrlo kvalitetan i dugo će biti ugodan za nošenje. Neophodno je za vašu BDSM kolekciju, ne zaboravite je dodati u košaricu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Sanjate li o luksuzu i realnim iskustvima? Furious Rabbit 2.0 je tu da ostvari vaše snove! Sadrži dva super snažna motora i ima šarmantan polurealističan dizajn. Odvest će vas u raj zahvaljujući 3 funkcije: šišanju, rotirajućim perlicama i vibrirajućim ušicama za klitoris. Neka vas G-točka i pička maze u isto vrijeme!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toylie Latex Sleeve with Penis and Testicle Ring Gil Black

    Želite naoružati i ukrasiti svoju muškost? Gil iz Toylies će biti savršen dodatak! Podržat će vašu erekciju, odgoditi ejakulaciju i izgledat ćete sjajno. Anatomski je udobnog oblika, ugodan je za nošenje i uz njega ćete doživjeti intenzivne trenutke i stimulaciju. Odaberite pravu boju i uživajte u novoj dimenziji intimnog života!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Prepustite se senzualnim vibracijama partnerovog penisa, testisa i klitorisa. Ova luksuzna igračka ima 2 prstena koji su predivno elastični i izrađeni od visokokvalitetnog silikona, ojačat će vašu erekciju, a orgazam će biti intenzivniji nego ikada prije. Istodobno, klitoris je preplavljen divnim vibracijama i partnerov vrhunac tijekom penetracije bit će bliže nego na dohvat ruke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizajn, snaga i elegancija riječi su koje opisuju ovo jedinstveno snažno erotsko pomagalo za muškarce. MAN.WAND odnijet će vaše zadovoljstvo još nekoliko razina i nećete se iznenaditi koliko masturbacija može biti nevjerojatna i zapanjujuća. Veselite se 8 različitih brzina i 20 zadivljujućih načina vibracija. Fleksibilna glava ruku pod ruku sa snažnim motorom ponudit će vam jedinstvene osjećaje i revolucionarna iskustva. Orgazam je zagarantiran!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Nedostaje li vam pravi orgazam uzrokovan dvostrukom stimulacijom? Žudite za elegantnom igračkom koju ćete rado gledati i još više rado raditi s njom? Vaši će se snovi uskoro ostvariti, jer na tržište stiže ovaj dragulj koji će se zahvaljujući zgodnoj vješalici poigravati s unutarnjom stranom vagine, ali i s klitorisom. Uživajte u učinkovitom luksuzu, igrački koja ima stil i pokazuje vam raj koji se zove orgazam.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ella Black

    Ella je prvi dildo iz LELO radionice posebno dizajniran za stimulaciju G-točke. Za maksimalno uzbuđenje preporučamo korištenje Elle u kombinaciji s Lily, Nea ili Yva, koje će stimulirati vaš klitoris. Zahvaljujući savršenom funkcionalnom dizajnu, Ella je užitak ne samo za oko, već je i njegova baršunasta površina brušenog medicinskog silikona užitak i za tijelo.

    64,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali mastrubator bit će vaš omiljeni suputnik tijekom uvertira i trenutaka samoljublja. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta te će vas očarati svojim mekim silikonskim materijalom. Uživajte uz kvalitetnu igračku s oba kraja otvorena!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Bondage Rope 100 Meters Black

    Volite li i vi promjene i povezivanje? S ovim kvalitetnim užetom svaki dan možete vezati svoj predmet želje na drugačiji način! Duljina mu je nevjerojatnih 100 metara, što će vam jamčiti zaista divlji i raznolik uvez. Vežite se i uživajte u malo japanske strasti.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Arm Binder

    Čvrsto zavežite ruke svom robu iza leđa i pametno ga spriječite da se pomakne, u tome će vam pomoći Strict Arm Binder, koji odgovara svom nazivu i nije samo strog nego i beskompromisan! Naramenica je opremljena praktičnim kopčama, zahvaljujući kojima će stati apsolutno svima, bez obzira na veličinu bicepsa i podlaktica. Stavite novu razinu u svoje iskustvo igranja, učinite ga nezaboravnim i uživajte u kvaliteti i jedinstvenom dizajnu ovog proizvoda.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Zadržite svoje omiljene vibracije dok je klitoris još čist i ostavljen budan. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Magnet je ugodan za vašu mačku, a njegove snažne vibracije su pomalo samodostatne za vas ili vašeg ljubavnika, a vi također imate kontrolu nad svojom korisnošću.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u kreativnost! Vozač je izvanredan način da pogledate dinamičan oblik kože, koji će vam pokazati nepovoljan balans. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Secret G 21X Liquid Silicone Dildo with Remote Control

    Preuveličani realistični dildoi su vas prestali zabavljati i tražite nešto moderno i luksuzno? S ovim luksuznim vibrirajućim dildom za navlačenje, možete lako pogoditi g-točku ili prostatu i doslovno upasti u njegov nevjerojatan tekući silikonski materijal kada ga prvi put koristite. Dođite i uživajte u 7 ekskluzivnih 3-brzinskih načina vibracija koje možete odabrati putem kontrolera.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 228 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.