×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke luksuzno silikon glatka

Artikli 129 za 160 od 374 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Želite koristiti novu poticajnu zabavu na nove i bolje načine? Najbolje je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji razbija ne samo vlastite dodatne vibracije, već i koliko se njime može kontrolirati aplikacija na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što trebate znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • VIVE Shiatsu Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava sa značajkama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u stvarnost! Riječ je o remek-djelu lijepog izgleda i dinamičnog oblika koje će vam pokazati nezamislivu ekstazu. Doživite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luksuzni užitak? Da! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina vibracija i 3 brzine. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Purple

    Koje se žene ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu patnju. Njegov snažni F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a uz nju možete slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Birajte između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Hoćeš žuljeve i žuljeve? Pobijedi s tim igluom! U prestižnom b-Vibe brendu i povremenoj intenzivnoj usluzi možete uživati uz vibraciju od 6 brzina i 15-satnu vibraciju od superpomoćne do duboke i niske. Igla je kompaktna, sigurna za tijelo, izrađena od mekog silikona i obložena prekrasnim finim kamenom. To je to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je svestrani vibrator koji ne želite propustiti! Moćan je, talentiran i elegantan. Ergonomski je dizajniran za jednostavno držanje. Ima 2 super jaka motora koji se mogu koristiti samostalno ili u društvu. Idealan je za stimulaciju klitorisa, G-točke i bradavica. Za primamljivu predigru ili snošaj koji oduzima dah, za solo seks ili igru s partnerom, Angel će zadovoljiti svaku Vašu potrebu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Slim

    Nexus Revo Slim rotacijski masažer prostate i dyke je prekrasna igračka za početnike i sve one koji vole igračke nešto manjih dimenzija. Djeluje na istoj i provjerenoj tehnologiji kao i ostali Nexus proizvodi iz Revo linije, tako da možete biti sigurni da će razmaziti vašu prostatu savršeno ciljanom stimulacijom i pritom ne zaboraviti svoju branu, što će pojačati uzbuđenje. Uživajte u višestupanjskoj rotaciji i jednostavnom čišćenju zahvaljujući vodonepropusnosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Otkrijte svoje najdublje fantazije uz SILA Cruise prestižnog brenda Lelo. Idealan je izbor ne samo za početnike kada su u pitanju seksualna pomagala i senzualna istraživanja. Do vrha ćete doći zahvaljujući blagim valovima pritiska, koje ćete osjetiti od glave do pete. Prihvatite ponudu novog načina uživanja u predigri i trenucima samoljublja.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Oduvijek ste željeli udarac u dupe? Ne tražite dalje, jer ovaj nevjerojatni masažer prostate s dvostrukim motorom je sve što trebate! Gumbi Vam omogućuju reguliranje vibracije od 10 brzina, 5 brzina u elektro načinu rada, kao i 2 područja laganih elektrošokova za dodatnu stimulaciju.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Upoznajte jednu od najmoćnijih masažnih glava koje je svijet ikada vidio. MyMagicWand ima super moćan motor i nudi nekoliko načina korištenja svojih funkcija. Njime možete stimulirati svoje erogene zone i doživjeti orgazme koji oduzimaju dah, ali možete i masirati ukočene ili bolne mišiće i tako ublažiti napetost i bol. Bit će izvrstan pomoćnik ne samo za žene, već i za muškarce.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Black

    Riješite se svega svog tereta! Neka nježni zvučni valovi progutaju vaš klitoris i odvedu vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 stimulator jednog od najboljih brendova na Lelo tržištu pobrinut će se za vanjske i unutarnje živčane završetke klitorisa. Žudite za savršenim zadovoljstvom? Sa Sonom 2 plutat ćete na valovima beskrajnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Što može najbolje oponašati seks? Dodatak! Ovaj impresivni ljubičasti vibrator također ima tu sposobnost, pa će zaigrano ispuniti vaše divlje fantazije. Može dodavati mekano, ali i tvrdo, samo će o nama ovisiti što želi o ovoj luksuznoj silikonskoj igrački. Prihvatite izazov i dopustite da vas očara senzualni potisak do orgazma koji oduzima dah.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Otkrijte dvostruku penetraciju o kojoj niste ni sanjali! Orgasmic Double Do, jedinstveni je dvostruki dildo i praktičan vibrator u jednom! Ima dva različita kraja i motore koji vam daju vibraciju u 9 načina s jedne strane i ponovno uzbudljivo povećanje u 9 načina s druge strane. Isprobajte koliko je dildo prekrasno fleksibilan i igrajte se s njim prema svojim idejama!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Nastanite se na svom terenu! Neki nježni bedemi okusit će vaš klitoris i odvesti vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 Cruise stimulator jedan je od najboljih brendova na Lelo tržištu, a klimatski vrhovi lokalnih litica ograničeni su i na domaće i privatne. Funkcija Cruise ovdje osigurava da se tempo stimulira da se poveća sve dok se Son ne približi svom tijelu. Uživajte u elegantnoj igri i prekrasnoj iskri orgazma!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    Jeste li ikada pokušali senzualno zadirkivati u javnosti? Nijedan alat nije tako idealan kao vibrirajuće jaje na daljinsko upravljanje. Međutim, jaje Secret Delight možete kontrolirati i glasom! I ne morate se igrati s njim samo vani, on će i ljubavne trenutke u spavaćoj sobi učiniti ugodnijim. Isprobajte nešto novo i uzbudite se na naredbu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Hoćeš žuljeve i žuljeve? Pobijedi s tim igluom! U prestižnom b-Vibe brendu i povremenoj intenzivnoj usluzi možete uživati uz vibraciju od 6 brzina i 15-satnu vibraciju od superpomoćne do duboke i niske. Igla je kompaktna, sigurna za tijelo, izrađena od mekog silikona i obložena prekrasnim finim kamenom. To je to!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj trio erotskih igračaka koje će poboljšati vaše ljubavne igre. Silikonski vibrator miluje G-točku, podesiva erekcijska petlja odgađa vrhunac i golica klitoris, a prozirni masturbator s 2 kraja ugađa kitu. Doživite kako je započeti savršenu predigru i voditi ljubav!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Black

    Koje žene ne bi čeznule za dvostrukom stimulacijom i orgazmom koji oduzima dah iznutra i izvana. Mythical je tu da ispunite svaku svoju strast. Njegov snažni F1 motor s 10 brzina vibracije skriven je unutar svilenkasto mekog silikonskog tijela tako da je usmjeren izravno na g-točku. Klitoris će tada biti uznemiren, zahvaljujući beskontaktnoj stimulaciji valova pritiska.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantni i romantični vibrirajući analni čep sa snažnim motorom s 3 brzine i 7 načina rada vibracija. Njegov oblik pružit će vam uzbudljivu stimulaciju, jačinu vibracija ćete birati putem daljinskog upravljača i na prvi dodir ćete se zaljubiti u mekani silikonski materijal. Dobro se snađite s modernom pribadačom s neodoljivim funkcijama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Želite li se prepustiti maženju i uživati u vibracijama na najosjetljivijim mjestima? Pozovite se da posjetite We-Vibe Vector čije ćete vibracije odabrati putem aplikacije na svom telefonu. I pazite, i vaš kolega može preuzeti ovu aplikaciju i diktirati vam snagu stimulacije s drugog kraja svijeta. Stoga dođite i uživajte u senzualnim trncima u području prostate i perineuma!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe 3 Pink

    Treća generacija jedne od najpopularnijih igračaka na svijetu, Gvibe 3 jednostavno će vas zabaviti! Super je moćan, jer skriva 3 motora. Šarmantan je, ergonomskog oblika i izrađen od ugodno mekog i fleksibilnog silikona. Uživajte i otkrijte s njim novo uzbuđenje koje vam neće pokazati nijedna druga igračka!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Black and Copper

    Tražite li elegantnu igračku za euforični užitak i užitak? Dođite i upoznajte čarobni štapić po imenu Oriel svjetski popularnog brenda Rocks Off. Očarat će vas njegova baršunasto mekana površina, fleksibilna glava i njezine intenzivne vibracije u kojima ćete uživati sami i u paru. Dođite i uzbudite se i razmazite gdje god je potrebno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ako želite i želite samo proizvode? Ovaj bacač vibratora je izvor na prvi pogled, a orgazam koji daje vašim podacima malo se intenzivno pojačava i odlazi. Snažne i duboke vibracije bikova iz mekanog mekog silikonskog tijela dovest će vas do prvog dobra! U međuvremenu možete pomiriti provjereno leglo s mjestom koje zahtijeva stimulaciju.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svom obliku savršeno će ciljati sve erogene zone. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Hoćete li prihvatiti izazov da iskusite raskošan užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Ako je tako, veselite se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će ostvariti san svima koji žele doživjeti duge i intenzivne orgazme. Igrajte s njim solo ili sa svojim kolegom i otključajte nove uzbudljive tajne svog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je upravo ono što ste dugo željeli! Riječ je o luksuznom erotskom pomagalu s 2 upotrebljiva kraja - masažnom glavom s jedne strane i vibratorom s ciljanjem G-točke s druge strane. Dva motora, prvoklasni silikon, zapanjujuće performanse i nezaboravni trenuci užitka. Učini dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Atlas Pink

    Mali, ali zgodan, uzbudljiv i živahan, to je Pretty Love Atlas. Njegovo korištenje je apsolutno jednostavno, samo pritisnite gumb. Mekani silikon i prepoznatljiva glava bit će prava stvar za vaše uzbuđenje, a genijalni zakrivljeni posebno će uživati u g-točki. Pronađite svoj pravi kut i igrajte se s vama kao nikad prije!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo uvijek pomiče granice i donosi najkvalitetnije luksuzne erotske igračke! Upoznajte novitet pod nazivom Enigma. Oduševit će G-točku i klitoris svojom sposobnošću stimulacije i odvest će vas tamo gdje ćete doživjeti izvanzemaljski orgazam!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 374 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.