×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke luksuzno

Artikli 129 za 160 od 705 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Počastite sebe i svog partnera ovim uzbudljivim BDSM kompletom. U ovom setu od 10 dijela pronaći ćete razne bondage i S&M proizvode za uzbudljivu noć u spavaćoj sobi. Ovaj set je vrlo prikladan za parove koji su zainteresirani za BDSM, ali još nemaju puno iskustva s njim.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo, na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 je druga generacija snažnog butt pluga kojim se upravlja putem telefonske aplikacije. Zanima li vas što sve može i kakav je zapravo? U usporedbi s prethodnikom, nešto je elegantniji, glatkog je dizajna i vrlo je udoban za kratko i dugo nošenje. Pokušajte s njim u udobnosti svog doma ili čak u javnosti, on će biti vaša uzbudljiva tajna.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Black

    Loki će se posebno svidjeti muškarcima koji se ne boje otkriti nove dimenzije užitka. Savršeno anatomski oblikovan i savršeno zakrivljen za intenzivnu masažu muške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator G-točke sadrži dva vrhunska F1 motora za nevjerojatnu snagu. Jedan se nalazi u vrhu, a drugi kao nastavak za dvostruku stimulaciju. Ove nove generacije F1 motora vibriraju pri nevjerojatnih 7200 okretaja u minuti odnosno 14000 okretaja u minuti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Konačno, godina razvoja i testiranja čini tržište apsolutno neodoljivim novitetom - super fleksibilnim Cock & Ball. Odredite koliko je proizvoda upotrijebljeno i gotovih. Sigurno je za vas vidjeti prvi put plijena. I već, konačno se možete prestati truditi oko erektilne disfunkcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Istražite svoje zadovoljstvo s ovim modernim masturbatorom s fleksibilnim unutarnjim rukavom i širokim rasponom zvučnih intenziteta i 4 pulsirajuća programa. Opremljen je s 10 najsuvremenijih senzora za povratnu informaciju u stvarnom vremenu putem LELO aplikacije, što vam omogućuje stvaranje najugodnijeg skupa programa. Dajte život svojim fantazijama!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira Vaš klitoris bez kontakta – od super nježne do super snažne stimulacije u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživite neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća Vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu Vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i Vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

    Majstor mastrubber na vidiku, jedino čemu možete odoljeti! Omogućuju vam da nosite električni puls zaostalog ili olfaktornog intenziteta, urinirate penis u super ugodan materijal i koristite ga u teksturama donje strane na desnoj vagini. Bonus je jednostavno čišćenje i moderan dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug Black

    Upoznajte prvu vrhunsku iglu, koja je opremljena rotirajućim kuglicama i vibrirajućim vrhom za savršenu stimulaciju i beskrajni orgazam.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje  Vaše G-točke za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan je na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Ako tražite piće i visokokvalitetno tijelo koje će okriviti vašu g-točku? Luksuzni brend Amy's vibratora Everybody's sigurno je pravi! Na prvi pogled je bolji i moderniji, na prvu je nenametljiv mehaničar i glačalo, koje je napravljeno od silikona. Budite zadovoljni sa 6 kaznenih načina od vibracije do pulsiranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx I Love Black Gift Set

    Razmišljate li o prikladnom poklonu za svoju dragu ili je jednostavno želite razveseliti nečim uzbudljivim? U ovom luksuznom crnom setu nećete pronaći 6 erotskih igračaka u kojima možete zajedno uživati. Zamišljate li već što ćete s lisicama, maskom i shimmerom u isto vrijeme? Neka vam se snovi ostvare!

    76,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi punjivi i vodootporni muški prsten za erekciju na svijetu. TOR 2 ima 100% jače vibracije od svog prethodnika i bilo kojeg drugog prstena sličnog tipa na tržištu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Želite li samo najbolje za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 doživjet ćete opuštanje bez premca, najluksuzniju masažu na svijetu, savršenu stimulaciju i ugodno opuštanje. Koncentrirana snaga 10 načina vibracija ublažava napetost mišića i stres, udobna ručka staje u vašu ruku poput školjke, a duža izdržljivost obećava beskrajne sate radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero Gravity White

    Pitate se koji je masturbator najbolji za vas? Brand Tanga je broj jedan! Koristi najkvalitetnije materijale kao i najnoviju tehnologiju, pogledajte najnoviji model Flip Zero! Dobro dizajniran ulaz održava i vakuum unutra i ne propušta niti jednu kap lubrikanta u kadu. Unutarnja naborana tekstura pruža izvrsne osjećaje, a zahvaljujući otvoru, masturbator se lako čisti i priprema za sljedeću upotrebu.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Sa čvršćim materijalom od originalnog FLIP ZERO EV, vibrirajući FLIP ZERO EV BLACK nudi jače osjećaje i čvršći stisak. Uživajte u najdinamičnijoj dostupnoj stimulaciji  s unutarnjim detaljima dorađenim kako bi odgovarali intenzivnim osjećajima čvršćeg materijala i stimulaciji Dual Vibration Cores!

    349 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Cocksling-2 Red

    S Oxballovim prvim programerom, Cocksling-2 je apsolutno najbolji prsten za erekciju za svakoga s bilo kojim osjetilima. Pogodno za posteljinu, igre pisanja, oralni seks, stvarajući otporan otpor vašim očima…

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Za intenzivne ne samo intimne masaže!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Womanizer Classic je malo "malog crnog" bakra s erotskim igračkama, tako da ga ne možete dobiti u svojoj kolekciji. Ima tehnologiju s jednim valjkom pod tlakom koji omogućuje usisavanje klitorisa bez prethodnog miješanja. Uzmite 8-dimenzionalni intenzitet i upotrijebite ga s opipljivim brojem i apsolutnim orgazmom. Womanizer Classic je vodootporan i čini da vaš navijač čeka da se igra u kupaonici.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Jedna od najpopularnijih erotskih igračaka za muškarce Hot Octopuss Pulse Solo sada dolazi u novom interaktivnom kaputu! Njegov svestrani dizajn čini ga savršenom igračkom za svakoga tko ima penis, ali sada može biti još uzbudljivije! Povežite Pulse Solo s jednim od više od 4000 interaktivnih videozapisa (2D ili VR) i osjetite svaki pokret vaših omiljenih zvijezda kroz oscilacije.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Banger Remote Controlled Fucking Machine

    Mali i luksuzni jebeni stroj za nevjerojatan užitak kad god se sjetite. Iako je kompaktan, nevjerojatno je snažan jer se napaja iz električne mreže. Dolazi u pakiranju od 2 dilda i 1 masturbatora za preplanulost svih vaših fantazija. Lagan je, moćan, zahvaljujući vakuumskim čašicama ostaje na mjestu i možete podesiti kut prodiranja. Stoga zgrabite kontroler i uživajte u zabavi!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavite se, otkrijte i što je najvažnije ojačajte mišiće dna zdjelice uz Bloom iz We-Vibea. Zahvaljujući vibracijama, ovo jačanje neće biti samo učinkovito, već i ugodno i uzbudljivo. Osim toga, uz We-Connect razina vibracije može biti u rukama vašeg partnera, koji lako može biti na drugom kraju svijeta. Jeste li spremni za jače orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Bruno Black

    Bruno je dizajniran posebno za muškarce koji žele otkriti nove dimenzije užitka iritirajući svoju prostatu. Izrađen je od medicinskog silikona i savršeno anatomski oblikovan kako bi stimulirao prostatu i barijeru između anusa i testisa.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Jolee Love Pornstar Ass

    Kako uljepšati svoje trenutke ljubavi prema sebi? Na što pozvati ekscentričnu porno zvijezdu Jolee Love? Anal ovog profesionalca u svoj njenoj ljepoti pronaći ćete unutar progresivnog masturbatora Private. Zahvaljujući ergonomskom obliku, udobno leži u ruci, a zahvaljujući unutarnjoj teksturi i kvalitetnom materijalu uživat ćete u prekrasnim osjećajima uz Jolee Love. Upoznajte svoju muškost i ona nikada neće poželjeti drugu!

    99,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Womanizer Liberty Red Wine

    Dame, pripremite se za polijetanje: uz elegantnu navlaku i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Bouncing Titties F Cup Masturbator

    Masturbator Bouncing Titties omogućuje posjedovanje vlastitog para seksi grudi! Masturbator ima vrlo realističan dizajn i u potpunosti je izrađen od mekog i fleksibilnog materijala koji je na dodir poput prave kože. Velike, okrugle grudi čvrste su i savršeno oblikovane te vas pozivaju da s njima radite što god želite. Masturbator se lako čisti vodom i sredstvom za čišćenje igračaka, tako da će Bouncing Titties biti spremne za sljedeću sesiju za nekoliko minuta!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Cocksling-2 Black

    Prema programerima iz Oxballsa, Cocksling-2 je apsolutno najbolji prsten za erekciju koji su ikada smislili. Pogodno za snošaj, igrice pišanja, oralni seks, stvara neodoljivu izbočinu na vašim hlačama…

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Zapalite svoj seksualni život tutnjavim vibracijama u kojima ćete oboje uživati. Upoznajte svog savršenog partnera. Match je vibrator za parove koji se nosi tijekom seksa, isporučuje intenzivnu stimulaciju i tutnjave vibracije i na G-točku i na klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Alternativa masturbaciji je ovaj fantastičan USB punjivi masturbator SM360! Gurnite svoj penis, s malo lubrikanta, u masturbator i prepustite se maženju čarobne funkcije usisavanja u kombinaciji s vibracijom za maksimalni užitak.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 705 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.