×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke masaža

Artikli 65 za 96 od 266 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Black Velvets Vibrating Ring & Plug 595853 Black

    Za impresivne erekcije i zadovoljstvo prostate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovu mini vibrirajuću glavu obožavat će vaš klitoris, a zahvaljujući ergonomskoj ručki s njom možete udobno doći kamo god vam je potrebno. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Pametan užitak za muškarce koji brine i za penis i za prostatu. Ovaj analni vibrator iz linije Anal Fantasy Elite zadovoljit će sva osjetljiva područja. Njegov učinkovito zakrivljeni vrh domišljato dodiruje prostatu svojom funkcijom pokreta, a prsten za erekciju još više povećava ovo iskustvo. 2 motora s 10 načina vibracije su tu samo za vas i vaše zadovoljstvo!

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Snažna mini masažna glava marke Bodywand. Nudi vam nekoliko senzualnih načina masaže, između kojih ćete se prebacivati dodirnom tipkom. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, tako da je svilenkasto mekana i vaša će koža biti savršeno ugodna. Zahvaljujući manjoj veličini, idealan je za putovanja, a zahvaljujući vodonepropusnosti i za igranje u kadi ili pod tušem. Motor ove glave je diskretno tih i puni se USB kabelom.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dvostrani, pulsni štap i vibrator, ima vibrirajuću glavu štapa sa 10 funkcija i vibrirajuću ručku s pulsnim valom sa 10 funkcija, što ga čini sveobuhvatnim savršenim alatom za uživanje. 2 motora dat će vam preko 100 mogućih jedinstvenih postavki za igru.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Blue

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koje podižu seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Ako niste sami za senzualnu intimnu masažu, želite li tijelo ostaviti na hladnom mjestu? Paloqueth masažna glava dizajnirana je da vam pruži sve vaše snove o masaži. Vaša nova glava osigurat će vam 5 sati rada i 10 puta vibracije. Držite se za ruku i otiđite na kraju svog dana.

    49,90 €

    30,90 €

    Nema na skladištu

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Uronite duboko u noć s ovim čarobnim masažerom iz Pretty Love. Njegove čarobne vibracije će masirati vaš klitoris u hipnotički trans, koji će biti ispunjen nevjerojatnim orgazmičkim osjećajima kojih se nećete moći zasititi. Štoviše, uključena su i 2 dodatka, tako da svoje ljubavnike možete mijenjati po želji.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Size Matters Really Ample Ribbed Penis Sheath

    Pravilna erekcija i pravilan krug? Vaša želja postaje narudžba za ovaj genijalni rukav za penis. Dat će vašem penisu širinu sa zanimljivom vanjskom teksturom, koja će vašem partneru ugoditi pri svakom prodoru. Osim toga, penis je ugodno skupljen, što podržava erekciju. Dođite u akciju na slobodi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx I Love You

    Tražite savršen poklon za svoju ljubav? Upravo ste ga pronašli! Ova torba puna ljubavi javit će vašem kolegi kako se osjećate u vezi s njom. U njemu ćete pronaći uzbudljive dodatke u kojima će uživati i oni koji još uvijek nisu zadovoljni erotskim pomagalima. Doživite novu razinu romantičnih emocija i igrajte se zajedno na nježan, ali uzbudljiv način.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Želite prakticirati savršenu seksualnu izvedbu i istovremeno uživati u intenzivnim orgazmima? Ovaj punjivi stimulator prostate i lenjika povezan je s erekcijskim prstenom, tako da će ponijeti sva vaša osjetljiva mjesta u show. Uživajte u 10 moćnih načina vibracija, stimulacijskih žljebova i daljinskog upravljača, bit će to prava vožnja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Savršen za zagrijavanje masaže cijelog tijela!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Dopustite da vas razmazuju ovaj praktični maser i vibrator u jednom. Ugodit će vam uz pomoć senzualnih valjaka, zahvaljujući kojima će pobuditi užitak u vašem tijelu. Želiš li još? Vibrator iz drugog dijela miluje vas na najosjetljivijim mjestima, točno na mjestu gdje se nalazi G točka. Koristite Fireball za opuštanje mišića i ublažavanje bolova u cijelom tijelu, ali i za uzbudljivo zadovoljstvo.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Želite masažu cijelog tijela ili radije intenzivnu stimulaciju klitorisa? Uživat ćete u oboje s ovom crnom masažnom glavom. Za vas su spremna 24 načina vibracija, koji će vas dovesti u ekstazu i potpuno opuštanje. Zato dođite neka bude lijepo i ugodno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Udvostručite blaženstvo guzice s analnim dodatkom koji zuji i vrti se. 7x P-Gyro se može koristiti sa ili bez daljinskog upravljača za kruženje kroz 7 postavki vibracije koje pulsiraju i pulsiraju unutar Vaše rupe. U međuvremenu, vrh će se vrtjeti u krugovima u Vama vrteći se oko Vaše omiljene točke.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Uživajte u svim intimnim trenucima, sami ili zajedno sa svojim partnerom. Ovaj štapni vibrator Rosy Gold idealna je igračka za vanjsku stimulaciju. Vibrirajuća glava ima 10 postavki s kojima možete, osim klitorisa, stimulirati i druge osjetljive dijelove poput bradavica. Budite kreativni i stimulirajte sve osjetljive dijelove različitim brzinama koristeći različite uzorke.

    119 €

    89,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Punjiva masažna glava šarmantnog oblika. Doživite savršeno uzbuđenje i jedinstvenu snagu ove luksuzne igračke. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona i nudi vam 10 razina vibracija. Njegov ergonomski oblik jamči jednostavno rukovanje i vodootporan dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibrirajuće bojeve glave inspirirane moćnim egipatskim faraonima! Emituje snažne vibracije koncentrirane u glavi, pa vam pruža intenzivnu i izravnu stimulaciju. Njegove funkcije zaljubit će se ne samo u vaša osjetljiva područja, već i u umorne i bolne mišiće po cijelom tijelu. Riješite se stresa, opustite se i učinite dobro s ovom luksuznom masažnom glavom.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje uz apsolutno precizan pokret. A želiš li nešto više? Uz Pro 7x P Milker dobro će vam doći i vaša brana, zahvaljujući senzualnim vibracijama čiji ćete intenzitet diktirati putem kontrolera. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Ova glava za masažu pomoći će vam ublažiti ukočenost mišića, povećati krvni tlak i poboljšati cjelokupno zdravlje mekih tkiva tijela. I znate što? Ugodit će i najosjetljivijim mjestima na vašem tijelu. Ističe se inovativnom tehnologijom zahvaljujući kojoj će vam ponuditi čak do 12.000 okretaja u minuti, osjećat ćete se kao da ste u rukama iskusnog masera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite li ugoditi klitorisu ili izmasirati umorne mišiće? Sve je moguće s ovom mini vibrirajućom glavom iz Satisfyera! Ima praktičan zaobljeni vrh, ravni oblik i elegantan izgled. Zahvaljujući opruženom gornjem dijelu, glava mu je potpuno fleksibilna i prilagođava se vašim željama. Uživajte u nevjerojatno snažnim vibracijama i masaži cijelog tijela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjiva Enora preobražava vaše snove i kreativnost! Jezik je prekrasno djelo remakea i 2 upotrebljiva vrha za vas da vam pokažem nepovoljan dodatak. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Spremamo se za pregled vaše uretre iznutra? Isprobajte s ovim čepom, koji je ugodno gladak i igra se s vašim živčanim završecima u mokraćovodu zahvaljujući vibracijama od 20 razina. Zakošeni vrh jamči jednostavno umetanje, a daljinski žičani daljinski upravljač i USB punjenje jednostavni su za rukovanje. Nemojte dugo čekati svoju mokraćnu cijev na ovakvu strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Sanjate li o elegantnoj masažnoj glavi sa zapanjujuće jakim vibracijama? Oduševit ćete se ovom šarmantnom igračkom! Nudi vam 3 brzine vibracije i intenzivnu pulsirajuću funkciju. Njegov ergonomski zakrivljeni oblik osluškuje vaše tijelo, a visokokvalitetni ABS u kombinaciji s finim silikonom osigurat će vam maksimalnu udobnost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Ako je potrebno, a nikako kako god želite? Novi Lelo Ora 3 je samo za vas, koji će vam pokazati pravo 100% blaženstvo. Njegova najsuvremenija tehnologija PreMotion koristi četvrtinu i preciznu rotaciju i ubija rotor i vibrator. Što je jezik bolniji, to je intuitivan. Učini nas i nikad ne dopusti da poželiš!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Large

    Želiš ići? Ova će igla ukrasti taj vaš analni svjetlucavi štednjak, a vi poznajete senzualno lutanje. Igla je izrađena od visokokvalitetnog glatkog silikona, koji se ne izrađuje samostalno, kao i sigurnost tijela. Pričvršćuje se na njega i prilagođava mu se oblik. Ulijte pređu s dodatnom vrijednošću.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Smart Dream II with Remote

    Smart Dream II je vibrirajuće jaje na daljinsko upravljanje s vanjskim stimulatorom klitorisa, hipoalergene je teksture i nudi dvostruku stimulaciju: unutarnju i vanjsku za klitoris. Jaje Smart Dream II izrađeno je od mekanog silikonskog materijala i ima izvrstan svilenkasto gladak dodir. Ovo posebno vibrirajuće jaje stvara izvrsnu stimulaciju koja cilja na erogene zone. Opremljeno s dva snažna i tiha motora oduševit će i najzahtjevnije korisnike.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Osjetite uzbuđenje gdje god možete s ovim stimulatorom Dream Toysa, koji ne samo da će vibrirati na vašoj osjetljivoj p-točki, već će se i uhvatiti iza penisa i testisa. To će povećati erekciju do maksimuma i samo će uzeti vozača u ruke i diktirati vrstu vibracije za kojom čeznete.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Uživajte u novim valovima užitka uz ovog intenzivnog masera! Zahvaljujući posebnom obliku i snažnom motoru iznutra, ovo oružje Super Power idealno je za one koji vole jače vibracije. Neka duboka sila pogodi pravo mjesto dok se fleksibilna glava savija prema obliku vašeg tijela. Maser može učinkovito smanjiti ukočenost mišića i bol, povećati protok krvi i poboljšati zdravlje mekih tkiva tijela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ovaj Swirling P-Pleaser je dizajniran za analnu stimulaciju i stimulaciju prostate. Uz najduži kraj u obliku penisa u muškom 'plijenu', najkraći rebrasti kraj stimulirat će međicu. Posebna značajka Swirling P-Pleasera je mogućnost rotacijskih pokreta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Opustite se, opustite i možda eksplodirajte. Samo ova masažna glava XR Brands pružit će vam savršeno iskustvo masaže ili stimulacije. Njegova dijamantna tekstura pružit će vam intenzivnu masažu, a na ručki, koja vam udobno leži u ruci, lako ćete se prebacivati između 8 uzoraka 3 razine snage. Pronađite zadovoljstvo i olakšanje. Konačno…

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibrira, pulsira, usisava, udara i tapka! Ovaj vibrator ispunit će sve vaše želje. Možete ga koristiti za masažu cijelog tijela ili za iritaciju intimnih dijelova. Njegova dva kraja su upotrebljiva, s jedne strane je fleksibilna masažna glava s usisnim nastavkom ili bez nastavka za tapkanje. S druge strane nalazi se ergonomski zakrivljeni vibrator s fleksibilnim vrhom. Isprobajte sve 3 značajke od 10 načina!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 266 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.