×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke Master Series

Artikli 65 za 96 od 171 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Clear Claw Expanding Anal Dilator

    Intenzivna analna igračka za sve hrabre i razigrane ljubitelje. Analni dilatator Clear Claw Expanding ugodno će vas otvoriti i dati vašem kolegi potpuno drugačiji kut gledanja vaše rupe. Najprije pritisnite sva 4 klina zajedno i umetnite iglu u anus, a zatim podlegnite uzbudljivom otvoru, koji će također omogućiti vašem partneru da zaviri unutra i tamo gurne ono što želite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Trilogy Orgasm Balls

    Trilogy lopte imaju apsolutno idealnu težinu za jačanje mišića dna zdjelice.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Zaslužuje li vaš submisivni pandan malo poniženja? Napravite od njega ljudsku pepeljaru s ovom nekonvencionalnom i vrlo opakom spravom za sve ljubitelje duhana. Vaš pandan će biti potpuno tih, jer će mu silikonska čepa napuniti usta, a ujedno će postati i koristan, jer će hvatati pepeo koji pada iz vaših omiljenih cigareta.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Full Bloom Silicone Ball Gag with Rose

    Ukrasite svoje lice gegom s ružama. Ima senzualnu crvenu boju i čipkasti remen, udoban je i nevjerojatno lijep zahvaljujući realističkoj rascvjetaloj ruži. Prilagodit ćete ga svojim zahtjevima i uživat ćete u udobnom kroju. Pustite da vam ruža procvjeta iz usta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Black Baller Anal Beads

    Black Baller nudi pet sfera impresivne veličine za intenzivan osjećaj pucanja. Prstenasta ručka koja se lako povlači pruža jednostavnu kontrolu i sigurno držanje, a glatki, fleksibilni TPE materijal čini ovu igračku sigurnom i lakom za čišćenje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Devils Rattle Inflatable Silicone Anal Plug with Cock and Ball Ring

    Čep za guzu na napuhavanje koji ima sve o čemu sanjate! Ima savitljivi prsten za penis i testise, a dio na napuhavanje skriva unutarnje kuglice koje se pri kretanju zabijaju u stijenke vanjskih kuglica. Svilenkasti analni užitak za sve koji žele uzbudljivu igru.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Black Zip Tie Police Cuffs

    Obožavate li kada su vaše igre opasno autentične? Nabavite ove profesionalne policijske lisice, koje su lagane i jednostavne, ali i vrlo učinkovite! One su jednokratne, pa će ih trebati rezati kako bi se optuženi oslobodio. Više volite vezati gležnjeve ili zapešća? Vjerojatno će biti najbolje kupiti dva.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series The Key Holder Deluxe Clear Case with Lock Transparent

    Da li često zatvarate pticu u kavez? Također zaključajte ključeve kaveza! Ova prozirna kutija opremljena je timerom koji odbrojava vrijeme do otvaranja. Vaše igre će postati još ekstremnije i zabavnije!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dark Rattler Vibrating Anal Beads with Remote Control Black

    Želite li analnu senzaciju? Ove kuglice će vas sigurno razveseliti! Sastoji se od 6 perli različite teksture. Uživajte u ogromnom užitku dok izvlačite kuglice i njihova površina prolazi kroz vaš anus. Ili želite još više? Stoga dodajte intenzivne vibracije! 3 izvrsna motora sa svoje 3 brzine vibracije i 7 uzoraka vibracije natjerat će vas da poludite od uzbuđenja.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Misbehaved Black Zip Tie Police Cuffs 5 pack

    Uključuju li vaše erotske fantazije da vas policija uhvati? Oživite s ovim lisicama! Lako se stavljaju i čvrsto stežu. Možete ih koristiti za spajanje zapešća ili gležnjeva, a možete ih koristiti čak i na rukama. Izrađene su od fleksibilne i čvrste plastike, izuzetno su izdržljive i udobne. Samo ih izrežite kada ste gotovi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Želite li znati svoje granice? Ova težina testisa bit će savršena za to! Zemljina gravitacija će djelovati i izdržljivi metalni materijal će uzeti svoj danak. Možete li uopće dodati završne kuglice lancima? Probajte gdje sada možete ići!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Osjećate li se kao malo grublje igre povezane s drobljenjem testisa? Žudite za malo boli i želite isprobati ono što možete podnijeti? U tom slučaju, ovaj akrilni widget je vaš san.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Želite li otkriti nove osjećaje kroz svoje testise? Stavite na njih ovu luksuznu robusnu mašinu za namotavanje od nehrđajućeg čelika i uhvatite ih snažnim magnetom. Dok masturbirate, ševate ili se igrate na neki drugi način, gravitacija uzima svoj danak kako bi stvorila intenzivan osjećaj koji poboljšava seksualno iskustvo. Rastegnite testise do orgazmičke sreće!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Želite li se počastiti nevjerojatnom dugom stimulacijom? S ovim stimulatorom prostate na praktičnom pojasu, moći ćete uživati u zadirkivanju na stražnjim vratima danima! Stimulator kao takav izrađen je od vrhunskog silikona i pogodan je i za potpune početnike. Zakrivljeni oblik ugodno doseže prostatu i vrši uzbudljiv pritisak na nju. Osim toga, zahvaljujući tankom vrhu, lako se stavlja i kada dodate kap gela za podmazivanje, ide kao po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Annex Clear Super Stretchy Erection Enhancer Transparent

    Povećajte osjetljivost i tvrdoću svog penisa i ukrasite ga ovim šarmantnim i učinkovitim prstenom za erekciju. Jača vašu erekciju, pojačava orgazam i dijeli vaše testise tako da postaju užitak za oči vašeg kolege. Izrađen je od vrlo fleksibilnog TPR-a, tako da se prilagođava vašoj veličini, kombinirajte ga s mazivima na bazi vode.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Annex Erection Enhancer Black

    Ovaj pametni dodatak dijeli vaše testise i oblikuje vaše posuđe do savršenstva. Izrađen je od vrlo fleksibilnog TPR-a, tako da se prilagođava vašoj veličini, potiče erekciju, pojačan orgazam i ugodi očima vašeg kolege.

    37,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

  • Master Series Behemoth Ribbed XL Dildo

    Dugi i tvrdi dildo od prekrasnog borosilikatnog stakla pružit će vam genijalnu unutarnju stimulaciju, zadivljujući orgazam, potpuno opuštanje, a ujedno će biti impresivan dodatak za ukrašavanje vašeg noćnog ormarića. Ovaj robusni dildo obećava osjećaj punoće, a njegova tekstura nudi ugodnu stimulaciju, eksperimentirajte s temperaturnim igrama, slobodno hladite ili zagrijavajte dildo, samo ga uronite u toplu ili hladnu vodu prije upotrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cock Dangler Silicone Penis Strap with Weights Black

    Želite li testirati snagu svog penisa? Objesite jedan od utega na njega i pogledajte koliko može podnijeti! U paketu ćete pronaći 4 čelična utega različitih veličina od 22 g do 62 g. Držač i prsten izrađeni su od visokokvalitetnog savitljivog silikona, tako da njihovo stavljanje neće biti problem. Počnite s najlakšim i vidite koliko snage ima vaš penis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Titanica Extreme Steel Orgasm Balls

    Velike i teške čelične kugle iz Master serije, usuđujete se? Ako je tako, doživjet ćete intenzivne osjećaje, nezaboravne orgazme i osjećaj ugodnog ispunjenja. Vaši mišići dna zdjelice s njima će doživjeti najintenzivniji trening svih vremena i tada ćete s pravom biti ponosni na sebe!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Pussy Panties Silicone Vagina & Ass Panties Light

    Sa silikonskim gaćicama možete se igrati sa svojim spolom, živjeti fantaziju, isprobati nešto novo ili uživati u alatu koji pomaže kod rodne disforije. Napravljen za one rođene s muškim genitalijama, dizajniran je za nošenje tako da se penis i testisi uguraju između bedara i ne smetaju, a zatim se navuku gaćice.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    Naziv ovog proizvoda točno odgovara njegovoj namjeni! Napunite usta svom robu tekućinom koju zaslužuje i natjerajte ga da proguta svaku kap. Ovaj neobičan i inovativan gag udobno se prilagođava veličini glave, možete ga samo pravilno zategnuti i također zaključati. Fleksibilni lijevak će se držati uspravno zahvaljujući remenu za držanje, stoga probudite svoj sadizam i javite nam kojom ste tekućinom kaznili svog roba.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dungeon Demon Bondage Mask with Horns Black

    Želite li osloboditi demona gladnog seksa u sebi? Zakoračite u spavaću sobu s ovom rogatom maskom i riječi više neće biti potrebne. Izrađen je od visokokvalitetne i ugodne umjetne kože te je stoga pogodan i za vegane. Promijenite svoj izgled zadržavajući kontakt očima pun želje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Lace Seduction Lace Bondage Hood Black

    Sanjate li o ulozi pokorne zavodnice? Postanite ona u ovoj nježnoj maski od čipke. Nevjerojatno je fleksibilan i lijepo prekriva crte lica, ostavljajući usta otvorenima i dostupnima za ludu zabavu. Uživat ćete nositi ga uz svoju omiljenu bondage ili fetiš odjeću ili uz bilo koji erotski komad.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Spread Em Poker Vagina Clamp with Adjustable Pressure Screws

    Želite li pogledati unutra? Raširi joj usne ovim opasnim alatom. Izrađen je od izdržljivog i visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika bez nikla i pogodan je za kombinaciju sa svim mazivima. Na vrhu i na dnu nalaze se dva kompresijska vijka, a sa strane su redovi dodatnih vijaka koji će se bolno zariti u osjetljivo tkivo stidnih usana. Uzmite imbus ključ i namjestite vijke da drže alat na mjestu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Extreme Sex Bench

    Odglumite mračne fantazije ili se pripremite za intenzivne udarne scene kad vežete svog ljubavnika za Obedience Extreme Sex Bench! Ovaj izdržljivi komad namještaja za seks izrađen je od čvrstog čelika, s udobnom podstavom za tijelo, noge, ruke i glavu Vašeg partnera tako da se možete satima energično igrati.

    1.149 €

    729 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Ovaj komplet isprepletenih obuzdavača Master Series dovoljno je svestran da ih vežete na sve načine koje možete zamisliti. Komplet sadrži osam kontaktnih točaka koje mogu odgovarati bilo kojoj veličini madraca. Četiri uklonjive manšete za gležnjeve i zapešća izrađene su od neoprena kako bi se osigurala njihova udobnost, a opet pružaju otpor prema vašim željama. Svaka manžeta je podesiva kako bi pristajala većini i napravljena s čičak trakom za brzo otpuštanje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Kaznite i zadovoljite svoju igračku u ovom podmuklo prepoznatljivom izgledu ograde! Zauzdajte svog ljubavnika za njihov vrat, oba zapešća i gležnjeve dok u njih prodire venasti crni kurac! Svi dijelovi ove izvanredne naprave su podesivi, tako da možete produžiti baznu šipku, prilagoditi visinu dilda i ovratnika i promijeniti položaj zapešća i gležnjeva Vaših ljubavnika. Konstrukcija ne može biti lakša, s jednostavnim spojnim cijevima koje se stežu vijcima. Luksuzne, izdržljive manšete su sve završene s držačem za zaključavanje kako bi se osiguralo da ne mogu pobjeći, i D-prstenom za njihovo spajanje na ograde ili čak za korištenje u drugim scenama vezanja! Obogatite svoje BDSM fantazije dok se one oživljavaju jedinstvenim instrumentom za zaključanu penetraciju.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Fuk Tool Penis Sheath and Ball Stretcher Black

    Želite transformirati svoj penis u minuti? Stavite ovaj rukav preko toga i dobit ćete više opsega, duljine i senzualne teksture! Ako volite teško, vjerujte mi, ova naslovnica će sigurno proći tako. Čvrsto će se držati na mjestu jer ima i otvor za testise. Savršeno za cjelonoćnu penetraciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Masters St. Andrew's Cross Black

    Sanjate li da vas netko pribija na križ i potom muči? Ili, naprotiv, želite biti taj koji nekoga muči? Bilo kako bilo, bez križa neće ići! Što kažete na ovaj križ svetog Andrije? Ugodno je podstavljena i prikladna i za manje prostorije. Sastoji se od 5 zasebnih dijelova i možete ga jednostavno i brzo sastaviti prema svojim željama, uzmite samo bušilicu kao pomoć.

    1.049 €

    649 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Želite li svog pokornog kolegu dovesti točno tamo gdje zaslužuje biti? Da, govorimo o kavezu i vaše želje se konačno mogu ispuniti. Podesivi kavez s podstavljenom pločom i šipkama za pozicioniranje podržat će vašu kreativnost. Dopuštaš li da ti glava viri? Hoćete li kazniti svog ljubimca? Podržavate li to u nekoj posebnoj poziciji? S ovim kvalitetnim kavezom možete isprobati sve!

    1.149 €

    919 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series XL Black Mamba Cock Sheath

    Ekstra velika crna mamba za tvoj kurac! Ovaj zadivljujući crni rukav za penis produžit će vašu dužinu i zadovoljiti i vas i vašeg partnera. Osim toga, učinkovito produljuje erekciju. U nju umetnite penis i provucite testise kroz elastični prsten. Izgledat će i savršeno će se držati!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Hellbound Anal Plug with Devil's Tail

    Je li vrag u glavnoj ulozi u vašim erotskim snovima? Sada te snove možete pretvoriti u stvarnost! Postoji pribadača koja vas pretvara u najzgodnijeg demona na svijetu. Ima autentični vražji rep od PU kože, koji možete koristiti i kao opasan bič. Uživajte u pakleno uzbudljivim trenucima!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 171 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.