×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori 15 - 19,9 cm za muškarce

Artikli 129 za 137 od 137 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Your New Favourite Penis Vibrator Super Strong Yellow

    Kako bi bilo da dodate malo dinamike svojim rukotvorinama? Upoznajte ovu igračku! Prekrasne je žute boje i ima fleksibilna vibrirajuća krilca koja će svojim stimulirajućim žljebovima intenzivno masirati penis. Birajte između 10 načina vibracije i učinite svoju jurnjavu nezaboravnim iskustvom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel F-Spot Massager with Knocking Function

    Otkrijte stimulaciju F točke koja oduzima dah! Ovaj kompaktni masturbator će vas osvojiti svojim fleksibilnim krilima koja okružuju penis. Nudi vam 10 načina vibracija i 3 brzine te funkciju pulsirajućeg udaranja izravno na osjetljivu uzdu. Prepustite se intenzivnim orgazmima!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Friend with Benefits Jasmine Turner Realistic Masturbator

    Volite li šarmantne ljepotice sa zadnjicama? U tom slučaju volit ćete i Jasminu koja će sve vaše strastvene želje pretvoriti u stvarnost. Živ je, divno mekan i savršeno mekan. Njegova unutarnja tekstura ugodno će vas stimulirati tijekom penetracije, a TPR materijal će se prilagoditi vašem ritmu. Da li više voliš njen anus ili vaginu? Volite obje rupe jednako!

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator 0555363 with Sleeve and 2 Functions

    Ovaj masturbator može pogoditi prave živčane završetke! Udobno leži u vašoj ruci i zadivljuje vas s 2 funkcije. Trese se i pulsira vrlo intenzivno, masirajući cijeli penis. Snažni impulsi će stimulirati glans i osjetljivi frenum. Trenirajte svoju izdržljivost i uživajte u vrhuncima koji oduzimaju dah.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Vibration

    Muški dizajn u elegantnoj crnoj boji čini masturbator diskretnim suputnikom za moderne muškarce. Njegove ergonomske krivulje savršeno leže u ruci, tako da tipkama možete udobno upravljati palcem, dok se donja izbočina ugnijezdi u Vaš dlan, a Vaši prsti nalaze dobar oslonac u bočnim utorima. Zahvaljujući punjivim baterijama, igračka nije dobra samo za Vas, već čini i uslugu okolišu. Ako Vašem prijatelju u igri treba više soka, možete ga jednostavno napuniti priloženim magnetnim USB kabelom.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Endless Love Rechargeable Stroker

    Kako napraviti 100% dobro? Sve što trebate je realističan vibrirajući masturbator i DVD s prvoklasnom pornografijom! Masturbator će vam ugodno stajati u ruci i svojom unutarnjom teksturom podsjećat će vas na pravu vaginu, no kada dodate vibracije, doživjet ćete nešto što vam prava vagina nikada ne bi mogla pružiti. Pretvorite svoje želje u stvarnost.

    61,90 €

    37,90 €

    Nema na skladištu

  • Tenga Air-Tech Squeeze Gentle

    Kombinacija mekih mlaznica i Air-Flow i Air-Tech tehnologija izvrstan je dodatak ovom fleksibilnom maturatoru, kao i njegov najbolji. To je ručni, koji upravlja oblikom slijetanja i topline, ako je moguće, kako bi se uklonila sila žigosanja.

    45,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

  • Zolo Deep Throat Cup

    Ovaj masturbator će vas zadovoljiti svojim dubokim grlom, ne brinite. To će simulirati puno bolje pušenje nego što bi vaša bivša djevojka mogla podnijeti i sigurno se neće ugušiti ničim! Ergonomski oblik čašice za duboko grlo Zolo udobno leži u vašoj ruci, a zahvaljujući fleksibilnosti materijala, sami ćete odabrati razinu stimulacije pritiskom na nju.

    30,90 €

    16,90 €

    Nema na skladištu

  • Happy Ending Shower Stroker Pussy

    Masturbator Water Shower Stroker izrađen je od revolucionarnog novog materijala koji će vam promijeniti život kada je masturbacija u pitanju. Ovaj novi materijal postaje prirodno gladak kada dođe u dodir s vodom - bit će toliko gladak i ugodno sklizak da vam ne trebaju nikakva maziva!

    45,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 129 za 137 od 137 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.