×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori 20 - 24,9 cm

Artikli 33 za 64 od 91 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Fleshlight Flight Commander

    Fleshlight je broj 1 kada su u pitanju muške seks igračke, a sada je još bolji. Flight verzija je elegantna, kompaktna, aerodinamično dizajnirana i nadasve diskretna i idealna za putovanja. Nemojte se bojati poletjeti do neviđenih visina uz Fleshlight Flight. Kao i svi Fleshlight masturbatori, model Flight izrađen je od materijala sigurnih za tijelo koji su dugotrajni i izdržljivi, dok SuperSkin interijer obećava hiperrealistične osjećaje. Jedinstvene značajke ovog noviteta, uključujući njegov kompaktan dizajn, čine ga alatom prikladnim ne samo za putovanja. Bez obzira tražite li dugotrajno zadovoljstvo ili jednokratno putovanje zbog uzbuđenja, Flight će uvijek biti spreman za poletanje s vama.

    87,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lybaile Pink Pussy Masturbator

    Tražite li vibrirajuću ljubavnicu za sve prilike? Lybaile Pink Pussy nije samo šarmantna i pristupačna, već ima i sposobnost senzualnog vibriranja. Svidjet će vam se njegov ugodan materijal na prvi dodir i poželjet ćete uvijek iznova umetati svoj penis u njega. Pa dođi voziti!

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CM05 izvrsno je diskretan i nudi vam 3 različite postavke usisavanja i 3 brzine kretanja, što simulira val. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.
    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Obožavate li karakteristike svog Milkera? S ovom ekstenzijom ćete ih još više voljeti! Njegova teksturirana površina dodatno će stimulirati vaš penis, a elastična guma koja oblaže nastavak jamči savršeno brtvljenje i realistične poteze. Ovaj će cilindar zahvatiti cijeli vaš ud i sisati ga genijalno i učinkovito dok ne dodirnete vrh koji oduzima dah.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Prepustite se onome što mekani stimulativni rotirajući jezici mogu učiniti! Vjerojatno nikada niste doživjeli tako intenzivnu masažu penisa. Ovaj masturbator marke Stroker ima mekani rotirajući ulaz u obliku usta unutar kojeg se kriju oni nevjerojatni jezici. Nudi vam 4 načina rotacije i 3 brzine. Kada je gotovo, okrenite mekani rukav naopako i jednostavno operite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Ovo je treća generacija Letenovog automatskog uvlačivog, teleskopskog muškog masturbatora i nudi Vam najbolji mehanički rad ruku ikada.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Volite li to svojim ustima? Moto Stroker će biti vaša nova ljubav! Ima funkciju automatskog kretanja i vibracija i vaše će se ruke konačno moći tamo odmarati. Uživat ćete u 5 različitih načina vibracija i šokova u 2 uzbudljiva načina. Pronađite savršen ritam i prepustite se realističnim ustima koja će vas sigurno progutati!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Juliana 2 In 1 Masturbator

    Kompaktan dizajn za sve što vam je potrebno za sreću. Dvije lijepe i čvrste grudi s uspravnim bradavicama, u kombinaciji s lijepom vaginom, čine ostvarenje sna svakog muškarca. Kada penisom obiđete rodnicu, teško možete vjerovati da niste u pravoj živoj ženi. Drži se za prsa, bit će to vožnja!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Traning Master Double Side Stroker Mouth and Pussy Flesh

    Žudite za pravim osjećajima? Dajte priliku ovom masturbatoru, koji će vas odvesti u realističan raj i trenirati vašu izdržljivost. Dvostrano je, divno fleksibilan i ugodan, jer mu je unutarnji dio izrađen od visokokvalitetnog TPE materijala. Ugurajte i dopustite da vas stimulirajuća autentična tekstura demontira!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Volite li duboko grlo? A tko ne! Ovaj jedinstveno dizajnirani masturbator ima realističan oblik grla i izrađen je od Fanta Flesh materijala, koji se teško razlikuje od prave ljudske kože. Jeste li spremni za najbolje pušenje u svom životu?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Plus 360° Banger Brown

    Slatka kuja i gladno lupanje! Uživajte u maksimalno realističnom zadovoljstvu u bilo kojem položaju uz ovaj autentični masturbator. Sadrži savršenu repliku donjeg dijela torza s velikom stražnjicom i gornjim dijelom nogu. Možete ga probušiti u bilo kojem položaju, jer se može okretati. U unutrašnjosti vas čekaju uski, ali fleksibilni kanali s različitim teksturama za intenzivnu, uzbudljivu masažu.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Što ima dva palca i voli pušenje? Ti, očito. S novim i poboljšanim Autoblow 2+ XT, uskoro ćete doživjeti seksualnu igračku za muškarce koja postavlja standard u realističnim solo iskustvima. Ova ažurirana verzija, lansirana u kolovozu 2018., uključuje redizajnirani držač za penis s 5 krakova koji je 50% čvršći, što Vam pomaže da uživate u boljim, većim orgazmima. Dajte ruci odmor i dopustite Autoblowu da odradi opterećenje ili dva - automatski. Navlaka iskoči u sekundi za jednostavno čišćenje. Trebat će Vam lubrikant na bazi vode, plus 'ete možda htjeti upotrijebiti sredstvo za čišćenje igračaka kako biste bili sigurni da je Vaš rukav čist nakon pranja. Za razliku od drugih masturbatora, čišćenje nakon što zabava završi s Autoblowom je jednostavno.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Želite li da vaš mastrubace bude savršeno iskustvo? Upravo tako će biti s Fap-O-Maticom! Nudi vam snažno povremeno usisavanje koje uzrokuje uzbudljive udarce. Bit će to savršena oluja osjećaja tijekom intenzivnih solo igara koje će se prilagoditi vašem trenutnom raspoloženju. Uživajte u automatskim potezima oko penisa koji će simulirati udaranje i doći do najboljih vrhova.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Wet Kitten Self Lubricating Pussy To Go

    Pravi će biti tu za vas kad god vam zatreba. Ova kompaktna vagina Private Wet Kitten možda je prava, prikladna ne samo za putovanja. Pomoći će vam da budete dobro bilo kada i bilo gdje, ima diskretan dizajn, realističan dizajn interijera i staje u vašu ruku poput školjke. Želite najbolje, želite svoj istinski užitak.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Sanjate li o prekrasnom ješičkom Drakeu samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbatorka je ukrašena njezinom fotografijom, a također dobivate 1500 kredita za korištenje na njezinom neaktivnom sadržaju na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    Lusty Tongues je unutarnja podloga koja se može ukloniti za vaše omiljene Satisfyer Men. Zahvaljujući svojim fleksibilnim stijenkama, senzualno upija vaš penis i simulira nezaboravan oralni seks. Uživajte u divljem vrhuncu i užitku o kakvom niste ni sanjali. Hoće li Lusty Tongue postati vaša omiljena unutarnja tekstura?

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    Uživajte u ovoj seksi guzici koja savršeno kopira najljepšu guzicu svih vremena. 2 realistične rupe, analna i vaginalna, već žude za vašim penisom, kao i za uklonjivim mini vibratorom, koji će vašoj masturbaciji dati još uzbudljiviju razinu. Obje rupice realno kopiraju prave rupe ljubavi, ugodne su teksture i učinit će vaš penis iznimno udobnim. Cijeli masturbator izrađen je od revolucionarnog X5 materijala koji je bez ftalata, siguran za tijelo i jednostavan za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Sexy Sista To Go

    Pravi će biti tu za vas kad god vam zatreba. Ova kompaktna smeđa vagina Private Sexy Sista možda je prava, prikladna ne samo za putovanja. Pomoći će vam da budete dobro bilo kada i bilo gdje, ima diskretan dizajn, realističan dizajn interijera i staje u vašu ruku poput školjke. Želite najbolje, želite svoj istinski užitak.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Tri funkcije koje ne želite propustiti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Nije li bilo moguće odabrati oralni seks i uživanje s kojima se ništa ne može dogovoriti? Tko ne bi volio novi Autoblow 2 Extra Tight? Realistična, visokoučinkovita tehnologija učvršćivanja kuglica je lopta od vrha prema dolje koja čini da vaš penis i bedro cirkuliraju kada je novi Autoblow 2 50% veći od prethodnog modela. Očekujem da doživite intenzivnije i bolnije orgazme. Pustite ruke, Autoblow 2 treba nešto za svoj rad.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Stroker Vagina Dark Brown

    Ako želite da vam masturbacija bude intimno lijepa, bit ćete nositelj? Morate kupiti vaginu koja zapravo nije prava! I to je ono što je učinila Brenda Kiiroo. Njegov patentirani materijal RealFeelvam pomoći će vam da pronađete najljepše iskustvo koje vam je potrebno da biste bili autentični!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Masturbator Dildo Butt Skin

    Vrhunski alat za zadovoljstvo - Kiotos dildo guza! Ova je igračka osmišljena kako bi vam pružila nevjerojatno iskustvo i intenzivne uzbudljive osjećaje u svakom trenutku. To je masturbator i dildo u isto vrijeme, izrađen od visokokvalitetnog TPE materijala koji je nevjerojatno mekan i savitljiv pa vjerno oponaša pravu kožu. Uvucite se i otkrijte nevjerojatnu stimulirajuću teksturu koja vas vodi u raj svojim izbočinama i izbočinama.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Femme Fatale To Go

    Pravi će biti tu za vas kad god vam zatreba. Ova kompaktna Private Femme Fatale vagina možda je prava, prikladna ne samo za putovanja. Pomoći će vam da budete dobro bilo kada i bilo gdje, ima diskretan dizajn, realističan dizajn interijera i staje u vašu ruku poput školjke. Želi najbolje, želiš svoju fatalnu ženu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Uživajte u realističnom iskustvu sa svime, uključujući strastvene stenjanje i nestašne riječi, uz ovog govornog masturbatora iz Pipedreama! Osim strastvenih stenjanja, nudi vam 20 seksi fraza i 10 različitih načina vibracije, ova kombinacija će očarati ne samo vaš penis, već i vaš um! Priuštite si novu razinu masturbacije i dopustite Talk Back Super Storeku da govori vašoj duši, vašem srcu i prije svega vašem penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Sanjate li o magarcu koje će biti samo vaše i koje će moći rasti od jutra do večeri? Prestani! Vaši se snovi upravo ostvaruju, jer za vas imamo Extreme Bad Girl Vibrating Ass brenda Pipedream. Radi se o magarcu u prirodnoj veličini od ugodnog i realističnog Fanta Flesh materijala. Meke i okrugle polovice ove guzice jedva čekaju da budu stisnute i pljusnute, zamislite onaj zadovoljavajući zvuk kada ispružite svoju požudnu ruku i šamarate svoju novu Extreme Bad Girl! A onda će na vama biti hoćete li se odlučiti za njezinu vaginu ili anal i hoćete li u vožnju uključiti opojne vibracije ili ne. Ali nikada nemojte zaboraviti dovoljno podmazivanja (nemojte previše povrijediti svoju princezu) i završno čišćenje (neka Extreme Bad Girl uz vas cvjeta dugi niz godina).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Strong Suction Cup Vaginal

    Easy Rider s usisnom čašom pruža beskrajan užitak od prodiranja bez držanja. Nema glavobolje i nikad nije van reda. Praktični masturbator možete pričvrstiti na bilo koju glatku, čvrstu površinu i uživati u stimulaciji bez potrebe za držanjem.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Kako se nosite s ovom iglom i masturbatorom u isto vrijeme? Volite li prodirati dražesnu guzicu u podnožje igračke ili volite nositi klin iza stražnjih vrata? Kako god bilo, svidjet će vam se čvrsta igračka zbog njenih mogućnosti i mekoće kvalitetnog TPE materijala.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    Želite li da vaša masturbacija bude intimno slična stvarnom snošaju? Morate kupiti vaginu koja će biti nevjerojatno realna! A to je upravo ono od brenda Kiiroo. Njegov patentirani materijal RealFeelvam pružit će vam najugodnija iskustva koja će biti potpuno autentična!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Doživite najbolju solo vožnju u svom životu uz Optimum Power Head Exciter mastrubber. Ova kompaktna igračka može se pohvaliti intenzivnim potezima i senzualnom rotacijom za temeljite orgazme! Umetnite penis unutra i uđite u raj. Unutrašnjost masturbatora izrađena je od fleksibilnog TPR materijala i može se ukloniti radi lakšeg čišćenja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Skin

    Žudite za nečim velikim, nemoralnim i realnim? U tom slučaju ćete se zaljubiti u ovo prekrasno dupe! Anatomski je oblikovan i nudi vam i ekspanzivnu vaginu i čvrsti analni dio. Prekrasno je mekan i spreman da bude tu za vas 24 sata dnevno. Želite li nešto više? Dodajte vibru! Savršenstvo? Da! I možeš biti tvoj!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Adarashi Masturbator

    Ako volite staviti ženu na trbuh i prodrijeti u nju s leđa, sigurno će vam se svidjeti ovaj masturbator! Vagina ima savršenu unutarnju teksturu i kada prodrete u nju, neće moći vjerovati da niste u pravoj živoj ženi (ima čak i G-točku). Vaš penis će biti kao raj kad god poželite i zatrebate.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pripremite se za najnevjerojatniji, najintenzivniji, najnapredniji rotirajući masturbator ikada zamišljen!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 91 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.