×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori za muškarce

Artikli 97 za 128 od 788 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Sanjaš li trojku, a nemaš niti jednu djevojku, a kamoli dvije? Anna i Olivia će rado ispuniti vaše želje. Obje će vam ponuditi ne samo svoje vagine, već i analne, a ako nemate dovoljno, možete dodati i vibracije. Zaljubit ćete se u unutarnju poticajnu teksturu, uske ulaze i mekane polovice, a lako ih možete podijeliti s prijateljicom. Pozovite Annu i Oliviju kući i uživajte u grupnom seksu iz noći u noć.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Želite nešto više od običnog masturbatora? Handy je najnapredniji interaktivni alat za seks koji je svijet ikada vidio! Slijedi filozofiju sex pozitivnosti i donosi nove nevjerojatne mogućnosti užitka. Prilagodite ga svojim željama, postavite hvat i duljinu zaveslaja točno onako kako želite i trebate!

    549 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Ice Lady Crystal

    Pogledajte unutrašnju akciju uz Fleshlight najcool uređaja za samozadovoljavanje i jedini prozirni model, Fleshlight Ice. S pojačanom vizualnom stimulacijom, Vaše iskustvo s muškom seksualnom igračkom Ice Lady će Vas oduševiti.

    72,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Elsa Jean Tasty

    Zabodite tijelo u usku i pametno dizajniranu Elsa Jean Tasty. Nikada nisi osjetio bolju mačkicu, a ova ima cilj zadovoljiti te.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Sanjate li o nevjerojatnim užicima povezanim sa savršenom masturbacijom? Sadrži masturbatora koji ima potencijal promijeniti vaš život! Ima jedinstvenu tehnologiju koja će vas progutati! Osim toga, cijeli događaj ćete gledati kroz prozirni prozor i vlastitim očima vidjeti kako funkcionira 10 načina rada vibracija i 7 rotirajućih kružnih funkcija, pokretanih praktičnim i snažnim punjivim motorom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Fleshlight Pink Lady Original

    Ovaj jedinstveni i patentirani dizajn karakterizira naš SuperSkin rukav koji savršeno pristaje unutar naše legendarne, crne Fleshlight futrole.

    64,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Streetgirl's #2 Skin

    Upoznaj svoju novu djevojku! Ima prekrasne ružičaste usne i senzualno rastegnutu vaginu. Ona je ljupka i kao prava je. Priuštite si autentična iskustva s ovim elegantnim komadom ženskog tijela koji vam nudi i anal i vaginu.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz The Super Milker Stroker Machine

    Sada s više cilindara i tekstura za još više ekstaze! Neka Super Milker Deluxe Stroker Machine obavi sav težak posao umjesto Vas! Ovaj aparat za ljubav posebno je dizajniran za automatsko maženje i sisanje, s ukupno 4 cilindra za razne osjećaje. Ovaj stroj s više brzina diskretno sadrži sve što Vam treba u gornjem dijelu kućišta koji se zaključava.

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Hole Black

    Evolucija serije FLIP donosi vam FLIP AIR. Uz težinu od samo 420 g, ova elegantna, lagana igračka će čak i krupnijeg čovjeka pozvati na nebesko blaženstvo.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight QuickShot Vantage

    Budući da mi u Fleshlight® vjerujemo u pravo na neograničeno zadovoljstvo, razvili smo QUICKSHOT mušku seksualnu igračku. Naš najkompaktniji rukav do sada ima neometanu izlaznu točku i idealan je za igru u paru ili za masturbaciju.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    Vrhunski fantasy stroker je ovdje! Uključite se u erotsko iskustvo koje pali sva vaša osjetila. Uđite unutar realističnog vaginalnog ulaza i uživajte u jedinstvenoj komori koja vibrira i steže. Vibrira i zahvaća s dojmom živosti kakav nikada prije niste iskusili dok gledate akciju kroz njegov višebojni prozor!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Vibrirajući masturbator ispunjava divlje fantazije! Omogućit će vam da realno prodrete u napaljenu vaginu, a pametan jezik će vam iznutra milovati žir. Omogućite svom penisu 3 brzine i 4 funkcije vibracije iz vulve i jezika.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Surfer

    Uz niske i visoke razine, ove stimulacije velikim valovima savršene su za sve željne uzbuđenja. S naglašenim izbočinama za te iznenađujuće padove, provjerite možete li kontrolirati ovu kvrgavu vožnju!

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Shower Mount

    Ovaj podesivi dodatak koji se temelji na usisavanju omogućuje Vam da svoj Fleshlight proizvod sigurno pričvrstite na zid tuša za najbolju sesiju Fleshlighta bez ruku koju ćete ikada doživjeti.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Deep Throat Cup Ultra Size

    Oblik pješčanog sata Deep Throat CUP-a pruža vrhunsku čvrstoću. Posebni ventili stvaraju virtualni vakuum unutar CUP-a kako bi pružili nevjerojatan osjećaj sisanja.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Zamislite da samo sjedite i puštate da masturbator radi sve umjesto vas! Nema ljuljanja gore-dolje, samo opuštanje i zadovoljstvo u isto vrijeme. Želiš li tako? Ovaj jedinstveni masturbator će učiniti upravo to za vas! Rotira se i pomiče gore-dolje kako bi vam pružio prekrasnu stimulaciju i nevjerojatan završni vrhunac!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Crater

    Osjećaji tutnjave ovih detalja poput krune sudaraju se s vašim tijelom za drhtavo uzbuđenje.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Emily Willis Squirt

    Squirt je ultimativno iskustvo užitka ultimativne glamurozne djevojke Emily Willis. S ulaznom točkom vadičepa koja prelazi u niz kvrga, izbočina i izmjeničnih bodlji, tekstura Emily Willis za dame je svestrana kao i sama žena. Mijenjajte dubinu stavljanja kako biste što bolje iskoristili svaki dio koji Vas golica.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sono No.23 Stroker Transparent

    Sono No.23 - Stroker je masturbator s kanalom rebraste strukture, koji je toliko zategnut da će vas u potpunosti progutati. Zahvaljujući materijalu od kojeg je izrađen, Stroker je vrlo fleksibilan, prilagođava se vašoj veličini, ali je njegova čvrstoća zadržana. Nevjerojatno je ljepljiv i ugodan, stisnete li ga, pojačat ćete pritisak.

    37,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Jeste li spremni za najbolje iskustvo masturbacije u svom životu? Savršen za početnike, PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker nudi potpuno osjetilno iskustvo užitka. Snažna vibracija u kombinaciji sa strastvenim stenjanjem i seksi razgovorom podiže vaše seanse masturbacije na potpuno nove razine zadovoljstva!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FPPR Vagina Masturbator

    Uživajte u intenzivnoj stimulaciji i nezaboravnom vrhuncu uz ovaj masturbator iz FPPR-a. kolekcija! Navlaka je realne boje i realističnog otvora vagine. Unutrašnjost navlake je rebrasta za maksimalnu stimulaciju Vašeg penisa. Nakon upotrebe, uklonite navlaku iz kućišta i pravilno je očistite vodom i sredstvom za čišćenje igračaka ili blagim antibakterijskim sapunom. Masturbator ima vrlo diskretan izgled, tako da svoju novu igračku možete staviti na noćni ormarić ili je ponijeti sa sobom u torbi bez brige
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Girl Next Door Megan

    Volite li mekanu džepnu vaginu? Upoznajte Megan! Lijepo je realističan i ugodne teksture iznutra. Ona je samo djevojka iz susjedstva koja će to učiniti umjesto tebe. Izrađen je od izdržljivog TPE materijala u koji ćete se zaljubiti na prvi dodir. Također je prekrasno fleksibilan i njegov otvoreni tunel ljubavi prilagodit će se vašoj veličini bez straha.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Keith Haring Street

    Želite li više života i pogodnosti za život? Zamijenite svoj cilj jednom rukom za ovo revolucionarno jaje! U ovom slučaju, fleksibilni mastrubator koristi induktivno valjano tkivo koje će vas podijeliti na ljude. Doživite nešto!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Big Bubble Butt Bitch Vibrating Skin

    Big Bubble Butt Bitch Vibrating je senzacionalan, realističan masturbator iz kolekcije Bangers by Hidden Desire. Ova velika, odvažna stražnjica dizajnirana je za vrhunski užitak u psećoj pozi.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Predstavljamo revolucionarnu IST tehnologiju! Omogućit će vam nevjerojatno realistično isprekidano sisanje, što će vam biti najbolje iskustvo kada je oralni seks u pitanju. Savršeno se prilagođava vama i vaš penis unutar kristalno čiste cijevi bit će na vrhuncu dobrobiti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Thunder

    Čvrsti, okomiti svjetleći rubovi pružaju snažan, oštar osjećaj. Osjetite vrhove i padove gromoglasnih osjećaja dok hodate gore-dolje.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Girl Next Door Bella

    Džepni masturbator s predivno mekanim i savršeno realističnim unutarnjim dijelovima za najuzbudljivija iskustva. Upravo to je Bella koju možete prepoznati na vlastitom penisu. Izrađen je od visokokvalitetnog i stvarno ugodnog TPE materijala i ima stvarno seksi vulvu. Njegov donji dio izrađen je od ABS plastike i uz njegovu pomoć možete stvoriti ugodno usisavanje. Priuštite sebi najboljeg pratitelja!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Madison Ivy Beyond

    Beyond je jedna od dvije ekskluzivne teksture sitne, ali divlje Madison Ivy. Ovo je njezina vlastita Lady Fleshlight. Stoga ima jedinstvenu mačkicu Madison Ivy kao svoj otvor. Odmah do njega je, sitnim slovima, njezin vlastiti potpis. Navlaka je okružena tipičnom torbicom Fleshlight Girls u boji sedefa.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight GO Surge Pink Lady

    S diskretnim, laganim i kompaktnim dizajnom Fleshlight GO sada možete uživati kamo god pošli.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Mini Masturbator

    Mali, ali učinkovit masturbator za muškarce koji izgleda i djeluje kao prava ljudska koža.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CP03 je predivno diskretan i nudi vam 6 uzbudljivih načina usisavanja i 7 načina vibracije. Osim toga, svakako će vam se svidjeti funkcija zagrijavanja koja će dodatno podržati cijelo iskustvo. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.
    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith HSA75 Vibrating Rechargeable Male Masturbator KlicLok

    Jeste li znali da HiSmith strojevi za jebanje mogu opustiti vaš penis? Samohodni masturbator s 10-smjernim vibracijama s realističnim TPR materijalom. Učinite to uz pomoć stroja za jebanje ili uzmite masturbator rukom i njime otputujte do prikladnog bacača i udobnog obilaska.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 788 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.