×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Nevibrirajući masturbatori

Artikli 33 za 56 od 56 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Arcwave Voy Black

    Želite li nešto više? Želite li najbolje? Želite Arcwave Voy! Riječ je o vrhunskom kompaktnom masturbatoru izrađenom od prvoklasnih materijala koji će se prilagoditi vašim zahtjevima i oduševiti vas pametnom tehnologijom. Prilagodite njegovu čvrstoću i uživajte u uzbudljivom putovanju usmjerenom na savršen orgazam.

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Handjob Stroker

    Želite li svoj orgazmički užitak učiniti ugodnijim? Isprobajte ovaj genijalni alat iz kolekcije Boners koji je izrađen od vrlo mekog i fleksibilnog TPE materijala. Unutarnji grebeni će vas stimulirati svakim pokretom i to više nikada nećete poželjeti!
    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Hang Dry Drying Rack

    Čišćenje vašeg omiljenog Fleshlight masturbatora sada je još lakše! Samo dopustite da vam pomogne ovaj originalni stalak na kojem se vaš Fleshlight učinkovito suši. Dizajniran je za sve standardne veličine i ima aluminijsku površinu. Stavite unutarnji rukav za masturbaciju na njega i ostavite da se sigurno osuši.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Rachel Starr Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na pustolovno putovanje puno uzbuđenja s Feel Rachel Starr masturbatorom. Kao što ime govori, vaša će družica biti prelijepa Rachel Starr, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u interaktivnom užitku kao nitko drugi!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots FistIt Masturbation Glove Black

    FistIt silikonska rukavica pružit će vam beskrajne mogućnosti zabave. Ima učinkovito rebrastu i teksturiranu površinu, a između vašeg palca i kažiprsta postoji mala rupa nalik ustima koja jedva čeka vaš penis. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona koji je siguran za tijelo, ne sadrži ftalate i lako se čisti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy The Urge Large Black

    Prepustite se nagonu za užitkom uz ovaj Stroker dizajniran za maksimalni užitak. Mekani i savitljivi ulaz ustupa mjesto uskom, ali ipak popustljivom unutarnjem kanalu s perlama koji vas obavija dok igrate. Uživajte u čvrstom držanju zahvaljujući teksturiranom, suženom spremniku, što vam omogućuje potpuno opuštanje pri svakom zamahu. Poklopac i unutarnji rukavac se mogu skinuti radi lakšeg čišćenja.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Table Clamp

    Učinkovit pojačivač za vaš omiljeni Kiiroo Keon, s kojim konačno možete dobiti pravi kut bez ruku! Samo ga pričvrstite na stol i prilagodite prema svojim potrebama. Rukovanje je jednostavno i brzo!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy The Urge Small Black

    Prepustite se nagonu za užitkom uz ovaj Stroker dizajniran za maksimalni užitak. Mekani i savitljivi ulaz ustupa mjesto uskom, ali ipak popustljivom unutarnjem kanalu s perlama koji vas obavija dok igrate. Uživajte u čvrstom držanju zahvaljujući teksturiranom, suženom spremniku, što vam omogućuje potpuno opuštanje pri svakom zamahu. Poklopac i unutarnji rukavac se mogu skinuti radi lakšeg čišćenja.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Screw Dry Drying Rack

    Čišćenje vašeg omiljenog Fleshlight masturbatora sada je još lakše! Samo dopustite da vam pomogne ovaj originalni stalak na kojem se vaš Fleshlight učinkovito suši. Dizajniran je za sve standardne veličine i ima aluminijsku površinu. Odložite svoj omiljeni mastrubator i ostavite ga da se sigurno osuši.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo FeelSensation

    Želite li otkriti novu luksuznu razinu masturbacije? Ovaj zapanjujući masturbator je tu za najzahtjevnije ljubavnike! Izrađen je od mekanog materijala koji vrlo podsjeća na ljudsku kožu i ima vrlo elegantan nestvaran ulaz. Unutra ćete doživjeti istinski intenzivnu vožnju, masiranu strateški postavljenim grebenima i izbočinama, a uparite li ga s Keonom (nije uključen) doživjet ćete opojni interaktivni užitak.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Arcwave Ghost Pocket Stroker Black

    Trebate li desnu ruku za desnu ruku? Ghost je silikonski asistent za samozadovoljavanje s kojim ćete se još bolje zabaviti! Predivno je mekan i nježan za kožu te ima dvije stimulirajuće teksture, po jednu sa svake strane. Otkrijte nove uzbudljive senzacije, lagan praktični dizajn i inovativnu jednostavnost koja će vas odvesti u nebo.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Arcwave Pow Stroker Black

    Želite samo najbolje za sebe? Ovaj vrhunski masturbator sa sofisticiranom snagom usisavanja, teksturiranim silikonskim kućištem i dvostrukim ulazom ispunit će sve vaše intimne želje. Zove se Pow i ugodno zateže i upija penis tijekom korištenja, ventil za otpuštanje pritiska izaziva intenzivno usisavanje i čekaju vas novi i potpuno nevjerojatni vrhunci.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshjack Boys Griffin Barrows Cake

    Ovaj prvoklasni masturbator za muškarce na svijet je donijela popularna američka tvrtka Fleshlight kako bi muškarce obradovala nevjerojatnim erotskim alatima. Fleshjacks također sadrži visokokvalitetan i patentirani materijal koji se gotovo ne razlikuje od prave ljudske kože. Možete ih koristiti ne samo za masturbaciju, već i za treniranje izdržljivosti ili kao razonodu kada vodite ljubav udvoje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive

    Ovaj prvoklasni masturbator za muškarce na svijet je donijela popularna američka tvrtka Fleshlight kako bi muškarce oduševila nevjerojatnim erotskim alatima. Fleshjacks također sadrži visokokvalitetan i patentirani materijal koji se gotovo ne razlikuje od prave ljudske kože. Možete ih koristiti ne samo za masturbaciju, već i za trening izdržljivosti ili kao zabavu kada volite svog partnera.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • All Black Real Skin Touch Masturbator E-Boy

    Vaš penis zaslužuje svoj večernji tunel od koristi za svakodnevnu upotrebu! Svi crni masturbatori uživaju u tome što imate zamornu teksturu kao i svaki materijal koji je obložen ljudskom kožom. Upotrijebite lubrikant na bazi vode, očistite ga i nikad više ne želite ništa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Dash Stroker Black

    Uživajte u intenzivnijim osjećajima tijekom masturbacije! Uz ovaj masturbator, vaši će osjećaji ubrzati sve dok se ne prestanete pitati. Iznutra je glatka poput ljudske kože i daje vam prirodno usisavanje. Pravilan pokret ruke bit će dovoljan, vjerujte vrlo je jednostavan za korištenje, a također i za čišćenje. Bez baterija, bez nereda - samo ugodan osjećaj usisavanja kad god poželite!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Extreme Masturbator Tensek 4 Black

    Osjećate li se dosadno u posljednje vrijeme i više ne uživate u masturbaciji? Vrijeme je da isprobate nešto novo! Jamyjob masturbatori pružit će vam potpuno nova iskustva. Ovaj inovativni model TENSEK 4 ima jedinstven crni dizajn i udoban rukohvat. Unutarnji dio je senzualno teksturiran i vaš penis, u kombinaciji s fleksibilnošću materijala, potpuno će osvojiti!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Blush M For Men Elite Platinum Hekx Black

    Kolekcija M for Men je tu za sve koji imaju penis i žele seksi zabavu! Hkx je moderan masturbator s finom rebrastom unutarnjom teksturom kao i praktičnom nabranom površinom izvana, što ga čini ugodnim za držanje u ruci. Izuzetno je mekan i fleksibilan, što ga čini pogodnim za sve veličine. Pritiskom ćete odrediti stupanj pritiska, a platinasti silikon jamči ne samo ugodan dodir, već i sigurnost za tijelo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Extreme Masturbator Tensek 5 Black

    Osjećate li se dosadno u posljednje vrijeme i više ne uživate u masturbaciji? Vrijeme je da isprobate nešto novo! Jamyjob masturbatori pružit će vam potpuno nova iskustva. Ovaj inovativni model TENSEK 5 ima jedinstven crni dizajn i udoban rukohvat. Unutarnji dio je senzualno teksturiran i vaš penis, u kombinaciji s fleksibilnošću materijala, potpuno će osvojiti!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Blush M For Men Elite Platinum Gript Black

    Kolekcija M for Men je tu za sve koji imaju penis i žele seksi zabavu! Gript je moderan masturbator čija tekstura predstavlja senzualni hod kroz uzbudljive senzacije. Izuzetno je mekan i fleksibilan, što ga čini pogodnim za sve veličine. Pritiskom ćete odrediti stupanj pritiska, a platinasti silikon jamči ne samo ugodan dodir, već i sigurnost za tijelo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Deep Blow Masturbator with Sleeve Black

    Ručni masturbator modernog ajna koji vas neće iznevjeriti ni pod kojom okolnostima! Njegova anatomska torbica savršeno pristaje vašoj ruci, a njegov ultra-elastični i mekani unutarnji rukav razigrano se prilagođava vašoj veličini i nudi vam savršenu udobnost. Paket sadrži ne samo vrećicu, već i unutarnji stimulacijski rukav, a na vama je hoćete li ih koristiti zajedno ili ne.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Tight End Black

    Orgazmični touchdowni čekaju vas uz ovaj inovativni stroker koji se zateže dok igrate. Dva jedinstvena ulaza na oba kraja vode do mekog unutarnjeg kanala dizajniranog da vas okruži duboko realističnim osjećajem. Kada budete spremni za jači stisak, jednostavno zgrabite i zakrenite kanister kako biste prešli crtu cilja zadovoljstva. Dvije zaštitne kapice uklonite radi čišćenja.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liberator Fleshlight Top Dog Black

    Oslobodite ruke i potaknite maštu. Robusni uređaj za imitaciju kože idealan je partner za vaše trenutke sami i u paru. Čvrsta pjena drži sve što vam treba i ostavlja prostor vašim rukama za istraživanje.

    189 €

    149 €

    Nema na skladištu

  • Exo Hands-Free Pleasure Wearable Black

    Vaše tijelo, vaše zadovoljstvo, vaš orgazam i vaši pokreti. Exo je jedinstvena novost na tržištu, s kojom možete uživati u stimulaciji usklađenoj s pokretima vašeg tijela. Bit ćete poput emocionalne povezanosti sa samim sobom, samospoznaje i samoizražavanja. Exo je inspiriran disforijom u trans ženskoj zajednici i usavršen anatomskom znanošću kako bi se prilagodio vašoj jedinstvenoj fiziologiji i pružio vam intuitivnu fleksibilnost na vašem senzualnom putovanju izvan vas samih.

    109 €

    68,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 56 od 56 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.