×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori penis

Artikli 33 za 64 od 179 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Ozzy Pussy

    S primamljivim, realističnim otvorom, skliznite u vaginu i uronite u živopisno tijelo. Dizajniran za pružanje najglatkijih, najfinijih poteza, ultra-mekani tunel ispunjen je grebenima i izbočinama za draženje, uzbuđenje i zadovoljstvo. Dok tijesno prianjajuća komora zahvaća vaš penis, prilagodite razinu potiska za prilagođeni užitak.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Pink Lady Vortex

    Ovaj jedinstveni i patentirani dizajn karakterizira naš SuperSkin rukav koji savršeno pristaje unutar naše legendarne, crne Fleshlight futrole.

    87,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Toys Orgastobator 04 Male Masturbator White

    Upoznajte Orgastobator 04, vrhunski užitak u istaknutoj kolekciji intimnih proizvoda Rimba Toys. Ovaj luksuzni masturbator dizajniran je kako bi redefinirao vaša senzualna iskustva svojom izvrsnom izradom i inovativnim značajkama. Orgastobator 04 ima naprednu tehnologiju, elegantan dizajn i niz prilagodljivih postavki kako bi zadovoljio sve vaše potrebe.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Quickshot Riley Reid Vagina and Butt

    Riley Reid Quickshot ima neometane izlazne točke izrađene od Rileyine vlastite vagine i stražnjice. Riley Reid Quickshot može se koristiti kao dodatna stimulacija tijekom oralne igre para ili za masturbaciju.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight GO Stamina Training Unit Lady

    Vježba dovodi do savršenstva, posebno u spavaćoj sobi. GO Stamina Training Unit dizajniran je da običnu masturbaciju pretvori u intenzivno ugodan trening. Kombinira dva naša najpopularnija proizvoda u lakšu, diskretniju i prijenosniju verziju originalne Stamina Training Unit.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • LoveToy Streetgirl's #2 Black

    Upoznaj svoju novu djevojku! Ima prekrasne ružičaste usne i senzualno rastegnutu vaginu. Ona je ljupka i kao prava je. Priuštite si autentična iskustva s ovim elegantnim komadom ženskog tijela koji vam nudi i anal i vaginu.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Pojačajte svoj intimni užitak uz jednostavan za korištenje Optimum Power Ultimate Power Stroker. Kompaktni, samostalni uzbuđivač ima sedam intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, s ekstremnom ekstazom glađenja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Streetgirl's #1 Black

    Upoznaj svoju novu djevojku! Ima prekrasne ružičaste usne i senzualno rastegnutu vaginu. Ona je ljupka i kao prava je. Priuštite si autentična iskustva s ovim elegantnim komadom ženskog tijela koji vam nudi i anal i vaginu.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Air-Tech Twist Reusable Vacuum Cup Ripple

    Air-Tech Twist je sa svojim ostalim proizvodima velika prednost, a moguće je prilagoditi nepropusnost vašim željama i zahtjevima. Možete prilagoditi poticaj za promicanje jednog sustava kompresije i stvoriti jedinstveno osobno iskustvo s Air-Techom.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Ice Butt Crystal

    Pogledajte unutrašnju akciju uz Fleshlight najcool uređaj za samozadovoljavanje i jedini prozirni model, Fleshlight Ice. S pojačanom vizualnom stimulacijom, vaše iskustvo sa Ice Butt seksualnom igračkom će vas oduševiti.

    87,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Main Squeeze Sasha Grey Pussy

    Vagina Sashe Grey može biti samo vaša i uvijek je možete imati pri ruci! Najpopularnija porno zvijezda na tržište dolazi s masturbatorom oblikovanim prema vlastitoj vagini. Unutrašnjost masturbatora je ugodno zategnuta, teksturirana i zahvaljujući završnoj kapici obećava ugodan učinak usisavanja. Igračka je izrađena od Ultraskyn materijala kojeg jedva razlikujete od ljudske kože pa se možete veseliti uistinu autentičnom iskustvu sa Sashom Grey.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    S našom patentiranom tehnologijom visokih i niskih tonova, JETT je prvi Guybrator™ koji Vam omogućuje neograničen izbor jačine i frekvencije vibracije—isporučujući intenzivan orgazam bez ruku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Male Reach Around Stroker

    Pruža nevjerojatne kombinacije užitka s uskim šupkom i realističnim kurcem. Stvoren od ultra-mekanog materijala fanta flesh, unutarnji tunel okružuje Vaše tijelo intenzivnom teksturiranom stimulacijom, vanjska strana penisa sa živim venama omogućuje siguran stisak i lako stiskanje. Zadovoljite se sesijom beat jack-offa ili istražite penetraciju u partnerskoj igri s ovim svestranim strokerom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt Mega Stroker

    Zabavite se uz Fuck Me Silly To Go! Pametno dimenzioniran da bude realističan i kompaktan, Fanta Flesh® i super mekani unutarnji tunel osjećaju se kao prava stvar – samo još bolje!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    Predstavljamo masturbator Ninja2 iz Otouch-a. To je luksuzna igračka u diskretnoj kutiji s apsolutno tihim radom. Nudi vam 7 načina rada vibracija, kao i komoru na napuhavanje, koja će se povećati prema vašim željama. Umetnite u silikon meke teksture i trenirajte svoju izdržljivost i erekciju!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men svojim je vibracijama osvojio muškarce diljem svijeta, a sada dolazi s nečim novim - vibracijama možete upravljati putem aplikacije! Naravno, ostaje očuvan elegantan dizajn i ergonomski oblik koji vrlo udobno leži u ruci. Otvor za ulazak je izrađen od kvalitetnog i ugodnog silikona, stoga požurite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Tornax Advanced Masturbator with Thrusting Movement

    Toro zna što muškarci žele! Nudi im napredne tehnologije skrivene u modernim i učinkovitim erotskim pomagalima, koja svakodnevnu masturbaciju pretvaraju u nezaboravno iskustvo. U kolekciji Toro nalazi se i Tornax – masturbator s teleskopskom funkcijom. S njim doživite snažnu stimulaciju koja će vam biti iznimno ugodna!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Kira Noir Movie Download with Breakthrough Vagina & Ass Stroker

    Želite li udahnuti život svojim erotskim fantazijama? U tome će vam pomoći Kira Noir! Gledate dvostrukog masturbatora kojemu je to bila inspiracija. Mekan je, fleksibilan, savitljiv i izrađen od ugodnog TPE materijala. Hoćete li prvo kušati vaginu ili anal? Ne zaboravite preuzeti video s Kirom Noir, kojem ćete dobiti pristup.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Flight Commander

    Fleshlight je broj 1 kada su u pitanju muške seks igračke, a sada je još bolji. Flight verzija je elegantna, kompaktna, aerodinamično dizajnirana i nadasve diskretna i idealna za putovanja. Nemojte se bojati poletjeti do neviđenih visina uz Fleshlight Flight. Kao i svi Fleshlight masturbatori, model Flight izrađen je od materijala sigurnih za tijelo koji su dugotrajni i izdržljivi, dok SuperSkin interijer obećava hiperrealistične osjećaje. Jedinstvene značajke ovog noviteta, uključujući njegov kompaktan dizajn, čine ga alatom prikladnim ne samo za putovanja. Bez obzira tražite li dugotrajno zadovoljstvo ili jednokratno putovanje zbog uzbuđenja, Flight će uvijek biti spreman za poletanje s vama.

    87,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Vakumska pumpa i snažan masturbator u jednom super učinkovitom proizvodu. Uz pomoć balona možete stvoriti negativan tlak koji povoljno utječe na proces povećanja penisa, a potom i potaknuti vibracije, koje će vam u kombinaciji s iritantnim izbočinama pružiti zaista intenzivno masturbacijsko iznenađenje. Odaberite jače ili slabije vibracije i gledajte što se događa unutra! Za savršenu udobnost, unutarnji cilindar se može ukloniti radi lakšeg čišćenja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Izrađen sa snagom da stvara utjecaj, CONTROL nudi tehnologiju za poboljšanje masturbacije i podizanje intimnih iskustava. Silicone Twin Turbo Stroker dizajniran je za ultimativnu solo stimulaciju tako što tijesno okružuje penis ugodnom toplinom i snažnim vibracijama dvostrukih metaka strateški postavljenih na vrhu i dnu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys The Girl Next Door Anna

    Body stroker sa super mekom i realističnom unutrašnjom teksturom za uzbudljive osjećaje. Anna je djevojka iz susjedstva koja vas pali i nudi vam 2 mogućnosti penetracije! Napravljena od dugotrajnog TPE-a stvarnog osjećaja, Anna ima rastezljivu vaginu i anus. S otvorenim krajem za sve duljine penisa i za jednostavno čišćenje. Sigurno za tijelo, bez ftalata i lateksa.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Juliana 2 In 1 Masturbator

    Kompaktan dizajn za sve što vam je potrebno za sreću. Dvije lijepe i čvrste grudi s uspravnim bradavicama, u kombinaciji s lijepom vaginom, čine ostvarenje sna svakog muškarca. Kada penisom obiđete rodnicu, teško možete vjerovati da niste u pravoj živoj ženi. Drži se za prsa, bit će to vožnja!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Pink Lady Mini-Lotus

    Klasična i nepogrešiva Fleshlight vagina u Mini-Lotus dizajnu, koja se može pohvaliti bezvremenskom unutarnjom teksturom i savršenim vanjskim izgledom. Kao i drugi Fleshlight masturbatori, i ovaj je izrađen od patentiranog SuperSkin materijala koji donosi hiperrealistična iskustva. Classic Pink Lady Mini-Lotus idealan je za početnike. Masirajte penis pri svakom zamahu i priuštite si pravo zadovoljstvo i trening izdržljivosti u isto vrijeme.

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack

    Volite li jeftine setove po super cijeni? Pa budi oprezan! Prekrasan QuickShot masturbator i potreban lubrikant na bazi vode i još potrebnije higijensko erotsko sredstvo za čišćenje. Uz ovaj set jednostavno dobivate sve što vam je potrebno za trenutni užitak, stoga ne propustite uzbudljivu radost.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Prepustite se onome što mekani stimulativni rotirajući jezici mogu učiniti! Vjerojatno nikada niste doživjeli tako intenzivnu masažu penisa. Ovaj masturbator marke Stroker ima mekani rotirajući ulaz u obliku usta unutar kojeg se kriju oni nevjerojatni jezici. Nudi vam 4 načina rotacije i 3 brzine. Kada je gotovo, okrenite mekani rukav naopako i jednostavno operite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Urban Zephyr Pulasating Stroker & C-Ring Blue

    Otkrijte ZEPHYR, svoj sveobuhvatni pojačivač užitka. Ovaj prsten se pretvara u stroker ili Cockring, prilagođavajući se svakoj vašoj želji. Otkrijte pulsirajuću funkciju iznutra, podižući osjećaje na nove visine. Iskusite užitak redefiniran sa ZEPHYR-om – gdje se svestranost susreće s pulsirajućom ekstazom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Prvi grijaći masturbator za oralni seks na svijetu. Sa Skidproof Frosted dizajnom teksture, definitivno izvrstan dar fizičkoj kondiciji.1. [funkcija igračaka za mušku masturbaciju] 6 vrsta vibracija + grijanje + vodootporan + isključivanje zvuka, zvuk je manji od 60 dB, može ga progutati dnevna buka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Spinjob Oral Sex Stimulator

    Dobrodošli u budućnost. Ovaj visokotehnološki proizvod ne samo da savršeno simulira oralni seks, on ga poboljšava. Redefinira užitak svojim snažnim okretajima, birajte između tri brzine. Njegovi su utori strateški postavljeni kako bi se poboljšao osjećaj realizma

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Kendra Life Size Vagina with Ass

    Kendra će vam ponuditi svoju vaginu i anal i moći ćete u nju prodrijeti kad god poželite. Ovaj dragulj izrađen je od mekog i udobnog materijala koji podsjeća na pravu kožu. Paket uključuje DVD sa 16 sati erotskih videa s Kendrom, pa što čekate? Oženit će Kendru!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Želite li još malo uživati u masturbaciji? Ovaj pomagač iz Bonersa pružit će vam višestruko bolji okus stimulacije od vašeg dešnjaka. Njegov otvoreni dizajn prikladan je za sve veličine penisa, a mogu ga koristiti i muškarci s erektilnom disfunkcijom. Uz njega uživajte u 10 načina vibracija u glatkom silikonskom tijelu.
    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Stamina Training Unit Butt

    Vježba je savršena, posebno u spavaćoj sobi. Zato dolazimo do potpuno jedinstvene jedinice za vježbanje koja je dizajnirana da savršeno i realno replicira intenzivne osjećaje tijekom spolnog odnosa. Istodobno, može pomoći korisnicima povećati svoju seksualnu izdržljivost, poboljšati svoju izvedbu (čak i tehnički) i, na kraju, ali ne i najmanje važno, intenzivirati orgazme.

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo

Artikli 33 za 64 od 179 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.