×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori penis

Artikli 129 za 160 od 1329 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kokos Victoria Masturbator

    Victoria je uvijek spremna za Vas kad god je poželite! Mala je i mekana i djeluje vrlo živopisno. Njezina provokativna poza omogućuje prodiranje u nju na različite načine. Ljubavna lutka ima realističnu vaginu i anus, svaku sa svojom teksturom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Quickshot Stamina Training Unit Lady & Butt

    Vježba dovodi do savršenstva, posebno u spavaćoj sobi. Quickshot Stamina Training Unit kombinira dva naša najpopularnija proizvoda u diskretan, otvoreni stroker dizajniran za pretvaranje obične masturbacije u intenzivno ugodan trening.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Tantaly Morgpie 29kg Pornstar Life Like Sex Doll

    Znate i one duge samotne večeri kada vam nedostaje dodir ljubavi i partner kojeg biste mogli nježno milovati i strastveno ljubiti? Prestanite s tim i učinite nešto za svoju sreću i zadovoljstvo. Pozovi Morgpie kući i dobij seksi ljubavnicu i partnera punu razumijevanja. Tako je živa, tako autentična i zavodljiva. Ima savršene proporcije, meku kožu, živahne grudi i uzbudljivu vaginu i anus. Bit će to ljubav na prvi pogled, a možda i za cijeli život.

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth James Realistic 18cm Dildo, Testicles & Anal Sex Doll Brown 4.8kg

    ”Volim ovu mušku lutku dupeta, ali zašto nemam penis, pa se mogu igrati na razne načine...” Sada, evo ga, dobro razvijena lutka muškog seksa s dildom koja može zadovoljiti sve vaše aktivne i pasivne potrebe. Vibrator stvarnih razmjera i tijesan anus mogu ostvariti dvostruko zadovoljstvo jebanja i jebanja, otključavajući više načina za igru za vas i vašeg partnera

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orctan Automatic Masturbator

    Izumitelj Womanizera predstavlja novitet, Orctan, najnapredniji stimulator oralnog seksa na svijetu, je ovdje! Riječ je o automatskom masturbatoru s kojim ćete kušati autentična iskustva koja podsjećaju na ukusan oralni seks. Igračka budućnosti s masažnim valjcima i 9 programa za uzbuđenje koje završava orgazmom. Isprobajte i funkciju povećanja snage za maksimalnu snagu i 3 automatska načina rada.

    429 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Tenga Egg Cloudy

    Najdeblje iz serije TENGA EGG stvara formaciju oblaka koja vas izluđuje. Uz osjećaj odbijanja od njegovih zidova poput oblaka, izgubite se u njegovoj mekoći.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Tražite savršenu igračku koju nećete morati držati? Jednostavno pričvrstite "hands-free" igračku za masažu s 30 intenziteta vibracija na čvrstu površinu i dopustite da vas uvuče u svijet užitka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Nicole 18kg Lightweight Huge Papaya Breasts Sex Doll

    Znate i one duge samotne večeri kada vam nedostaje dodir ljubavi i partner kojeg biste mogli nježno milovati i strastveno ljubiti? Prestanite s tim i učinite nešto za svoju sreću i zadovoljstvo. Pozovi Nicole kući i dobij seksi ljubavnicu i partnera punu razumijevanja. Tako je živa, tako autentična i zavodljiva. Ima savršene proporcije, meku kožu, živahne grudi i uzbudljivu vaginu i anus. Bit će to ljubav na prvi pogled, a možda i za cijeli život.

    1.149 €

    879 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Gospodo, tražite li modernog i zgodnog pomoćnika za svoje trenutke samoljublja? Brend Svakom donosi ovaj inovativni Sam Neo masturbator s kontrolom putem aplikacije, koji će vam ponuditi uzbudljiv učinak usisavanja u kombinaciji s jakim vibracijama! Saznaj više!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Još uvijek tražite način da premostite udaljenost između vas i vaše djevojke? Upoznajte Calora, masturbatora koji će vas razveseliti ugodnom funkcijom zagrijavanja i, naravno, pametnim vibracijama. Njegovo tijelo je istovremeno stisljivo i perceptivno – što dublje ubacujete, to su intenzivnije vibracije. Uživajte u dugim usamljenim večerima.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Fuck My Face Brunette

    Otvorite kutiju, upoznajte ovu šarmantnu i namigujuću brinetu, pogledajte svoj omiljeni pornić i podijelite ga s njezinim savršenim licem, povucite je za kosu i pustite da vas ova umiljata maca popuši do posljednje kapi. Niti jedna druga igračka neće to popušiti za vas tako realistično kao crnka Fuck My Face.

    379 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Gdje se strast susreće sa zadovoljstvom. Arcwave Voy ručni stroker sa sustavom za podešavanje čvrstoće i We-Vibe Sync 2 podesivim vibratorom za parove s mogućnošću povezivanja s aplikacijom.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Sanjaš li trojku, a nemaš niti jednu djevojku, a kamoli dvije? Anna i Olivia će rado ispuniti vaše želje. Obje će vam ponuditi ne samo svoje vagine, već i analne, a ako nemate dovoljno, možete dodati i vibracije. Zaljubit ćete se u unutarnju poticajnu teksturu, uske ulaze i mekane polovice, a lako ih možete podijeliti s prijateljicom. Pozovite Annu i Oliviju kući i uživajte u grupnom seksu iz noći u noć.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Želite nešto više od običnog masturbatora? Handy je najnapredniji interaktivni alat za seks koji je svijet ikada vidio! Slijedi filozofiju sex pozitivnosti i donosi nove nevjerojatne mogućnosti užitka. Prilagodite ga svojim željama, postavite hvat i duljinu zaveslaja točno onako kako želite i trebate!

    549 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Body Language Dark

    Ovaj stroker u obliku tijela izrađen je od super meke i rastezljive TPE gume koja je mekana i savitljiva, a opet dovoljno čvrsta da stvori izvrsnu otpornost na bilo koje dio tijela. Glatke krivulje i kugle vode do unutarnjeg kanala koji je okrugao i ima perle za teksturirani osjećaj. Uključeni su vibrirajući prsten i preuzimanje erotskog filma za više zabave i raznolika iskustva. Vodootporan, jednostavan za čišćenje, bez lateksa.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Streetgirl's #2 Skin

    Upoznaj svoju novu djevojku! Ima prekrasne ružičaste usne i senzualno rastegnutu vaginu. Ona je ljupka i kao prava je. Priuštite si autentična iskustva s ovim elegantnim komadom ženskog tijela koji vam nudi i anal i vaginu.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Ice Lady Crystal

    Pogledajte unutrašnju akciju uz Fleshlight najcool uređaja za samozadovoljavanje i jedini prozirni model, Fleshlight Ice. S pojačanom vizualnom stimulacijom, Vaše iskustvo s muškom seksualnom igračkom Ice Lady će Vas oduševiti.

    72,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Elsa Jean Tasty

    Zabodite tijelo u usku i pametno dizajniranu Elsa Jean Tasty. Nikada nisi osjetio bolju mačkicu, a ova ima cilj zadovoljiti te.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Sanjate li o nevjerojatnim užicima povezanim sa savršenom masturbacijom? Sadrži masturbatora koji ima potencijal promijeniti vaš život! Ima jedinstvenu tehnologiju koja će vas progutati! Osim toga, cijeli događaj ćete gledati kroz prozirni prozor i vlastitim očima vidjeti kako funkcionira 10 načina rada vibracija i 7 rotirajućih kružnih funkcija, pokretanih praktičnim i snažnim punjivim motorom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Pipedream PDX Extreme Wet Pussies Super Slide & Glide

    Nije potrebno mazivo za sklisku zabavu s Wet Stroker Super Slide & Glide iz PDX Extreme. Masturbator neutralnog, prozirnog izgleda jednostavno se navlaži s malo vode!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MAN.WAND Xtreme

    Man.Wand Xtreme je štapić-vibrator za muškarce, koji se može transformirati u štapić-masažer za stimulaciju klitorisa vaše partnerice. Vibrator sa štapićem nudi 3 intenziteta i 5 načina vibracije. Osim toga, opremljen je s 2 nastavka koji osiguravaju još više mogućnosti. Njegova fleksibilna glava i ultra snažan motor ponudit će jedinstvene osjećaje.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Nancy Virgin Tight Sex Doll 1.9kg

    Stidne usne ovog muškog masturbatora malo su natečene i čvrsto zatvorene, a ulaz u vaginu je čvrst, vraćajući pravi izgled djevičanskih usana, omogućujući vam da doživite čvrsto omotanu vaginu prvi put kada uđete u uzbuđenje. Nancy je meka i elegantna, ne možete si pomoći, a da brzo ne dođete u formu. Ovaj će muški masturbator čvrsto omotati vaš penis, a vi je samo trebate zaposjesti i svršiti u nju!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Pink Lady Original

    Ovaj jedinstveni i patentirani dizajn karakterizira naš SuperSkin rukav koji savršeno pristaje unutar naše legendarne, crne Fleshlight futrole.

    64,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Hole Black

    Evolucija serije FLIP donosi vam FLIP AIR. Uz težinu od samo 420 g, ova elegantna, lagana igračka će čak i krupnijeg čovjeka pozvati na nebesko blaženstvo.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Automatic Digital Masturbator Penis Pump with Vagina Sleeve Skin

    Nezadovoljni ste veličinom svog penisa i tražite načine i načine kako riješiti svoje muke? Razumijemo i znamo što vam može pomoći. Ova vrhunska automatska vakuumska pumpa tvrtke Paloqueth obavit će vaš penis snažnim vakuumom. Također djeluje kao učinkovit vaginalni ulazni masturbator i pruža vam osjećaje potpuno slične oralnom seksu. Jeste li spremni promijeniti svoj seksualni život i samopouzdanje?

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Horny Nympho Slut Skin

    Horny Nympho Slut senzacionalna je realistična masturbatorica iz kolekcije Bangers by Hidden Desire. Ovaj veliki, odvažni masturbator u stilu tijela dizajniran je za vrhunsko zadovoljstvo udaranja. Kvalitetan dizajn izrađen je od vrhunskog TPE-a i ima ultra-realistične akcente i kanale s ugodnom teksturom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight QuickShot Vantage

    Budući da mi u Fleshlight® vjerujemo u pravo na neograničeno zadovoljstvo, razvili smo QUICKSHOT mušku seksualnu igračku. Naš najkompaktniji rukav do sada ima neometanu izlaznu točku i idealan je za igru u paru ili za masturbaciju.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    Vrhunski fantasy stroker je ovdje! Uključite se u erotsko iskustvo koje pali sva vaša osjetila. Uđite unutar realističnog vaginalnog ulaza i uživajte u jedinstvenoj komori koja vibrira i steže. Vibrira i zahvaća s dojmom živosti kakav nikada prije niste iskusili dok gledate akciju kroz njegov višebojni prozor!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Vibrirajući masturbator ispunjava divlje fantazije! Omogućit će vam da realno prodrete u napaljenu vaginu, a pametan jezik će vam iznutra milovati žir. Omogućite svom penisu 3 brzine i 4 funkcije vibracije iz vulve i jezika.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Surfer

    Uz niske i visoke razine, ove stimulacije velikim valovima savršene su za sve željne uzbuđenja. S naglašenim izbočinama za te iznenađujuće padove, provjerite možete li kontrolirati ovu kvrgavu vožnju!

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Shower Mount

    Ovaj podesivi dodatak koji se temelji na usisavanju omogućuje Vam da svoj Fleshlight proizvod sigurno pričvrstite na zid tuša za najbolju sesiju Fleshlighta bez ruku koju ćete ikada doživjeti.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Deep Throat Cup Ultra Size

    Oblik pješčanog sata Deep Throat CUP-a pruža vrhunsku čvrstoću. Posebni ventili stvaraju virtualni vakuum unutar CUP-a kako bi pružili nevjerojatan osjećaj sisanja.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 1329 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.