×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori stimulirajuće

Artikli 97 za 108 od 108 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Blush M For Men Elite Platinum Hekx Black

    Kolekcija M for Men je tu za sve koji imaju penis i žele seksi zabavu! Hkx je moderan masturbator s finom rebrastom unutarnjom teksturom kao i praktičnom nabranom površinom izvana, što ga čini ugodnim za držanje u ruci. Izuzetno je mekan i fleksibilan, što ga čini pogodnim za sve veličine. Pritiskom ćete odrediti stupanj pritiska, a platinasti silikon jamči ne samo ugodan dodir, već i sigurnost za tijelo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Your New Favourite Penis Vibrator Super Strong Yellow

    Kako bi bilo da dodate malo dinamike svojim rukotvorinama? Upoznajte ovu igračku! Prekrasne je žute boje i ima fleksibilna vibrirajuća krilca koja će svojim stimulirajućim žljebovima intenzivno masirati penis. Birajte između 10 načina vibracije i učinite svoju jurnjavu nezaboravnim iskustvom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M For Men Elite Platinum Gript Black

    Kolekcija M for Men je tu za sve koji imaju penis i žele seksi zabavu! Gript je moderan masturbator čija tekstura predstavlja senzualni hod kroz uzbudljive senzacije. Izuzetno je mekan i fleksibilan, što ga čini pogodnim za sve veličine. Pritiskom ćete odrediti stupanj pritiska, a platinasti silikon jamči ne samo ugodan dodir, već i sigurnost za tijelo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Decor2 Masturbator

    Volite li luksuzne i tehnički napredne igračke? Decor 2 je pravi za vas! To je visokokvalitetni masturbator za svakoga s penisom. Također uključuje jedinstvenu dezinfekcijsku UV lampu kao i grijaću šipku. Zahvaljujući opciji grijanja, uživat ćete u realnim osjećajima, a unutarnja tekstura mekog i ugodnog masturbatora će vas staviti u sedmo nebo, stoga uživajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator 0555363 with Sleeve and 2 Functions

    Ovaj masturbator može pogoditi prave živčane završetke! Udobno leži u vašoj ruci i zadivljuje vas s 2 funkcije. Trese se i pulsira vrlo intenzivno, masirajući cijeli penis. Snažni impulsi će stimulirati glans i osjetljivi frenum. Trenirajte svoju izdržljivost i uživajte u vrhuncima koji oduzimaju dah.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Vibration

    Muški dizajn u elegantnoj crnoj boji čini masturbator diskretnim suputnikom za moderne muškarce. Njegove ergonomske krivulje savršeno leže u ruci, tako da tipkama možete udobno upravljati palcem, dok se donja izbočina ugnijezdi u Vaš dlan, a Vaši prsti nalaze dobar oslonac u bočnim utorima. Zahvaljujući punjivim baterijama, igračka nije dobra samo za Vas, već čini i uslugu okolišu. Ako Vašem prijatelju u igri treba više soka, možete ga jednostavno napuniti priloženim magnetnim USB kabelom.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Sex in a Can: Lady Lager

    Fleshlight Sex in a Can Lady Lager je masturbator koji podsjeća na limenku piva. To čini Sex in a Can izvrsnim i nenametljivim suputnikom na putovanju.

    72,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

  • Paloqueth Electric Acorn Glans Trainer Masturbator with Ring Black

    Želite li otkriti najintenzivniji vrhunac? Ovaj masturbator će okružiti vaše najosjetljivije područje, a pričvršćeni prsten će izazvati uzbudljiv pritisak. Pomoći će vam u treningu izdržljivosti, a poslužit će vam i kao masturbator za nevjerojatne trenutke ljubavi prema sebi. Uživajte u njegovim snažnim vibracijama i birajte između 10 uzoraka!

    76,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

  • Doc Johnson Signature Set Leolulu Leo ULTRASKYN Pocket Pussy & Lulu 8 Inch Cock

    Jeste li ludi za seksi LeoLulu parom? Budite dio njih i s njima ispunite sve svoje fantazije. Ovaj set sadrži vaginu lijepog Lea i penis ne manje lijepe Lulu. Uživajte s njima koliko i oni zajedno!

    119 €

    43,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Fleshlight Pink Lady Heavenly

    Anđeli postoje, istina je. Fleshlight Heavenly je anđeoska vagina pripijene i nevjerojatno senzualne unutarnje teksture dizajnirana da vas savršeno zadovolji svaki put kada je koristite. Kao i drugi Fleshlight masturbatori, i ovaj je izrađen od patentiranog SuperSkin materijala koji donosi hiperrealistična iskustva. Fleshlight Heavenly idealan je za korisnike koji žele čvrsto držanje i zadovoljavajuću stimulaciju.

    109 €

    59,95 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Kiiroo Feel Ashley Barbie Male Masturbator

    Krenite na avanturističko putovanje puno uzbuđenja s masturbatorom Feel Ashley. Kao što ime govori, vaša će suputnica biti prelijepa Ashley Barbie, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u neusporedivom interaktivnom užitku!

    149 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Rebel Stroker with 2 Functions 550680 Black

    Topla vibrirajuća zabava! Ovaj mastrubator jednostavan za držanje oduševit će vas svojom unutarnjom stimulirajućom teksturom koju čine točkice i žljebovi. Izuzetno je fleksibilan i može senzualno zagrijati do 55°C. Birajte između 7 načina vibriranja i ponesite vibrator sa sobom u kadu ili tuš, jer je vodootporan.

    80,90 €

    49,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 97 za 108 od 108 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.