×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori stimulirajuće

Artikli 129 za 160 od 825 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Blush M for Men Sofia Mocha

    M for Men Sofia je mekan, otvoren i spreman za igru. Ovaj realistični strokerov kanal ispunjen je senzacionalnim teksturama. Dolazi s višebrzinskim vibrirajućim metkom za poboljšanje osjeta dok udarate. Otvorena i laka za čišćenje, Sofia će se prilagoditi bilo kojoj veličini penisa.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Janice Griffith Eden

    Eden je prvi Fleshlight koji je izdan s novim i lijepim Fleshskin rukavom srednje boje kože. Savršeno pristajući uz Janiceinu mačkicu, ova realistična strokerica je čvrsta kao i sama sitna zvijezda. S kombinacijom vrlo uzbudljivih točaka zadovoljstva unutar svoje komore, Eden obavija vaš penis nevjerojatnim prstenima i osovinama koje će Vas ostaviti da molite za još.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Doživite jedinstveni osjećaj rastezljivog mekanog rukava unutar vakuumske pumpe koja stiska i vuče kao prava stvar, s uskom TPE komorom s teksturom za dodatni užitak. Birajte između tri brzine vakuumskog usisavanja ili se odlučite za posebnu značajku koja naizmjenično usisava i otpušta za nevjerojatnu sekvencu koja ispunjava fantaziju, cijelo vrijeme pjevušeći uz vibrirajuću bazu s 9 brzina. Upotrijebite silikonsku navlaku da svoju vakuumsku igračku pretvorite u pumpu za penis kako biste povećali duljinu i obujam – pa čak i pratite mjere uz bočne strane.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Lana Rhoades Destiny

    Vaša je sudbina bila da iskusite Lana Rhoades Fleshlight. Ova jedinstvena i visoko prilagođena tekstura namijenjena je pružiti Vašem penisu najsenzacionalnije seksualno iskustvo. Od uskog ulaza do raznih šupljina dizajniranih s džepovima za užitak i orgazmičkim prstenovima, seks s Lana Rhoades Destiny Fleshlight najrealističnije je iskustvo koje Vam može pružiti bez prave stvari.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Sasha Grey Movie Download With Realistic Vagina & Ass Stroker

    Doživite svoju ultimativnu fantaziju uz doulbe-entry stroker koji djeluje kao pravi! Meka, rastezljiva i savitljiva TPE guma kreće se s vašim tijelom dok uživate u svakom kanalu - vaginalnom ili analnom - ovisno o vašoj želji. Dobijte erotsku inspiraciju uz komplementarno preuzimanje jednog od najzgodnijih izdanja Sashe Grey i osjetite razliku koju čini realistično isklesana strokerica. Čišćenje je jednostavno sredstvom za čišćenje masturbatora i ispiranjem toplom vodom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Masturbator Dildo Pussy Skin

    Vrhunski alat za zadovoljstvo - Kiotos dildo maca! Ova je igračka osmišljena kako bi vam pružila nevjerojatno iskustvo i intenzivne uzbudljive osjećaje u svakom trenutku. To je masturbator i dildo u isto vrijeme, izrađen od visokokvalitetnog TPE materijala koji je nevjerojatno mekan i savitljiv pa vjerno oponaša pravu kožu. Uvucite se i otkrijte nevjerojatnu stimulirajuću teksturu koja vas vodi u raj svojim izbočinama i izbočinama.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Streetgirl's #1 Skin

    Upoznaj svoju novu djevojku! Ima prekrasne ružičaste usne i senzualno rastegnutu vaginu. Ona je ljupka i kao prava je. Priuštite si autentična iskustva s ovim elegantnim komadom ženskog tijela koji vam nudi i anal i vaginu.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Autumn Falls Peaches

    Poznata po svom predivno zaobljenom tijelu, Autumn Falls ima guzu koja samo traži da je pojebete. Ugurajte se unutar njezinih stražnjih vrata i počastite svoj penis šiljastim izbočinama, konkavnim izbočinama od zadovoljstva i posljednjom komorom glatkih, jastučastih perli - vrhunskim osjećajem za analni orgazam iz Vaših snova.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight GO Ice Torque

    S diskretnim, laganim i kompaktnim dizajnom Fleshlight GO, sada možete uživati kamo god pošli.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Hera 1 Masturbator

    Odaberite najspremnijeg mogućeg ljubavnika i odaberite Hera 1 mega masturbator. Ovaj veliki masturbator uvijek je spreman za Vas i sve Vaše želje. Masturbator je u potpunosti izrađen od vrlo mekanog i savitljivog materijala koji djeluje realistično i brzo se prilagođava temperaturi Vašeg tijela.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Brandi Love Heartthrob

    Brandi Love poznata je po tome što je zagovornica otvorenih veza uz pristanak i godinama je bila stalna u svingerskom stilu života. Nakon što je bila u situacijama u kojima se našla s obje strane egzibicionizma i voajerizma i smatrala ju je nevjerojatno uzbuđujućom, Love je smatrala nevaljalom idejom da počne snimati svoje seksualne susrete i prodavati to muškarcima i ženama putem mreže – pokrenula je svoju prvu web stranicu u 2004. godine.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nature Skin 2in1 Extension + Masturbator Vagina

    Vruća ruka ili ispunjavajući seks!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NMC Fresh Innocence Abbey

    Uživajte u samozadovoljavanju s ovom sočnom vaginom i čvrstim analom kao nikada prije. Realistične konture masturbatora Fresh Innocence Abbey modelirane su s pozornošću na detalje. Lako leži u vašoj ruci, savršeno prianja uz vaš penis, a higijenski TPR materijal osigurava da ne morate brinuti o svom zdravlju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jessy Summer Sofia

    Pravi glamur i seksi obline! Teško ćete pronaći značajne razlike između ove realistične lutke i prave žene. Zove se Jessy Summer Sofia, ima prekrasno lice, duge trepavice i zavodljive usne. Njezine duboke smeđe oči u svakom trenutku možete promijeniti u zavodljive zelene i malo joj promijeniti izgled. Njezina je koža izrađena od visokokvalitetnog TPE materijala i nevjerojatno je meka. I što više?

    3.079 €

    1.919 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Pocket Stroker Click Ball

    Toliko dobrih stvari s tako malom igrom! Ovaj masturbator prestižnog brenda Tenga je muški, odnosno dogovoreno. Hvaleći vašu veličinu, ideja nije samo putovanje, jer hvaljenje vaše veličine i fleksibilnosti omogućit će vaš penis. Operite ruke s njim i poslušajte ga, a mi ćemo mu konačno dati dobar spoj.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Dita 4.2kg Mini Portable Sex Doll

    Znate i one duge samotne večeri kada vam nedostaje dodir ljubavi i partner kojeg biste mogli nježno milovati i strastveno ljubiti? Prestanite s tim i učinite nešto za svoju sreću i zadovoljstvo. Pozovite Ditu kući i dobijte seksi ljubavnicu i partnericu punu razumijevanja koja vas, zahvaljujući manjoj veličini, može pratiti i na putovanjima. Tako je živa, tako autentična i zavodljiva. Ima savršene proporcije, meku kožu, živahne grudi i uzbudljivu vaginu i anus. Bit će to ljubav na prvi pogled, a možda i za cijeli život.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Sasha Grey Ur3 Vibrating Deep Throat

    Najzgodnija porno zvijezda Sasha Grey jedva čeka da bude popušena. Sashy Grey vibrirajući masturbator s ustima izrađen je od savršenog Ultraskyn materijala i ima jednu rupu koja stvara osjećaj sisanja vašeg penisa. Snažni vibrirajući metak se može ukloniti i nudi vam izbor od 7 funkcija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass XL Masturbator Light

    Potičemo vas da iskoristite svoje seksualne fantazije i pretvorite ih u kreativnost! Ovo je savršena torba Perfect Ass XL koja će vam pomoći. Predivno je preplanuo i upija, jer je izrađen od materijala Fanta Flesh. Pogodan je za zaokruživanje i idealan za život, masažu i šamarant. Uzmite dva sluzava kompleta zbunjujućih tekstura i uživajte uz realistične okuse!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Boost Bang LM Flesh

    Želite li povećati svoje seksualno zadovoljstvo? Posegnite za fantastičnim novim Fleshlight Boost Bangom! Riječ je o revolucionarnom masturbatoru dizajniranom da vam pruži nova i do sada nepoznata intimna senzualna iskustva. Fleshlight Boost podiže sve što volite na višu razinu, stoga ga nemojte propustiti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Kimmy Granger Rebel

    Po definiciji buntovnik se protivi izgledima, borben je, prkosan. Rebel pussy Fleshlight Kimmy Granger dizajnirana je da oponaša upravo to. Izuzetno čvrsta i složena tekstura poboljšava Vašu erekciju dok Vas izaziva da idete dublje i dublje. Razrađen ljubavni tunel s čvorićima zadovoljstva, prstenima za osjetljivost i još mnogo toga, poželjet ćete ovaj Rebel u svom životu.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Tenga Air-Tech Gentle

    Tenga je poboljšala vašu omiljenu čašu za duboko grlo - sada s uklonjivom unutrašnjosti koja se može prati i ponovno koristiti. Čvrsto će vas zagrliti i sisati će koliko god želite.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mistress Tia The Perfect Fuck Doggy Style Vibrating Masturbator

    Uživajte u zadovoljavajućoj latte kavi uz Tia Vibrating Doggie Style Ass! Ovaj realističan masturbator za macu i guzu je realistično ručno oslikan, s prirodnim izgledom i osjećajem za savršeno jebanje. Uski unutarnji tunel ima rebra za dodatni užitak.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Double-Sided Egg Attractive

    Želite li nešto više od svoje masturbacije? Uzmite slobodu samopouzdanja, što je prekrasno inovativno i voljet će vas i masirati dok ne dovršite leglo. Očekuje od vas da smanjite njihove nove podražaje stimuliranjem temeljnih tekstura i super-fleksibilnog materijala koji raste dok reagira na svoj penis. Nakapajte mali lubrikant, stavite penis u četvrtu četvrtinu i povećajte masturbator s tvrdim tijelom. Idemo!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Jenna Haze Obsession

    Potpuno nova Obsession tekstura Jenne Haze omogućuje izvrstan ulaz koji se čini otvorenim dok prodirete, ali kako idete dublje, zbijene čekinje se zatežu i povećavaju Vaše zadovoljstvo sa svakim potiskom. Potpuno ste okruženi i ugađate svakom svom centimetru što vas brzo čini opsjednutim Jennom Haze.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Shiny

    Izlazeće sunce u središtu JAJETA probudit će svakog tko je sporijeg ustajanja, iznenađujućom prisutnošću koja će vam izmamiti blistavi osmijeh na lice.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Suck-O-Mat

    Inovativna SUCK-O-MAT® HANDS FREE TEHNOLOGIJA MASTURBACIJE sa intervalno kontroliranom stimulacijom koja to omogućuje. Ne morate raditi tipične pokrete rukama ako imate SUCK-O-MAT® – sve što trebate učiniti je samo leći i uživati. Snažni impulsi pumpanja/usisavanja čine da se meki, savitljivi silikonski rukav pomiče gore-dolje po penisu na automatski, ritmičan način – simulirajući strastvena usta koja pružaju vrući užitak... Wow! Uz to, integrirani prsten za užitak pojačat će prekrasan osjećaj sisanja!

    379 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Wand

    Kome trebaju ruke kada Satisfyer Men Wand obavlja posao puno bolje? Fleksibilna krila se čvrsto i strastveno omotavaju oko vašeg penisa dok vas super snažne vibracije masiraju od orgazma do orgazma. Ne može vam biti dosta ovog intenziteta!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Pocket Stroker Crystal Mist

    Toliko dobrih stvari s tako malom igrom! Ovaj masturbator prestižnog brenda Tenga je muški, odnosno dogovoreno. Hvaleći vašu veličinu, ideja nije samo putovanje, jer hvaljenje vaše veličine i fleksibilnosti omogućit će vaš penis. Operite ruke s njim i poslušajte ga, a mi ćemo mu konačno dati dobar spoj.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Inovativna tehnologija zračnog jastuka dizajnirana je za napuhavanje i ispuhavanje dok okružuje vaše tijelo stimulirajućim užitkom stiskanja i otpuštanja. Višestruki zračni jastuci s više funkcija, u kombinaciji sa snažnim nepropusnim usisavanjem za mužnju svakog centimetra vašeg penisa, pružit će vam najbolje iskustvo masturbacije u vašem životu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Samopodmazujući: sklizak kada je mokar. Samo dodajte malo vode i kliznite unutra. Teksturirano: uživajte u erotskim osjećajima dok izbočine masiraju Vaše tijelo. Imajte sve: lijepo oblikovan anal. vaginalni. usta za popušiti. Vibrira: uklonjivi vodootporni vibrator zuji po vašoj dršci za eksplozivne orgazme. Samo najbolje: dizajnirano, projektirano, razvijeno, isprobano, voljeno i odgovorno napravljeno od strane Blusha.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Abella Danger Danger

    Lady sensation Abelle Danger je kombinacija svih naših najboljih tekstura umotanih u jednu. Od točke ulaska koja hvata glavić vašeg penisa i usisava ga za seksualni vrtlog, do golicavih točaka užitka po cijelom kanalu koje pružaju dosljedno uzbuđenje, Danger je najrealističnija personifikacija intimnih dijelova Abelle Danger.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cheap Thrills Flight Attendant Skin

    Ostvarite svoje uzbudljive mokre snove uz ovaj masturbator French Maid. Njegov zatvoreni dizajn pružit će vam seksi usisavanje, dok će vas jedinstvena stimulirajuća tekstura izluditi. Materijal mastrubatora je ugodno mekan i podatan te podsjeća na pravu kožu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 825 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.