×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori tekstura

Artikli 129 za 160 od 290 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Odličan kamin i ugodna toplina! Wyne masturbator 01 udobno leži u ruci i oduševit će vas svojom teksturom i oblikom vagine. Nudit će vam 5 načina vibracije u 3 brzine, 3 načina usisavanja i funkciju grijanja do 42°C. Vaš penis će biti kao u raju. Svaka od funkcija ima svoju kontrolu, pa ih možete kombinirati kako želite. Zato skliznite i prenesite se u svoj svijet užitka – samo vi i Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M for Men Super Stroker Transparent

    Gospodo, ne zaboravite spakirati ovaj sofisticirani masturbator na svoja putovanja! Svidjet će vam se rumenilo M za muškarce zbog njegove fleksibilnosti, senzualne mekoće i realističnih osjećaja, koji će u vama izazvati 4 reda bisera užitka koji zajedno tvore kanal s posebnom teksturom. Stimulacija vašeg penisa nikada nije bila intenzivnija. Tunel za masturbaciju M for Men dugačak je 14 cm, brzo se zagrijava do tjelesne temperature i ugodno je sklizak. Iskoristite ga za trenutke solo ljubavi ili dopustite svojoj polovici da to učini umjesto vas.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges and Orbs

    Tražite stalno mokri mač? Ovaj praktični masturbator u diskretnom pakiranju skriva šarmantnu vaginu s mogućnošću samopodmazivanja, tako da je vitlo prekrasna žetva. Pritisnite i otvorite ili zatvorite ventil za doziranje za korištenje. Nemojte zavaravati i pustiti meke linije i fleksibilne vagine sa senzacionalnim ležernim teksturama.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Tornado

    Želite li više života i pogodnosti za život? Zamijenite svoj cilj jednom rukom za ovo revolucionarno jaje! U njemu fleksibilni mastrubator prelazi glatko glatku teksturu, što vas razbija u ljude. Doživite nešto!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Keith Haring Dance

    Želite li više života i pogodnosti za život? Zamijenite svoj cilj jednom rukom za ovo revolucionarno jaje! U ovom slučaju, fleksibilni mastrubator koristi induktivno valjano tkivo koje će vas podijeliti na ljude. Doživite nešto!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Masturbator Dildo Butt Skin

    Vrhunski alat za zadovoljstvo - Kiotos dildo guza! Ova je igračka osmišljena kako bi vam pružila nevjerojatno iskustvo i intenzivne uzbudljive osjećaje u svakom trenutku. To je masturbator i dildo u isto vrijeme, izrađen od visokokvalitetnog TPE materijala koji je nevjerojatno mekan i savitljiv pa vjerno oponaša pravu kožu. Uvucite se i otkrijte nevjerojatnu stimulirajuću teksturu koja vas vodi u raj svojim izbočinama i izbočinama.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Sanjate li o ukusnom sisanju svog člana? Uz ovu jedinstvenu modernu igračku, možete je imati kad god se sjetite! Nudit će vam 5 snažnih načina usisavanja i 7 uzoraka vibracija. Zaljubite se u realističan oblik vagine, futuristički dizajn i unutarnju stimulirajuću teksturu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Stroker Vagina Dark Brown

    Ako želite da vam masturbacija bude intimno lijepa, bit ćete nositelj? Morate kupiti vaginu koja zapravo nije prava! I to je ono što je učinila Brenda Kiiroo. Njegov patentirani materijal RealFeelvam pomoći će vam da pronađete najljepše iskustvo koje vam je potrebno da biste bili autentični!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Silky II

    Želite li više života i pogodnosti za život? Zamijenite svoj cilj jednom rukom za ovo revolucionarno jaje! U njemu fleksibilni mastrubator prelazi glatko glatku teksturu, što vas razbija u ljude. Doživite nešto!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Kako se nosite s ovom iglom i masturbatorom u isto vrijeme? Volite li prodirati dražesnu guzicu u podnožje igračke ili volite nositi klin iza stražnjih vrata? Kako god bilo, svidjet će vam se čvrsta igračka zbog njenih mogućnosti i mekoće kvalitetnog TPE materijala.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Hannx2 Ultimate Handjob Stroker Open Concept 5.5"

    Kvalitetne su erotske igračke za muharice koji znaju što žele. Ovaj masturbator je iz vrhunskog TPR-a i iznimno je fleksibilan i vrhunski. Pljačkajte ručno, tako da se odvojite u ritmu želje. Njegova jedinstvena tekstura je dobar stimulans, morate pokušati ugristi vlastiti penis.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CM04 prekrasno je diskretan i ponudit će vam uzbudljivo rotaciono spiralno kretanje s tri brzine. Biste li radije okrenuli desno ili lijevo? Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.
    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Male Masturbator Vagina Karen

    Moderna torbica i nevjerojatno mekana vagina skrivena u njoj, san je koji može postati vaša svakodnevna stvarnost! Trenutno gledate kvalitetnu masturbatoricu s nevjerojatno realističnom vulvom. Izrađena je od svilenkasto mekanog materijala koji će upiti tvoj kurac pri prvom naletu, stoga uđi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Girl Next Door Stacey

    Volite li mekani džepić? Upoznajte Stacey! Lijepog je oblika i ugodne teksture iznutra. Ona je samo djevojka iz susjedstva koja će to učiniti umjesto tebe. Izrađen je od izdržljivog TPE materijala u koji ćete se zaljubiti na prvi dodir. Također je izvanredno fleksibilan i njegov otvoreni tunel ljubavi prilagodit će se vašoj veličini bez straha.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Masturbator Egg Set Riffle,Bubble,Fierce 3 pack

    Naša SF jaja za masturbaciju imaju strukturu poput kože i zadovoljit će i penis i vrh. Različiti unutarnji oblici iznenađuju i oduševljavaju ugodnim osjećajima. A zahvaljujući inovativnom Cyberskin, nema potrebe za dodavanjem gelova za podmazivanje.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Toro zna što muškarci žele! Nudi im napredne tehnologije skrivene u modernim i učinkovitim erotskim pomagalima, koja svakodnevnu masturbaciju pretvaraju u nezaboravno iskustvo. U kolekciji Toro nalazi se i Cuper, udoban i fleksibilan masturbator od vrhunskog silikona s funkcijom rotacije od 360°. Otkrijte uzbudljive vrtnje, optimalno držanje i savršeni užitak!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Spinner Masturbator Brick

    Zavrtite ga uz Tenga Spinner! Pružit će vam nevjerojatno uzbudljive osjećaje svakim pokretom i učiniti vašu masturbaciju jedinstvenim iskustvom punim iznenađujućih osjećaja. Osim toga, modernog je i impresivnog dizajna, izrađena je od vrlo udobnog fleksibilnog materijala i lako se čisti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith HSA65 Rotating Masturbation Cup with 10 Spinning Modes KlicLok

    Jedinstveni rotirajući masturbator za vaš omiljeni HiSmith stroj za jebanje!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Soft Tube Cup Ultra Size

    Ovaj CUP vam daje potpunu kontrolu nad pritiskom na vašem vratilu. Osjećaj koji želite, kontroliran time koliko čvrsto ili lagano držite CUP.

    16,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Vaš glavić zaslužuje pažnju! Ova praktična igračka, koja može vibrirati u 7 intenzivnih načina, graciozno će to učiniti. Osim toga, također upravlja funkcijom automatskog usisavanja i ima gumb za brzo otpuštanje pritiska ako vam postane malo previše. Zato stavite navlaku na vrh penisa, zgrabite kontroler i diktirajte svoju dozu uzbuđenja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Bobble Magic Marbles

    Ludo, šareno i uzbudljivo! To je slučaj i s ovim Bobble masturbatorom prestižne marke Tenga koja dominira tržištem muških masturbatora. Transparentni gel dio je nevjerojatno fleksibilan i mekan, dok su unutarnja lica u boji savršeno poticajna i laka za pomicanje. Umetnite penis između njih i prepustite se savršenoj stimulaciji.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Wonder Wind

    Želite li više života i pogodnosti za život? Zamijenite svoj cilj jednom rukom za ovo revolucionarno jaje! U njemu fleksibilni mastrubator prelazi glatko glatku teksturu, što vas razbija u ljude. Doživite nešto!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Masturbator Egg Riffle

    Gospodo, dosadila vam je vlastita desna ruka i gledate li kako poboljšati svoje trenutke samoljublja? Isprobajte masturbator skriven u ovom jajetu prestižnog brenda Satisfyer! Izuzetno je fleksibilan, iznimno fleksibilan i pobrinut će se za stimulaciju cijelog penisa. Stoga ne oklijevajte opremiti svoj dlan ovim teksturiranim pomoćnikom i otkrijte novu razinu masturbacije!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Air-Tech Squeeze Strong

    Kombinacija mekih jastuka i tehnologije Air-Flow i Air-Tech dovela je do ovog fleksibilnog maturatora za ponovno i, iznad svega, savršen užitak. Upravlja se stiskom ruke, koji zahvaljujući svom obliku savršeno pristaje i vrlo lako ćete moći odabrati razinu pritiska.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Wonder Mesh

    Želite li više života i pogodnosti za život? Zamijenite svoj cilj jednom rukom za ovo revolucionarno jaje! U njemu fleksibilni mastrubator prelazi glatko glatku teksturu, što vas razbija u ljude. Doživite nešto!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Wonder Tube

    Želite li više života i pogodnosti za život? Zamijenite svoj cilj jednom rukom za ovo revolucionarno jaje! U njemu fleksibilni mastrubator prelazi glatko glatku teksturu, što vas razbija u ljude. Doživite nešto!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Signature Strokers Leo of Leolulu ULTRASKYN Pocket Pussy Vanilla

    Napravite par s prekrasnim Leom iz LeoLula! Sada možete imati njezin cvijet samo za sebe u obliku masturbatora, kojemu je ona bila model. Ručno je izrađena od savršenog ULTRASKYN materijala, iznutra je ugodno zategnuta i teksturirane, brzo se zagrijava na tjelesnu temperaturu i osjećat ćete se kao da ste u pravoj vagini.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Orb Masturbator Blue Rush

    Fleksibilna tekstura lopte unutar novog masturbatora Tenga Flip Orb bit će uzbudljiv prizor za vaš penis. Čvrste, ali elastične i mekane kuglice pružit će vam intenzivne osjećaje, dok će tijelo masturbatora udobno stajati u vašoj ruci. Stimulacijski pritisak birate i pritiskom pritiska, pa ćete to učiniti točno onako kako želite.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Želite li još više uživati u svom solo iskustvu? Donesite ovaj Rebel masturbator s 2 uzbudljive funkcije, može sisati i vibrirati. Nudi vam 3 načina usisavanja i 6 načina vibracije za senzualnu raznolikost. Upravljanje je vrlo jednostavno, a unutarnji dio nije samo ugodno mekan, već je i prošaran točkama i žljebovima za masažu. Kada ste gotovi, jednostavno izvucite i operite unutrašnjost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najbolju masturbaciju u svom životu! PDX Elite Hydrobator pružit će vam nevjerojatnu stimulaciju vode i jednostavno ćete se zaljubiti u njegov inovativni dizajn s dva otvorena kraja. Idite pod tuš ili kadu, dopustite da vas šuplji tunel ponese s punim užitkom i birajte između 3 brzine hoda i 7 načina vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Masturbator Egg Savage

    Gospodo, jesi li dobio desnu ruku i tražiš kako poboljšati svoju kratkodlaku samodostatnost? Napravite masturbator skriven u kvartovima prestižnog brenda Satisfyer! Excessive je fleksibilan, iznimno fleksibilan i obećao je da će stimulirati cijeli penis. Nemojte se bojati okrenuti dlanove na njihove teksturirane pomagače i otvoriti novu liniju masturbacije!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 290 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.