×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori vibrirajuće

Artikli 97 za 128 od 194 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    Uživajte u ovoj seksi guzici koja savršeno kopira najljepšu guzicu svih vremena. 2 realistične rupe, analna i vaginalna, već žude za vašim penisom, kao i za uklonjivim mini vibratorom, koji će vašoj masturbaciji dati još uzbudljiviju razinu. Obje rupice realno kopiraju prave rupe ljubavi, ugodne su teksture i učinit će vaš penis iznimno udobnim. Cijeli masturbator izrađen je od revolucionarnog X5 materijala koji je bez ftalata, siguran za tijelo i jednostavan za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Horny Fuck Slut Vibrating

    Želite li imati svoju kujicu savršenih oblina i još boljim analom i vaginom? Želite li je ne samo ošamariti, već i strastveno prodrijeti u nju kad god kušate, ma kakva ona bila? Imamo pravog za vas! Fuck Slub ima realističan oblik, obećava nevjerojatna iskustva, mekan je, izdržljiv i također uzbudljivo vibrira. Neka bude samo tvoja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Tri funkcije koje ne želite propustiti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Postoji li netko tko ne bi volio oralni seks? A što vam padne na pamet kada kažete višu razinu oralnog seksa? Hurricane by Jamyjob igračka je budućnosti koja će vam pokazati kako bi trebao izgledati pravilan oralni seks. Otkrijte njegovu snagu i podlegnite savršenstvu najboljeg orala ikad!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    Kad bi ovaj čokoladni poljubac po imenu Heather mogao govoriti, rekla bi ti da jedva čeka da to učini. Ugodno je mekan i fleksibilan i zahvaljujući otvorenom kraju može držati svaki veliki penis. Njegova unutarnja tekstura je prekrasno stimulirajuća i u trenutku kada dodate vibraciju, poprskat ćete jednom ili dvaput.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Želite li ne samo osjetiti svoje zadovoljstvo, već ga i vidjeti? Ova masturatorica po imenu Emily iz Pretty Love ima prozirni prozor u kojem ćete gledati cijeli događaj. Također ima uklonjivu unutarnju školjku izrađenu od udobnog, mekog i elastičnog TPR materijala nalik koži. Međutim, vrhunac stimulacije je sposobnost lizanja, škakljanja i masiranja žira! Uživajte u savršenom užitku za cijeli svoj penis!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Želite li se prepustiti ugodnoj stimulaciji? Dođite i upoznajte ovog vibrirajućeg masturbatora iz Jamyjoba! Skriva 2 snažna motora s 9 načina rada vibracija koji će vas odvesti u ekstazu. Unutrašnjost je izrađena od ugodnog gel silikona koji se vrlo brzo prilagođava vašoj tjelesnoj temperaturi. Uživajte u svom trenutku u potpunosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Prvi Guybrator™ na svijetu s patentiranom PulsePlate Technology™. PULSE je višestruko nagrađivani muški stimulator koji koristi oscilacije za stimulaciju muškarca. Dok je PULSE III SOLO dizajniran za mušku solo upotrebu, PULSE III DUO sa svojim daljinskim upravljačem i vibrirajućom donjom stranom posebno je dizajniran za parove.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Odličan kamin i ugodna toplina! Wyne masturbator 01 udobno leži u ruci i oduševit će vas svojom teksturom i oblikom vagine. Nudit će vam 5 načina vibracije u 3 brzine, 3 načina usisavanja i funkciju grijanja do 42°C. Vaš penis će biti kao u raju. Svaka od funkcija ima svoju kontrolu, pa ih možete kombinirati kako želite. Zato skliznite i prenesite se u svoj svijet užitka – samo vi i Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Uživajte u realističnom iskustvu sa svime, uključujući strastvene stenjanje i nestašne riječi, uz ovog govornog masturbatora iz Pipedreama! Osim strastvenih stenjanja, nudi vam 20 seksi fraza i 10 različitih načina vibracije, ova kombinacija će očarati ne samo vaš penis, već i vaš um! Priuštite si novu razinu masturbacije i dopustite Talk Back Super Storeku da govori vašoj duši, vašem srcu i prije svega vašem penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Sanjate li o ukusnom sisanju svog člana? Uz ovu jedinstvenu modernu igračku, možete je imati kad god se sjetite! Nudit će vam 5 snažnih načina usisavanja i 7 uzoraka vibracija. Zaljubite se u realističan oblik vagine, futuristički dizajn i unutarnju stimulirajuću teksturu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Sanjate li o magarcu koje će biti samo vaše i koje će moći rasti od jutra do večeri? Prestani! Vaši se snovi upravo ostvaruju, jer za vas imamo Extreme Bad Girl Vibrating Ass brenda Pipedream. Radi se o magarcu u prirodnoj veličini od ugodnog i realističnog Fanta Flesh materijala. Meke i okrugle polovice ove guzice jedva čekaju da budu stisnute i pljusnute, zamislite onaj zadovoljavajući zvuk kada ispružite svoju požudnu ruku i šamarate svoju novu Extreme Bad Girl! A onda će na vama biti hoćete li se odlučiti za njezinu vaginu ili anal i hoćete li u vožnju uključiti opojne vibracije ili ne. Ali nikada nemojte zaboraviti dovoljno podmazivanja (nemojte previše povrijediti svoju princezu) i završno čišćenje (neka Extreme Bad Girl uz vas cvjeta dugi niz godina).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Tražite li seksi mačkicu koja će uvijek biti spremna za vas i biti toliko sjajna da će biti bolja od one prave? Pogledajte što imamo za vas! Pussy Galore je anatomski oblikovan i nudi uistinu pravi doživljaj, jer je izrađen od kvalitetnog TPR materijala, koji je mekan, izdržljiv i mekan poput ljudske kože. Osim 2 senzualna otvora, ponudit će vam i intenzivne vibracije kako biste još više uživali u svom putovanju u raj. Ne tjerajte macu Galore da dugo čeka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Želite li u potpunosti uživati u svom vremenu? Pozovite Pulsara i neka radi svoj posao sisanja! To je moderno erotsko pomagalo s 3 načina usisavanja i 4 pulsirajuća načina vibracije. Izrađen je od čvrstog ABS-a izvana i ugodnog TPE materijala iznutra. Neka Pulsar bude dobar, divan i sjajan!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    Uživajte u najboljem seksu svog života koji vam je potreban samo Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker! Robusno vanjsko kućište udobno i čvrsto leži u vašoj ruci, a završni ventil omogućuje vam da lako doživite uzbudljivo usisavanje. Ugodno gladak i realističan Fanta Flesh materijal koji teško možete razlikovati od pravog tijela, ali najbolja stvar kod njega je njegova unutarnja tekstura, koja će savršeno stimulirati vaš penis. Sve u svemu, seks koji oduzima dah nikada nije bio na dohvat ruke kao s Air Tight Pussy Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CM04 prekrasno je diskretan i ponudit će vam uzbudljivo rotaciono spiralno kretanje s tri brzine. Biste li radije okrenuli desno ili lijevo? Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.
    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Vaš glavić zaslužuje pažnju! Ova praktična igračka, koja može vibrirati u 7 intenzivnih načina, graciozno će to učiniti. Osim toga, također upravlja funkcijom automatskog usisavanja i ima gumb za brzo otpuštanje pritiska ako vam postane malo previše. Zato stavite navlaku na vrh penisa, zgrabite kontroler i diktirajte svoju dozu uzbuđenja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Stavite ga u svoja željna usta kad god vam zatreba! Courtney uvijek ima otvoren poljubac i izbočen jezik koji jedva čeka da ga opljačka tvoj penis. Istodobno, možete koristiti i mini vibrator i uživati u ovoj realističnoj zabavi obogaćenoj vibracijama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MAN.WAND Pump One

    Gospodo, tražite li nešto što će vam konačno biti beskrajno dobro? Pogledajte ovaj elegantan i veličanstven masturbator od svilenkasto mekog i mekog silikona. Uz nevjerojatna 3 načina usisavanja, bit će vam ponuđeno i 7 načina rada vibracije, funkcija zagrijavanja i unutarnja stimulirajuća tekstura u koju ćete se jednostavno zaljubiti! Uživati!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Skin

    Žudite za nečim velikim, nemoralnim i realnim? U tom slučaju ćete se zaljubiti u ovo prekrasno dupe! Anatomski je oblikovan i nudi vam i ekspanzivnu vaginu i čvrsti analni dio. Prekrasno je mekan i spreman da bude tu za vas 24 sata dnevno. Želite li nešto više? Dodajte vibru! Savršenstvo? Da! I možeš biti tvoj!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Svestran i svjetski popularan muški stimulator sada u Luxe setu! Octopuss Pulse je popularna oscilirajuća igračka koja se ističe nepogrešivim funkcijama i potpuno se razlikuje od svih ostalih muških igračaka na tržištu. U ovom setu, osim samog stimulatora, pronaći ćete i praktičnu kontrolnu narukvicu s kojom ćete još više uživati u savršenim oscilacijama.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Nasty Nympho Bouncer Vibrating Skin

    Želite li to učiniti samo s nečim što je realno veliko, hrabro i neodoljivo? Svidjet će vam se ovaj element iz kolekcije Hidden Bangers. Anatomski je oblikovan i nudi uistinu pravi doživljaj, jer je izrađen od visokokvalitetnog TPR materijala koji je mekan, izdržljiv i mekan poput ljudske kože. Osim 2 senzualna otvora, ponudit će vam i intenzivne vibracije kako bi vaše putovanje u raj učinilo još ugodnijim. Nemojte dugo čekati na vas!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Volite li mekanu džepnu vaginu? Upoznajte Tracey! Lijepo je realističan i ugodne teksture iznutra. Ona je samo djevojka iz glavne uloge koja će to učiniti umjesto tebe. Izrađen je od izdržljivog TPE materijala u koji ćete se zaljubiti na prvi dodir. Također je izvanredno fleksibilan i njegov otvoreni tunel ljubavi prilagodit će se vašoj veličini bez straha.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Želite li još više uživati u svom solo iskustvu? Donesite ovaj Rebel masturbator s 2 uzbudljive funkcije, može sisati i vibrirati. Nudi vam 3 načina usisavanja i 6 načina vibracije za senzualnu raznolikost. Upravljanje je vrlo jednostavno, a unutarnji dio nije samo ugodno mekan, već je i prošaran točkama i žljebovima za masažu. Kada ste gotovi, jednostavno izvucite i operite unutrašnjost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najbolju masturbaciju u svom životu! PDX Elite Hydrobator pružit će vam nevjerojatnu stimulaciju vode i jednostavno ćete se zaljubiti u njegov inovativni dizajn s dva otvorena kraja. Idite pod tuš ili kadu, dopustite da vas šuplji tunel ponese s punim užitkom i birajte između 3 brzine hoda i 7 načina vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Double Male Masturbator Vagina and Mouth Kay

    Ne možete odlučiti preferirate li oralni seks ili vaginalnu penetraciju? S ovim masturbatorom dobivate oboje! S jedne strane, oduševit će vas super autentična maca, koja uključuje i zube i jezik, a s druge strane, zaljubit ćete se u precizno oblikovanu vulvu. Birajte između 7 načina vibracije i 3 brzine i zgrabite elegantnu torbicu koja obećava udobno rukovanje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nova dimenzija vaših trenutaka samoljublja! Ovakva sitnica je pametnija nego što mislite. Sir Richard ga je osmislio kako bi vas što je više moguće zadovoljio. Fleksibilan je i prilagođava se vašem penisu, razina pritiska ovisit će samo o vama, kao i o tome koji način vibracije od 8 ponuđenih odaberete. A zahvaljujući vodonepropusnosti, vaše kupke ili tuširanja bit će nešto uzbudljivije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali mastrubator bit će vaš omiljeni suputnik tijekom uvertira i trenutaka samoljublja. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta te će vas očarati svojim mekim silikonskim materijalom. Uživajte uz kvalitetnu igračku s oba kraja otvorena!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Odvojite vrijeme za sebe, igrajte se i pozovite ovog moćnog masturbatora da to učini. Senzualno će vas usisati i opiti vibracijama. Osim toga, možete ga stisnuti i odrediti pritisak. Odaberite između 7 razina usisavanja i vibracije i zaljubite se u dodir mekog i fleksibilnog unutarnjeg dijela od visokokvalitetnog TPE-a.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Masturbator Airturn3 pretvorit će vaše snove o savršenom masturbatoru u stvarnost! Udobno leži u ruci i zahvaljujući vanjskoj silikonskoj površini neće skliznuti iz nje. Nudi vam 3 funkcije usisavanja i 6 uzoraka vibracija (svaki s 3 intenziteta). Prebacit ćemo se između pojedinih funkcija vrlo jednostavno i brzo pomoću 4-smjerne joysticke na vrhu. Zadirkivati vas nevjerojatna unutarnja tekstura!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Topla vibrirajuća zabava! Ovaj mastrubator jednostavan za držanje oduševit će vas svojom unutarnjom stimulirajućom teksturom u obliku točkica i debelih nazubljenih ureza u dijelu žira. Izuzetno je fleksibilan i može senzualno zagrijati do 55°C. Birajte između 7 načina vibriranja i ponesite vibrator sa sobom u kadu ili tuš, jer je vodootporan.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 194 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.