×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori vibrirajuće

Artikli 129 za 160 od 239 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Action Kubex Masturbator with Licking Tongue, Pulsation & Vibration Black

    Kubex je izvanredan muški masturbator, jedinstven ne samo po izgledu već i po svojim kvalitetama.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite ViewTube Pro

    Automatski užitak pred vašim očima! Viewtube Pro je masturbator koji će vas osvojiti zahvaljujući snažnoj tehnologiji isprekidanog usisavanja. Donijet će vam buru osjećaja za intenzivnu solo igru, prilagoditi se vašem raspoloženju i pripremiti vam najbolja iskustva.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Toplina, vibracija i usis, to su tri uzbudljive značajke za solo igre kojih se nećete moći zasititi. Ovaj Rebel masturbator dirnut će vas ugodnom unutarnjom točkastom teksturom, a funkcija zagrijavanja do 42 stupnja dovest će vas do vrenja u kombinaciji s 5 načina rada vibracija i 3 brzine usisavanja!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero Gravity Electronic Vibration Black

    Tutnjave vibracije s eksplozivnim osjećajima!

    349 €

    289 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CM06 je prekrasno diskretan i ponudit će vam 10 uzbudljivih postavki vibracije. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima. Također, ne zaboravite značajku seksi glasa koja će pojačati vaše trenutke ljubavi prema sebi!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Astra Suction & Vibration

    Zamislite kako bi se osjećao vaš penis pod utjecajem uzbudljivih vibracija i sisanja. Pretpostavljam da bi to bilo vrlo intenzivno, zar ne? I znate što? Također bi bilo apsolutno jednostavno! Predstavljamo Astru, masturbator s kojim ćete iz dana u dan dodirivati nebo orgazma i uživati u nevjerojatnim osjećajima zahvaljujući 2 snažna motora-

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Želite li da vaša masturbacija bude savršena i savršena? Masturball je vrući novi proizvod na tržištu i ponudit će vam ne samo vibraciju, već i funkciju kompresije, što znači da će masturbator uzbuđeno komprimirati vaš penis. Unutarnji senzori osiguravaju osjećaj pri svakom pokretu, a Masturball se prilagođava gotovo svim veličinama. Dopustite da vas ponese moderni alat!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Masturbator Airturn3 pretvorit će vaše snove o savršenom masturbatoru u stvarnost! Udobno leži u ruci i zahvaljujući vanjskoj silikonskoj površini neće skliznuti iz nje. Nudi vam 3 funkcije usisavanja i 6 uzoraka vibracija (svaki s 3 intenziteta). Prebacit ćemo se između pojedinih funkcija vrlo jednostavno i brzo pomoću 4-smjerne joysticke na vrhu. Zadirkivati vas nevjerojatna unutarnja tekstura!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Žudite za nečim ugodno toplim za vaš penis početkom zime? Ovaj šarmantni masturbator ne samo da je spreman zagrijati vas do 40°C, već i milovati vaš penis uzbudljivim vibracijama. Ovo je moderan proizvod pa ne čudi da se puni preko USB kabela, vodootporan je i izrađen od svilenkasto mekog silikona koji je siguran za tijelo i ne sadrži ftalate.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Play Ride & Vibe Vibrating Stroker

    Mekana, teksturirana, rebrasta. 3 lizanja, 7 načina vibracije, tipka MAX dizajnirana za postizanje eksplozivnog orgazma. Fleksibilni rukav, dobar za sve veličine. 60 min. barem neprekidne zabave. USB baterija za punjenje. Vodootporan i jednostavan za čišćenje.

    129 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Black

    Luksuzno mekan i snažno vibrirajući rukav na vrhu penisa s daljinskim upravljačem. Zvuči li vam to kao san? To tek postaje stvarnost! Vaša muškost dobiva dozu vibracije o kojoj sanja. Ovo proširenje izrađeno je od prvoklasnog silikona i nudi vam 7 načina rada vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Vrana do vrana sjedi, uzbuđen pijetao traži svog kolegu. Tom of Finland dolazi s vibrirajućim masturbatorom u kojem ćete uživati u isto vrijeme kao i vaš partner. Njegov teksturirani unutarnji dio obuzima vašu muškost, vibracije vas preplave valom užitka, a prozirni materijal omogućuje vam da sve to gledate. Osvježite trenutke strasti s voljenom osobom i uživajte u nečem novom i sjajnom!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Solo Stroker Black

    Kako bi bilo da diverzificirate svoje trenutke samozadovoljstva? Ovaj Playboy masturbator oduševit će vas svojom uzbudljivom snagom. U njoj će vam biti jako ugodno jer je lijepo mekana i ugodne teksture sa spiralnim pokretima. Birajte između 7 brzina usisavanja i uživajte u slasnim orgazmima kad god vam se prohtije!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Neka vam masturbacija bude još bolja! Ovaj rukav za masturbaciju oduševit će vas svojom stimulirajućom teksturom i intenzivnim vibracijama. Izrađen od visokokvalitetnog silikona i možete se radovati vrhunskoj kvaliteti. Također dodajte vibraciju i dopustite da vas ponesu 3 brzine vibracije i 7 uzoraka vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nova dimenzija vaših trenutaka samoljublja! Ovakva sitnica je pametnija nego što mislite. Sir Richard ga je osmislio kako bi vas što je više moguće zadovoljio. Fleksibilan je i prilagođava se vašem penisu, razina pritiska ovisit će samo o vama, kao i o tome koji način vibracije od 8 ponuđenih odaberete. A zahvaljujući vodonepropusnosti, vaše kupke ili tuširanja bit će nešto uzbudljivije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najbolju masturbaciju u svom životu! PDX Elite Hydrobator pružit će vam nevjerojatnu stimulaciju vode i jednostavno ćete se zaljubiti u njegov inovativni dizajn s dva otvorena kraja. Idite pod tuš ili kadu, dopustite da vas šuplji tunel ponese s punim užitkom i birajte između 3 brzine hoda i 7 načina vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Želite li doživjeti usisavanje koji oduzima dah i uzbudljive vibracije koje završavaju opojnim vrhuncem? Za to će vam trebati pomoćnik po imenu Rebel! To je masturbacijski kamp s 4 načina vibracije i 3 načina usisavanja s odvojenom kontrolom. Uživajte u unutarnjoj stimulirajućoj teksturi mekog TPE materijala.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Blowtech Auto Stroker Machine Black

    Dodajte malo inovacije u svoju solo igru ili igru u paru s ovim automatiziranim strokerom koji ima snažnu vibraciju i načine glađenja.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Sjajne sise i seksi stenjanje! Wyne 02 Masturbator ima 4 motora, 10 načina vibracije, 3 načina usisavanja i 3 zvuka stenjanja. Vaš penis će biti kao u raju. Svaka od funkcija ima svoju kontrolu, pa ih možete kombinirati kako želite. Dakle, stavite priložene slušalice, uključite i prenesite se u svoj vlastiti svijet užitka – samo vi i Wyne!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Dameron Suction & Vibration Masturbator Red

    Doživite novu razinu užitka uz JAMYJOB Dameron muški masturbator. Ova luksuzna intimna igračka dizajnirana je da zadovolji vaše najdublje želje i podigne vašu intimu na nove visine.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Jeste li znali da čak i samoća može biti super uzbudljiva i donijeti slasne orgazme? Ovaj inovativni crni mastrubator pretvara vaše privatne intimne trenutke u trenutke ispunjene nezaboravnim užitkom. Ne samo da može vibrirati, već i bacati, a te funkcije možete pokrenuti odjednom ili svaku zasebno. Život je prekratak da bi se to radilo samo rukom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    Erotska pomoć za mušičare često je prevelika, čak i ako je teško koristiti par. Elegantna MANTA je samostalna i za upotrebu i za težinu, što vam omogućuje transformaciju vašeg penisa u vibrator, kao i pomoć pri takvom oralnom dijelu, koji pomaže izazvati masnu masnu gutljaju. Nemojte nas ubiti kada masturbirate! MANTY korita drže gel za podmazivanje na pravom mjestu i omogućuju bolju upotrebu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    Novo od Doca Johnsona s mini vibratorom za intenzivna iskustva! Ovaj je pomoćnik osmišljen kako bi poboljšao vaše iskustvo ne samo tijekom pušenja, već i tijekom masturbacije. Mekan je i ugodan te izrađen od fleksibilnog prozirnog i posebno ultra realističnog Ultraskyn materijala. Umetnite vibrator i uživajte u intenzivnim uzbudljivim osjećajima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Vibrating Penis Trainer with 3 Point Stimulation Black

    Spojite ugodno s korisnim i vježbajte svoju izdržljivost uz ovaj praktični masturbator! Pristaje kao rukavica u vašu ruku i na vaš penis i pruža vam stimulaciju u 3 točke s fleksibilnim krilcima. Fleksibilni dio pokriva glavić i testise, a muškarci s erektilnom disfunkcijom uživat će u njegovoj snazi. Nježne točkice oko glavića pružit će vam ugodnu masažu, a stimulirajuće brazde na središnjem dijelu tijela penisa, a čvršće točkice za testise. Uživajte u učinkovitom treningu za dužu izdržljivost!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    Dođi da me udariš! Da, Tiana ne samo da želi pljeskati, već želi i tvoj kurac. Nevjerojatno je realistično, lijepo i također živopisno. Ima 2 uzbudljiva otvora od kojih možete birati i možete birati između različitih razina vibracija. Revolucionarni materijal X5 bacit će vas na koljena, jer je tako stvaran. Jeste li spremni zaljubiti se na prvi dodir?

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Uzbudljiva vibrirajuća igračka na vrhu vašeg penisa. Ovaj crni masturbator oduševit će vaš žir senzualnim vibracijama kao i unutarnjim poticajnim izbočinama. Ponudit će vam 10 načina vibracija, između kojih možete birati putem daljinskog upravljača, koji je spojen na igračku. Sweet Smile Vibrationg Glans Mastrubator izrađen je od visokokvalitetnog silikona s poliuretanskim premazom i ABS-om, ne sadrži ftalate i u skladu je sa svim strogim EU REACH propisima.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Spin-X Heating & Rotation Masturbator

    Doživite novu razinu užitka uz SPIN-X muški masturbator iz JAMYJOB-a. Ova luksuzna intimna igračka dizajnirana je da ispuni vaše najdublje želje i podigne vašu intimu na nove visine.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Maštovit i pametno dizajniran masturbator za intenzivnu stimulaciju! Sadrži 2 snažna motora koji će vam ponuditi 10 ukusnih funkcija vibracije. Ugodno je fleksibilan i prilagođava se vašoj veličini. Iritira žir i cijeli penis i uživajte u izvanzemaljskim iskustvima koja si samo vaš dešnjak ne bi mogao priuštiti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser

    Voli li vaš glavić intenzivno zadirkivanje? Stavite mu ovaj teaser i dopustite da vam 2 snažna mini vibratora pruže nezaboravan osjećaj zadirkivanja. Mekani i fleksibilni TPR materijal ima stimulirajuće izbočine i ugodan je na dodir. Pokrenite ga s 3 brzine i 17 načina vibracije!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBotz The Milker Max 14X Thrusting & Vibrating Masturbator

    Uronite u tijelo u ovaj Milker Max potisni i vibrirajući masturbator! Mekani, rastezljivi TPE obavija vaš štap dok vas mali izbočini masiraju i hvataju pri svakom zamahu.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Blowtech Deep Throat Sucking Machine Black

    Dodajte malo inovacije u svoju solo igru ili igru u paru s ovim automatskim strokerom koji ima snažnu vibraciju i načine glađenja.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Stimulator

    Pomoćnik za izravnu stimulaciju žira! Kompaktan je, jednostavan za korištenje i opremljen s mnogo grebena i mogućnosti vibracija. Rebel Glans nudi vam 10 načina vibracija za vašu omiljenu raznolikost, između kojih možete prebacivati pomoću gumba izravno na igrački. Uzmi ga u ruku i otkrij koliko je malen, lagan i mekan, a onda ga samo stavi na žir i ahhhh.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 239 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.