×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori vibrirajuće

Artikli 33 za 64 od 301 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Toro Tiper Tip Cup Masturbator Black

    Toro zna što muškarci žele! Nudi im napredne tehnologije skrivene u modernim i učinkovitim erotskim pomagalima, koja svakodnevnu masturbaciju pretvaraju u nezaboravno iskustvo. U kolekciji Toro nalazi se i Tiper, relativno mali masturbator idealan za koncentriranu stimulaciju glavića i gornjeg dijela penisa. Otkrijte uzbudljive vibracije, udobno držanje i savršeni užitak!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz 10X Cyber Stroke Vibrating Stroker Black

    Što ako su vaši solo treninzi još bolji? Još uzbudljivije i intenzivnije? Jasno je da neće biti lako i morat ćete svog dešnjaka opremiti nečim pri ruci. To bi mogao biti ovaj Mini Double Stroker. Ima oba kraja otvorena tako da odgovara svim duljinama penisa i lako se čisti. Odaberite između 3 brzine vibracije i 7 uzoraka!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hand Vibe Male Mastrubator Black

    Nova razina masturbacije s Bathmate's Hand Vibe! Uz ovu igračku uživat ćete u dodiru mekanog silikonskog materijala u kojem ćete se osjećati udobno i ugodno. 10 načina vibracije odvest će vas do novih visina strasti, a sve to završava opojnim orgazmom od kojeg će vam se zavrtjeti u glavi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stroker Super Soft Masturbator & Vibrating Bullet

    Vibrirajuće drkanje za opojne osjećaje! Ovaj masturbator sastoji se od navlake za masažu penisa koja je opremljena čak i praktičnim prstenom za testise, a njegova druga bitna komponenta je mini vibrator. Ali ne morate ga koristiti, ovisi o tome želite li ritmičke vibracije ili ne. Ali jedno je sigurno - bit će fantastično!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Gyro Stroke Black

    Intenzivan užitak na dlanu! Samo s ovim masturbatorom uživat ćete u jedinstvenim uzbudljivim osjećajima koje će vam donijeti uglavnom snažno "njihalo" s kružnim pokretima. Uživajte u dubokim kružnim vibracijama kao ni u čemu drugom!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Your New Favourite Penis Vibrator Super Strong Yellow

    Kako bi bilo da dodate malo dinamike svojim rukotvorinama? Upoznajte ovu igračku! Prekrasne je žute boje i ima fleksibilna vibrirajuća krilca koja će svojim stimulirajućim žljebovima intenzivno masirati penis. Birajte između 10 načina vibracije i učinite svoju jurnjavu nezaboravnim iskustvom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Blowtech Tight Grip Stroking Machine Black

    Doživite nevjerojatne udarce i usku draž duboke penetracije s unutarnjim osjećajem zagrijavanja.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Dream Koko Masturbator Vibrating

    Osjetite zategnutost i stimulaciju kakvu želite! Kokos ima najrealističnije dostupne ženske masturbatore.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa ManQ James Deen Ass Master

    Volite li guzice? Ova realistična guza s testisima će vas namjestiti 24/7! Super je mekan, elastičan i brzo se zagrijava na temperaturu tijela. Djeluje prekrasno autentično (osobito na dodir) i otporan je na trganje, tako da možete uložiti puno truda u njega!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 07 Masturbator Vibrating & Sucking Function

    Opustite se i dopustite Wyne 07 masturbatoru da vas razmazi snažnim vibracijama i stimulira glans intenzivnim usisavanjem. Da, očekuje vas uistinu raznolik i iznimno ugodan užitak s ovim potpuno automatskim masturbatorom modernog izgleda s LED zaslonom i jednostavnim kontrolama.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Shaking Masturbator Black

    Izuzetno snažan drhtajući masturbator iz Rebela, koji se snažno trese i pulsira u bjesomučnom masiranju kako bi zadovoljio penis, a posebno glavić i frenulum. To se postiže snažnim motorom, koji tjera ljuljačku lopticu u masturbatoru da se brzo okreće. Snaga podrhtavanja može se jednostavno kontrolirati u 3 načina pritiskom na gumb izravno na igrački.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa ManQ Sophia Titty Fuck

    Volite li najviše grudi i vagine? Ova preslatka igračka spaja dva vaša omiljena ženska dijela tijela u jedan! Ona je savršeno zločesta i pomoći će vam da ugodite sebi kad god poželite. Stavite u vaginu ili između grudi, oboje će biti super uzbudljivo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Functions

    Kompaktni masturbator za glans s 2 funkcije iz Rebela s novom, inovativnom tehnikom masaže – The Super Sqeeze! Intenzivne vibracije izravno stimuliraju glans i frenulum. Svjetska premijera: dizajn i razvoj Proizvedeno u Njemačkoj!

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 3 Functions

    Žudite za igračkom s kojom biste doživjeli stvarno vruće trenutke užitka? Ovaj kamp mastika s 3 funkcije će to učiniti za vas! Unutra ima uzbudljive stimulativne držače, ima funkciju grijanja do 41 °C i može senzualno vibrirati u 10 načina. Njegovo upravljanje je vrlo jednostavno i sigurno ćete cijeniti funkciju Smart Shaking, koja reagira na dodir i počinje se tresti i pulsirati nakon dodira. Priuštite si ono što vam treba!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Elite 12X Enhancer Green

    Pitate se kakva je ovo zanimljiva igračka? To je silikonski rebrasti vibrator koji se može puniti i ima 12 funkcija vibracije za podrhtavanje koljena. Zahvaljujući prstenu, možete ga staviti na penis, što će apsolutno pojačati užitak i erekciju, a duži nazubljeni dio ostaviti da iritira klitoris prilikom penetracije. Nevjerojatan alat za početnike i erotske stručnjake!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CutiePies Hannah's Handful Pussy & Boob Head Stroker

    Volite li osjećaj držati zavodljivu dojku u ruci i moći je stiskati kako vam se prohtije? Sada zamislite da možete skliznuti u njega s druge strane. Zvuči li vam ovo kao najljepša bajka? Pogreška, to je stvarnost, dođi upoznati Hannah. To je mekana kozja bradica s bradavicom koja moli da je stisnete i vaginom s druge strane koja žudi za vašim kurcem. I kao bonus dodaje vibracije, wow!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Men 8X Vibrating Silicone Penis Sleeve

    Želite da vas intenzivno zadirkuju? Ovaj praktični stimulator penisa će vas razbjesniti svojim snažnim motorom. Ima unutarnju rebrastu teksturu i tijesan vrh koji se nalazi na glaviću. Birajte između 8 funkcija vibracije od kojih će vam srce zaigrati!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    Jamyjob nastavlja s inovacijama svaki dan! Njihov cilj je maksimalni užitak muške masturbacije! I zato Pulsar, pametni masturbator, teži vašem maksimalnom užitku. Njegova fleksibilna krila čvrsto okružuju vaš penis i pokazuju vam novu razinu užitka s 30 postavki vibriranja. Opustite se, uživajte i eksplodirajte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FPPR 2 Sided Vibrating Masturbator

    Kako do nezaboravnog vrhunca? Uzmi ovaj vibrirajući masturbator u pomoć! Ugodno je mekan i razmazit će vaš penis uzbudljivom teksturom. Dodajte tome 10 snažnih načina vibracije i ništa vas neće spriječiti da uživate u maksimalnom užitku, čak iu kupaonici, jer je masturbator potpuno vodootporan.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Stimulating Ball Pouch Blue

    Uz Boners Stimulating Ball Pouch, uživat ćete u prekrasnoj stimulaciji penisa i skrotuma! Postavite prsten oko baze penisa kada je mlohav; tijekom erekcije, prsten će čvrsto pristajati oko penisa, smanjujući protok krvi. Stavite svoj skrotum u pulsirajuću vrećicu i uživajte u prekrasnoj i jedinstvenoj stimulaciji.
    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Naomi Masturbator with Vibration

    Prettylove vibrirajuća čašica za masturbator brzo će podići vašu solo igru na nove visine. Njegov rebrasti unutarnji rukav i primamljiva, realistična konstrukcija stimulirat će vaš kurac gotovo kao pravi. Istražite intenzivne vibracije dok se širite i eksplodirate duboko u sebi.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Man Wand Black

    Masažna glava i masturbator u jednom! Trenutno tražite moćan alat s kojim možete uživati u 7 uzbudljivih načina vibriranja kao i u intenzivnim orgazmima. Izuzetno je fleksibilan, a luk za masturbaciju opremljen je stimulirajućom teksturom. Tada ćete si moći priuštiti glatku masažu cijelog tijela kad god vam zatreba.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Chiven3 Masturbator

    Uživanje u oralnom seksu kad god poželite nikad nije bilo lakše! Ovaj masturbator će vam pokazati istinski realističan užitak. Zato zaključajte vrata i uživajte u trenutku za sebe uz ovaj topli poljubac.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Airturn1 Masturbator

    Želite i trebate učiniti sebe sretnim? Da uživate u igrački koja će vam dobro doći i koja će vašu masturbaciju učiniti nezaboravnim iskustvom? Otouch Airturn1 je kvalitetan masturbator za zahtjevne muškarce. Meka rupa će zadržati vašu muškost, snažan, ali tih motor ostvarit će vaše najluđe fantazije i vaše će zadovoljstvo biti u vašim rukama.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Optimum Power Elite Pro Stroker Black

    Tražite vrhunskog masturbatora visoke tehnologije? Optimum Power Elite Pro Stroker savršen je kandidat! Njegov unutarnji dio je senzualno teksturiran, a otvoreni dizajn omogućuje vam da odaberete pritisak koji želite. Prepustite se trostrukim motorima i njihovoj nevjerojatnoj snazi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action Owen Two Variable Pressure Smart Pro Heated Masturbator

    Iz želje za zadovoljenjem pod svaku cijenu dolazi Owen Two. Ovaj muški masturbator ima sve prekrasne značajke prvog Owena, ali poboljšane za povećanje užitka.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Echo C Masturbator Black

    Predstavljamo Echo: Senzacionalni zakrivljeni masturbator koji se drži u dlanu Doživite vrhunac užitka s Echoom, našim revolucionarnim i prvim masturbatorom koji se drži u dlanu. Uz revolucionarni ergonomski dizajn, snažne vibracije i teksturirano blaženstvo, ovaj inovativni uređaj jamči neusporedivu razinu zadovoljstva.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Najbolja igračka nakon užitka na vrhu penisa. Ovaj Glans masturbator iz Rebel-a iznenadit će vas koliko je kompaktan i ujedno praktičan. Sakriva 2 motora i spreman je za stimulaciju žira i uzde zahvaljujući finim točkicama i žljebovima. Birajte između 10 načina vibracija i otkrijte divnu raznolikost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Ball Ring Black

    Prsten za penis/ testise dizajniran da vam pomogne u postizanju dugotrajnije i jače erekcije. 10 snažnih vibracijskih funkcija dodatno stimulira klitoris, ali ovaj prsten idealan je i za stimulaciju testisa.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 10X Turbo Silicone Penis Head Pleaser

    Turbo užitak za vrh vašeg penisa! Ova igračka držat će vrh vaše muškosti u debelom silikonskom rukavu i dražiti ga intenzivnim zujanjem. Ima dva snažna motora koji imaju 3 brzine vibracije i 7 uzbudljivih uzoraka. Uživajte u svakom centimetru teksturiranog interijera!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Želite li u potpunosti uživati u svojim intimnim trenucima samozaljubljenosti? U tom slučaju treba vam nešto više od praktičnog dešnjaka! Ovaj masturbator koji se može stisnuti od mekanog i visokokvalitetnog silikona idealna je marka. Nudi vam 6 ritmova vibracija i 3 brzine, prekrasno je mekan i možete ga stisnuti kako biste pojačali pritisak na penis ili ga ostaviti opuštenim. I to nije sve! Opremljena je funkcijom grijanja, tako da će vam u njoj biti ugodno u svim okolnostima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 301 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.