×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 33 za 64 od 129 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Shots Toys Easy Rider Vaginal

    Easy Rider Vaginal pruža beskrajno zadovoljstvo prodiranja. Praktičan masturbator spreman za akciju bilo kada i bilo gdje. Nema glavobolje i nikad nije van reda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    Jedan od najpopularnijih masturbatora konačno kod nas! To je prekrasna replika vulve sa zatvorenim krajem i predivnom unutarnjom stimulirajućom teksturom. Udobno leži u ruci, a također se lako čisti. Volite realistične osjećaje o kojima sanjate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    Lusty Tongues je unutarnja podloga koja se može ukloniti za vaše omiljene Satisfyer Men. Zahvaljujući svojim fleksibilnim stijenkama, senzualno upija vaš penis i simulira nezaboravan oralni seks. Uživajte u divljem vrhuncu i užitku o kakvom niste ni sanjali. Hoće li Lusty Tongue postati vaša omiljena unutarnja tekstura?

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Shower Mount Flight Adapter

    Za neke običan kotač, za druge neophodan dodatak za kojim su čeznuli. S ovim adapterom kombinirate Fleshlight nosač za tuš i vaš omiljeni Fleshlight Flight. Počnite uživati u tuširanju bez ruku, na primjer, i okusite raj koji nema granica!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Hard

    Otkrijte novu dimenziju masturbacije! Ovaj masturbator prestižnog brenda Tenga ima posebnu strukturu te će vam također pružiti nevjerojatno usisavanje ako prekrije zračni otvor u gornjem dijelu. Uživajte u užitku koji oduzima dah i vrlo stimulativnom dizajnu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Travel Beaver Skin

    Tražite li usku, vlažnu i realističnu kompaktnu macu koju ćete uvijek imati pri ruci? Zaljubit ćete se u ovu mačku! Udobno leži u ruci i lijepo se smoči u dodiru s vodom. Pada joj u ruku kao školjka, a čim je posjetiš svojim udom, poludiš za njezinom strastvenom utrobicom. Uživajte u putovanjima ili kad god poželite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Zaigrani ste i od masturbacije želite samo najbolje? Dešnjak ne može sam! Opremite je ovim masturbatorom koji oduzima dah, koji je u isto vrijeme vrlo praktičan i svestran. Napravljen je imajući na umu potrebe muškaraca i pruža doista uzbudljiva iskustva. Opremljen je ugodnom teksturom za nevjerojatne masaže, a također ima nekoliko načina vibracije, odaberite između!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup

    Premium užitak uz Tenga masturbator! Upoznajte najnoviji dodatak obitelji Tenga i otkrijte sljedeću razinu užitka. Njegovi zamršeni detalji interijera i prvoklasni materijali razmazit će vas do orgazmičnog vrhunca.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M for Men Super Stroker Transparent

    Gospodo, ne zaboravite spakirati ovaj sofisticirani masturbator na svoja putovanja! Svidjet će vam se rumenilo M za muškarce zbog njegove fleksibilnosti, senzualne mekoće i realističnih osjećaja, koji će u vama izazvati 4 reda bisera užitka koji zajedno tvore kanal s posebnom teksturom. Stimulacija vašeg penisa nikada nije bila intenzivnija. Tunel za masturbaciju M for Men dugačak je 14 cm, brzo se zagrijava do tjelesne temperature i ugodno je sklizak. Iskoristite ga za trenutke solo ljubavi ili dopustite svojoj polovici da to učini umjesto vas.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Vulva Transparent

    Samo od najpopularnijih masturbatora konačno dođite k nama! Ovo je prekrasna replika zatvorene vulve i predivne međusobno stimulirajuće teksture. Udobno leži u rukama, a također se lako čisti. Odaberite realistična svjetla o svojim sinovima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Sexy Sista To Go

    Pravi će biti tu za vas kad god vam zatreba. Ova kompaktna smeđa vagina Private Sexy Sista možda je prava, prikladna ne samo za putovanja. Pomoći će vam da budete dobro bilo kada i bilo gdje, ima diskretan dizajn, realističan dizajn interijera i staje u vašu ruku poput školjke. Želite najbolje, želite svoj istinski užitak.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Masturbator Egg Set Riffle,Bubble,Fierce 3 pack

    Naša SF jaja za masturbaciju imaju strukturu poput kože i zadovoljit će i penis i vrh. Različiti unutarnji oblici iznenađuju i oduševljavaju ugodnim osjećajima. A zahvaljujući inovativnom Cyberskin, nema potrebe za dodavanjem gelova za podmazivanje.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Hot Bombshell To Go

    Pravi će biti tu za vas kad god vam zatreba. Ova kompaktna Private Hot Bombshell vagina možda je prava, prikladna ne samo za putovanja. Pomoći će vam da budete dobro bilo kada i bilo gdje, ima diskretan dizajn, realističan dizajn interijera i staje u vašu ruku poput školjke. Želite najbolje, želite svoj istinski užitak.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Hot Masturbator Vaginal

    S novim Hot Easy Riderom postići ćete savršeno iskustvo penetracije. Strukturirana unutarnja tekstura osigurava vrlo realističan osjećaj. Zahvaljujući rupicama možete podesiti intenzitet vakuuma, a uži centar osigurat će ugodan doživljaj.

    24,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Femme Fatale To Go

    Pravi će biti tu za vas kad god vam zatreba. Ova kompaktna Private Femme Fatale vagina možda je prava, prikladna ne samo za putovanja. Pomoći će vam da budete dobro bilo kada i bilo gdje, ima diskretan dizajn, realističan dizajn interijera i staje u vašu ruku poput školjke. Želi najbolje, želiš svoju fatalnu ženu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M for Men All In Clear

    Ako ne volite raditi stvari na pola puta, radite ih do kraja. U tome će vam pomoći ovaj prozirni masturbator s 3 komore koji obećava osjećaj. Unutarnji oblici i teksture dizajnirani su tako da budu realistični, stoga nemojte čekati i isprobajte ih na vlastitom penisu!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Travel Beaver Brown

    Tražite li usku, vlažnu, smeđu i realističnu kompaktnu macu koju ćete uvijek imati pri ruci? Zaljubit ćete se u ovu mačku! Udobno leži u ruci i lijepo se smoči u dodiru s vodom. Pada joj u ruku kao rukavica i čim je posjetiš svojim udom, poludiš za njezinom strastvenom utrobicom. Uživajte u putovanjima ili kad god poželite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Pop & Toss

    Uklonite čep i upoznajte se s mekim fleksibilnim masturbatorom s realističnim ulazom i teksturiranom unutrašnjosti. Pristaje vašoj ruci kao rukavica, a pritiskom na njega pojačat ćete uzbudljivi pritisak na penis. Kada završite, samo ga brzo i jednostavno očistite i vratite poklopac.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Predstavljamo Boundless™ Reversible Squishy Ball Stroker, vrhunski stroker dizajniran za pružanje neusporedivog užitka i prilagodljivih osjećaja. Ovaj svestrani stroker ima škakljicu vrhova i dolazi s praktičnom kutijom za diskretno i higijensko skladištenje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Anal

    Jeste li umorni od toga ručno i tražite mastrubbera? Ovaj ljubavni analni će nesumnjivo biti dobar izbor, u kojem ćete se osjećati kao u pravom magarcu. Skinite poklopac, dodajte lubrikant, umetnite u mekani silikon i prepustite se ugodnoj teksturi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Girl Next Door Stacey

    Volite li mekani džepić? Upoznajte Stacey! Lijepog je oblika i ugodne teksture iznutra. Ona je samo djevojka iz susjedstva koja će to učiniti umjesto tebe. Izrađen je od izdržljivog TPE materijala u koji ćete se zaljubiti na prvi dodir. Također je izvanredno fleksibilan i njegov otvoreni tunel ljubavi prilagodit će se vašoj veličini bez straha.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Volite li mekanu džepnu vaginu? Upoznajte Tracey! Lijepo je realističan i ugodne teksture iznutra. Ona je samo djevojka iz glavne uloge koja će to učiniti umjesto tebe. Izrađen je od izdržljivog TPE materijala u koji ćete se zaljubiti na prvi dodir. Također je izvanredno fleksibilan i njegov otvoreni tunel ljubavi prilagodit će se vašoj veličini bez straha.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Soft Tube Cup Ultra Size

    Ovaj CUP vam daje potpunu kontrolu nad pritiskom na vašem vratilu. Osjećaj koji želite, kontroliran time koliko čvrsto ili lagano držite CUP.

    16,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Original Vacuum Cup Hard

    Otvorite novu dimenziju masturbacije! Ovaj masturbator, prestižne marke Tenga, ima posebnu strukturu koja vam također omogućuje korištenje neinvazivnog sjedala koje prekriva dišne putove na vrhu. Uživajte u koji oduzima dah i vrlo poticajnom dizajnu.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Hot Chocolate Nicoles Kitty Chocolate

    Bok, moje ime je Nicole i ja sam tvoja nova omiljena maca. Podatna sam, senzualno mekana i živa iznutra, topla i teksturirana. Brzo ću se zagrijati do vaše tjelesne temperature i ugodno stimulirati vaš penis. Tako sam mekana na dodir, dođi me maziti i zabavi se sa mnom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Main Squeeze Warming Accessory

    Volite li ugodno toplo? U tom slučaju ne smijete propustiti ovaj pomoćnik za zagrijavanje koji će za nekoliko trenutaka zagrijati vaš omiljeni masturbator Squeeze. Spojite ga na bilo koji izvor pomoću USB konektora i zagrijte svoj uređaj na 37 °C za samo 8 minuta. Zahvaljujući ovom zagrijavanju, možete uživati u još realističnijim osjećajima i iskustvima sa svojim masturbatorom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Wet Pussies Juicy Snatch Tan

    Volite li kad je mokro i jako sklisko? Ovaj masturbator mokri čak i bez lubrikanta! Dopustite da vas preplavi uzbuđenje nakon što kapnete vodu u prorez i on se pretvori u zonu užitka i mokre orgazmičke zabave. Osim toga, također je prekrasno mekan i realističan, jer je izrađen od visokokvalitetnog materijala Fanta Flesh!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Ripple Dual End Stroker Male Masturbator

    Kad je masturbacija u pitanju, davno su prošla vremena kada je bila dovoljna ruka i malo gela. Danas možete biti zahtjevni i odabrati zabavnu igračku za savršeno zadovoljstvo. Takav je i ovaj masturbator s dva otvorena kraja koji će vam pružiti osjećaj pravog seksualnog susreta, stoga prihvatite poziv!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Training Master Double Side Stroker Blue

    2 kraja i realistična iskustva, upravo je to ono što je ovaj fleksibilni masturbator izrađen od visokokvalitetnog TPE materijala. Njegova unutarnja tekstura je zaista vrlo autentična i donosi intenzivne osjećaje. Dakle, masturbator će biti odličan za trening izdržljivosti. Vježba čini majstora i kada trenirate, nećete to učiniti u roku od 5 sekundi, a naprotiv, uživat ćete puno dulje u ljubavi!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hand Job Stroker Clear

    Dodajte novu dimenziju svojim trenucima samoljublja i nabavite prozirni Hand Job Stroker stimulirajuće teksture. Izrađen je od vrlo mekog i fleksibilnog materijala u koji će se vaš penis zaljubiti. Osim toga, ima više od 100 izbočina za još intenzivniju stimulaciju. Masturbator je izrađen od prozirnog TPR materijala, ima dva kraja i vrlo se lako čisti. Uživajte u divljoj masturbaciji i otkrijte najjače orgazme uz ovaj jednostavan, ali učinkovit alat.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Slutty Senorita To Go

    Pravi će biti tu za vas kad god vam zatreba. Ova kompaktna smeđa vagina Private Slutty Senorita možda je prava, prikladna ne samo za putovanja. Pomoći će vam da budete dobro bilo kada i bilo gdje, ima diskretan dizajn, realističan dizajn interijera i staje u vašu ruku poput školjke. Želite najbolje, želite svoj istinski užitak.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hot Rod Xtreme Enhancer Transparent

    Želite li intenzivnije erotsko istraživanje i donijeti razumnije koristi? Nabavite Hot Rod Enhancer i učinite svog partnera što lakšim. Korištenjem dobrobiti i orgazmičke stimulacije moguće je dodati erekciju, pojačati podražaj i dodatno održati stimulaciju. Olakšajte to uskoro i pustite da se vaše divlje erotske fantazije počnu igrati!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 129 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.