×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 33 za 64 od 87 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass Masturbator Caramel Skin

    Tražite li iznimno realističnu guzicu i macu za sve svoje omiljene poze? Ovo veliko dupe jedva čeka vaše batinanje, a modelirana vagina žudi za vašim penisom. Unutarnja stimulirajuća tekstura pripremit će orgazmičnu masažu i Fanta Flesh materijal nalik koži koja će vam se svidjeti zbog svoje mekoće i glatkoće. Otkrijte savršeno pravo iskustvo svaki put kada odete!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    Želite li svoj užitak doživjeti svim osjetilima? Uz ovaj masturbator to možete osjetiti na vlastitom penisu, čuti i vidjeti! Prozirni prozor omogućuje vam da gledate svoj penis kako uživa u rotacijama ili guranjima i osjećate se kao da ste u uzbudljivom okruženju dubokog grla. Uključite olujni način rada i uživajte u maksimalnoj mogućoj stimulaciji!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    Tornada su opasna i razorna, to su stupovi zraka koji se snažno okreću unutra i čiste sve što im se nađe na putu. I Tornado by Jamyjob je takav! Ponudit će vam 10 moćnih uzoraka zabadanja i rotacije, s kojima ćete doživjeti vrtlog zapanjujućih osjećaja!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero 0 Black Strong Edition

    FLIP ZERO se vratio s obožavateljima omiljenom Strong Black Edition! Futuristički FLIP stil se vraća s čvršćim materijalom i odvažnijim detaljima za potpuno novo iskustvo iz serije FLIP.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Onahole Masturbator

    Sanjate li o najrealnijim iskustvima? Samo s ovim masturbatorom iz Kokosa možete udahnuti život svojim snovima. Dakle, ovaj dio ženskog tijela nije baš živ, ali je modeliran po živom modelu i svi njegovi detalji su savršeno promišljeni. Tekstura ljudske kože je apsolutno zadivljujuća, kao i autentične stidne usne, pa čak i G-točka!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    USB punjivi masturbator SM400 pruža Vam potpuno novo iskustvo masturbacije. Gurnite svoj penis, s malo lubrikanta, u osovinu i prepustite se maženju teleskopskim i rotacijskim pokretima.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    ISKUSITE NAJNAPREDNIJE, HANDS-FREE, USB-PUNJIVE STROKERE IKAD PROIZVEDENE! Mega-Bator je jedini hands-free masturbator na svijetu koji obavlja sav posao umjesto vas dok gledate svoju omiljenu prljavštinu na svom mobilnom uređaju!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Leten A380 PRO elektronički super masturbator s funkcijom rotiranja i potiskivanja

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodo, želite li dati sve od sebe i učiniti svaku svoju masturbaciju nezaboravnim iskustvom? Novija verzija popularnog Alex Dark Blue masturbatora svojim će realno mekim materijalom upiti vaš penis, intenzivno će ga gurati i odvesti vas u svijet ispunjenih fantazija. I to nije sve! Najnovije poboljšanje je moderna kontrola putem aplikacije koja omogućuje zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    Želite nešto više? Želite li moćan moderni gadget koji će vaše trenutke masturbacije pretvoriti u nezaboravna iskustva? Vrijeme je da otkrijete moćnu Elite Moto Muzalicu! Njegova značajka isprekidanog potiska bacit će vas na koljena. Uživajte u savršenoj buri osjeta i prilagodite funkcije svom trenutnom raspoloženju.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II – masažer penisa. Osjetljiv, inovativan, snažan. COBRA LIBRE II je seksualna igračka napravljena za glavu penisa!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Plus Perfect DD's Masturbator Flesh

    Vrijeme je da ispunite sve svoje seksualne fantazije s našim zadivljujućim PDX PLUS® Perfect DD masturbatorom!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Volite li to svojim ustima? Moto Stroker će biti vaša nova ljubav! Ima funkciju automatskog kretanja i vibracija i vaše će se ruke konačno moći tamo odmarati. Uživat ćete u 5 različitih načina vibracija i šokova u 2 uzbudljiva načina. Pronađite savršen ritam i prepustite se realističnim ustima koja će vas sigurno progutati!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Streetgirl's #6 Skin

    Upoznaj svoju novu djevojku! Ima seksi punašne obline i vaginu punu stimulacijskih izbočina koje će vam se stvarno svidjeti. Ona je šarmantna i kao prava i ne manjka joj čvrstih grudi samo za ruku. Priuštite si autentične doživljaje uz ovaj elegantni komad ženskog tijela koji ćete maziti, maziti i ljubiti.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    ISKUSITE NAJNAPREDNIJE, HANDS-FREE, USB-PUNJIVE STROKERE IKAD PROIZVEDENE! Mega-Bator je jedini hands-free masturbator na svijetu koji obavlja sav posao umjesto vas dok gledate svoju omiljenu prljavštinu na svom mobilnom uređaju!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CM05 izvrsno je diskretan i nudi vam 3 različite postavke usisavanja i 3 brzine kretanja, što simulira val. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.
    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 pretvara vašu masturbaciju u nezaboravno iskustvo, od glavića do testisa. Zato što je opremljena posebnim stimulatorom za testise, a uz to će vam ponuditi senzualno i snažno usisavanje koje će vas zaista oduševiti. Bit će to oluja senzacionalnih osjećaja! Prilagodite ga svojim osobnim i trenutnim prevencijama i uživajte maksimalno!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Želite li da vaš mastrubace bude savršeno iskustvo? Upravo tako će biti s Fap-O-Maticom! Nudi vam snažno povremeno usisavanje koje uzrokuje uzbudljive udarce. Bit će to savršena oluja osjećaja tijekom intenzivnih solo igara koje će se prilagoditi vašem trenutnom raspoloženju. Uživajte u automatskim potezima oko penisa koji će simulirati udaranje i doći do najboljih vrhova.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Što ima dva palca i voli pušenje? Ti, očito. S novim i poboljšanim Autoblow 2+ XT, uskoro ćete doživjeti seksualnu igračku za muškarce koja postavlja standard u realističnim solo iskustvima. Ova ažurirana verzija, lansirana u kolovozu 2018., uključuje redizajnirani držač za penis s 5 krakova koji je 50% čvršći, što Vam pomaže da uživate u boljim, većim orgazmima. Dajte ruci odmor i dopustite Autoblowu da odradi opterećenje ili dva - automatski. Navlaka iskoči u sekundi za jednostavno čišćenje. Trebat će Vam lubrikant na bazi vode, plus 'ete možda htjeti upotrijebiti sredstvo za čišćenje igračaka kako biste bili sigurni da je Vaš rukav čist nakon pranja. Za razliku od drugih masturbatora, čišćenje nakon što zabava završi s Autoblowom je jednostavno.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Volite li duboko grlo? A tko ne! Ovaj jedinstveno dizajnirani masturbator ima realističan oblik grla i izrađen je od Fanta Flesh materijala, koji se teško razlikuje od prave ljudske kože. Jeste li spremni za najbolje pušenje u svom životu?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Hera Real Hip Masturbator Vibrating

    "Hera Hip - REAL" - čist i uredno dizajniran masturbator malih bokova. Svaki otvor nudi jedinstveni dizajn i osjećaj. Vaginalni i analni otvori. Ovaj realistični masturbator dolazi sa sustavom masaže. Daje učinak masaže rotirajući i vibrirajući u isto vrijeme.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Mini Handheld Milker

    Volite li senzualno sisanje svog penisa više od svega na svijetu? Ova mala, ali moćna i moćna diskretna igračka za masturbaciju poslušat će vaše želje. Izrađen je od fleksibilnog, prozirnog i kvalitetnog TPE materijala, a zahvaljujući završnom prstenu lijepo će prianjati. Umetnite mini vibrator u mali otvor, a zatim zgrabite kontroler kako biste diktirali razinu usisavanja i vibracije!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Doživite vrhunski užitak s Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, potpuno samostalnim punjivim masturbatorom koji nudi i vibracije i mogućnosti potiskivanja. S 10 intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, kao i 10 neovisnih funkcija glađenja, ovaj uređaj pruža širok raspon osjeta za prilagođeni užitak.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy End Game Black

    Uživajte u putovanju i End Gameu s ovim snažnim Strokerom dizajniranim za izvrstan dugotrajan užitak. Doživite potpuno novo carstvo osjeta zahvaljujući mekom, teksturiranom unutarnjem rukavu koji maže, vibrira i zagrijava do ukusnih 100+F stupnjeva. Uz elegantan dizajn i UV postolje jednostavno za korištenje za dezinfekciju nakon čišćenja, možete biti sigurni da ste uvijek spremni za svoju sljedeću avanturu.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Postoji samo nekoliko stvari koje su zaista važne u životu, a svi znamo da je jedna od njih zdravlje. Ne samo fizičko zdravlje kao takvo, već i mentalno zdravlje, koje ide ruku pod ruku sa seksualnim zadovoljstvom. Ovaj par igračaka prestižne marke Fun Factory pružit će vam apsolutno uzbuđenje, nevjerojatne orgazme i podržati vaše mentalno blagostanje. Igrajte se s njima sami ili u paru, a kada završite spremite ih u kutiju koja je također uključena u pakiranje.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Prvi Guybrator™ na svijetu s patentiranom PulsePlate Technology™. PULSE je višestruko nagrađivani muški stimulator koji koristi oscilacije za stimulaciju muškarca. Dok je PULSE III SOLO dizajniran za mušku solo upotrebu, PULSE III DUO sa svojim daljinskim upravljačem i vibrirajućom donjom stranom posebno je dizajniran za parove.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Nije li bilo moguće odabrati oralni seks i uživanje s kojima se ništa ne može dogovoriti? Tko ne bi volio novi Autoblow 2 Extra Tight? Realistična, visokoučinkovita tehnologija učvršćivanja kuglica je lopta od vrha prema dolje koja čini da vaš penis i bedro cirkuliraju kada je novi Autoblow 2 50% veći od prethodnog modela. Očekujem da doživite intenzivnije i bolnije orgazme. Pustite ruke, Autoblow 2 treba nešto za svoj rad.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Uživajte u realističnom iskustvu sa svime, uključujući strastvene stenjanje i nestašne riječi, uz ovog govornog masturbatora iz Pipedreama! Osim strastvenih stenjanja, nudi vam 20 seksi fraza i 10 različitih načina vibracije, ova kombinacija će očarati ne samo vaš penis, već i vaš um! Priuštite si novu razinu masturbacije i dopustite Talk Back Super Storeku da govori vašoj duši, vašem srcu i prije svega vašem penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Streetgirl's #6 Black

    Upoznaj svoju novu djevojku! Ima seksi obline i vaginu punu stimulativnih kutaka i pukotina koje će vam se jako svidjeti. Šarmantna je kao prava i ne manjka joj čvrstih grudi samo za ruku. Priuštite si autentičan doživljaj uz ovaj elegantni komad ženskog tijela koji ćete maziti, maziti i voljeti.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Odličan kamin i ugodna toplina! Wyne masturbator 01 udobno leži u ruci i oduševit će vas svojom teksturom i oblikom vagine. Nudit će vam 5 načina vibracije u 3 brzine, 3 načina usisavanja i funkciju grijanja do 42°C. Vaš penis će biti kao u raju. Svaka od funkcija ima svoju kontrolu, pa ih možete kombinirati kako želite. Zato skliznite i prenesite se u svoj svijet užitka – samo vi i Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najbolju masturbaciju u svom životu! PDX Elite Hydrobator pružit će vam nevjerojatnu stimulaciju vode i jednostavno ćete se zaljubiti u njegov inovativni dizajn s dva otvorena kraja. Idite pod tuš ili kadu, dopustite da vas šuplji tunel ponese s punim užitkom i birajte između 3 brzine hoda i 7 načina vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 87 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.