×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 33 za 64 od 66 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • LoveToy Streetgirl's #8 Skin

    Ovo izvrsno izrađeno trans tijelo sigurno će osvojiti vaše najdublje želje i probuditi vaše najluđe erotske fantazije. Ona predstavlja jedinstveno iskustvo bez premca u svom bogatstvu i intenzitetu.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Leten A380 PRO elektronički super masturbator s funkcijom rotiranja i potiskivanja

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    ISKUSITE NAJNAPREDNIJE, HANDS-FREE, USB-PUNJIVE STROKERE IKAD PROIZVEDENE! Mega-Bator je jedini hands-free masturbator na svijetu koji obavlja sav posao umjesto vas dok gledate svoju omiljenu prljavštinu na svom mobilnom uređaju!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CP01 izvrsno je diskretan i nudi vam 10 uzbudljivih rotacijskih funkcija i 5 funkcija usisavanja. Osim toga, svakako će vam se svidjeti funkcija zagrijavanja koja će dodatno podržati cijelo iskustvo. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.

    179 €

    169,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Streetgirl's #7 Skin

    Usredotočite se na ovu bucmastu ljepoticu za najautentičniji doživljaj. Ova primamljiva dama odiše zadivljujućim šarmom koji naglašava njezinu ženstvenost, a posebno su punašne obline i konture impresivnije od obične veličine.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Ruku na srce, ništa bolje od oralnog seksa! Slažeš li se? Dajte priliku ovom masturbatoru za usisavanje vrhunske marke Lovebotz da vam pokaže da on to može najbolje! Osim usisavanja s 3 načina rada, nudi vam 3 brzine vibracije i 5 uzoraka vibracije, kao i funkciju grijanja koja vas grije, baš kao u pravoj meringue! Ako želite najbolje za sebe, definitivno želite Auto Milker!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Postoji samo nekoliko stvari koje su zaista važne u životu, a svi znamo da je jedna od njih zdravlje. Ne samo fizičko zdravlje kao takvo, već i mentalno zdravlje, koje ide ruku pod ruku sa seksualnim zadovoljstvom. Ovaj par igračaka prestižne marke Fun Factory pružit će vam apsolutno uzbuđenje, nevjerojatne orgazme i podržati vaše mentalno blagostanje. Igrajte se s njima sami ili u paru, a kada završite spremite ih u kutiju koja je također uključena u pakiranje.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy End Game Black

    Uživajte u putovanju i End Gameu s ovim snažnim Strokerom dizajniranim za izvrstan dugotrajan užitak. Doživite potpuno novo carstvo osjeta zahvaljujući mekom, teksturiranom unutarnjem rukavu koji maže, vibrira i zagrijava do ukusnih 100+F stupnjeva. Uz elegantan dizajn i UV postolje jednostavno za korištenje za dezinfekciju nakon čišćenja, možete biti sigurni da ste uvijek spremni za svoju sljedeću avanturu.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Što ima dva palca i voli pušenje? Ti, očito. S novim i poboljšanim Autoblow 2+ XT, uskoro ćete doživjeti seksualnu igračku za muškarce koja postavlja standard u realističnim solo iskustvima. Ova ažurirana verzija, lansirana u kolovozu 2018., uključuje redizajnirani držač za penis s 5 krakova koji je 50% čvršći, što Vam pomaže da uživate u boljim, većim orgazmima. Dajte ruci odmor i dopustite Autoblowu da odradi opterećenje ili dva - automatski. Navlaka iskoči u sekundi za jednostavno čišćenje. Trebat će Vam lubrikant na bazi vode, plus 'ete možda htjeti upotrijebiti sredstvo za čišćenje igračaka kako biste bili sigurni da je Vaš rukav čist nakon pranja. Za razliku od drugih masturbatora, čišćenje nakon što zabava završi s Autoblowom je jednostavno.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith C1094 Woman Silicone Feet

    Netko je rudar, netko je dolnák, a kako god zvučalo, netko je i slatka! A upravo za takve ljubavnice imamo ova prekrasna stopala koja će njihove erotske footfetish snove pretvoriti u stvarnost. Potpuno su realističnog dizajna i osim desne i lijeve nogice u pakiranju ćete naći i nokte te lak. Izrađene su od 100% visokokvalitetnog silikona, tako da su nevjerojatno fleksibilne i možete čak i pomicati prste. Je li ovo točno tvoje? Zato uzmi ove prekrasne noge kao svoje!

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Sexy Lady Masturbator

    Zamislite da vas ovaj seksi ženski masturbator vodi u sedmo nebo! Probit ćete u šarmantnu vaginu ili analni dio i stisnuti svoje zavodljivo poprsje. Vaši snovi se ostvaruju uz Sexy Lady, čije se usne i klitoris ne razlikuju od stvarnih.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Želite li da vaš mastrubace bude savršeno iskustvo? Upravo tako će biti s Fap-O-Maticom! Nudi vam snažno povremeno usisavanje koje uzrokuje uzbudljive udarce. Bit će to savršena oluja osjećaja tijekom intenzivnih solo igara koje će se prilagoditi vašem trenutnom raspoloženju. Uživajte u automatskim potezima oko penisa koji će simulirati udaranje i doći do najboljih vrhova.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Adel Onahole Masturbator Vibrating

    Proizvod pravog stila; veličina i tekstura je gotovo identična pravom magarcu.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Rear Beauty Light

    Život je prekratak da samo maštamo o savršenim erotskim iskustvima i nikada ih ne pretvorimo u stvarnost. Svaki vaš san o sočnoj vagini i čvrstom analu, senzualnim vibracijama i sisanju ostvarit će se uz ovaj zapanjujuće realističan masturbator savršenog oblika, autentično modeliranih detalja i poticajnih unutarnjih tekstura.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Ultra Realistic Milker Masturbator Pro

    Samo s ovom igračkom vaši trenuci samozadovoljstva bit će savršeni! Automatska muzalica usisava, stiska i vibrira kako bi vam pružila najzadovoljnije iskustvo i novi osjećaj. Unutarnji dio je ultra-realističan, mekan i prekrasno savitljiv, jer se radi o visokokvalitetnom TPE materijalu koji je siguran za tijelo. Uživajte u 3 načina usisavanja, 3 načina stiskanja i 10 načina vibracije!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Streetgirl's #7 Black

    Usredotočite se na ovu bucmastu ljepoticu za najautentičniji doživljaj. Ova primamljiva dama odiše zadivljujućim šarmom koji naglašava njezinu ženstvenost, a posebno su punašne obline i konture impresivnije od obične veličine.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Nije li bilo moguće odabrati oralni seks i uživanje s kojima se ništa ne može dogovoriti? Tko ne bi volio novi Autoblow 2 Extra Tight? Realistična, visokoučinkovita tehnologija učvršćivanja kuglica je lopta od vrha prema dolje koja čini da vaš penis i bedro cirkuliraju kada je novi Autoblow 2 50% veći od prethodnog modela. Očekujem da doživite intenzivnije i bolnije orgazme. Pustite ruke, Autoblow 2 treba nešto za svoj rad.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Xone App Controlled Masturbator

    Želite li začiniti svoj seksualni život? Ne tražite dalje od Xonea, interaktivnog strokera koji nudi živopisno iskustvo igrate li sami ili s partnerom. S Xoneovim sustavom kontrole pokreta možete birati između 10 različitih ručnih uzoraka i uživati u pokretima gore-dolje za potpuno prilagodljivo i zadovoljavajuće iskustvo koje zadovoljava sve vaše potrebe.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Streetgirl's #8 Black

    Ovo izvrsno izrađeno trans tijelo sigurno će osvojiti vaše najdublje želje i probuditi vaše najluđe erotske fantazije. Ona predstavlja jedinstveno iskustvo bez premca u svom bogatstvu i intenzitetu.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Jeste li moderan muškarac i volite tehnički napredne pogodnosti? Doživite novu razinu užitka koja oduzima dah uz snažan usisni i vibrirajući Bionic masturbator! Pružit će vam stvarno opojno iskustvo masturbacije, a njegove funkcije možete prilagoditi svojim potrebama. Uživajte u čvrstoj unutarnjoj teksturi, 4 funkcije intenzivnog usisavanja i 7 funkcija vibracije!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Samanda Masturbator

    Samanda je djevojka kakvu ste oduvijek željeli. Uvijek je spremna za vas! Ovaj mega masturbator ima realnu veličinu i ostvaruje vaše najluđe snove. Koristite je kad god i gdje god želite.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Svestran i svjetski popularan muški stimulator sada u Luxe setu! Octopuss Pulse je popularna oscilirajuća igračka koja se ističe nepogrešivim funkcijama i potpuno se razlikuje od svih ostalih muških igračaka na tržištu. U ovom setu, osim samog stimulatora, pronaći ćete i praktičnu kontrolnu narukvicu s kojom ćete još više uživati u savršenim oscilacijama.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz The Milker Slider 18X Stroking Masturbator Black

    Umoran od svoje ruke? Čak ni ne morate! S ovom praktičnom Lovebotz automatskom mužnjom možete uživati u automatskoj mužnji s 3 brzine i 6 uzoraka. Ima nizove kuglica za još bolju stimulaciju te ima fleksibilan i mekan unutarnji TPE rukav koji će vašem penisu biti maksimalno ugodan. Zgrabite plastičnu kutiju i nagnite je prema svojim trenutnim potrebama i položaju.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Auto Milker Intense

    Sanjate li o masturbatoru koji će vas slušati i maksimalno zadovoljiti? Ovaj usisni Milker će iz vas iscijediti i posljednju kap baš onako kako želite. Dočekat će vas mekani i rebrasti TPE rukav, a funkcija Tornado ponudit će vam 3 načina intenzivnog usisavanja. Ovome možete dodati vibraciju s 3 brzine i 7 uzoraka vibracije. Nije potrebno spominjati da se lako čisti i puni putem USB kabela.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Vacuum Max Vacuum Controller II

    Napredna vakuumska tehnologija u kombinaciji s optimalno dizajniranom šalicom za maksimalno povećanje vašeg užitka.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Friend with Benefits Vanessa Davis Realistic masturbator

    Volite li graciozne prsate ljepotice? U tom slučaju voljet ćete i Vanessu koja će sve vaše strastvene želje pretvoriti u stvarnost. Živ je, divno mekan i savršeno mekan. Njegova unutarnja tekstura ugodno će vas stimulirati tijekom penetracije, a TPR materijal će se prilagoditi vašem ritmu. Da li više voliš njen anus ili vaginu? Volite obje rupe jednako!
    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Odvojite vrijeme za sebe, igrajte se i pozovite ovog moćnog masturbatora da to učini. Senzualno će vas usisati i opiti vibracijama. Osim toga, možete ga stisnuti i odrediti pritisak. Odaberite između 7 razina usisavanja i vibracije i zaljubite se u dodir mekog i fleksibilnog unutarnjeg dijela od visokokvalitetnog TPE-a.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite ViewTube Pro

    Automatski užitak pred vašim očima! Viewtube Pro je masturbator koji će vas osvojiti zahvaljujući snažnoj tehnologiji isprekidanog usisavanja. Donijet će vam buru osjećaja za intenzivnu solo igru, prilagoditi se vašem raspoloženju i pripremiti vam najbolja iskustva.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Rear Beauty Dark

    Život je prekratak da biste sanjali o savršenoj erotskoj umjetnosti i nikada je ne pretvorili u stvarnost. Svaki vaš san o sočnoj vagini i čvrstom analu, senzualnim vibracijama i sisanju ostvarit će se uz ovaj nevjerojatno realističan masturbator savršenog oblika, autentično modeliranih detalja i poticajnih unutarnjih tekstura.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 08 Masturbator Shaking Function with Booster Button

    Opustite se i prepustite masturbatoru Wyne 08 brigu o vašem užitku i užitku! To je snažna igračka sposobna za uzbudljivo kretanje gore-dolje i pulsirajuću funkciju trešnje u 7 načina. Tu je i booster tipka, koja trenutno aktivira maksimalnu izvedbu svih funkcija, a orgazam neće dugo čekati!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bionic Stroking Masturbator Black

    Jeste li moderan muškarac i volite tehnički napredne pogodnosti? Doživite novu razinu užitka koja oduzima dah uz snažan Bionic masturbator! Pružit će vam istinski opojno iskustvo masturbacije, a njegovu funkciju možete prilagoditi svojim potrebama. Uživajte u čvrstoj unutarnjoj teksturi, 7 funkcija intenzivnih potisaka za nenadmašan užitak pri svakom pokretu!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Maria Onahole Masturbator

    Doživite ultimativni realistični osjećaj s Maria Real Vagina masturbatorom iz Onahole serije Kokos. Ovaj masturbator izrađen je po uzoru na pravi model, osiguravajući pažnju na svaki detalj! Odlikuje se živopisnom teksturom kože, realistično mekim stidnim usnama, pa čak i G-točkom u uzbuđenom stanju. Drška anusa i vagine opremljeni su realističnim rebrima za realističan osjećaj. Otvor vagine je širok 1 cm i savršeno se prilagođava veličini vašeg penisa.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 66 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.