×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 65 za 96 od 97 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Odličan kamin i ugodna toplina! Wyne masturbator 01 udobno leži u ruci i oduševit će vas svojom teksturom i oblikom vagine. Nudit će vam 5 načina vibracije u 3 brzine, 3 načina usisavanja i funkciju grijanja do 42°C. Vaš penis će biti kao u raju. Svaka od funkcija ima svoju kontrolu, pa ih možete kombinirati kako želite. Zato skliznite i prenesite se u svoj svijet užitka – samo vi i Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najbolju masturbaciju u svom životu! PDX Elite Hydrobator pružit će vam nevjerojatnu stimulaciju vode i jednostavno ćete se zaljubiti u njegov inovativni dizajn s dva otvorena kraja. Idite pod tuš ili kadu, dopustite da vas šuplji tunel ponese s punim užitkom i birajte između 3 brzine hoda i 7 načina vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Masturbacija bez rada! Ova jedinstvena igračka temelji se na automatskom i pravilnom kretanju naprijed-natrag za istinski autentično iskustvo! Također ima snažnu usisnu čašicu koja će se zalijepiti za svaku glatku površinu. Namjestite ga na kut koji god želite, uključite funkciju stenjanja i uživajte u uzbudljivom i realističnom iskustvu!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CM04 prekrasno je diskretan i ponudit će vam uzbudljivo rotaciono spiralno kretanje s tri brzine. Biste li radije okrenuli desno ili lijevo? Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.
    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blowcast Wingman Plus Automatic Masturbator

    Predstavljamo BLOWCAST; dizajniran s inovacijom i strašću da oživi vaše fantazije! Wingman PLUS nudi jedinstveno iskustvo zahvaljujući kuglicama za masažu u kućištu. S njegovim snažnim motorom i rukavom s mekom teksturom, otkrit ćete osjećaje kao nikada prije.
    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Inscup3 Intelligent Thrusting & Contraction Masturbator

    INSCUP-3, automatski masturbator koji podiže vaše zadovoljstvo na nove visine. Sa svojim inteligentnim ugrađenim potiskom i funkcijom kružnog skupljanja od 360°, ovaj masturbator pruža avanturu kao nijedna druga.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pripremite se za najnevjerojatniji, najintenzivniji, najnapredniji rotirajući masturbator ikada zamišljen!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Inscup 2 Luxury Masturbator

    Zaljubite se u luksuz ovog inovativnog Inscup 2 mastrubbera! Doista je lijep, diskretan i ima nevjerojatne karakteristike. Zagrijat će vas za opojnih 43 stupnja i ponuditi vam 5 senzualnih kontrakcija i 7 vibracijskih uzoraka.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • AK Super Series S1 Automatic Masturbator

    Masturbator 2022. koji je osvojio muškarce diljem svijeta konačno je i u našoj ponudi! Njegova popularnost ne poznaje granice i više od 10.000 jedinica proda se diljem svijeta svakog mjeseca. Volite li i vi provjerene i isprobane stvari? Ovaj masturbator je tu samo za vas da (vas) učini apsolutno dobrim, stoga uživajte!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Play Ride & Vibe Vibrating Stroker

    Mekana, teksturirana, rebrasta. 3 lizanja, 7 načina vibracije, tipka MAX dizajnirana za postizanje eksplozivnog orgazma. Fleksibilni rukav, dobar za sve veličine. 60 min. barem neprekidne zabave. USB baterija za punjenje. Vodootporan i jednostavan za čišćenje.

    129 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Masturbator Airturn3 pretvorit će vaše snove o savršenom masturbatoru u stvarnost! Udobno leži u ruci i zahvaljujući vanjskoj silikonskoj površini neće skliznuti iz nje. Nudi vam 3 funkcije usisavanja i 6 uzoraka vibracija (svaki s 3 intenziteta). Prebacit ćemo se između pojedinih funkcija vrlo jednostavno i brzo pomoću 4-smjerne joysticke na vrhu. Zadirkivati vas nevjerojatna unutarnja tekstura!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Hannes Neo

    Ovladajte svojim tijelom i umom uz Hannes Neo iz Svaka! To je praktična erotska igračka s kojom možete istraživati svijet vrhunskog interaktivnog užitka. Njime se može upravljati putem aplikacije koja čak omogućuje i sinkronizaciju s 2D sadržajem na mreži. Ili dopustite svom partneru da to kontrolira i uživajte u novoj razini seksa na daljinu s drugog kraja svijeta.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Masturbator Telescopic and Rotation Function Rita

    Povjerite svoj užitak suvremenoj tehnologiji i uživajte u uzbudljivim potezima vlastitog penisa! S ovim inovativnim mastrubatorom možete birati između 7 načina i 3 brzine teleskopske funkcije i rotacije. Njegov okrugli otvor pozdravit će vaš prirodan apsolutno ugodan materijal, a teksturirana unutrašnjost pružit će vam savršenu stimulaciju. Praktičan poklopac osigurava higijensko skladištenje i ne privlači pozornost znatiželjnih pogleda.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    Tko ne bi volio biti isisan do posljednje kapi svaki dan uz senzualno stenjanje? Ovaj nevjerojatni masturbator vrišti modernom tehnologijom! Nudit će vam vibracije, sanjkanje i stenjanje, sve samo za vas i vaše eksplozivne orgazme.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blowcast Wingman Lite Automatic Masturbator

    Predstavljamo BLOWCAST; dizajniran s inovacijom i strašću, namijenjen da oživi vaše fantazije! Wingman LITE nudi jedinstveno iskustvo s predivnom funkcijom glađenja. S njegovim snažnim motorom i rukavom s mekom teksturom, otkrit ćete osjećaje kao nikada prije.
    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Solo Stroker Black

    Kako bi bilo da diverzificirate svoje trenutke samozadovoljstva? Ovaj Playboy masturbator oduševit će vas svojom uzbudljivom snagom. U njoj će vam biti jako ugodno jer je lijepo mekana i ugodne teksture sa spiralnim pokretima. Birajte između 7 brzina usisavanja i uživajte u slasnim orgazmima kad god vam se prohtije!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Blowtech Auto Stroker Machine Black

    Dodajte malo inovacije u svoju solo igru ili igru u paru s ovim automatiziranim strokerom koji ima snažnu vibraciju i načine glađenja.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • AK Super Series Traveller Electric Masturbator

    Super Series predstavlja svoj najnoviji proizvod, Traveler Masturbation Cup. Ovaj kompaktni, ali moćni masturbator vaš je ultimativni suputnik za eksplozivni vrhunac! Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji usisavanja, replicira stvaran osjećaj oralne stimulacije za nezaboravno iskustvo. Izrađen od visokokvalitetnih materijala i vrhunske izrade, ovaj masturbator je jednostavan za rukovanje i skladištenje zahvaljujući svom diskretnom dizajnu.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Deep Sea Blue-Black

    Tako bi bilo moguće okarakterizirati novi senzacionalni stimulator COBRA Libre. Supersport COBRA Libre je igračka za zahtjevne muškarce. Kada COBRYjeva mekana silikonska pička čvrsto zagrli vaš penis, vaše tijelo prožima senzacionalan osjećaj uzbuđenja.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic Pro

    Želite li da vaša masturbacija bude savršeno iskustvo? S Fap-O-Matic PRO bit će upravo to! Nudit će vam snažno usisavanje izazivajući uzbudljive udarce. Bit će to savršena bura osjećaja tijekom intenzivnih solo igara koje prilagođavate svom trenutnom raspoloženju. Uživajte u automatskim potezima oko vašeg penisa koji će simulirati zabadanje, vibracije za testise i doći do najboljih vrhunaca.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM320 Automatic Masturbator with Heating, Thrusting and Moaning Function

    Želite samo najbolje za sebe i svoj užitak? U tom slučaju ne smijete propustiti ovaj jedinstveni masturbator Leten SM 320. Opremljen je uzbudljivim funkcijama grijanja, guranja i stenjanja, a sve samo za vas i vaše eksplozivne orgazme.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 07 Masturbator Vibrating & Sucking Function

    Opustite se i dopustite Wyne 07 masturbatoru da vas razmazi snažnim vibracijama i stimulira glans intenzivnim usisavanjem. Da, očekuje vas uistinu raznolik i iznimno ugodan užitak s ovim potpuno automatskim masturbatorom modernog izgleda s LED zaslonom i jednostavnim kontrolama.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Interactive Mini Fuck Me Silly Flesh

    Vibro masturbator koji govori i stenje! Postavite masturbator Interactive Fuck Me Silly malenim dijelom noge tako da penis može prodrijeti kroz vaginalni ili analni tunel zadovoljstva za intenzivnu stimulaciju.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Telio Advance Thrusting & Rotating & Moaning Masturbator with Suction Cup

    Nastavljamo napredovati u temi muške masturbacije i zato vam donosimo Telio, novi high-tech automatski muški masturbator iz Latetobed High Tech-a.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog Automatic Thrusting Masturbator with Rotation Function

    Ovaj automatski masturbator nudi visoko realistično iskustvo koje simulira osjećaj seksa, zahvaljujući funkciji guranja i okretanja! Mekani rukav ima rebra s 3D teksturom i, zahvaljujući funkciji grijanja, zagrijava do realne tjelesne temperature. Masturbator može istovremeno gurati i okretati se u 8 različitih načina, kojima možete jednostavno upravljati pomoću LED zaslona na prednjoj strani. Možete birati između 5 brzina potiska i vibracija i 3 opcije rotacije i grijanja.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Pussy Panties Silicone Vagina & Ass Panties Light

    Sa silikonskim gaćicama možete se igrati sa svojim spolom, živjeti fantaziju, isprobati nešto novo ili uživati u alatu koji pomaže kod rodne disforije. Napravljen za one rođene s muškim genitalijama, dizajniran je za nošenje tako da se penis i testisi uguraju između bedara i ne smetaju, a zatim se navuku gaćice.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Blowtech Tight Grip Stroking Machine Black

    Doživite nevjerojatne udarce i usku draž duboke penetracije s unutarnjim osjećajem zagrijavanja.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Main Squeeze The Original Vibro ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Ona je uvijek nadohvat ruke. Vibro pojačava intenzitet pomoću snažnog vibrirajućeg metka s 9 funkcija koji stane u poseban džep ugrađen u ULTRASKYN umetak i upravlja putem uključenog bežičnog daljinskog upravljača.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Friend with Benefits Jasmine Turner Realistic Masturbator

    Volite li šarmantne ljepotice sa zadnjicama? U tom slučaju volit ćete i Jasminu koja će sve vaše strastvene želje pretvoriti u stvarnost. Živ je, divno mekan i savršeno mekan. Njegova unutarnja tekstura ugodno će vas stimulirati tijekom penetracije, a TPR materijal će se prilagoditi vašem ritmu. Da li više voliš njen anus ili vaginu? Volite obje rupe jednako!

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Gyro Stroke Black

    Intenzivan užitak na dlanu! Samo s ovim masturbatorom uživat ćete u jedinstvenim uzbudljivim osjećajima koje će vam donijeti uglavnom snažno "njihalo" s kružnim pokretima. Uživajte u dubokim kružnim vibracijama kao ni u čemu drugom!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X A Handful Light

    Ovaj realistični stroker dizajniran je za prepuštanje erotskim fantazijama i pružanje zadovoljavajućeg užitka. Izrađen od rastezljive meke TPE gume, njegove okrugle krivulje i senzualni oblici naglašavaju uski kanal između. Uživajte u visceralnom, realističnom iskustvu s ovom igračkom sigurnom za tijelo koja se tako dobro osjeća uz vašu golu kožu i popušta pod pritiskom uz čvrstu fleksibilnost koja će vas izluditi! Bez lateksa i vodootporan.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 97 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.