×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 65 za 96 od 162 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream PDX Male Blow & Go Mega Stroker Clear

    Što je bolje od tvoje desne ruke? Na primjer, ovaj nevjerojatno mekan i ugodan masturbator s unutarnjim teksturiranim tunelom za vaš užitak koji oduzima dah. Čudesno je kompaktan, staje u ruku kao rukavica i množina je bolji od bilo kojeg pravog magarca. Gledajte kako vam penis radosno urla u utrobi i uživajte u divnoj eksploziji strasti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Premium Dual Sensation Cup

    Premium korištenje za Tenga masturbator! Upoznajte najnovije dodatke obitelji Tenga i otvorite trenutnu razinu korisnosti. Njegovi smrznuti detalji interijera i originalni materijali izbrisat će vas u orgazmično leglo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Plus Perfect Pussy Pleasure Stroker Skin

    Za najbolju i najljepšu masturbaciju! Zaljubit ćete se u ovu macu na prvi pogled i korištenje. Realnog je oblika graciozne vagine i izrađena je od jednog od najkvalitetnijih materijala na erotskom tržištu, a to je Fanta Flesh, koji autentično podsjeća na ljudsku kožu. Budite zadovoljni unutarnjom stimulirajućom teksturom i stisnite svoju novu ljubavnicu koliko god želite da izvršite pritisak na svoju muškost.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Vortex

    Ovaj masturbator će vas stisnuti točno tamo gdje vam je potreban! Njegova unutarnja realistična tekstura podržat će vašu maštu, jer ćete se osjećati kao u pravoj vagini. Dvije rupe vam daju izbor gdje želite prodrijeti u tunel užitka, a super mekani TPE materijal je vrlo fleksibilan, tako da se udobno prilagođava vašoj veličini.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Dream Masturbator

    Vaši snovi se konačno mogu ostvariti uz ovu multivaginalnu masturbaciju. Jedan ti se smiješi sprijeda, a drugi s vrha. Uživajte u ugodno mekom i fleksibilnom materijalu, primamljivo uzbudljivoj unutarnjoj teksturi i realističnoj izradi koja ne zaboravlja detalje u obliku klitorisa i g-točke.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics The Gripper Deep Pussy Grip

    Volite li pametnu macu i želite je za sebe? Ovaj masturbator je ono što tražite! Simulira seks, a njegova unutarnja stimulirajuća tekstura će vam pokazati nove visine ekstaze. Masturbator udobno leži u vašoj ruci i čvrsto zatvara vaša osjetljiva područja, tako da ćete se osjećati kao da ste u pravoj maternici. Uživajte u zategnutim osjećajima, sisanju zahvaljujući zatvorenom kraju i genijalnoj teksturi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Complete Package Light

    Želite li sve i stvarno sve? Ovaj jedinstveni masturbator ima savitljive testise, čvrst penis i zategnutu vaginu, pa će ispuniti sve vaše fantazije! Pomaknite ga, dodirnite ga i uživajte u raznim iskustvima!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Handjob Stroker

    Želite li svoj orgazmički užitak učiniti ugodnijim? Isprobajte ovaj genijalni alat iz kolekcije Boners koji je izrađen od vrlo mekog i fleksibilnog TPE materijala. Unutarnji grebeni će vas stimulirati svakim pokretom i to više nikada nećete poželjeti!
    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Stroke It Mouth

    Stroke It kolekcija masturbacije jednostavno će vas zabaviti. Ovaj dio tijela nudi vam otvor za usta i poticajnu unutarnju teksturu. Uživajte u realističnim iskustvima s ovim ultra laganim i ugodnim masturbatorom, kojemu običan drkač teško može konkurirati.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #1 Black

    Dosadile su vam klasične vagine i želite nešto malo više strano? Sada gledate složen i ručno izrađen masturbator za autentična nezemaljska iskustva. Uđite u njega kao nepoznati uljez i uživajte u svakom pojedinom uzbudljivom osjećaju.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ribbed Gripper Tight Pussy Grip Skin

    S ovom lijepom mačkom nitko ne zna ništa što vam treba! Ona je živa! Ima anatomski oblik i realističnu teksturu, zove se četvrtina, tako da je lako ležati, a unutra je čudna tkanina i četvrtina. Ali uživat ćete i kulminirati u šarmantnoj autentičnoj vagini!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Decor1 Path Sleeve

    Zamislite ovo: poslastica za sebe, izvor čistog užitka, izrađen od visokokvalitetnih materijala. Ovaj rukav nije samo obična igračka; to je remek-djelo osmišljeno da vam pruži nezaboravno iskustvo.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Hang Dry Drying Rack

    Čišćenje vašeg omiljenog Fleshlight masturbatora sada je još lakše! Samo dopustite da vam pomogne ovaj originalni stalak na kojem se vaš Fleshlight učinkovito suši. Dizajniran je za sve standardne veličine i ima aluminijsku površinu. Stavite unutarnji rukav za masturbaciju na njega i ostavite da se sigurno osuši.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM380 Sleeve

    Zamjenska unutarnja TPE navlaka za masturbator Leten SM380.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Uzbudljiva vibrirajuća igračka na vrhu vašeg penisa. Ovaj crni masturbator oduševit će vaš žir senzualnim vibracijama kao i unutarnjim poticajnim izbočinama. Ponudit će vam 10 načina vibracija, između kojih možete birati putem daljinskog upravljača, koji je spojen na igračku. Sweet Smile Vibrationg Glans Mastrubator izrađen je od visokokvalitetnog silikona s poliuretanskim premazom i ABS-om, ne sadrži ftalate i u skladu je sa svim strogim EU REACH propisima.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Stroke It Pussy/Ass

    Stroke It kolekcija masturbacije jednostavno će vas zabaviti. Ovaj komad tijela ponudit će vam i vaginalni i analni otvor te stimulirajuću unutarnju teksturu. Uživajte u realističnim iskustvima s ovim ultra laganim i ugodnim masturbatorom, kojemu običan drkač teško može konkurirati.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Real Body Masturbator Hotty Vagina

    Predstavljamo naš strastveni slatki masturbator - Vaš put do senzualnog blaženstva!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hot Rod Heating rod

    S tom čarobnom šipkom za trenutak ćete zagrijati svoj omiljeni Mystim masturbator na ugodnu realističnu temperaturu. Idealan je za masturbatore Opus i zagrijava se do 45°C za oko 3 minute. Osim toga, lako se čisti, jer je izrađen od plastike, ima funkciju automatskog isključivanja i USB priključak. Zato uživajte u senzualnoj toplini u svom Mystim Opus masturbatoru!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics The Gripper Deep Ass Grip

    Volite li pametne guzice i želite jedno za sebe? Ovaj masturbator je ono što tražite! Simulira analni seks, a njegova unutarnja stimulirajuća tekstura će vam pokazati nove visine ekstaze. Masturbator udobno leži u ruci i čvrsto zatvara vaša osjetljiva područja, tako da ćete se osjećati kao u pravom magarcu. Uživajte u zategnutim osjećajima, sisanju zahvaljujući zatvorenom kraju i genijalnoj teksturi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Stroke It Ass

    Stroke It kolekcija masturbacije jednostavno će vas zabaviti. Ovaj dio tijela nudi vam analni otvor i poticajnu unutarnju teksturu. Uživajte u realističnim iskustvima s ovim ultra laganim i ugodnim masturbatorom, kojemu običan drkač teško može konkurirati.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Stroke It Pussy

    Moćni Stroke It rukav je ovdje da vas prepusti uzbudljivim mokrim snovima i eksplozivnim završecima.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots FistIt Masturbation Glove Black

    FistIt silikonska rukavica pružit će vam beskrajne mogućnosti zabave. Ima učinkovito rebrastu i teksturiranu površinu, a između vašeg palca i kažiprsta postoji mala rupa nalik ustima koja jedva čeka vaš penis. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona koji je siguran za tijelo, ne sadrži ftalate i lako se čisti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Bobble Crazy Cubes

    Razigrano, šareno i uzbudljivo! Takav je i ovaj Bobble masturbator prestižne marke Tenga koja dominira tržištem muških masturbatora. Prozirni gel dio je nevjerojatno fleksibilan i mekan, dok unutarnji obojeni oblici savršeno stimuliraju i lagano su pomični. Umetnite svoj penis između njih i prepustite se savršenoj stimulaciji.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow 2 Plus XT Vagina Sleeve B

    Izmjenjivi umetak i realistične usne za Autoblow 2+ veličina B.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Clara Onahole Masturbator Closed Hole

    Želite izgled i dojam žene, ali bez kupnje replike u prirodnoj veličini? Ovaj Kokos Clara masturbator ima sve što vam treba - sise, guzicu, pičku. Zgrabite njezine velike, realistične grudi dok gurate svoj kurac u njezin život kao macu. Ne možemo obećati koliko ćeš izdržati, ali kad svršiš, bit će nevjerojatno!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Gen 2 TrueGrip

    Želite li otkriti nešto novo uz svoj omiljeni interaktivni Handy masturbator? Isprobajte ovu navlaku koja se temelji na klasičnom izvornom TrueGrip dizajnu, ali s dužom duljinom, debljim rubom i teksturiranom vanjskom površinom za udobno držanje ili potpuno novi osjećaj ako je okrenete naopako. Koristite ga u kombinaciji s Handyjem ili samostalno.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow 2 Plus XT Vagina Sleeve A

    Izmjenjivi umetak i realistične usne za Autoblow 2+ veličine A.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser

    Gospodo, kako bi bilo da svoj penis dovedete u uzbudljive vibracije? Ova praktična erotska vibrirajuća sprava može se postaviti bilo gdje na penis, a sa svoja dva mini-vibratora sa snažnim motorima će ludo milovati vaš član. Zgrabite kontroler i prepustite se prijenosu u raj orgazma!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics The Gripper Deep Throat Grip

    Volite li pametne poljupce i duboka grla? Ovaj masturbator je ono što tražite! Simulira duboki oralni seks, a njegova unutarnja stimulirajuća tekstura će vam pokazati nove visine ekstaze. Masturbator udobno leži u vašoj ruci i čvrsto zatvara vaša osjetljiva područja, tako da ćete se osjećati kao da ste u pravom grlu. Uživajte u zategnutim osjećajima, sisanju zahvaljujući zatvorenom kraju i genijalnoj teksturi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SayberX Motion Tracking X-Ring

    Sofisticirani SayberX kontrolni prsten za masturbator pružit će vašoj masturbaciji potpunu udobnost. X-Ring daljinski kontrolira brzinu SayberX-a i možete birati između svog penisa što će mu u ovom trenutku zajamčeno biti dobro. Ili neka tvoja djevojka bira! Obucite svoje najmilije ili ovaj čarobni prsten, nadogradite svoju omiljenu igračku i prepustite se svojoj želji, kreativnosti i strasti.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Blush M For Men Soft and Wet Magnifier Clear

    Džepni masturbator uvijek dobro dođe! No, ovaj nije bilo koji drugi, ima zapanjujuću prozirnu boju i tako vam omogućuje da gledate cijelu akciju, što ih također čini prilično uzbudljivim. Ujedno ima sposobnost samopodmazivanja i potrebna vam je samo kap vode da je aktivirate. Uronite u intenzivno stimulirajuću teksturu i otkrijte jedinstvene osjećaje i naknadne vrhunce!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Emily Masturbator Red

    Čezne li cijeli vaš penis za odgovarajućom stimulacijom? Emily, izvrstan masturbator s teksturiranim unutarnjim rukavom, samo je za vas. Vaše zadovoljstvo s njim bit će i vizualno jer se ističe prozirnim prozorom. Ali najbolje od svega je završno zadirkivanje koje će vam lizati i masirati glavić dok ne dođete do snažnog vrhunca koji oduzima dah!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 162 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.