×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 65 za 96 od 139 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Clone A Pussy Plus Sleeve Kit Hot Pink

    Veza na daljinu ili bilo kakva razdvojenost jednostavno je izazovna. Nedostaje vam zagrljaja, vremena provedenog zajedno, ali i seksa i njenog jedinstvenog cvijeta. Uživajte u ovim teškim trenucima! Uz set Clone and pussy stvorit ćete savršenu repliku njezine vagine koja će u kombinaciji s bijelim nastavkom postati vaš najpopularniji masturbator. I najbolje od svega - njegova će produkcija biti zabavna, uzbudljiva i nezaboravna!

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Gusto Navy

    Navalite na Gusto! Ovaj najsuvremeniji stroker ima kanal s realističnom teksturom u koji možete kliznuti. Iskusite razne brzine i ritmove sisanja i vibriranja koji oponašaju osjećaje klasičnog pušenja. Više motora radi neovisno za vrhunsku prilagodbu. Elegantan i diskretan, rukavac, vibrirajući metak i zaštitna kapica mogu se lako ukloniti radi čišćenja.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FPPR Electric Blowjob Stroker

    Želite li dobro popušiti kad god vam se prohtije? Uz ovaj jedinstveni masturbator okusit ćete svoj najbolji oralni seks uvijek iznova. Ugodno je mekan i razmazit će vaš penis uzbudljivom teksturom. Osim toga, dodaje 6 snažnih načina rada koji autentično oponašaju osjećaj pušenja. Zgrabite ga i ništa vas neće spriječiti da uživate u maksimalnom užitku, čak iu kupaonici, jer je masturbator potpuno vodootporan.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    Uživajte u ovoj seksi guzici koja savršeno kopira najljepšu guzicu svih vremena. 2 realistične rupe, analna i vaginalna, već žude za vašim penisom, kao i za uklonjivim mini vibratorom, koji će vašoj masturbaciji dati još uzbudljiviju razinu. Obje rupice realno kopiraju prave rupe ljubavi, ugodne su teksture i učinit će vaš penis iznimno udobnim. Cijeli masturbator izrađen je od revolucionarnog X5 materijala koji je bez ftalata, siguran za tijelo i jednostavan za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Apolonia Lapiedra Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na avanturističko putovanje puno uzbuđenja s masturbatorom FeelApolonia. Kao što ime govori, vaša će suputnica biti prelijepa Apolonia Lapiedra, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u neusporedivom interaktivnom užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Postoji li netko tko ne bi volio oralni seks? A što vam padne na pamet kada kažete višu razinu oralnog seksa? Hurricane by Jamyjob igračka je budućnosti koja će vam pokazati kako bi trebao izgledati pravilan oralni seks. Otkrijte njegovu snagu i podlegnite savršenstvu najboljeg orala ikad!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Trebate li ne samo osjetiti nego i vidjeti svoje zadovoljstvo? War Wolf je samo za vas! To je poluprozirni masturbator koji pruža divlje vizualno iskustvo i više od toga. Ima mekanu unutarnju teksturu koja će razmaziti vaš penis pri svakom potezu, a funkcija potiska je stvarno opojna. Uživajte u neusporedivom orgazmičkom i vizualnom iskustvu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Stroker Vagina Dark Brown

    Ako želite da vam masturbacija bude intimno lijepa, bit ćete nositelj? Morate kupiti vaginu koja zapravo nije prava! I to je ono što je učinila Brenda Kiiroo. Njegov patentirani materijal RealFeelvam pomoći će vam da pronađete najljepše iskustvo koje vam je potrebno da biste bili autentični!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Alexis Fawx Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na avanturističko putovanje puno uzbuđenja s masturbatorom Feel Alexis. Kao što ime govori, vaša družica bit će prelijepa Alexis Fawx, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u neusporedivom interaktivnom užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Rae Lil Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na avanturističko putovanje puno uzbuđenja s masturbatorom Feel Rae. Kao što ime govori, vaša družica bit će prelijepa Rae Lil, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u neusporedivom interaktivnom užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential Dragon Eye

    Zadivljujuće, preljevno posebno izdanje naše najprodavanije igračke za vlasnike penisa, PULSE DRAGON EYE je tako seksi za pogledati, imati ćete jednako zadovoljstvo posjedovati ga kao i koristiti ga... pa, gotovo.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    Najbolje za vaš penis? Samo mozak Tenge! Ovaj najnoviji model će vas još intenzivnije stimulirati zahvaljujući unutarnjim kuglicama i ostalim detaljima, što ga čini nevjerojatno ugodnom igračkom. Pritom ćete sigurno cijeniti kvalitetne i ugodne materijale te moderan izgled. Povjerite se masturbatoru Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Želite li u potpunosti uživati u svom vremenu? Pozovite Pulsara i neka radi svoj posao sisanja! To je moderno erotsko pomagalo s 3 načina usisavanja i 4 pulsirajuća načina vibracije. Izrađen je od čvrstog ABS-a izvana i ugodnog TPE materijala iznutra. Neka Pulsar bude dobar, divan i sjajan!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Jalome Masturbator 3 in 1 Vagina, Mouth and Breast

    Niste rudar ili rudar i jednostavno volite krzna i vagine? Ovaj jedinstveni polu-realistični masturbator nudi vam sve to i još malo više. Izrađena je od nevjerojatno nježnog i nježnog materijala koji možete stiskati i maziti kako god želite. Priuštite si sve što volite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Sanjate li o magarcu koje će biti samo vaše i koje će moći rasti od jutra do večeri? Prestani! Vaši se snovi upravo ostvaruju, jer za vas imamo Extreme Bad Girl Vibrating Ass brenda Pipedream. Radi se o magarcu u prirodnoj veličini od ugodnog i realističnog Fanta Flesh materijala. Meke i okrugle polovice ove guzice jedva čekaju da budu stisnute i pljusnute, zamislite onaj zadovoljavajući zvuk kada ispružite svoju požudnu ruku i šamarate svoju novu Extreme Bad Girl! A onda će na vama biti hoćete li se odlučiti za njezinu vaginu ili anal i hoćete li u vožnju uključiti opojne vibracije ili ne. Ali nikada nemojte zaboraviti dovoljno podmazivanja (nemojte previše povrijediti svoju princezu) i završno čišćenje (neka Extreme Bad Girl uz vas cvjeta dugi niz godina).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    Želite li da vaša masturbacija bude intimno slična stvarnom snošaju? Morate kupiti vaginu koja će biti nevjerojatno realna! A to je upravo ono od brenda Kiiroo. Njegov patentirani materijal RealFeelvam pružit će vam najugodnija iskustva koja će biti potpuno autentična!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Skyler Lo Stars Collection Masturbator PowerBlow Compatible

    Skyler Lo poznata je po svojoj energičnoj, živahnoj osobnosti na kameri i potrebi za brzinom. Seksipilna rođena Kalifornija cijeli je život odrastala uz motocikle i počela je objavljivati rizične fotografije na kojima se vidi njezina bujna figura i njezina impresivna kolekcija motocikala koja je brzo privukla pozornost njezine publike pridobivši tisuće pratitelja na društvenim mrežama.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Manta Black

    Igračke napravljene za penise često su ogromne, ružne i nezgrapne za korištenje s partnerom. Elegantna MANTA, kojom se lako rukuje, dizajnirana je da bude savršena za partnerski seks, kao i za solo igru, klizanje između Vaših tijela i pretvaranje Vašeg penisa u vibrator. Također je izvrstan dodatak za pušenje, kružeći stražnjim dijelom penisa za osjećaj dubokog grla. Ne zaboravite solo igru! MANTA-ini grebeni zadržavaju lubrikant za bolji osjećaj drkanja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Multifunctional Pillow

    Dugo imate svoj Keon i ne možete nahvaliti njegove funkcije? U tom slučaju, niste smjeli propustiti ovaj višenamjenski jastuk koji će raditi s vašim automatskim masturbatorom i pomoći vam da dobijete pravi kut za još bolja iskustva! Na njega možete jednostavno i brzo pričvrstiti Keon i nećete se iznenaditi kakvu ugodnu promjenu može napraviti jedan jastuk!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Puffy Mint Green

    Tenga dolazi s novitetom pod nazivom Puffy, koji koji se ističe svojom vrhunskom pahuljastošću za osjećaj kojija koji oduzima dah. Zgrabi silikonsku futrolu mekanu na dodir i ušuškaj se u šarmantno meku unutrašnjost.

    149 €

    85,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Natalia Starr Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na avanturističko putovanje puno uzbuđenja s masturbatorom FeelNatalia. Kao što ime govori, vaša družica bit će prelijepa Natalia Starrs, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u neusporedivom interaktivnom užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel MelRose Michaels Stars Collection Masturbator PowerBlow Compatible

    Krenite na pustolovno putovanje uzbuđenja s Feel Me Rose Michaels masturbatorom. Kao što ime sugerira, prekrasna Rose Michaels bit će vaše društvo, a njezina vagina bit će potpuno vaša. Također možete upariti masturbator s Keon ili PowerBlow za interaktivni užitak kao nitko drugi!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Ne vjerujete da postoji erotska igračka koja će ispuniti svaku vašu želju? Pa vjerujte, danas je sve moguće! Na tržište stiže jedinstveni automatski Gonex, masturbator u obliku vagine futurističkog dizajna s jednostavnom kontrolnom pločom s LED svjetlima. Ponudit će vam opojnu funkciju vrtnji i pokreta gore-dolje koji podsjećaju na udarce. A budući da treba stimulirati sva osjetila, dobro će vam doći i sluh zahvaljujući funkciji stenjanja.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Želite li još više uživati u svom solo iskustvu? Donesite ovaj Rebel masturbator s 2 uzbudljive funkcije, može sisati i vibrirati. Nudi vam 3 načina usisavanja i 6 načina vibracije za senzualnu raznolikost. Upravljanje je vrlo jednostavno, a unutarnji dio nije samo ugodno mekan, već je i prošaran točkama i žljebovima za masažu. Kada ste gotovi, jednostavno izvucite i operite unutrašnjost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Orb Masturbator Blue Rush

    Fleksibilna tekstura lopte unutar novog masturbatora Tenga Flip Orb bit će uzbudljiv prizor za vaš penis. Čvrste, ali elastične i mekane kuglice pružit će vam intenzivne osjećaje, dok će tijelo masturbatora udobno stajati u vašoj ruci. Stimulacijski pritisak birate i pritiskom pritiska, pa ćete to učiniti točno onako kako želite.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Želite li dati novo značenje svojim trenucima za sebe? Nabavite ovaj masturbator i uživajte u poboljšanjima! Nudi vam funkciju udaranja i vrtnje s 10 brzina, a budući da najbolja iskustva dolaze od stimuliranja svih osjetila, ima i glasovnu funkciju. Uđite u novi svijet užitka.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Majstor mastrubber u svakom pogledu kojem jedva možete odoljeti! Dopustite da vas ponesu električni impulsi laganog škakljanja ili olujnog intenziteta, uronite penis u super ugodan materijal i uživajte u teksturi koja podsjeća na pravu vaginu. Bonus je jednostavno čišćenje i moderan dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizajn, snaga i elegancija riječi su koje opisuju ovo jedinstveno snažno erotsko pomagalo za muškarce. MAN.WAND odnijet će vaše zadovoljstvo još nekoliko razina i nećete se iznenaditi koliko masturbacija može biti nevjerojatna i zapanjujuća. Veselite se 8 različitih brzina i 20 zadivljujućih načina vibracija. Fleksibilna glava ruku pod ruku sa snažnim motorom ponudit će vam jedinstvene osjećaje i revolucionarna iskustva. Orgazam je zagarantiran!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Sjajne sise i seksi stenjanje! Masturbator 03 iz Wynea očarat će vas potpuno automatskom stimulacijom penisa. Nudit će vam 7 načina vibracije, 3 načina usisavanja, funkciju grijanja i 3 zvuka stenjanja. Vaš penis će biti kao u raju. Svaka od funkcija ima svoju kontrolu, pa ih možete kombinirati kako želite. Dakle, stavite priložene slušalice, uključite i prenesite se u svoj vlastiti svijet užitka – samo vi i Wyne!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Britney Amber Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na avanturističko putovanje puno uzbuđenja s masturbatorom FeelBritney. Kao što ime govori, vaša će suputnica biti prelijepa Britney Amber, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u neusporedivom interaktivnom užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith C1096-R Foot Masturbator with Vagina 100% Silicone Right Foot 21cm

    Svatko od nas ima nešto svoje, a ako su to vaše noge, posebno stopala, došli ste na pravo mjesto. Ovo nije samo obično stopalo, ono ima vaginu za ugodno prodiranje i pokretne prste na koje uz malo mašte možete zalijepiti nokte i obojiti ih u svoju omiljenu boju. Zaljubite se u realistično silikonsko stopalo s vaginalnim otvorom koje žudi za vašim penisom.

    189 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 139 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.